Jump to content

Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κανω μια ερωτηση για αυτους που το rootαραν με τον οδηγο του galaxy y pro(οχι του duos).

Δεν εχει καποια επιπλοκη οσο αφορα την λειτουργια των δυο sim; Γιατι στην ουσια αυτη ειναι η μονη τουσ διαφορα.

Και αν γνωριζει κανεις για αυτα τα ακουστικα του.Το κουμπι που εχουν στο καλωδιο τους δεν χρεισημοποιητε σε καμια εφαρμογη

ουτε εχει χρηση στην απαντηση η αποριψη κλισης.

Για το ρουτ μπορώ να σου πω ότι δουλεύει μια χαρά για το κουμπί δεν ξέρω δεν το χρησιμοποιώ

Όλα καλά.

• Απαντήσεις 819
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το ρουτ μπορώ να σου πω ότι δουλεύει μια χαρά για το κουμπί δεν ξέρω δεν το χρησιμοποιώ

Και σε μένα μια χαρά δούλεψε...ούτε εγώ έχω δοκιμάσει το κουμπί!

Έχει δοκιμάσει κανένας το ραδιόφωνο να μας πει αν είναι ευχαριστημένος. Την έχω πατήσει από το HTC Desire στο οποίο δεν έχει δυνατό ήχο από ραδιόφωνο και ούτε και καλό σήμα...

Καλησπερα και απο εμενα,πηρα και εγω τελικα το pro duos αν και περιμενα το αλλο το οποιο δεν εχει ερθει ακομα.Γενικα ειμαι ευχαριστημενος τα παντα λειτουργουν ρολοι,ομως ρε παιδια εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο οτι το τηλ.ξαφνικα κλεινει χωρις να εχω πατησει το κουμπακι στα πλαγια,αυτο το κανει συνηθως μετα οταν το αφηνω σε αναμονη κανα 3ωρο π.χ χωρις να το ακουμπησω καν και οταν το παιρνω στα χερια μου μετα ειναι κλειστω και το ανοιγω και κλασικα βαζω τα pin στις καρτες και ολα καλα μετα αφου ανοιγει κανονικα,μπορει να μου πει καποιος αν του συμβαινει και γιατι??.Ευχαριστω.

Κι εγω έχω 15 μερες που το πήρα, όλα καλά, όπως είπε και ο stal αλλά κάθε μέρα μια δυο φορές, μετά από αρκετή αναμονή, δεν βρίσκει την κάρτα SD και δεν έχω πρόσβαση σε εφαρμογές. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Αύριο μεθαύριο πάω service :mad:

Α, και κάτι άλλο. Στα sms που στελνω, τα μικρά ελληνικά στα άλλα κινητά εμφανιζονται σαν ιερογλυφικά.

Νέο ρεκόρ χρήσης με μια φόρτιση (αυτονομία). Μου κράτησε 161 ώρες δηλαδή 6,7 ημέρες (και ήταν στο 16%) και με χρήση μονο ώς τηλέφωνο (καθόλου wifi) 2 sim επάνω, 2g only. Εντυπωσιάστηκα!
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

ενδιαφερομαι για το κινητο ειδα το απλο οχι το duos 99 στα public η μονη διαφορα τους ειναι οτι το ενα περνει 2sim η και κατι αλλο; ευχαριστω.

ενδιαφερομαι για το κινητο ειδα το απλο οχι το duos 99 στα public η μονη διαφορα τους ειναι οτι το ενα περνει 2sim η και κατι αλλο; ευχαριστω.

βασικά αυτό, αλλά και η μπροστινή κάμερα και λιγο περισσότερη μνήμη ram και πιο δυνατή μπαταρία (10%). Και το απλό καραξίζει τα 100Ε, θα ευχαριστηθείς! (εκτός της κακής κάμερας και μέτριας οθόνης σε αίσθηση αφής)

Νέο ρεκόρ χρήσης με μια φόρτιση (αυτονομία). Μου κράτησε 161 ώρες δηλαδή 6,7 ημέρες (και ήταν στο 16%) και με χρήση μονο ώς τηλέφωνο (καθόλου wifi) 2 sim επάνω, 2g only. Εντυπωσιάστηκα!

Μα καλά πως έγινε αυτό;:lol: Τελικά έχει καλη αυτονομία το άτιμο...Άσχετο, keysmith ποιο widget χρησιμοποιείς για ένδειξη μπαταρίας;

Μα καλά πως έγινε αυτό;:lol: Τελικά έχει καλη αυτονομία το άτιμο...Άσχετο, keysmith ποιο widget χρησιμοποιείς για ένδειξη μπαταρίας;

Αυτό γιατί το βλέπω συνέχεια. Δεν ειναι widget πρώτης οθόνης, μπαίνει ψιλά αριστερά από την οθόνη. Εννοείται δεν τρώει μπαταρία! Σου λέει και ποσο πέρασε από την φόρτηση του (ώρες) ενώ του αλλαζεις και χρώματα. Ειναι GPL καμία διαφήμιση και αλλες περίεργες άδειες.

85x3uDz-ZqbeN8PQ569IRvAF-3gkM17kQgW-e50_mqgzj82OcGGpAPDoprM78RzhY63f

Edited by keysmith

Μ' αυτό το ρημαδο-Kies συνδέεστε εύκολα; Μια δυο φορές συνδέθηκα στην αρχή και μετά τίποτα. Συνέχεια κάνω επανεγκαταστάσεις και πάλι δεν το βλέπει. Δε μου είχε αρέσει αυτό πρόγραμμα και πέρσι με ένα galaxy 3 που είχα και τώρα με GT-B5512 τα ίδια και χειρότερα.:angry:

Αυτό γιατί το βλέπω συνέχεια. Δεν ειναι widget πρώτης οθόνης, μπαίνει ψιλά αριστερά από την οθόνη. Εννοείται δεν τρώει μπαταρία! Σου λέει και ποσο πέρασε από την φόρτηση του (ώρες) ενώ του αλλαζεις και χρώματα. Ειναι GPL καμία διαφήμιση και αλλες περίεργες άδειες.

85x3uDz-ZqbeN8PQ569IRvAF-3gkM17kQgW-e50_mqgzj82OcGGpAPDoprM78RzhY63f

Ευχαριστώ για την λεπτομερέστατη απάντηση, θα το δοκιμάσω! :)

Edit: Καμμία θήκη της προκοπής υπάρχει;

Edited by Livagoth

γεια σας παιδια.εχει παρει ενας φιλος το κινητο αυτο,εχει βγει τιποτα για root?

Δες μερικά ποστ πιο πίσω και θα το βρεις! :)

γεια σας παιδια,πηρα και εγω το κινητο και τα εχω δει ολα απο nokia symbian κατευθειαν σε android τα εχω παιξει,το κινητακι φαινεται αρκετα καλο,θα ηθελα ομως να ρωτησω τα εξης: θελω να βαλω ηχο κλησης σε ολες τις επαφες μου ενα τραγουδι απο την καρτα μνημης,πως γινεται αυτο;ψαχνω για προφιλ αλλα δεν βρισκω,επισης θα ηθελα να δημιουργησω ενα προφιλ πχ οικογενεια και εκει να βαλω καποιες επαφες που οταν το ενεργοποιω οι υπολοιπες να μην χτυπανε,τελος αν καποιος ξερει πως αλλαζω ηχο μηνυματος παλι με καποιον απο την καρτα μνημης και αν μπορω να αποθηκευω μηνυματα σε φακελλους που εχω δημιουργησει εγω,αν καποιος με διαφωτησει θα του ημουν ευγνωμων,ευχαριστω

Έχει βάλει κανείς igo στήν συσκευή ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

γεια σας παιδια,πηρα και εγω το κινητο και τα εχω δει ολα απο nokia symbian κατευθειαν σε android τα εχω παιξει,το κινητακι φαινεται αρκετα καλο,θα ηθελα ομως να ρωτησω τα εξης: θελω να βαλω ηχο κλησης σε ολες τις επαφες μου ενα τραγουδι απο την καρτα μνημης,πως γινεται αυτο;ψαχνω για προφιλ αλλα δεν βρισκω,επισης θα ηθελα να δημιουργησω ενα προφιλ πχ οικογενεια και εκει να βαλω καποιες επαφες που οταν το ενεργοποιω οι υπολοιπες να μην χτυπανε,τελος αν καποιος ξερει πως αλλαζω ηχο μηνυματος παλι με καποιον απο την καρτα μνημης και αν μπορω να αποθηκευω μηνυματα σε φακελλους που εχω δημιουργησει εγω,αν καποιος με διαφωτησει θα του ημουν ευγνωμων,ευχαριστω

Κι εγώ "κούτρησα" και με διαφώτισαν τα παιδιά εδώ, δυο σελίδες πίσω.

(Από atrias)

θεωρητικά γίνεται ως εξής (έτσι γινόταν σε άλλο android που δοκίμασα):

ανοίγεις τον ήχο που θέλεις στο music player της συσκευής και εκεί που παίζει πατάς settings και έχει κάπου μια επιλογή για να τον κάνεις ήχο κλήσης. μετά αν πας στο μενού που δείχνει τους ήχους κλήσεις θα περιλαμβάνεται κι αυτός.

(Από keysmith)

σε ολα τα ndroid μπορεις να περάσεις ΟΠΟΙΟΝ ηχο θες αρκεί να τον γράψεις σε ειδικούς φακέλους που πρέπει να δημηιουργίσεις στην SD καρτα.

Οτι γράψεις στου παρακάτω φακέλους εμφανίζεται στανα αντιστοιχα ringtones

/sdcard/media/alarms OR /sdcard/Alarms

/sdcard/media/notifications OR /sdcard/notifications

/sdcard/media/ringtones OR /sdcard/ringtones

/sdcard/media/ui OR /sdcard/ui

alarms ξυπνητήρια, notifications τα sms, ringtones οι ηχοι κλησεις. Οτι βαλεις εκέι μεσα (mp3, wav) εμφανίζεται μετά στους αντίστοιχους ήχους.

ευχαριστω για τις παραπανω πληροφοριες,σχετικα με προφιλ πως μπορω να βαλω σε ενα προφιλ μια συγκεκριμενη ομαδα που εχω βαλει επαφες και να μην χτυπαει το τηλεφωνο μου στις αλλες,επισης αν μπορω να δημιουργησω φακελλο για να αποθηκευω καποια μηνυματα,πως γινονται αυτα εχω παιδευτω και δεν βρισκω ακρη

Θέλω και εγώ να το αγοράσω. Τώρα έχω το motorolla ex115 dual sim! Εχω 1 πρόβλημα μεγάλο με δαύτο. Όταν φτάσει τα 500 συνολικά sms εισερχόμενα-εξερχόμενα, μου λέει οτι γέμισε και πως πρέπει να σβήσω. :mad: Το samsung θα έχει τέτοιο θέμα;

Και κάτι άλλο. Ο ήχος του κινητού πως είναι απο ποιότητα;

Ευχαριστώ!

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Θέλω και εγώ να το αγοράσω. Τώρα έχω το motorolla ex115 dual sim! Εχω 1 πρόβλημα μεγάλο με δαύτο. Όταν φτάσει τα 500 συνολικά sms εισερχόμενα-εξερχόμενα, μου λέει οτι γέμισε και πως πρέπει να σβήσω. :mad: Το samsung θα έχει τέτοιο θέμα;

Και κάτι άλλο. Ο ήχος του κινητού πως είναι απο ποιότητα;

Ευχαριστώ!

ειναι τυπικό android. νομίζω δεν εχουν περιορισμό τα android στα sms. Μπορείς επίσης να πάρεις backup σε txt αρχείο τα sms (τα txt θα διαβαζεται για πάντα) και να αποθηκευεις παλιά μηνύματα στον Η/Υ (ή να τα ανεβαζεις και στο google mail σου αν θελεις καθώς και άλλες λυσεις). Με το backup μπορείς να αδειάζεις το κινητό σου.

Ο ήχος στην συνομιλία ειναι καλός όχι παρα πολύ δυνατός αλλά καλός. Το εξωτερικό ηχείο δεν ειναι πολύ δυνατό (όταν χτυπάει δλδ καλό ειναι να έχεις και δόνιση μαζί).

ειναι τυπικό android. νομίζω δεν εχουν περιορισμό τα android στα sms. Μπορείς επίσης να πάρεις backup σε txt αρχείο τα sms (τα txt θα διαβαζεται για πάντα) και να αποθηκευεις παλιά μηνύματα στον Η/Υ (ή να τα ανεβαζεις και στο google mail σου αν θελεις καθώς και άλλες λυσεις). Με το backup μπορείς να αδειάζεις το κινητό σου.

Ο ήχος στην συνομιλία ειναι καλός όχι παρα πολύ δυνατός αλλά καλός. Το εξωτερικό ηχείο δεν ειναι πολύ δυνατό (όταν χτυπάει δλδ καλό ειναι να έχεις και δόνιση μαζί).

Αυτό ισχύει και για άλλα κινητά; Δηλαδή backup μπορώ να κάνω και στο moto που έχω τώρα ώστε να το αδειάσω και να το πουλήσω μετά;Η και για 1 N95 Nokia όπου έχω 4000 μηνύματα και είναι ο λόγος που δεν το έχω πουλήσει!!!! :p (και με τι τρόπο-πρόγραμμα κάνω το backup αυτό; )

Για τον ήχο θάθελα κατι ακόμη. Εκτός της εντάσεως η ποιότητα του ηχείου τι λέει; Είναι κρυστάλινος ο ήχος η "γρατζουνάει" σπαστικά; Ευχαριστώ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Το έχω 5 ημέρες και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Τρία εικοσιτετράωρα αυτονομία, πολύ καλή κατά την γνώμη μου. Ξέρει κανείς, εάν για να απαντήσουμε σε κάποια κλήση, πέρα από το ρυθμιστικό στην οθόνη αφής, μπορεί να παραμετροποηθεί κάποιο hardware κουμπί; (όπως το κλήσιμο της κλήσης μπορούμε να το ρυθμίσουμε να κλείνει με το κουμπί on-off).

Το έχω 5 ημέρες και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Τρία εικοσιτετράωρα αυτονομία, πολύ καλή κατά την γνώμη μου. Ξέρει κανείς, εάν για να απαντήσουμε σε κάποια κλήση, πέρα από το ρυθμιστικό στην οθόνη αφής, μπορεί να παραμετροποηθεί κάποιο hardware κουμπί; (όπως το κλήσιμο της κλήσης μπορούμε να το ρυθμίσουμε να κλείνει με το κουμπί on-off).

Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα πολύ...

Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα πολύ...

Αυτό το ζητάνε πολλοί. Μια εφαρμογή είναι η hand in glove που επιτρέπει την απάντηση κλήσεων με τα κουμπιά της φωνής στα πλάγια. Για το κλείσημο δεν υπαρχει πρόβλημα καθώς εγγενώς υποστηρίζεται η δυνατότητα του on/of πλήκτρου με απλό πάτημα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)