Jump to content

Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα,

πως κάνουμε print screen; Το έχει καταφέρει κανείς;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• Απαντήσεις 819
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πατάς ταυτόχρονα το κλείδωμα και το μενού (το τέρμα αριστερά)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ποιο εννοείς "κλείδωμα"; αυτό που αναβοσβήνει την οθόνη; Το έχω δοκιμάσει και δεν δουλεύει...

Το κουμπί πάνω από την ένταση, με αυτό κλειδώνει. . .

Δουλεύει! Θέλει ταυτόχρονα!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Συγγνώμη αλλά μάλλον μιλάμε για άλλο κινητό!

Το κουμπί πάνω από την ένταση; Πάνω από την ένταση ΔΕΝ έχει άλλο κουμπί...

το πλήκτρο κλειδώματος σε εμας ειναι δεξιά στα πλάγια. ειναι το On/off. Ισως αυτό εννοεί ο φιλος. δοκίμασε να πατήσεις πρώτα το κουμπί Ηοme (πανω από το πλήκτρο e, r) και ενώ το κρατάς πατημενο πάτα και το πλήκτρο on/off (και τα δυο μαζί δλδ). θα ακούσεις ενα θόρυβο σαν από κλείστρο φωτογραφικής δείγμα ότι τράβηξες snapshot. Τωρα που πάει και τι το κανεις δεν ξερω google it.
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μπορεί να κάνω λάθος για τη θέση των κουμπιών (το έδωσα το πρωί το δικό μου) όπως βλέπεις τη συσκευή δεξιά, στο πλάι, δεν έχει ένα κουμπί που κλειδώνει-ενεργοποιεί και απενεργοποιη τη συσκευή; Αυτό + το "μενού".

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Τώρα μάλιστα! Βγήκε άκρη!

Το κουμπί λοιπόν που ανοίγει-κλείνει τη συσκευή + home (και όχι μενού). Το πάτημα πρέπει να είναι σύντομο!

Σας ευχαριστώ!

δυσκολο να βρεις τηλ με διπλη σιμ κ λειτουργικο που να κραταει τοσο...

εμενα με σκληρη χρηση βγαζει μια μερα...αλλα ολη τη μερα ειμαι με το τηλ στο χερι...σε σχεση με αλλα που ειχα,καλα ειναι:rolleyes:

Χρησιμοποιώντας 3G? εγω έχω 3 email Accounts που ειναι push και το S2 μου το ξεπατώνει σε μια μέρα άνετα..

απορώ σε αυτό πως θα πάει..

αν ψαχνετε σελιδα για wallpapers 320x240 ,για την συσκευη μας δλδ,δοκιμαστε το http://wallpapers.mob.org/gallery/size=320x240/

εχει και φιλτρα για να κανετε πιο ευκολη την επιλογη σας

Ρε παιδιά το $ από το πληκτρολόγιο του κινητού, πως το γράφεις;

Μια φορά "alt" και μετά το "Y" :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Χρησιμοποιώντας 3G? εγω έχω 3 email Accounts που ειναι push και το S2 μου το ξεπατώνει σε μια μέρα άνετα..

απορώ σε αυτό πως θα πάει..

ναι το 3G ΤΟ εχω οn μιας και κανω σινεχεια video calls

δοκιμασα τα παντα για ροοτ.....δεν ειμαι τοσο καλος ομως :(

τουλαχιστον δεν το brickara

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Ειχα αγοράσει πριν ένα χρόνο το samsung galaxy 3 και σε ένα μήνα το πούλησα γιατί δεν ήθελα να ασχολούμαι κάθε μέρα με φόρτιση. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αν δεν βγει smartphone με μπαταρία να κρατάει όπως και στα κλασσικά τηλέφωνα δεν θα ξαναγόραζα, όμως τούτο δω το μοντέλο, δεν ξέρω, πολύ με τραβάει. Στο τσακ είμαι να το πάρω. Αληθεύει ότι κρατάει η μπαταρία κάπως καλά; 3-4 μέρες; Δεν θέλω να ξαναπάθω τα ίδια. Ευχαριστώ.

Μια φορά "alt" και μετά το "Y" :)

Αυτό βγάζει το € εγώ θέλω $ χαχαχαχαχα, καλημέρα, πέραν όλων των καλών που έχει αυτό το τηλέφωνο διαπίστωσα το εξής που μου έχει σπάσει τα $%$$^$^. Έχω μέσα ένα whatsup και μια κάρτα data της vodafone με 10 GB traffic. Ανοίγεις το τηλέφωνο τα πάντα δουλεύουν ρολόη. Κάνεις λοιπών την παλικαριά κι απενεργοποιείς την data στο σπίτι γιατί να ξοδεύεις δεδομένα αφού έχεις wifi; Πας μετά να το ανοιξείς και δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα, μα με τίποτα γαιδούρι. Πέρνει ρυθμίσεις για data στο whatsup και δεν αλλάζει να γυρίσει στο vodafone με την καμία... Λύση βγάζεις την sim του whatsup ανοίγεις το κινητό ξανά στρώνει το κλείνεις βάζεις την δεύτερη sim και όλα καλά. Τι βολικό τι πρακτικό τι κάλο; %@%@$^#$%^*^%% Ovelix καλημέρα. :)

Όλα καλά.

Ειχα αγοράσει πριν ένα χρόνο το samsung galaxy 3 και σε ένα μήνα το πούλησα γιατί δεν ήθελα να ασχολούμαι κάθε μέρα με φόρτιση. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αν δεν βγει smartphone με μπαταρία να κρατάει όπως και στα κλασσικά τηλέφωνα δεν θα ξαναγόραζα, όμως τούτο δω το μοντέλο, δεν ξέρω, πολύ με τραβάει. Στο τσακ είμαι να το πάρω. Αληθεύει ότι κρατάει η μπαταρία κάπως καλά; 3-4 μέρες; Δεν θέλω να ξαναπάθω τα ίδια. Ευχαριστώ.

βεβαια το εχω πει αρκετές φορές, δεν μετράει πάλι η δικιά μου γνώμη, ας γράψει και κανείς αλλος. Δευτερη φόρτηση μου κρατησε 112 ώρες (4-5 μερες) αλλά με σχεδόν καθόλου Data και μονο 2G. Την πρώτη φορά που εκανα αρκετές εγκαταστάσεις (wifi μονο για data) και πολύ παιχνίδι (bt, internet), το κινητό κράτησε 3 γεμάτες μέρες. Τρίτη φόρτιση δεν εχει τελειώσει ακόμα :p

2-3 νομίζω θα στις βγάζει

Edited by keysmith

Αυτό βγάζει το € εγώ θέλω $ χαχαχαχαχα, καλημέρα, πέραν όλων των καλών που έχει αυτό το τηλέφωνο διαπίστωσα το εξής που μου έχει σπάσει τα $%$$^$^. Έχω μέσα ένα whatsup και μια κάρτα data της vodafone με 10 GB traffic. Ανοίγεις το τηλέφωνο τα πάντα δουλεύουν ρολόη. Κάνεις λοιπών την παλικαριά κι απενεργοποιείς την data στο σπίτι γιατί να ξοδεύεις δεδομένα αφού έχεις wifi; Πας μετά να το ανοιξείς και δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα, μα με τίποτα γαιδούρι. Πέρνει ρυθμίσεις για data στο whatsup και δεν αλλάζει να γυρίσει στο vodafone με την καμία... Λύση βγάζεις την sim του whatsup ανοίγεις το κινητό ξανά στρώνει το κλείνεις βάζεις την δεύτερη sim και όλα καλά. Τι βολικό τι πρακτικό τι κάλο; %@%@$^#$%^*^%% Ovelix καλημέρα. :)

Καλημέρα!

Μήπως να δοκιμάσεις να βάλεις τη sim της voda στην θέση της "sim1" ;

Όσο για το σύμβολο $ μήπως μπαίνει γυρνοντας τη γλώσσα; Δηλαδή αν έχεις Ελληνικά και δε το βγάζει να το βγάζει έχοντας τη γλώσσα στα Αγγλικά; :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μπορείς επίσης να ΜΗΝ απενεργοποιήσεις τα Data όταν είσαι σπίτι. Αν απλά ανοίγεις το WiFi τότε σταματάει ούτως ή άλλως...

Καλημέρα!

Μήπως να δοκιμάσεις να βάλεις τη sim της voda στην θέση της "sim1" ;

Όσο για το σύμβολο $ μήπως μπαίνει γυρνοντας τη γλώσσα; Δηλαδή αν έχεις Ελληνικά και δε το βγάζει να το βγάζει έχοντας τη γλώσσα στα Αγγλικά; :confused:

Τα έχω δοκιμάσει όλα :( και έχω το $ σε κάποιους κοδικούς :( Η μόνη λύση είναι το πληκτολόγιο της οθώνης, μια άλλη απόρια είναι το Τ9 με το πληκτρολόγιο του κινητού γιατί δεν θέλει να δουλέψει;

Όλα καλά.

Μήπως να αλλάξεις κωδικούς? Πράγματι το είδα και εγώ! Φοβερό, δεν γράφει το $!!! Καιρός ότι έχεις σε $ να το κάνεις € (για όσο θα υπάρχει :lol: )

Μόλις το πήρα:). Ετοιμάζομαι για ... μεγάλη μάχη για να περάσω τις ρυθμίσεις της Q:ninja:. Χαμός με την Q κάθε φορά με νέο κινητό. Η συσκευασία έχει μόνο quick user guide και κατέβασα το πλήρες εγχειρίδιο από το site της samsung. Τα λέμε αργότερα.

Άκυρο για την... "μεγάλη μάχη" για τις ρυθμίσεις ιντερνετ. Δεν χρειάζεται να πάρεις ρυθμίσεις ούτε να τις βάλεις χειροκίνητα. Τα κάνει όλα μόνο του!!! Η μπαταρία με την εργοστασιακή φόρτιση κρατάει ακόμα μετά από 10 ώρες δοκιμές ψάξιμο ρυθμίσεις κλπ. Άντε να δούμε:)

Το βγάζω από τον φορτιστή, του έχω περάσει το battery booster που μου δείχνει ακριβώς το ποσοστό της μπαταρίας και σε 20 λεπτά έχει πέσει στο 93%!!! Δεν μου κάνει νορμαλ αυτό, επίσης με νορμάλ χρήση μου βγάζει μια μερούλα, ή τρώει πολύ η κάρτα data ή έχουμε θέμα μια και διαβάζω εδώ για 3ήμερα. Καμιά ιδέα;

Όλα καλά.

Υπάρχει κανένα νέο για την άφιξη του Galaxy Y Duos ??

τα θέματα-νήματα (threads) χωρίστηκαν. έχει το δικό του θεμα πλεόν το galaxy y duos.

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)