gaiosgf Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Έκανα ένα Full REfresh και χάθηκε μια εφαρμογούλα που σου έδιωχνε το Logo του παρόχου δίπλα στο σήμα του δικτύου. Μήπως το θυμάται κανείς γιατί έφαγα το κόσμο και δε θυμάμαι που ήταν και πως έλγαν τ'αρχείο! στο N9qtweak στην επιλογη Τ 3 (coderus unrestrictered system ui) υπαρχει η επιλογη για hide operator restore logo.μηπως εννοεις αυτο; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 και το homescreen settings έχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Δεν έχω το Home Screen Settings (είναι δωρεάν App?) και δε μπορώ να βάλω ΚΑΙ του Coderus γιατί θα μπερδέψω τα Tweaks. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Έχω φάει τον κόσμο και δε βρήκα κάτι! Έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ! Έχω φάει δυο ώρες γι'αυτή τη *******! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ελεγα να το διαγραψω μηπως μετα μπορεσω να το ξαναπερασω. μολις ανακαλυψα αυτο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=90652 πραγματικα πριν 2 μερες προσπαθουσα να κανω login στο dropbox και δεν εμπαινε με τιποτα!:confused::cool: Δοκιμασα ομως σημερα το λινκ παραπανω και ολα ρολοι κ παλι!:cool: Αθανατο Ν9:ninja: μια αναβαθμισμενη εφαρμογη για fb και κανενα παραπανω προγραμματακι επεξεργασιας φωτο μιας και εχουμε ακομη μια απο τις καλυτερες cams. Και το βλεπω να βγαζει και την επομενη χρονια ανετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ξέρετε αν υπάρχει και που? (?) το Soundwave που αναγνωρίζει μουσική? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ξέρετε αν υπάρχει και που? (?) το Soundwave που αναγνωρίζει μουσική? νομιζω οτι καπου εκει θα βρεις ακρη http://talk.maemo.org/showthread.php?t=88777 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αυτό το έχω δει. Τίποτα χωρίς πληρωμή παίζει??? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αυτό το έχω δει. Τίποτα χωρίς πληρωμή παίζει??? Αυτο: http://n9-apps.com/eyrie Βεβαια επι εποχης που ειχα το Ν9 εβρισκε ελαχιστα, πολυ ελαχιστα ομως.. Δεν ξερω τωρα σε τι φαση ειναι.. Δοκιμασε το Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) πριν λιγο ειχα μια συνομιλια μεσω skype για πρωτη φορα αλλα δεν ειχα εικονα.Ουτε ο συνομιλητης με εβλεπε.Γιατι;Πρεπε να κανω κατι αλλο για να ενεργοποιηθει η μπροστινη καμερα; Edited July 21, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 … μερική υποστήριξη· κάμερα γιοκ!:protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 … μερική υποστήριξη· κάμερα γιοκ!:protest: καταλαβα...απλη κληση και σ οποιον αρεσει δηλαδη.η κοινοτητα δεν εβαλε το χερι της ακομα;πως κι ετσι; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Ελα μου ντε! Αυτο δεν το καταλαβα ποτε! Ειναι δυνατον να ειναι τοσο δυσκολο να ξεκλειδωσουν τη καμερα στο skype..>??? το google+ πως λειτουργει?? εχω κανει account εδω και καιρο το εχω περασει στο κινητο αλλα δεν εχω ιδεα πω μπορω να βρω τις επαφες πως να κανω κλησεις κτλ κτλ.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Ελα μου ντε! Αυτο δεν το καταλαβα ποτε! Ειναι δυνατον να ειναι τοσο δυσκολο να ξεκλειδωσουν τη καμερα στο skype..>??? το google+ πως λειτουργει?? εχω κανει account εδω και καιρο το εχω περασει στο κινητο αλλα δεν εχω ιδεα πω μπορω να βρω τις επαφες πως να κανω κλησεις κτλ κτλ.... :( Πάντως αρχίζει το τηλ να είναι όλο και πιο μακριά από τη σημερινή πραγματικότητα. Χτες, είχα την εντύπωση οτι το χασα στα ψώνια, για 6 ώρες περίπου θεωρούσα δεδομένο οτι είμαι για καινούριο κινητό, και αγανάκτησα γιατι δεν είχα ένα πρόγραμμα όπως πχ το prey που έχω στο αρχαίο defy της γυναίκας μου:mad:... Η τρέλα, τρέλα, αλλά κι η πρακτικότητα πρακτικότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το προεγκατεστημένο υπολείπεται;! Υποτίθεται πως ό,τι παρέχεται εφόσον λειτουργεί τουλάχιστον επαρκεί· το κοινό τους αφεντικό ομνύει@κλειστό λογισμικό, απλώς ενδεχόμενη επιΘετική… εξαγορά αποφεύγει εν προκειμένω να την ολοκληρώσει Φανερά!!!:knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Χρησιμοποιει κανεις το power-menu-qml;Δουλευει μια χαρα.αλλα απ την στιγμη που το εβαλα,δεν κλεινει το τηλεφωνο με τον κλασσικο τροπο,με παρατεταμενη πιεση του πληκτρου της συσκευης.Κανει μονο reboot.Μπορω να το απενεργοποιησω μονο απ το μενου της εφαρμογης πατωντας το power off.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;Το εθεσα και στο αντιστοιχο θεμα του maemo.org το ερωτημα πριν λιγες μερες αλλα ακομα δεν εχω απαντηση. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 το χρησιμοποιω εγω και δουλευει κανονικα. σβηστο και ξαναπερνα το αν ειναι μπορει να στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 το χρησιμοποιω εγω και δουλευει κανονικα. σβηστο και ξαναπερνα το αν ειναι μπορει να στρωσει το εσβησα μια φορα αλλα επειδη ειχα την επιλογη Both lock/unlock ενεργοποιημενη,μετα τη διαγραφη μου εμεινε το κουσουρι να συνεχιζει να ξεκλειδωνει αυτοματα,δηλαδη χωρις swipe κι ετσι το ξαναπερασα και το εβαλα στην επιλογη only lock.απο τοτε δεν το ξαναπειραξα.τελοσπαντων θα δοκιμασω να το ξαναπερασω αυριο και θα ενημερωσω για το αποτελεσμα μηπως φανει χρησιμο και σε κανεναν αλλον.ευχαριστω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 παιδια οποιος εχει προβλημα με το fb βρεθηκε λυση. στο ποστ #114 http://talk.maemo.org/showthread.php?t=91187&page=12 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Το δοκιμασα και αυτο που καταφερα ηταν να ειμαι στο terminal και να βλεπω σιγα σιγα να σβηνονται ολες οι εφαρμογες , κλησεις , μυνηματα, ιστος, πληκτρολογιο κ.λ.π. τελος απλα εσβησε και εμεινε με το λοκο τις Νοκια. το φλασαρα και δεν το ξαναδοκιμαζω :) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Το δοκιμασα και αυτο που καταφερα ηταν να ειμαι στο terminal και να βλεπω σιγα σιγα να σβηνονται ολες οι εφαρμογες , κλησεις , μυνηματα, ιστος, πληκτρολογιο κ.λ.π. τελος απλα εσβησε και εμεινε με το λοκο τις Νοκια. το φλασαρα και δεν το ξαναδοκιμαζω :) τωρα με κανεις να αισθανομαι ασχημα.τι πηγε στραβα;μια απλη εγκατασταση αρχειου ηταν με δυο κλικ.μηπως δεν εκανες κατι σωστα οπως στις οδηγιες του ποστ; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 οχι ρε μια χαρα ειναι απλα εχασα κατι σημαντικες φωτο κανενα δυο βιντεακια......:lol: αστειευομενος . ναι σιγουρα κατι εκανα λαθος Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) Μετα το φλασαρισμα κατα καποιον παραξενο λογο η Νοκια εχει βαλει το χαρτη της Κυπρου στο Maps και Drive του κινητου. Πως και???? Τους εστειλα μυνημα περυσι και μου ειπαν μεχρι το τελος του χρονου , αργησαν φυσικα 8 μηνες αλλα αποτι φαινεται επιασε τοπο το μυνημα μου :) Edited September 18, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Τελικα εσβησα το λογαριασμο του φατσοβιβλιου και τον εβαλα παλι και δουλεψε κανονικα το chat χωρις καμια αλλαγη απο αυτα που λενε στο maemo.talk. Το εφτιαξαν αποτι φαινεται Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Ξέρει κανείς κάποιο App για να κλειδώνει η οθόνη και να μην γυρίζει 90 μοίρες? Εκτός απ'αυτό! Άκυρο! Το είχα αλλά δε το χρειάστηκα και το είχα βγάλει. Στο Status menu extension! Πάιζει όμως και εφαρμογή Edited October 30, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts