Dark_ds Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 βρε παιδια μπορει κανεις να κατεβασει αυτο? προσπαθω εδω και μερες και μου λεει installation package not found.. εστειλα και στο nokia support απο το nokia store.. και μου ειπαν να προσπαθησω με 3g και wifi η αλλιως να το κατεβασω στο pc και να το μεταφερω στο κινητο.. δοκιμασα με τις συνδεσης εναλλαξ.. τιποτα.. να το κατεβασω στο pc δεν καταφερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 βρε παιδια μπορει κανεις να κατεβασει αυτο? προσπαθω εδω και μερες και μου λεει installation package not found.. εστειλα και στο nokia support απο το nokia store.. και μου ειπαν να προσπαθησω με 3g και wifi η αλλιως να το κατεβασω στο pc και να το μεταφερω στο κινητο.. δοκιμασα με τις συνδεσης εναλλαξ.. τιποτα.. να το κατεβασω στο pc δεν καταφερα..Μόλις τώρα το δοκίμασα και το κατέβασα.Τα ίδια ακριβώς τραβάω με το restore accuweather...Δεν ξέρω αν σε βοηθάω πάντως. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μόλις τώρα το δοκίμασα και το κατέβασα.Τα ίδια ακριβώς τραβάω με το restore accuweather...Δεν ξέρω αν σε βοηθάω πάντως. φιλε εισαι θεος! ειπες για το accuweather και θυμηθηκα το meecatalog και απο εκει καταφερα να κατεβασω το lockscreen! Να'σαι καλα!:D στο meecatalog εχει το accuweather δοκιμασε απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 φιλε εισαι θεος! ειπες για το accuweather και θυμηθηκα το meecatalog και απο εκει καταφερα να κατεβασω το lockscreen! Να'σαι καλα!:D στο meecatalog εχει το accuweather δοκιμασε απο εκει Άμα λες εσύ εμένα θεό...Πάντως ευχαριστώ γιατί το κατάφερα από meecatalog.Το meecast είχε μπερδέψει τα πράγματα.Όταν θελήσω να πειράξω το εργαλείο,θα χρειαστώ τη βοήθειά σας..Καλό βράδυ Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Άμα λες εσύ εμένα θεό...Πάντως ευχαριστώ γιατί το κατάφερα από meecatalog.Το meecast είχε μπερδέψει τα πράγματα.Όταν θελήσω να πειράξω το εργαλείο,θα χρειαστώ τη βοήθειά σας..Καλό βράδυ γιατι να μην σε πω? ο,τι θες εννοειται! :) δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα εχουμε instagram -> instago! το κατεβασα τωρα.. προσπαθω να κανω account μεσω bluestack δεν καταφερνω τιποτα... τελος παντων.. Edited December 17, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα εχουμε instagram -> instago! το κατεβασα τωρα.. προσπαθω να κανω account μεσω bluestack δεν καταφερνω τιποτα... τελος παντων.. Μόνο viewer όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 N9 faster transitions και η εφαρμογη fasterN9 ειναι συμβατες οταν εγκαταστηθουν και οι 2 μαζι? ή μια απο αυτες πρεπει να ειναι στο τηλεφωο? αν μια απο τις 2, ποια προτεινετε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Ναι είναι συμβατές μεταξύ τους! Το πρόγραμμα Homescreen Settings (και κάποια άλλα) θέλει προσοχή όταν συνδιάζεται με μερικά από τα tweaks του N9 QTweak γιατί μπορεί να οδηγήσει σε reboot loop. edit: Σόρρυ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι εννοούσες το Tweak A (Speed Up Transitions MODs). Αυτό είναι συμβατό γιατί το έχω εγκατεστημένο παρέα με το fasterN9 στο δικό μου τηλέφωνο. Για το N9 faster transitions δεν γνωρίζω αν και πιθανώς να κάνει παρόμοια δουλειά με το tweak A. Σορρυ και πάλι για την παρεξήγηση. Edited December 23, 2012 by gianpithio Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Εχω ενα θεμα με το wazapp. Προσπαθω να κανω account, αλλα δεν μου στελνει κωδικο για να κανω την επιβεβαιωση.. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Εχω ενα θεμα με το wazapp. Προσπαθω να κανω account, αλλα δεν μου στελνει κωδικο για να κανω την επιβεβαιωση.. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο? εχει ενα προβλημα τωρα https://www.facebook.com/WazappIM?fref=ts δοκιμασε μεσω bluestack να κανεις εγγραφη,αλλα ενεργοποιησε απο το κινητο με τον κωδικο.. Edited December 24, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δεν γίνεται απο το Ν9 ενεργοποίηση του wazapp. Δοκίμασε το bluestack όπως έγραψε και ο Dark_ds. κατέβασε το bluestack στον Η/Υ και θα τρέξε το whatsapp για android απο εκει!! δώσε το πραγματικό τηλ αυτο που έχεις στο Ν9 και θα έρθει κανονικά το μήνυμα! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους.εχω εγκαταστησει το led-event-notifier μεσω inception αλλα δεν το βρισκω πουθενα ουτε σαν app ουτε στα settings.ξερει κανεις πως ρυθμιζεται; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους.εχω εγκαταστησει το led-event-notifier μεσω inception αλλα δεν το βρισκω πουθενα ουτε σαν app ουτε στα settings.ξερει κανεις πως ρυθμιζεται; τελικα το Led event notifier λειτουργει απο μονο του.αναβοσβηνει το λαμπακι δυο φορες (οπως στο Ν900 αλλα χωρις χρωμα) οταν εχω αναπαντητη,μυνημα κτλ. .καλο φαινεται. ουπς! Sorry Mods.τροποποιηση πατησα αλλα μου βγηκε παραθεση.αυτο το mobile version με μπερδεψε. Edited December 29, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 http://forums.internettablettalk.com/showthread.php?t=85568 αυτο εχει και ρυθμισεις(απο οτι φαινεται δηλαδη) δεν εχω δοκιμασει και κανενα παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) για δειτε κι αυτο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=88453 απο ενα δικο μας παιδι. μολις ανακαλυψα προβληματακι.οταν γραφω σε landscape δεν λειτουργει το πληκτρο με τα νουμερα.κατα τ αλλα ειναι μια χαρα.χρειαζοταν κατι τετοιο νομιζω. Edited December 31, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) για δειτε κι αυτο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=88453 απο ενα δικο μας παιδι.χρειαζοταν κατι τετοιο νομιζω. ρε παιδια οταν παιρνουμε ενα screenshoot με το ShootMee που αποθηκευεται;δεν μπορω να το βρω.πριν απο λιγο καιρο που το χρησιμοποιησα εμφανιζοταν στο gallery μαζι με τις υπολοιπες φωτο μου.τωρα γιατι δεν το βρισκω; Edited February 5, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δοκίμασε μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δοκίμασε μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής! μολις ανακαλυψα αλλο τροπο.μολις παιρνω ενα screenshoot βγαζει μια ειδοποιηση στο πανω μερος της οθονης.την παταω και τοτε μου ζηταει να κανω save. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπερα σας. Παιδια χρησιμοποιησε καποιος την εφαρμογη track and protect? Πρεπει να πιστωσω την εφαρμογη για να δουλεψει? Υπαρχει κατι παρομοιο δωρεαν? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπερα σας. Παιδια χρησιμοποιησε καποιος την εφαρμογη track and protect? Πρεπει να πιστωσω την εφαρμογη για να δουλεψει? Υπαρχει κατι παρομοιο δωρεαν? νομιζω εχει 3 φορες δωρεαν και μετα πληρωνεις,δεν το εχω χρησιμοποιησει.. εχω κανει λογαριασμο αν θυμαμαι αλλα δεν ασχοληθηκα δες εδω track and protect και εδω Alternatives Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλο ειναι ομως , τελευταια απλα σκεφτομαι οτι καπου θα το αφησω :) Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου, δεν βρηκα κατι αξιοπιστο ομως. Αν βρειτε εδω θα ειμαι :ninja: Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo23 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γεια χαρα παιδια!Εχει παρει το αυτι σας κατι για μια εφαρμογη soundwave το ονομα της?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γεια χαρα παιδια!Εχει παρει το αυτι σας κατι για μια εφαρμογη soundwave το ονομα της?:p εδω με το αζημιωτο βεβαια http://my-meego.com/software/applications.php?name=Soundwave&fldAuto=2035&faq=2 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 6€ για soundhound-wannabe εφαρμογη? Αισχος Που να εφτιαχνε και κανενα τοπ παιχνιδι. 1000€ θα το εβαζε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 6€ για soundhound-wannabe εφαρμογη? Αισχος Που να εφτιαχνε και κανενα τοπ παιχνιδι. 1000€ θα το εβαζε.. ναι ειναι ντροπη.. αυτα παθαινεις οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος βαραει τιμες αυτος που εχει το μονοπωλιο.. βασικα υπαρχει μια ανταγωνιστικη δωρεαν το eyrie αλλα δεν αναγνωριζει τιποτα απολυτως... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts