Dark_ds Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 εχετε προβληματα με το home screenbackround?βαζω τα .png στις εικονες/root αλλαζουν στο προγραμμα αλλα δεν περνανε μετα το apply,θελει συγκεκριμενο destination ? κατι παιζει με την pr1.2 αν θυμαμαι καλα.. σβηστο και κατεβασε το home screen settings απο το store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλημερα και χρονια πολλα. Μεσα στα accounts υπαρχει το dropbox και εκανα τον λογαριασμο μου αλλα απο που πρεπει να παω για να το χρησιμοποιησω η πρεπει να κατεβασω και το dropN9 απο το store για να μπορεσω να το δουλεψω? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Νομίζω για τους λογαριασμούς βάζεις μόνο αν θέλεις να ανεβάσεις κάποιο αρχείο στο dropbox. Για διαχείριση κατέβασε το dropN9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 ναι ειναι μονο για να ανεβαζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Ναι εχετε δικαιο τελικα αυτο εκανα. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ερχεται ακομη μια δημοφιλης εφαρμογη. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα ειμαι νεος κάτοχος του n9 θα ηθελα να ρωτήσω κάτι πια είναι τα πιο καλά app και τα πιο καλά mods για το κινητό αυτό ? Η αν γίνεται να γίνει μια λίστα με τα must have για το συγκεκριμενο μοντέλο? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ξεκίνα απο εδώ http://n9-apps.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα ειμαι νεος κάτοχος του n9 θα ηθελα να ρωτήσω κάτι πια είναι τα πιο καλά app και τα πιο καλά mods για το κινητό αυτό ? Η αν γίνεται να γίνει μια λίστα με τα must have για το συγκεκριμενο μοντέλο? Ευχαριστώ πολύ! εγω παρακολουθω το παρακατω.οτι νεο προστιθεται το εμφανιζει στην κορυφη της σελιδας:http://my-meego.com/software/index.php Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Ενημερωτικά, μπορούμε να γράψουμε τις δικές μας προτάσεις και να διαβάσουμε προτάσεις άλλων μελών στο : [MeeGo] Προτάσεις εφαρμογών :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδια να ανοιγουμε documents μπορουμε να δημιουργησουμε καινουργιο πως μπορουμε ???? Στο Ν900 ηταν τα DocToGo εδω εχουμε κατι παρομιο Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 official app for Overclocking Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Για δημιουργία καινούργιων το μόνο που έχω βρει είναι μια εφαρμογή που την πληρώνεις στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Για δημιουργία καινούργιων το μόνο που έχω βρει είναι μια εφαρμογή που την πληρώνεις στο store. Ποια είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Προσπαθησα αλλα δεν βρηκα κατι πως λεγεται? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 sorry παιδιά τελικά θυμόμουν μια εφαρμογή από το n900 γιατί όσο και να έψαξα δεν την βρήκα στο n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδια γεια σας. Καποιος να μου πει τι ακριβως κανει η εφαρμογη inception , που την χρησιμοποιουμε κ.λ ??? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδια γεια σας. Καποιος να μου πει τι ακριβως κανει η εφαρμογη inception , που την χρησιμοποιουμε κ.λ ??? Στην ουσια ειναι το hacking tool του meego. Το jailbrake. Eιναι η παραπεμψη του συστηματος ασφαλειας του Ν9. Χαρη στο inception ,οποιος γνωριζει μπορει να κανει τα παντα με ενα Ν9/950. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τα παντα σαν τι μπορεις να μου πεις μερικα χρησιμα πραγματα? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 παντως ειδους χακεριες βαθια στον κωδικα του λειτουργικου. Τα περισσοτερα θα γινουν στο μελλον.επισης πλεον ανοιγει διαπλατα ο δρομος για custom kernels, overclocking, dual boot και πολλα αλλα. (σχεδον) ο,τι γινεται και με το Ν900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ναι φιλε μου αυτο το καταλαβα. το εγκατεστησα και δεν ξερω τι να κανω για να το χρησιμοποιησω. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ή προς το παρων δεν κανει κατι ? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ναι φιλε μου αυτο το καταλαβα. το εγκατεστησα και δεν ξερω τι να κανω για να το χρησιμοποιησω. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ή προς το παρων δεν κανει κατι ? εδω ισως υπαρχουν πολλες πληροφοριες.το διαβαζω κι εγω αυτη τη στιγμη. http://talk.maemo.org/showthread.php?t=82835 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 overclocking kernel modules for PR1.2 [v1.4] οριστε ενα καλο παραδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XpqX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Δεν ξέρω αν έχει γίνει από κάποιον άλλο (δεν βρήκα κάτι στην αναζήτηση), αλλά, κατάφερα να βάλω Ελληνικά στο Swype. Το Developer Mode πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και με έναν root filemanager αντιγράφετε τα περιεχόμενα του παρακάτω zip αρχείου στο /usr/share/swype/data. http://www.mediafire.com/?n2ab622nck1zh3j Edited April 30, 2012 by Xp|qX Παράθεση Smartphones owned: 7650, 3650, 6600, P900, X700, 7710, N71, N80, M600, N95, E90, 5800, i8910, N8, C7, N9, Xperia S, Galaxy S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δεν ξέρω αν έχει γίνει από κάποιον άλλο (δεν βρήκα κάτι στην αναζήτηση), αλλά, κατάφερα να βάλω Ελληνικά στο Swype. Το Developer Mode πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και με έναν root filemanager αντιγράφετε τα περιεχόμενα του παρακάτω zip αρχείου στο /usr/share/swype/data. http://www.mediafire.com/?n2ab622nck1zh3j καλημερα φιλε μου.ελληνικο πληκτρολογιο εχουμε εδω και καιρο χαρη στην εφαρμογη mesinput απο το store αλλα λεω να το δοκιμασω κι αυτο.πεσ μου λιγο αντιγραφω το αρχειο οπως ειναι [zip] η πρεπει να κανω unzip? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts