Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια διευκρίνηση για τη μπάρα, λέγοντας ότι θα με "απασχολήσει" τι εννοείς; Ότι δεν υπάρχει στην Αγγλική 4.0.4; Γιατί στην 4.0.3 την βλέπω κανονικά..:O

Και βεβαια θα υπαρχει. Απλως θα ειναι με αγγλικα γραμματα(η μπαρα, οχι οι επαφες)

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απορία:το οντιν θέλει ρουτ; αν περάσω την αγγλική είμαι στην εγγύηση; λινκ για οντιν; έχει ράδιο η 4.0.4;

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Απορία:το οντιν θέλει ρουτ; αν περάσω την αγγλική είμαι στην εγγύηση; λινκ για οντιν; έχει ράδιο η 4.0.4;

root δεν θελει

ναι εχει ραδιο η 4.0.4

TCe

Δεν έχω αυτήν τη στιγμή σταθερό πισι όμως.από το κινητό γίνεται απευθείας;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Και βεβαια θα υπαρχει. Απλως θα ειναι με αγγλικα γραμματα(η μπαρα, οχι οι επαφες)

Kανένα απολύτως θέμα λοιπόν, όλες με Αγγλικά και κεφαλαία τις έχω καταχωρήσει..!:D

Θα την έχω στα υπόψιν πάντως, θα ψαχτώ ποια είναι η καλύτερη (εκτός αν έχεις να προτείνεις με link κάποια συγκεκριμένη :p), να δω τα Sales Code και τα kernel της και βλέπουμε...:)

Θα την έχω στα υπόψιν πάντως, θα ψαχτώ ποια είναι η καλύτερη (εκτός αν έχεις να προτείνεις με link κάποια συγκεκριμένη :p)

Aυτη ειναι η καλυτερη: http://www.hotfile.com/dl/165074083/1e61f36/I9100XWLPT_I9100XEULPA_XEU.zip.html

Αλλάζω Sales Code; Έχει EUR στις επιλογές; Αφήνω τον kernel που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη; (πάλι δουλειές μΕ βάζεις..!:lol: )

:p

Αλλάζω Sales Code; Έχει EUR στις επιλογές; Αφήνω τον kernel που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη; (πάλι δουλειές μΕ βάζεις..!:lol: )

:p

Την βαζεις, επιλεγεις ελληνικα απο την αρχη μολις ανοιξει, και ΕΦΥΓΕΣ !!! Ξεχνα τα υπολοιπα δεν κανεις κατι, δουλευει μια χαρα και ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην που εχεις τωρα...;)

Την βαζεις, επιλεγεις ελληνικα απο την αρχη μολις ανοιξει, και ΕΦΥΓΕΣ !!! Ξεχνα τα υπολοιπα δεν κανεις κατι, δουλευει μια χαρα και ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην που εχεις τωρα...;)

Υποχρεωμένος κύριε! Μάλλον το απόγευμα απ'το σπίτι γιατί πρέπει να κυκλοφορήσω και το κορίτσι που προβλέπω να με παρατάει στο τέλος γιατί την έχω παραμελήσει για ένα λευκό Sii εδώ και κάτι μέρες..:lol:

Θα ενημερώσω εννοείται, υπέρ-υπέρ-ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:)

Καλησπερα σε ολους.

Το συγκεκριμενο post το εχω κανει και στο [Επίσημο] Samsung Galaxy S II Μέρος ΙΙ αλλα θεωρησα σκοπιμο να το κανω και εδω, ισως ειναι ποιο σωστο το σημειο!

Εκανα (μεσω Odin v.1.85) update με την επισημη Αγγλικη 4.0.4 (I9100XXLQ6). Η διαδικασια ολοκληρωθηκε κανονικα, εκανα στην συνεχεια και root...

Eχω ομως καποια ερωτηματα, μια και ηταν η πρωτη φορα που φλασαρα με αυτο το τροπο...

Πριν κανω το update, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσω της αντιστοιχης επιλογης απο τις Ρυθμισεις, καθαριζοντας ΚΑΙ τον αποθηκευτικο χωρο των 16gb. Ειχα ομως τικαρισμενη την "Αυτοματη Επαναφορα", οποτε οταν το τηλεφωνο bootαρε, βρηκα τα παντα στην θεση τους...

Χρειαζεται να τα ξανακαθαρισω ΟΛΑ και να ξετικαρω την Αυτοματη Επαναφορα, ωστε το κινητο μου να γινει "αγνο παρθενο μαλλι"??? 'Η να το αφησω ετσι??? Σε πρωτη φαση δεν εχω διαπιστωσει προβληματα με τις εφαρμογες...

Εδω να σημειωσω οτι ΔΕΝ εκανα κανενα wipe απο recovery... Ειμαι σωστος σε ολα τα παραπανω, ή επρεπε να κανω και κατι αλλο? Πρεπει να κανω κατι τωρα?

Ενα αλλο ερωτημα που εχω ειναι το εξης, λιγο γενικοτερο και ισως δειξει το ποσο αρχαριος ειμαι σε ολα αυτα! :p

Τα folders των εφαρμογων που υπηρχαν στον αποθ. χωρο των 16 gb ΠΡΙΝ την Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων, σε τι χρησιμευουν, αφου οι εφαρμογες προφανως βρισκονται στην μνημη του τηλεφωνου? Αυτο τουλαχιστον διαπιστωσα μετα απο το update που αναφερω πιο πανω, αφου τα folders σβηστηκαν, ενω οι εφαρμογες ηταν στην θεση τους... Εχουν σχεση με το wipe cache/wipe dalvik του recovery?

Ευχαριστω πολυ!

Σταυρος

Επειδη το post αυτο χαθηκε μεσα στα υπολοιπα, το ξανακανω... Οποιος φιλος γνωριζει ας μου απαντησει!!!

Ευχαριστω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κιαπο μενα.παιδια μια βοηθεια αν ειναι ευκολο,περασα την αγκλικη XWLPT 4.0.4,μεκερνελ siyah 4.0.1.προσπαθω να δω τοsales kode πατωντας τον κωδικο που ειναi στο πρωτο ποστ με ιμει αστερακια κλπ,αλλα δεν ανοιγει κανενα μενου.συμβαινει κατι,η ετσι ειναι με το firmware που εβαλα?
:ninja:

Καλησπέρα έχω το galaxy s 2 και έπαθε ζημιά το κινητό πήγα με το odin3 περάσω μια rom και μου έβγαλε failed και εγώ έκανα τι χαζομάρα να το βγάλω από το usb και να κλείσω το κινητό και δυστυχώς τώρα δεν κάνει τίποτα,το δοκίμασα με τα πλήκτρα και της 2 μεθόδους αλλά τίποτα.δεν ανοιγη με τίποτα, αυτά εδώ έβαλα στο odin3(s1_odin_20100512.pit,MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar.md5,GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar.md5,CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar.md5) τι μου προτείνετε.:(:(:(:(:(:(

ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ.

:nuke:

Καλησπέρα έχω το galaxy s 2 και έπαθε ζημιά το κινητό πήγα με το odin3 περάσω μια rom και μου έβγαλε failed και εγώ έκανα τι χαζομάρα να το βγάλω από το usb και να κλείσω το κινητό και δυστυχώς τώρα δεν κάνει τίποτα,το δοκίμασα με τα πλήκτρα και της 2 μεθόδους αλλά τίποτα.δεν ανοιγη με τίποτα, αυτά εδώ έβαλα στο odin3(s1_odin_20100512.pit,MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar.md5,GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar.md5,CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar.md5) τι μου προτείνετε.:(:(:(:(:(:(

Αν δεν μπαίνει σε download mode ή αν δεν ανοίγει καθόλου δοκίμασε με usb jig μπας και πάρει μπρος . Αν και πάλι δεν ..........

τότε το πας για service

Samsung galaxy s21+

Αν δεν μπαίνει σε download mode ή αν δεν ανοίγει καθόλου δοκίμασε με usb jig μπας και πάρει μπρος . Αν και πάλι δεν ..........

τότε το πας για service

Δοκιμασε να το φορτισεις, οπως επισης και να του αφαιρεσεις την μπαταρια για αρκετη ωρα.. ;)

Φίλε μου εγκλημάτισες....

Η ρομ που πήγες να βάλεις είναι για το Galaxy S, όχι για το S2.

Δοκιμάζεις με usb jig κι αν δεν ανοίξει, πας για service.

οντως περασες rom του s στο s2. Δυσκολα θα αποφυγεις το service

TCe

Και θα πρότεινα να κάνετε τη δουλειά σας με το παλιό Odin που δεν έχει απογοητεύσει ποτέ κανέναν. Από το 3 έχω διαβάσει αρκετά παράπονα.

Καλησπερα παιδια.Περασα 4.0.4 Αγγλικη μεσω odin και τωρα σκεφτομαι αν αξιζει να περασω SiyahKernel S2-v4.1.2 ή οχι.προτεινετε κατι αλλο?

Ειμαι ασχετος με ολο το θεμα και απλα μαθαινω απο οδηγιες και απο βιντεο.πριν γινει οτι γινει ειχα αυτη τη rom (I9100XWLPU_I9100XXLQ6_I9100XEZLP3_HOME.tar.md5)και κατι αλλο οταν χαλασε και το αφησα στην ακρη μετα απο ενα 30λεπτο πηγα να το δοκιμασω με τα πληκτρα το κινητο εκαιγε και εχω βγαλει τη μπαταρια,να το στειλω αντιπροσωπεια η οχι.η να περιμενω απο το ebay εκεινο το μικρο βυσματακι.

Επειδή δεν το πολύ έχω με τους kernel τόσο που έχουν προχωρήσει .. Στον 4.1.2 γράφει για κάτι αλλαγές σχετικά με τη ram, αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να εξηγήσει να καταλάβω και εγώ?!

Γιατί έχω την εντύπωση πως με τον 4.1.2 μου τρώει περισσότερη ράμφος.

Edit: Λάθος thread, αν γίνεται να μεταφερθεί στις τροποποιήσεις κτλ.

Επειδή δεν το πολύ έχω με τους kernel τόσο που έχουν προχωρήσει .. Στον 4.1.2 γράφει για κάτι αλλαγές σχετικά με τη ram, αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να εξηγήσει να καταλάβω και εγώ?!

Γιατί έχω την εντύπωση πως με τον 4.1.2 μου τρώει περισσότερη ράμφος.

Edit: Λάθος thread, αν γίνεται να μεταφερθεί στις τροποποιήσεις κτλ.

Κοίταξα το changelog και δε βρήκα κάτι σχετικό με τη ραμ.

Ας μεταφερθεί και το δικό μου παρέα :happy:

Ειμαι ασχετος με ολο το θεμα και απλα μαθαινω απο οδηγιες και απο βιντεο.πριν γινει οτι γινει ειχα αυτη τη rom (I9100XWLPU_I9100XXLQ6_I9100XEZLP3_HOME.tar.md5)και κατι αλλο οταν χαλασε και το αφησα στην ακρη μετα απο ενα 30λεπτο πηγα να το δοκιμασω με τα πληκτρα το κινητο εκαιγε και εχω βγαλει τη μπαταρια,να το στειλω αντιπροσωπεια η οχι.η να περιμενω απο το ebay εκεινο το μικρο βυσματακι.:cry:

• The topic was unpinned