TearDrop Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Κατεβασα πριν λιγο την ΚΚ5 απο το λινκ της πρωτης σελιδας και βλεπω μεσα στον ξεζιπαρισμενο φακελο να γινεται ενας χαμος απο αρχεια.Θελω να ρωτησω οσους την περασαν 1.Το ΑΒΟΟΤ αρχειο το περασε κανεις?Δεν πρεπει λογικα οι bootloaders να ειναι μεσα στο PDA? 2.Το efs που κολλαει? 3.Ποιο απο τα 2 csc βαλατε και ποιον απο τους 2 κενρνελ? 4.Εχει κανει κανεις repartition?(το u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit ειναι για το repartition φανταζομαι) Δεν το κάνεις unzip το αρχείο, το περνάς όπως είναι. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Δεν το κάνεις unzip το αρχείο, το περνάς όπως είναι.Αυτο φιλε μου θα γινοταν μονο αν ηταν σε μορφη χχχtar.md5 ,το συγκεκριμενο ειναι ενα απλο .rar αρχειο που πρεπει απαραιτητα να αποσυμπιεστει και περιεχει απευθειας κερνελ,μοντεμ και csc Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Φίλε μου θα σου συνιστούσα να πετάξεις αυτό το άθλιο κομμάτι λογισμικού που λέγεται ΚΙΕΣ (που χειρότερο μόνο το itunes είναι) και να κάνεις την δουλειά σου χωρίς αυτό, εύκολα και γρήγορα. Για ποιο λόγο το χρησιμοποιείς? Wipe data / factory reset Στο CWM και περνάς την στοκ. Και πως αλλιως μπορούμε να κάνουμε αναβαθμίσεις; Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Και πως αλλιως μπορούμε να κάνουμε αναβαθμίσεις; Διάβασε τον οδηγό στο πρώτο post. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Σκέφτομαι να κάνω μία σύγκριση (αυτονομία, ταχύτητα) της Omega 9.1 που έχω τώρα με κάποια stock ROM. Λέω να πάρω από το post #2 την επίσημη 2.3.6-ΚΚ5 κι έχω μερικές ερωτήσεις: 1. Η εγκατάσταση γίνεται υποχρεωτικά μέσω Odin? (βλέπω πως είναι αρχείο .rar, οπότε σκέφτηκα μήπως γίνεται και μέσα από το recovery. 2. Υπάρχει περίπτωση να χάσω το root? 3. Το αρχείο που θα εγκαταστήσω συμπεριλαμβάνει δικό του modem και kernel? 4. Μπορώ να επαναφέρω εφαρμογές που έκανα backup μέσω Titanium? 5. Αν δεν μείνω ικανοποιημένος, μπορώ πάλι να αλλάξω ROM μέσα από το recovery ή πάλι πρέπει να χρησιμοποιήσω το Odin? thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εάν έχεις βάλει cfroot kernel, μπορείς να την εγκαταστήσεις μέσα από το CWM recovery manager. Φτιάξε ένα φάκελο στην sd card με όνομα firmware και βάλε εκεί το επίσημο firmware (θα κάνεις extract μέχρι να βρείς το tar/tar.md5 αρχείο). Μετά επέλεξε flash firmware και όταν ρωτηθείς πες να κάνει root τον kernel. Και θα είσαι με official rom και rooted. Οπότε μπορείς με titanium να επαναφέρεις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδες καλησπερα εκανα και γω unzip την 2.3.6 απο το link στο πρωτο ποστ και βλεπω ενα καρο αρχεια μεσα. Τελικα ποια βαζουμε στο PDA,PHONE και CSC? Μην κανω καμμια βλακεια και τρεχω μετα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα. Πριν απο λιγες ημερες εκανα την επισημη αναβαθμηση μεσω KIES απο 2.3.3 (KF3) σε 2.3.4 (KI4) και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. Στις εναλλαγες των home screens τις περισσοτερες φορες κολαει λιγο και δεν ειναι τοσο smooth οσο ηταν με την 2.3.3. Επισης εχω παρατηρησει οτι οταν κλεινεισ μια εφαρμογη με το home button απο την στιγμη που πατασ το κουμπι μεχρι να εξαφανιστει απο την οφονη περνει αισθητα περισσοτερο χρονο απο πριν. Γενικα το τηλεφωνο εχει χασει την αερινη αισθηση που ειχε πριν. Να πω εδω οτι εχω λιγεσ εγαρμοφες εγκατεστημενες (system storage 200MB/1.97GB & usb storage 738MB/11.50GB). Εχω δει αλλουσ που εχουν βαλει παπαδες στο SGS2 τους και πεταει. Να πω επισησ οτι προσπαθησα να το φτιαξω κανοντασ φορματ (factory reset) και σβηνοντας ολο το usb storage και τα περασα ολα απο την αρχη ενα ενα αλλα τα ιδια. Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο ή ειμαι ο μονος??? εχει καποιο bug το 2.3.4??? Μπορει να μου πει καποιος εαν μπορω να γυρισω πισω στην 2.3.3 (KF3) που πηγαινε αφαιρα και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα?????? ευχαριστω πολυ παιδια. αναμενω. Γιωργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) καταρχην κοιταμε μπροστα και οχι πισω :lol: , θες ντε και καλα επισημη αναβαθμιση ??? Γιατι δεν βαζεις omega να δεις το κινητακι σου να πεταει και να κανει παπαδες οπως ειπες ? η κατεβασε την 2.3.6 Edited December 19, 2011 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 καταρχην κοιταμε μπροστα και οχι πισω :lol: , θες ντε και καλα επισημη αναβαθμιση ??? Γιατι δεν βαζεις omega να δεις το κινητακι σου να πεταει και να κανει παπαδες οπως ειπες ? η κατεβασε την 2.3.6 sorry αλλα το omega τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 sorry αλλα το omega τι ειναι?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316681 Παιδες καλησπερα εκανα και γω unzip την 2.3.6 απο το link στο πρωτο ποστ και βλεπω ενα καρο αρχεια μεσα. Τελικα ποια βαζουμε στο PDA,PHONE και CSC? Μην κανω καμμια βλακεια και τρεχω μετα :lol: Στο πρώτο post διάβασες τις οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Τις διαβσσα φιλε μου αλλα το zip μεσα εχει 2 csc 2 kernels efs file bootloader για να μην τα πολυλογω ειναι λιγο τουρλουμπουκι. Αν το εχει κανει κανεις θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν ελεγε ποια αρχεια ακριβως να φλασσρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Επειδη εχω μπερδευτει τι ισχυει μετραει ο counter αν βαλουμε την 2.3.6 στο πρωτο post που δεν εχει δωθει επισημα μεσω KIES ακομη η οχι ? H μετραει μονο οταν φλασαρουμε custom rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Επειδη εχω μπερδευτει τι ισχυει μετραει ο counter αν βαλουμε την 2.3.6 στο πρωτο post που δεν εχει δωθει επισημα μεσω KIES ακομη η οχι ? H μετραει μονο οταν φλασαρουμε custom rom ? Μετράει κανονικά.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μετράει κανονικά.. Την έχεις δοκιμάσει και σου αυξάνει τον counter; Στις επίσημες rom δεν αυξάνεται ο custom binary counter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 ο coutner μετράει και στο root? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Την έχεις δοκιμάσει και σου αυξάνει τον counter; Στις επίσημες rom δεν αυξάνεται ο custom binary counter. Άκυρο τελικά.. Διάβασα ο, τι να ναι:o Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Τελικα κανεις απο τα παιδια δεν ξερει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Τις διαβσσα φιλε μου αλλα το zip μεσα εχει 2 csc 2 kernels efs file bootloader για να μην τα πολυλογω ειναι λιγο τουρλουμπουκι. Αν το εχει κανει κανεις θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν ελεγε ποια αρχεια ακριβως να φλασσρουμε. Τελικα κανεις απο τα παιδια δεν ξερει ε? όντως υπάρχει ένα μπέρδεμα... καλύτερα ακολούθησε τον οδηγό εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3795684#post3795684 Edited December 22, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 ο coutner μετράει και στο root? Από τα csc βάζεις αυτό που ταιριάζει για τη χώρα μας και από τους kernel τον insecure. Πες μας ακριβώς τα αρχεία που έχει για να σε βοηθήσουμε. Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι με το "ένα κάρο αρχεία" δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Από τα csc βάζεις αυτό που ταιριάζει για τη χώρα μας και από τους kernel τον insecure. Πες μας ακριβώς τα αρχεία που έχει για να σε βοηθήσουμε. Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι με το "ένα κάρο αρχεία" δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο. Στη φώτο φαίνονται τα αρχεία της κκ5. [ATTACH]23091[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Όποιο και να βάλεις από αυτά δεν θα έχεις πρόβλημα. Χωρίς να αλλάζει κάτι ουσιαστικά, επέλεξε το (όχι Home) CSC και τον user low ship kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Όποιο και να βάλεις από αυτά δεν θα έχεις πρόβλημα. Χωρίς να αλλάζει κάτι ουσιαστικά, επέλεξε το (όχι Home) CSC και τον user low ship kernel. επειδή έχουν μπερδευτεί πολλοί, μπορεί να μπει στο αρχικό post το αρχείο με τα απαραίτητα μόνο ή να γραφεί τι ακριβώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelissss Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Αν μπορει καποιος να βοηθησει,εκανα update το galaxy sII απο 2.3.3 σε 2.3.5. μεσο Kies και οποτε ανοιγω το bluetooth κανει επανεκινηση συνεχεια.Μπορω να γυρισω στη 2.3.3 η τι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μπορεις!Πηγαινε εδω και κανε οτι λενε οι οδηγιες!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Απλα βρες ποιο firmware θες απο αυτα που εχει η σελιδα που δινει το λινκ που σου εδωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts