Jump to content

vaggelissss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggelissss

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vaggelissss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παίδες! Έχω εγκαταστήσει μια ρομ μέσω odin 4.1.2 XWLSW και όταν το ανάβω μου βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό και γενικά έχω πολλά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω μια άλλη ρομ σε Galaxy s2. Αν μπορεί να μου παράθεση ένα λινκ που να αρμόζει στο κινητό μου να μπορέσω να κατεβάσω την ανάλογη ρομ. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
  2. Γεια σας παίδες! Έχω εγκαταστήσει μια ρομ μέσω odin 4.1.2 XWLSW και όταν το ανάβω μου βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό και γενικά έχω πολλά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω μια άλλη ρομ σε Galaxy s2. Αν μπορεί να μου παράθεση ένα λινκ που να αρμόζει στο κινητό μου να μπορέσω να κατεβάσω την ανάλογη ρομ. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
  3. Μια ερωτηση! Εβαλα μεσω odin την 4.1.2 jb και το εκανα και root παλι μεσω odin.Οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει ενα θαυμαστικο μεσα σε κιτρινο τριγωνο.Εκανα κατι λαθος; η δεν εγινε κατι σωστα; Ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερωτηση! Εβαλα μεσω odin την 4.1.2 jb και το εκανα και root παλι μεσω odin.Οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει ενα θαυμαστικο μεσα σε κιτρινο τριγωνο.Εκανα κατι λαθος; η δεν εγινε κατι σωστα; Ευχαριστω.
  4. Σορρυ ρε παιδια αλλα δε βγαζω ακρη τι πρεπει να καταιβασω απ αυτη τη σελιδα δεν το κατεχω καλα το αθλημα,κατι ποιο συγκεκριμενο υπαρχει?
  5. Υποψιν εχω την τσελυμπιν εκδοση τωρα 4.1.2 οποτε θελω το zip για τσελυμπιν.
  6. Μακις206 τα χαρακτηριστηκα του κινητου μου ειναι: εκδοση βασικου φασματος I9100BOLP9 και Αριθμος κατασκευης JZ054K.I9100XWLSD δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα το εγραψα.
  7. Καλησπερα!!! Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω root το Galaxy sII ο κωδικος τελειωνει σε LP9 και δεν βρισκω τετοιο zip υπαρχει τιποτα για μενα η να ακολουθησω μονο τις μαμα αναβαθμισεις;
  8. Ελεος πως το εχουν κανει ετσι? Δε ξερεις που να πατησεις για μια ερωτηση.Δε ξερω καν αν το κανω σωστα.Τελος παντων οποιος χριστιανος μπορει ας απαντησει.Θελω να κανω ρουτ το τηλεφωνο Γκαλαξυ ς2 ο κωδικος τελειωνει σε LP9 και δε βρισκω τετοιο ζιπ τι να κανω? Υπαρχει κατι για μενα?
  9. Υπαρχει περιπτωση να παρω τη γνησια αναβαθμιση μεσω kies και να μπορεσω να το κανω μετα root; για να ειμαι και ποιο σιγουρος!
  10. Χαιρετω τη παρεα! Εχω το εξης προβλημα θελω να κανω root το κινητο.εχω την εκδοση ICS 4.0.3 και ψαχνω να βρω το CF root lp5 τα εχει ολα εκτος απο αυτο.Τι μπορω να κανω; υπαρχει το lp5;
  11. Ολα τα εχω δεν διεγραψα τιποτα,θα το ξαναδοκιμασω παλι να δω μηπως εφταιξε κατι!!! Ευχαριστω παντος!!
  12. Παιδια τα φωτα σας!!! Δεν ανοιγει το odin στον υπολογιστη.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;;;;
  13. Καλησπερα εχω κατεβασει ολα τα παρελκομενα για να γυρισω στη 2.3.3 και οταν παω να ανοιξω το odin σε windows7 μου βγαζει κατι κινεζικα με ενα ο.κ το παταω και δε μου το ανοιγει. Μπορει καποιος να μου πει τι γινετε;
  14. οχι δεν εκανα,πρεπει να κανω αν ναι πως γινεται? και τι γινετε μ αυτο? γιατι πρεπει να το κανω?
×
×
  • Create New...