Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@makis

Νομιζω ναι αλλα θα το δεις σιγουρα μολις πατησεις στο ΑΡ και θα σου βγαλει στο νεο παραθυρο αναζητηση για αρχεια τυπου PDA. Το ιδιο εκανα και με τα υπολοιπα για σιγουρια και αντιστοιχουν σε modem & CSC files αντιστοιχα. Την 3.04 δεν την προλαβα ποτε, μονο με 3.07 και τελευταια την 3.09 όλες απροβληματιστα

Sony logo.gif

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Κατέβασα και πέρασα με odin την επίσημη ελληνική 4.1.2

και στο ΚΙΕS μου εμφανίζει τη συσκευή με sales code ΝΕΕ.

Κουλό?

Καθολου εφοσον την περασες over the top χωρις reset, wipes κλπ...

Έκανα (μέσα από το μενού) εργοστασιακή επαναφορά και διαγραφή όλων των δεδομένων από τη συσκ αποθ USB πριν και μετά την αναβάθμιση. Δεν αρκεί αυτό?

Πριν είχα περασμένη για μήνες την επίσημη Ελληνική 4.1.2 της vodafone VGR.

Και παλιοτερα καποια στιγμη ειχες σιγουρα μια Σκανδιναβικη ΝΕΕ...Η αλλαγη του CSC θελει και καποια άλλα wipes που τωρα μαλλον θα σε κουρασουν πολύ...Ο πιο απλος δρομος για μενα ειναι root, αλλαγη csc με απλη εφαρμογη από το Play store (S2 CSC λεγεται) unroot και τελος.

Το λεω απλό γιατι πλεον το root εγινε παιχνιδακι, αφου δεν απαιτει αλλαγη kernels κλπ περιεργα - δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 (method1) και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4821177#post4821177 αλλα για οποια βοηθεια θα πρεπει να ρωτησεις στο thread τροποποιησεις / βελτιωσεις

Edited by dbal

Sony logo.gif

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το κάνω!

Ίσως σκανδιναβικό sc να είχε η πρώτη official beta jelly bean που είχα περάσει πριν την official της vodafone.

Σε ευχαριστώ και πάλι. Καλό σαββατόβραδο! :)

Kανε την αναβαθμηση σου μεσω οτα...και ολα οκ.

φιλε deltaplus δεν γινεται βλεπει την [ XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS] κ λεει ειναι ενημερωμενο

Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή!

φιλε σπυρο εχω δοκιμασει σε δυο λαπτοπ κ ενα ντεσκτοπ

Ο θεούλης μάκις..:D

Επειδη εχεις βαλει firmware με sales code COS λογικο κι επομενο ειναι να μη σου βρισκει μεσω ΟΤΑ την XWLSW με sales code EUR. Ακουλουθεις τον οδηγο της πρωτης σελιδας, κατεβαζεις απ'το δευτερο ποστ την Ελληνικη XWLSW EUR και την περνας μεσω Odin. Αυτό ήταν!:cool:

φιλε μακη δεν μου αναγνωριζει το κινητο , εκει ειναι το προβλημα μου, 2 λαπτοπ κ 1 ντεσκτοπ

μπορει καποιος να με βοηθησει ?

δοκιμασα κ την εφαρμογη s2 csc απο το play store που λεει κ φιλος dbal αλλα παει να περασει παλι sale code cos

βρηκα τωρα στο play store την mobile odin pro που λεει οπου αποτι καταλαβα περνας odin στην εξωτερικη καρτα μνημης κ φλασαρεις , αλλα επι πληρωμη , την ξερει κανεις?

Edited by kosko

Kosko την XWLSW περασε αυτη ειναι η καινουργια που λετε;;η μου εβαλε οτι ναναι;; πες μου για να παω για την κανονικη.παντως μεχρι στιγμης καλη την βλεπω κι'αυτην δεν μασαει θεο...καμμια σχεση με την 4.0.3.

Kosko την XWLSW περασε αυτη ειναι η καινουργια που λετε;;η μου εβαλε οτι ναναι;; πες μου για να παω για την κανονικη.παντως μεχρι στιγμης καλη την βλεπω κι'αυτην δεν μασαει θεο...καμμια σχεση με την 4.0.3.

ναι αυτη ειναι η επισημη , πριν 3 - 4 μερες βγηκε

Αυτη κατεβασε το κινητο απο την ενημερωση με το wi-fi, αρα δεν ειναι η οτε;;οποτε δηλαδη ολα οκ;;;.τωρα πως γινεται και κατεβαινει η οτε σε αλλα κινητα;;..μυστηριο.

Αυτη κατεβασε το κινητο απο την ενημερωση με το wi-fi, αρα δεν ειναι η οτε;;οποτε δηλαδη ολα οκ;;;.τωρα πως γινεται και κατεβαινει η οτε σε αλλα κινητα;;..μυστηριο.

Είναι η διαφορά μεταξύ των branded (Cosmote Vodafone..) και των unbranded συσκευών και οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό sales code (COS η Cosmote, EUR η unbranded Ελληνική κλπ) κι αυτό σημαίνει ότι ακολουθούν τα updates τους ανάλογα με το sales code τους. Στην προκειμένη περίπτωση η τελευταία 4.1.2 για COS είναι η XWLSD ενώ για EUR (το sales code της συσκευής σου προφανώς) διέθεσαν την πιο πρόσφατη XWLSW, γι'αυτό και την έλαβες φυσικά.;)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το κάνω!

Ίσως σκανδιναβικό sc να είχε η πρώτη official beta jelly bean που είχα περάσει πριν την official της vodafone.

Σε ευχαριστώ και πάλι. Καλό σαββατόβραδο! :)

Φιλε μερακλη το δοκιμασες; επιασε;

Είναι η διαφορά μεταξύ των branded (Cosmote Vodafone..) και των unbranded συσκευών και οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό sales code (COS η Cosmote, EUR η unbranded Ελληνική κλπ) κι αυτό σημαίνει ότι ακολουθούν τα updates τους ανάλογα με το sales code τους. Στην προκειμένη περίπτωση η τελευταία 4.1.2 για COS είναι η XWLSD ενώ για EUR (το sales code της συσκευής σου προφανώς) διέθεσαν την πιο πρόσφατη XWLSW, γι'αυτό και την έλαβες φυσικά.;)

φιλε μακη εμενα unbranded ηταν αλλα αποτην στιγμη που περασα την cos μετα απο whipe data κ εργοστασιακες ρυθμισεις cos δειχνει παλι.

Ξερεις καποιο τροπο να αλλαξω sales code ?

Παιδια εχει βγει καμια ανεπισημη εκδοση android 4.3 για το εν λογο κινητο?

Αν ναι ποια προτεινετε?

Δεν εννοω καποια custom αλλα καποια που να ειναι οσο το δυνατον ποιο αυτουσια και να ειναι διαμορφωμενη για το galaxy s2 i9100.

Αν ναι ποια προτεινετε?

Δεν εννοω καποια custom αλλα καποια που να ειναι οσο το δυνατον ποιο αυτουσια και να ειναι διαμορφωμενη για το galaxy s2 i9100.

4.3??? δε νομίζω να βγει ποτέ για το κινητό μας.

Αυτά...

Αν ναι ποια προτεινετε?

"καποια που να ειναι οσο το δυνατον ποιο αυτουσια και να ειναι διαμορφωμενη για το galaxy s2 i9100" 4.3 δεν υπάρχει κι ούτε πρόκειται να υπάρξει έτσι όπως το εννοείς γιατί η τελευταία επίσημη ήταν η 4.1.2. Custom 4.3 υπάρχουν: CM 10.2, PAC man, SlimBean, Paranoid Android και ακόμα 1-2 που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

θυμηστε μου λιγο..

τωρα φοραω μεσω odin την τελευταια σκανδιναβικη.

για να περασω την επισημη unbraded ,θα πρεπει να βρω ποια ακριβως εκδοση φοραγα μαμα,

να το επιστρεψω σε αυτην μεσω kies και μετα παλι μεσω kies να παρω την 4.1..?

τα λεω καλα..?

η να την περασω καρφωτα με odin παλι?

θυμηστε μου λιγο..

τωρα φοραω μεσω odin την τελευταια σκανδιναβικη.

για να περασω την επισημη unbraded ,θα πρεπει να βρω ποια ακριβως εκδοση φοραγα μαμα,

να το επιστρεψω σε αυτην μεσω kies και μετα παλι μεσω kies να παρω την 4.1..?

τα λεω καλα..?

η να την περασω καρφωτα με odin παλι?

Βάλτην καρφωτά.

Βάλτην καρφωτά.

και ειμαι οκ σε καμια στραβη με την εγγυηση?

γιατι γι`αυτην γινεται ολο το θεμα....

και ειμαι οκ σε καμια στραβη με την εγγυηση?

γιατι γι`αυτην γινεται ολο το θεμα....

Τυπικά αν δεν έχεις τη μαμά ρομ που είχε μέσα το κινητό ή οποιαδήποτε αναβάθμισή της μέσω Kies/OTA, δεν έχεις εγγύηση.

Άλλοι λένε ότι αρκεί να έχεις ευρωπαική ρομ, που δε το συμμερίζομαι, γιατί δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Αλλά εδώ έχεις σκανδιναβική αυτή τη στιγμή, τώρα σε πειράζει; :cool:

Τυπικά αν δεν έχεις τη μαμά ρομ που είχε μέσα το κινητό ή οποιαδήποτε αναβάθμισή της μέσω Kies/OTA, δεν έχεις εγγύηση.

Άλλοι λένε ότι αρκεί να έχεις ευρωπαική ρομ, που δε το συμμερίζομαι, γιατί δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Αλλά εδώ έχεις σκανδιναβική αυτή τη στιγμή, τώρα σε πειράζει; :cool:

αυτο λεω ρε συ Στρατο.ειμαι με την σκανδιναβικη χωρις κανενα προβλημα

και θελω να περασω την επισημη Ελληνικη για να ειμαι μεσα στην εγγυηση σε περιπτωση βλαβης.

θα ειμαι οκ οπως και να περαστει ή να κανω τον κυκλο του kies για να ειμαι καλυμενος?

"Βαλτην αγορι μου!" :lol:

Οχι μονο θα γυρισεις εστω και τωρα στην εγγυηση, ειναι και νεοτερη από οποια σκανδιναβικη κι αν εχεις...

Sony logo.gif

"Βαλτην αγορι μου!" :lol:

Οχι μονο θα γυρισεις εστω και τωρα στην εγγυηση, ειναι και νεοτερη από οποια σκανδιναβικη κι αν εχεις...

οκ Στρατο.να`σαι καλα..:D

• The topic was unpinned