mclound Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια σου τωρα μπαινω στο νοημα και απο οτι ειδα αυτη ειναι και ποιο νεα ειναι του απριλιου εσυ αυτην φορας εχεις δει διαφορα ?? Τωρα την κατεβαζω !!! Ευχαριστω πολυ τον φιλο mclound και τον Dimitrisandnikkii για την βοηθεια τους !!! Τελικα το nordic κατεβαζω !!! Η τελευταία είναι η LSW. Εχώ έχω custom rom. Η τελευταία LSW είναι η ιταλική, οπότε και αυτή να βάλεις είσαι κύριος, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι στην αρχή (μετά το πρώτο reboot της συσκευής) να επιλέξεις ελληνική γλώσσα από το -μοναδικό- μενού που θα εμφανιστεί στην οθόνη σου. Edited July 16, 2013 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Λοιπόν σήμερα έβαλα την lsw ιταλική unbranded και μερικές διαφορες που είδα με την lss σκανδιναβική είναι οι εξης: Η φωτεινότητα στο ελαχιστο ειναι όντως χαμηλότερη (για οικονομια μπαταριας). Αντι για 237 και βάλε default εφαρμογές,εχει 195.Δηλαδη λιγότερα bloatware. Φαίνεται ότι είναι ακόμη πιο smooth απο την lss. Για μπαταρία συνολική διάρκεια θα δείξει..... Το wi-fi δικτυο το "πιάνει" σε κλάσματα δευτερολέπτου!!! Γενικά φαίνεται καλύτερη. Αυτα μέχρι στιγμής... Edited July 17, 2013 by saviano Διόρθωση κειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ...η το open europe (OXA) Poland 2013 January 4.1.2 I9100XXMS1 Ετσι για την ιστορια, αυτο το firmware με τα στοιχεια που αναφερεις, ειναι η Πολωνικη XEO και οχι η open Europe που εχει CSC OXA και ακομα δεν εχει βγει σε 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Λοιπόν σήμερα έβαλα την lsw ιταλική unbranded και μερικές διαφορες που είδα με την lss σκανδιναβική είναι οι εξης: Η φωτεινότητα στο ελαχιστο ειναι όντως χαμηλότερη (για οικονομια μπαταριας). Αντι για 237 και βάλε default εφαρμογές,εχει 195.Δηλαδη λιγότερα bloatware. Φαίνεται ότι είναι ακόμη πιο smooth απο την lsw. Για μπαταρία συνολική διάρκεια θα δείξει..... Το wi-fi δικτυο το "πιάνει" σε κλάσματα δευτερολέπτου!!! Γενικά φαίνεται καλύτερη. Αυτα μέχρι στιγμής... Ενδιαφέρον.. σε ένα σημείο μάλλον ήθελες να γράψεις lss όμως.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 @makis206 Σωστός.Το διόρθωσα... Μία άλλη διαφορα (αλλα όχι σημαντικη) ανάμεσα σε σκανδιναβική lss με ιταλική lsw είναι στις γλώσσες γραφής κειμένου. Στην πρώτη είναι προεγκατεστημένες σχεδόν όλες ενω στην δευτερη εχει 4-5 απο default και τις αλλές (όποια χρειάζεσαι π.χ ελληνικα) τις κατεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Λοιπόν σήμερα έβαλα την lsw ιταλική unbranded και μερικές διαφορες που είδα με την lss σκανδιναβική είναι οι εξης: Η φωτεινότητα στο ελαχιστο ειναι όντως χαμηλότερη (για οικονομια μπαταριας). Αντι για 237 και βάλε default εφαρμογές,εχει 195.Δηλαδη λιγότερα bloatware. Φαίνεται ότι είναι ακόμη πιο smooth απο την lss. Για μπαταρία συνολική διάρκεια θα δείξει..... Το wi-fi δικτυο το "πιάνει" σε κλάσματα δευτερολέπτου!!! Γενικά φαίνεται καλύτερη. Αυτα μέχρι στιγμής... Κι εμένα μου φαίνεται πιο smooth από την lss και έχω περάσει την ευρωπαική(έτσι την χαρακτηρίζει) XEU. Στο θέμα της μπαταρίας, μου καταναλώνει αρκετά λιγότερη όταν το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Λετε ρε παιδια να ειναι τοσο καλή και ταιριαστη στα Ελληνικα δεδομενα η lsw; Με πριζωσατε και λεω να τη δοκιμασω μετα απο δυο-τρεις μερες που εχω να ξεμπερδεψω με κατι υποχρεωσεις.. αν την εχει εγκαταστησει και καποιος αλλος ας πει εντυπωσεις.. Εσυ φιλε gre ποιας χωρας την lsw περασες; Γιατι μολις ειδα οτι η Ιταλικη εχει csc ITV και οχι XEU.:) Edited July 17, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Η 30η στην παρακάτω λίστα είναι: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100 όπως έγραψα πριν δεν λέει χώρα αλλά Europe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 γραφω off topik αλλα χρειαζομαι μια βοηθεια και στο μερος που γραφουν επισημα δεν το επισκεπτονται πολλα ατομα,αφου λοιπον καταπειραξα το ς2 το δικο μου,σημερα πειραξα το galaxy fit της συζηγου,και εχασα την ....ελληνικη γλωσσα.πριν με "σκοτωσει"πως επαναφερω το αρχικο φιρμγουερ,γιατι στο σαμμομπιλ δεν το εχει.ευχαριστω και χιλια συγνωμη για το of tpk. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Η lsw έχει καλύτερη επίδοση στην διάρκεια μπαταρίας λόγω του ότι ρυθμίζει πιό καλά την φωτεινότητα της οθόνης,κάτι που όλοι ξέρουμε ότι ειναι το νούμερο 1 στην κατανάλωση.Αυτό είναι δοκιμασμένο. Μου έχει κρατήσει μισή μέρα περισσότερο κάνοντας πάντα φυσικά την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Η lsw έχει καλύτερη επίδοση στην διάρκεια μπαταρίας λόγω του ότι ρυθμίζει πιό καλά την φωτεινότητα της οθόνης,κάτι που όλοι ξέρουμε ότι ειναι το νούμερο 1 στην κατανάλωση.Αυτό είναι δοκιμασμένο. Μου έχει κρατήσει μισή μέρα περισσότερο κάνοντας πάντα φυσικά την ίδια χρήση. Μιλάς βέβαια για την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας -πάντα στο off το έχω εγώ..-, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Δέν το έχω στο αυτόματο.Το έχω στο ελάχιστο.Το να το έχεις στο αυτόματο είναι συνεχώς ενεργοποιημένος ο αισθητήρας και άρα καταναλώνει περισσοτερη μπαταρία.όπως επίσης έχω απενεργοποιημένο το γυροσκόπιο. Γενικά τους αισθητήρες τους ενεργοποιώ μόνο όταν τους χρειάζομαι. Επίσης ενα ΜΕΓΑΛΟ "κόλπο" που πολλοί δέν το ξερουν-κανουν- είναι το δίκτυο. άν το έχεις σε dual band δηλαδη 3g-gsm τότε η κατανάλωση ανεβαίνει κατακόρυφα!!! Το έχω πάντα GSM (ΚΑΙ για τα δεδομένα) αφού ούτως ή αλλως η ταχύτητα είναι υπέρ αρκετη για να δουλέψουν οι περισσοτερες εφαρμογες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Επίσης ενα ΜΕΓΑΛΟ "κόλπο" που πολλοί δέν το ξερουν-κανουν- είναι το δίκτυο. άν το έχεις σε dual band δηλαδη 3g-gsm τότε η κατανάλωση ανεβαίνει κατακόρυφα!!! Το έχω πάντα GSM (ΚΑΙ για τα δεδομένα) αφού ούτως ή αλλως η ταχύτητα είναι υπέρ αρκετη για να δουλέψουν οι περισσοτερες εφαρμογες!!!! Ειναι παντα η πρωτη ρυθμιση που κανω σε καθε νεο firmware που εγκαθιστω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 επίσης έχω απενεργοποιημένο το γυροσκόπιο. Πώς απενεργοποιώ το γυροσκόπιο;; δεν το έχω ξανά ακούσει αυτό! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Τα off topic έφυγαν. Υπάρχει θέμα για συζητήσεις επί του Play Store και όχι μόνο εδώ :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Δέν το έχω στο αυτόματο.Το έχω στο ελάχιστο.Το να το έχεις στο αυτόματο είναι συνεχώς ενεργοποιημένος ο αισθητήρας και άρα καταναλώνει περισσοτερη μπαταρία.όπως επίσης έχω απενεργοποιημένο το γυροσκόπιο. Γενικά τους αισθητήρες τους ενεργοποιώ μόνο όταν τους χρειάζομαι. Επίσης ενα ΜΕΓΑΛΟ "κόλπο" που πολλοί δέν το ξερουν-κανουν- είναι το δίκτυο. άν το έχεις σε dual band δηλαδη 3g-gsm τότε η κατανάλωση ανεβαίνει κατακόρυφα!!! Το έχω πάντα GSM (ΚΑΙ για τα δεδομένα) αφού ούτως ή αλλως η ταχύτητα είναι υπέρ αρκετη για να δουλέψουν οι περισσοτερες εφαρμογες!!!! Το έκανα αυτό γιατί δεν το ήξερα αλλά παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα και γύρισα στην παλιά ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Πώς απενεργοποιώ το γυροσκόπιο;; δεν το έχω ξανά ακούσει αυτό! Και εγώ την ίδια απορία έχω κι ξέρει κανείς πως γίνετα ?? :rolleyes: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα. Λόγω κάποιων προβλημάτων που είχα, φλάσαρα με odin το επίσημο αγγλικό JB firmware 4.1.2 απο sammobile.com, και προσπάθησα με το CSC selector να δω αν έχω σωστό CSC, αλλά δείχνει να μην δουλεύει. Βλέπω έκδοση βασικού φάσματος : I9100XXMS2, πιστεύω να είναι σωστό, EUR Είναι όμως; Επειδή βλέπω μερικές φορές να χάνω το σήμα κλπ, ξέρει κάποιος να μου πει αν είμαι σωστά με την έκδοση βασικού φάσματος που έχω, ή πρέπει να φλάσάρω σκέτο CSC για να βελτιώσω το σήμα; Ευχαριστώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Ενημερωτικα jb εκδοση με csc eur δεν εχει βγει. Απο κει και περα, περνας οποια εκδοση αλλη θελεις που εχει βγει, καλη ωρα οπως εβαλες την Αγγλικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Άρα, με αυτό που φλάσαρα, πρέπει να είμαι οκ... Base Firmware: I9100XWLSW (4.1.2) Region: Europe Country United Kingdom Carrier: Unbranded Build Date: 15 May 2013 Modem: XXMS2 CSC: XEULS5 Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Βλέπω έκδοση βασικού φάσματος : I9100XXMS2, πιστεύω να είναι σωστό, EUR Είναι όμως; Συνδεσε το με το KIES. θα σου πει κατα οτι η συσκευη σου δεν υποστηριζει αναβαθμισεις μεσω του προγραμματος, αλλα θα σου δειξει το CSC που εχεις μετα το φλασαρισμα, το οποιο κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι οτι ειχες πριν, πχ EUR, COS, VGR. Αυτη η "ασυμφωνια" ειναι και ο λογος που απο εδω και περα, αναβαθμιζεις μονο μεσω ODIN :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Τελικα να βαλω κι εγω την xwlsw XEU? Πολυ καιρο εχει να βγει nordic καινουργια και λεω να αλλαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Τελικα να βαλω κι εγω την xwlsw XEU? Πολυ καιρο εχει να βγει nordic καινουργια και λεω να αλλαξω... Δεν χανεις τιποτα αν δοκιμασεις Φωτη, καλα λογια διαβαζω.. το οτι δεν ειναι ΝΕΕ δεν λεει κατι ιδιαιτερο οπως διαπιστωσες κι εσυ εντελει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Δεν χανεις τιποτα αν δοκιμασεις Φωτη, καλα λογια διαβαζω.. το οτι δεν ειναι ΝΕΕ δεν λεει κατι ιδιαιτερο οπως διαπιστωσες κι εσυ εντελει..:p Θα αλλαξω το csc σε eur κ θα την περασω μαλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Για την lsw... είναι η τεταρτη μέρα που την χρησιμοποιώ και όλα πάνε καλά.έχω βάλει την ιταλική λόγω του ότι δέν είχα προσέξει ότι είχε βγεί XEU.:O Tο σίγουρο είναι ότι έχει πιο ομαλή κατανάλωση η μπαταρία. Το παρατήρησα ειδικά όταν προς το τέλος τις αποφόρτισης. csc δεν έχω αλλάξει (άν και δέν είναι τίποτα το να το αλλάξω ;)) αλλά προς το παρόν το αφήνω ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts