stabill Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) DBT??? Είπαμε ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός... Όπως θα είδες, στο μόνο που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν η διαδικασία η οποία έγινε όπως είπα "αυτόματα". Μετά από αυτό όμως άρχισαν τα προβλήματα...:mad: 1) Η μπαταρία "στραγγίζει" άμεσα στην κυριολεξία! 2) Κάποια widgets δεν λειτουργούν. Για παράδειγμα: α) το clean master που εμφάνιζε στην αρχική οθόνη σαν widget το 1tapBoot δεν εγκαθίσταται β) το widget για τις μετοχές μπαίνει μόνο σε διάταξη 4Χ1 με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να αλλάξει διαστάσεις και να πρέπει να περιμένεις να κάνει κύκλο 6 φορές (αν π.χ. παρακολουθείς 6 μετοχές) γ) οι σύντομες ειδήσεις "τελευταία νέα" δεν μπορούν να εγκατασταθούν 3) το smart keyboard pro δεν δουλεύει μαζί με το Swype! 4) ΔΕΝ είδα διαφορές στην ταχύτητα...:O τελικά, ποια είναι τα θετικά του JB...?:!::cry::mad: Καλημερα φιλε μου! Η δικη μου γνωμη για τα προβληματα σου: 1. Αν εχεις συνεχεια ανοιχτα data, wifi, bt, συγχρονισμο, η μπαταρια θα "ρουφιεται" ασταματητα... Ποσο μαλλον αν ενημερωνεις συνεχως widgets καιρου, μετοχων κλπ.κλπ. Καταλαβαινω οτι ισως τα χρειαζεσαι, αλλα δεν εχεις μηχανημα στην πριζα! Αν δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα, τοτε καποια εφαρμογη σου δημιουργει προβλημα χωρις να "φαινεται"... 2 & 3. Πιθανον καποιες εφαρμογες να μην λειτουργουν σωστα και να χρειαζονται αναβαθμηση απο τους δημιουργους τους... Εχω βρει κι εγω 2-3... 4. Αν δεν ειδες διαφορες στην ταχυτητα, τοτε ή κατι δεν εχει παει καθολου καλα στην εγκατασταση της rom σου, ή μαλλον δεν εχεις ασχοληθει ιδιαιτερα με τετοια θεματα... Η εναλλαγη των οθονων ας πουμε σου φαινεται ιδια? Ξερω οτι δεν βοηθησα ιδιαιτερα μια και δεν μπορω να ξερω πολλες λεπτομερειες για το πως χρησιμοποιεις το κινητο σου, αλλα αν εχεις γενικοτερο προβλημα με λαγκαρισματα, εφαρμογες που δεν δουλευουν, κολληματα κλπ.κλπ. τοτε μαλλον πρεπει να ξαναπερασεις την rom κανοντας ολα τα απαραιτητα wipes.... Edited March 13, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μα δεν βλέπω το λόγο να πάω από την αρχή και μάλιστα να περάσω την Σκανδιναβική, από την στιγμή που τα πάντα έγιναν "εργοστασιακά" με την "επίσημη" γερμανική έκδοση. Δεν νομίζω ότι δεν έκατσε καλά αλλά ότι ΑΥΤΕΣ είναι οι δυνατότητες και τα προβλήματά της JB... Θα μου πει κάποιος τα θετικά? Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλημερα φιλε μου! Η δικη μου γνωμη για τα προβληματα σου: 1. Αν εχεις συνεχεια ανοιχτα data, wifi, bt, συγχρονισμο, η μπαταρια θα "ρουφιεται" ασταματητα... Ποσο μαλλον αν ενημερωνεις συνεχως widgets καιρου, μετοχων κλπ.κλπ. Καταλαβαινω οτι ισως τα χρειαζεσαι, αλλα δεν εχεις μηχανημα στην πριζα! Αν δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα, τοτε καποια εφαρμογη σου δημιουργει προβλημα χωρις να "φαινεται"... 2. Πιθανον καποιες εφαρμογες να μην λειτουργουν σωστα και να χρειαζονται αναβαθμηση απο τους δημιουργους τους... Εχω βρει κι εγω 2-3... 3. Αν δεν ειδες διαφορες στην ταχυτητα, τοτε ή κατι δεν εχει παει καθολου καλα στην εγκατασταση της rom σου, ή μαλλον δεν εχεις ασχοληθει ιδιαιτερα με τετοια θεματα... Η εναλλαγη των οθονων ας πουμε σου φαινεται ιδια? Ξερω οτι δεν βοηθησα ιδιαιτερα μια και δεν μπορω να ξερω πολλες λεπτομερειες για το πως χρησιμοποιεις το κινητο σου, αλλα αν εχεις γενικοτερο προβλημα με λαγκαρισματα, εφαρμογες που δεν δουλευουν, κολληματα κλπ.κλπ. τοτε μαλλον πρεπει να ξαναπερασεις την rom κανοντας ολα τα απαραιτητα wipes.... Καταρχήν ευχαριστώ! Να πω όμως το πολύ απλό: και πριν την αναβάθμιση, ακριβώς τα ίδια χρησιμοποιούσα..:O Τώρα: σχετικά με την ταχύτητα, ναι, οι οθόνες είναι πιο γρήγορες στις εναλλαγές. αλλά αυτό είναι το επίτευγμα? Όντως δεν γνωρίζω και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αλλά σαν απλός χρήστης θα περίμενα κάτι διαφορετικό με σαφείς αλλαγές... Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μα δεν βλέπω το λόγο να πάω από την αρχή και μάλιστα να περάσω την Σκανδιναβική, από την στιγμή που τα πάντα έγιναν "εργοστασιακά" με την "επίσημη" γερμανική έκδοση. Δεν νομίζω ότι δεν έκατσε καλά αλλά ότι ΑΥΤΕΣ είναι οι δυνατότητες και τα προβλήματά της JB... Θα μου πει κάποιος τα θετικά? Εισαι απολυτος σε ενα θεμα που μαλλον δεν το γνωριζεις καλα και δεν θελεις να κανεις μια δοκιμη μηπως το φτιαξεις, οποτε..... Καταρχήν ευχαριστώ! Να πω όμως το πολύ απλό: και πριν την αναβάθμιση, ακριβώς τα ίδια χρησιμοποιούσα..:O Τώρα: σχετικά με την ταχύτητα, ναι, οι οθόνες είναι πιο γρήγορες στις εναλλαγές. αλλά αυτό είναι το επίτευγμα? Όντως δεν γνωρίζω και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αλλά σαν απλός χρήστης θα περίμενα κάτι διαφορετικό με σαφείς αλλαγές... Ισχυει οτι σου εγραψα πιο πανω, εντελως φιλικα παντα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μα δεν βλέπω το λόγο να πάω από την αρχή και μάλιστα να περάσω την Σκανδιναβική, από την στιγμή που τα πάντα έγιναν "εργοστασιακά" με την "επίσημη" γερμανική έκδοση. Δεν νομίζω ότι δεν έκατσε καλά αλλά ότι ΑΥΤΕΣ είναι οι δυνατότητες και τα προβλήματά της JB... Θα μου πει κάποιος τα θετικά? εγω απλα στο λεω γιατι την επαθα προσφατα,οταν αναβαθμισα απο 4.0.3 σε 4.0.4(cosmote). την πρωτη φορα που την περασα,ηταν...καπως. δεν παταγε καλα... οταν την ξαναπερασα,ηταν ολα οκ. τι και πως στραβωσε την πρωτη φορα δεν ξερω. τυχαινει καμαι φορα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πηρα τηλ. την samsung hellas για να ρωτησω ποτε θα ερθει η 4.1.2 και μου ειπανε οτι επισημα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ αλλα ανεπισημα μου ειπε ο τεχνικος οτι του ειπε ενας απλος χρηστης οτι του ηρθε και την εκανε μεσω ota τωρα κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο ο θεος και η ψυχη του. Παντως χτες αναβαθμηστικε το samsung galaxy note 2 ενος φιλου μου απο την 4.1.1 που ειχε στην 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πηρα τηλ. την samsung hellas για να ρωτησω ποτε θα ερθει η 4.1.2 και μου ειπανε οτι επισημα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ αλλα ανεπισημα μου ειπε ο τεχνικος οτι του ειπε ενας απλος χρηστης οτι του ηρθε και την εκανε μεσω ota τωρα κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο ο θεος και η ψυχη του. Παντως χτες αναβαθμηστικε το samsung galaxy note 2 ενος φιλου μου απο την 4.1.1 που ειχε στην 4.1.2 Όπως έχει αναφερθεί και από αλλά παιδιά, έτσι και εγώ πιστεύω πως η επίσημη λογικά θα έρθει κοντά στο καλοκαίρι.. Το σίγουρο είναι πως οι branded συσκευές, ίσως την πάρουν νωρίτερα, καθώς έχει παρατηρηθεί πως ειδικά η Vodafone τις δίνει γρηγορότερα.. Τέλος, το note δεν μπορεί να αποτελεί σημείο σύγκρισης, καθώς μιλάμε για άλλη συσκευή, όποτε και ξεχωριστές ημερομηνίες ενημέρωσης.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εγω απλα στο λεω γιατι την επαθα προσφατα,οταν αναβαθμισα απο 4.0.3 σε 4.0.4(cosmote). την πρωτη φορα που την περασα,ηταν...καπως. δεν παταγε καλα... οταν την ξαναπερασα,ηταν ολα οκ. τι και πως στραβωσε την πρωτη φορα δεν ξερω. τυχαινει καμαι φορα...:wacko: Τι να πω..? Μπορεί να είναι κι αυτό. άλλωστε έχω δηλώσει "άσχετος" με αυτά. Λογικό λοιπόν να κάνω και την επόμενη ερώτηση: πως βγάζω αυτή που μπήκε και την ξανα-περνάω?:O διάβασα αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω αλλά δεν κατάλαβα: αν κάνω factory reset (υποθέτω μέσα από τις ρυθμίσεις-δημιουργία αντιγράφου & επαναφορά- επανα. εργοστασ. δεδομένων) θα "γυρίσει" στην 4.0.4 ? (νομίζω αυτή είχε πριν την 4.1.2) Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Τι να πω..? Μπορεί να είναι κι αυτό. άλλωστε έχω δηλώσει "άσχετος" με αυτά. Λογικό λοιπόν να κάνω και την επόμενη ερώτηση: πως βγάζω αυτή που μπήκε και την ξανα-περνάω?:O διάβασα αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω αλλά δεν κατάλαβα: αν κάνω factory reset (υποθέτω μέσα από τις ρυθμίσεις-δημιουργία αντιγράφου & επαναφορά- επανα. εργοστασ. δεδομένων) θα "γυρίσει" στην 4.0.4 ? (νομίζω αυτή είχε πριν την 4.1.2) Όχι, εάν κάνεις factory reset δε θα αλλάξεις έκδοση. Απλά θα φύγουν ό,τι κατάλοιπα έχουν μείνει από την παλιά έκδοση. Θα κατεβάσεις την 4.1 έκδοση από την πρώτη σελίδα αυτού του θέματος και θα την περάσεις με odin, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δεις εκεί. Έτσι το έκανα και εγώ και ήμουν εντελώς άσχετος, όπως δηλώνεις και εσύ. Εάν έχεις απορία, ρώτα εδώ. Edited March 13, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Τι να πω..? Μπορεί να είναι κι αυτό. άλλωστε έχω δηλώσει "άσχετος" με αυτά. Λογικό λοιπόν να κάνω και την επόμενη ερώτηση: πως βγάζω αυτή που μπήκε και την ξανα-περνάω?:O διάβασα αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω αλλά δεν κατάλαβα: αν κάνω factory reset (υποθέτω μέσα από τις ρυθμίσεις-δημιουργία αντιγράφου & επαναφορά- επανα. εργοστασ. δεδομένων) θα "γυρίσει" στην 4.0.4 ? (νομίζω αυτή είχε πριν την 4.1.2) εαν κανεις fr,θα γυρισει στην εργοστασιακη του κατασταση και θα χαθουν τα παντα εκτος το περιεχομενο της externalsd. εαν μπορεις κανε και την Sd ενα format. δεν αλλαζει η εκδοση firmware. προφανως θα ξανακανεις την ιδια διαδικασια,οπως εκανες με την Γερμανικη. (εαν κανω καπου λαθος,ας με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος) Edited March 13, 2013 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εγω παντος με την ιδια χρηση δεν ιδα διαφορα στην μπαταρια χωρις να εχω βγαλει εκτως κατι μονο οταν εβαλα ενα προγραμμα gps μου την ρουφιξε πραγματικα γρηγορα γιατι ενω το εκλεινα το προγραμμα αυτο ετρεχε απο πισο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaftikos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 πως αναβαθμιζεται η εκδοση KERNEL? φοραω αυτη3.0.15-Ι9100ΧWLP7-CL340913 dpi74K.XWLP7 εκδοση βασικου φασματος I910XXLPS Επειδη λεω να περιμενω την τελευταια αναβαθμιση της εταιριας,το κερνελ πρεπει να αναβαθμιστει αμεσα? και αν ναι απο που?το κινητο ειναι αγορασμενο απο Κωτσοβολο μεσα δεκεμβρη με εκδοση Αντροιτ:4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 αν βαλω την σκανδιναβικη εκδοση και αλλαξω το csc σε eur, πειραζει? το λεω γτ εψαξα για το ανθρωπακι πεσμενο και με κοκκινο τριγωνο και ειναι locked IMEI, δλδ το IMEI του κινητου αντιστοιχι σε EUR csc και γιαυτο το ανθρωπακι ειναι πεσμενο...οτι κατι δεν παει καλα...αλλα ολα δουλευουν οκ...τωρα αν ειναι κατι αλλο...δεν ξερω...παντως στην 4.0.3 που γυρισα και εχω EUR ειναι μια χαρα...ισως το δοκιμασω με σκανδιναβικη εκδοση και eur csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 αν βαλω την σκανδιναβικη εκδοση και αλλαξω το csc σε eur, πειραζει? το λεω γτ εψαξα για το ανθρωπακι πεσμενο και με κοκκινο τριγωνο και ειναι locked IMEI, δλδ το IMEI του κινητου αντιστοιχι σε EUR csc και γιαυτο το ανθρωπακι ειναι πεσμενο...οτι κατι δεν παει καλα...αλλα ολα δουλευουν οκ...τωρα αν ειναι κατι αλλο...δεν ξερω...παντως στην 4.0.3 που γυρισα και εχω EUR ειναι μια χαρα...ισως το δοκιμασω με σκανδιναβικη εκδοση και eur csc Βάλε απλά μια έκδοση 4.1 της ευρώπης για να είσαι σίγουρος. Και η Ισπανική μια χαρά είναι. Απλά πέρνα το update από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 αν βαλω την σκανδιναβικη εκδοση και αλλαξω το csc σε eur, πειραζει? το λεω γτ εψαξα για το ανθρωπακι πεσμενο και με κοκκινο τριγωνο και ειναι locked IMEI, δλδ το IMEI του κινητου αντιστοιχι σε EUR csc και γιαυτο το ανθρωπακι ειναι πεσμενο...οτι κατι δεν παει καλα...αλλα ολα δουλευουν οκ...τωρα αν ειναι κατι αλλο...δεν ξερω...παντως στην 4.0.3 που γυρισα και εχω EUR ειναι μια χαρα...ισως το δοκιμασω με σκανδιναβικη εκδοση και eur csc Ειχα κι εγω Ελληνικη EUR out of the box. Αν βαλεις την σκανδιναβικη, επειδη ειναι multicsc και εμπεριεχει το EUR sales code, δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα παραμεινεις EUR χωρις να κανεις απολυτως τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ειχα κι εγω Ελληνικη EUR out of the box. Αν βαλεις την σκανδιναβικη, επειδη ειναι multicsc και εμπεριεχει το EUR sales code, δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα παραμεινεις EUR χωρις να κανεις απολυτως τιποτα. βασικα εγω εψαχνα λυση στο προβλημα αυτο.. http://i128.photobucket.com/albums/p183/eclipsehunter2002/Galaxy%20Note%202/ASR.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Άλλα εγραφες στο post που αναφερθηκα... Εν πασει περιπτωσει, αυτο βγαζει και στο δικο μου recovery - τι ακριβως προβλημα σου δημιουργει δεν καταλαβαινω. Το κινητο λειτουργει αψογα, στην οθονη με το android αναφερει οτι "succesfully apllied multicsc: EUR" οπότε τι ειναι αυτο που σε απασχολει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Άλλα εγραφες στο post που αναφερθηκα... Εν πασει περιπτωσει, αυτο βγαζει και στο δικο μου recovery - τι ακριβως προβλημα σου δημιουργει δεν καταλαβαινω. Το κινητο λειτουργει αψογα, στην οθονη με το android αναφερει οτι "succesfully apllied multicsc: EUR" οπότε τι ειναι αυτο που σε απασχολει? ε τοτε γτ το βγαζει πεσμενο το ανθρωπακι με κοκκινο τριγωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 επανέρχομαι ύστερα από στενή παρακολούθηση του κινητού την χθεσινή ημέρα. τα πράγματα είναι γενικως καλύτερα από τις πρώτες εντυπώσεις. κάποια πρόσθετα συνεχίζουν να μην λειτουργούν αλλά ελπίζω στις αναβαθμίσεις να στρώσουν. ξέρει κανείς που βρίσκω το home button? Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ξέρει κανείς που βρίσκω το home button? Το μεσαίο πλήκτρο κάτω απ'την οθόνη σου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Το μεσαίο πλήκτρο κάτω απ'την οθόνη σου.;) Εννοώ το εικονίδιο με το "μπλε σπιτάκι"... Δεν υπάρχει στο J.B. Edited March 14, 2013 by nikospir Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axl21 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Προετοιμασία Κατεβάζεις το KIES από εδώ. Μετά το εγκαθιστάς στον υπολογιστή και φροντίζεις να το κλείσεις. Σημείωση, το KIES δεν χρειάζεται, αυτό που θέλεις είναι τους Drivers για το κινητό. Οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του KIES. ... καλησπερα,ακολουθοντας αυτον το οδηγο και περνωντας την 4.1.2 την σκανδιναβικη χωρις να κρατησουμε back up διοτι το τηλ ειναι αγορασμενο μεταχειρα,και δεν μασ ενδειαφερει εφαρμογες ρυθμισεις κτλ.,οταν την περασουμε θα κανει μονο του full wipe η πρεπει να το κανουμε εμεις και πως?ευχαριστω. Edited March 16, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 καλησπερα,ακολουθοντας αυτον το οδηγο και περνωντας την 4.1.2 την σκανδιναβικη χωρις να κρατησουμε back up διοτι το τηλ ειναι αγορασμενο μεταχειρα,και δεν μασ ενδειαφερει εφαρμογες ρυθμισεις κτλ.,οταν την περασουμε θα κανει μονο του full wipe η πρεπει να το κανουμε εμεις και πως?ευχαριστω. Θα του κάνεις εσύ wipe ,ειτε πριν την περάσεις είτε μετά . Samsung hard reset Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Αυτο στην ουσια δεν ειναι η επιλογη που εχει το κινητο και λεγεται "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αυτο στην ουσια δεν ειναι η επιλογη που εχει το κινητο και λεγεται "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων"? Αυτό είναι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts