Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χχχμμμμμμ.... Περιεργο.Η μπαταρια ηταν στο 44% μολις εκανα επανεκινηση πηγε στο 12%.Ξανακανω και εχει μεινει στο 12%.Εγινε σε κανεναν αλλον?

Μου το έχει κάνει και εμένα κάποιες φορές, αλλά μετά από απενεργοποίηση το βράδυ.

Και το έχω διαβάσει και από άλλους.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου το έχει κάνει και εμένα κάποιες φορές, αλλά μετά από απενεργοποίηση το βράδυ.

Και το έχω διαβάσει και από άλλους.

Τοτε μπορουμε να μιλαμε για bug γιατι βλεπω κιαλλους στο sammobile :(

Ναι σίγουρα είναι bug.

Το καλό είναι ότι, τουλάχιστον σε μένα, το κάνει σπάνια.:)

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Χχχμμμμμμ.... Περιεργο.Η μπαταρια ηταν στο 44% μολις εκανα επανεκινηση πηγε στο 12%.Ξανακανω και εχει μεινει στο 12%.Εγινε σε κανεναν αλλον?

Μου το εκανε κι εμενα αυτο με την 4.0.4... δεν ξερω αν θεωρειται bug ή φυσιολογικο, παντως μου το εκανε...

(λεω "εκανε" γιατι η συσκευη ξαφνικα "πεθανε" και ειναι στο service...:()

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω ενα s2 αγορασμενο ξεκλειδωτο στην Ελλαδα πριν εναμισι χρονο.

Εχει jeboo και omega 19.2 περασμενα μολις προχτες απο εναν φιλο στην Ολλανδια.

Σημερα επιστρεφοντας Ελλαδα μου επεσε το κινητο και ευτυχως γραντζουνιστηκε μονο η καμερα.

Παρ'ολα αυτα λεω να το στειλω για service στη samsung.

Θελω να περασω την επισημη rom, αλλα δεν θυμαμαι ποια ειχε το κινητο απο την μανα του.

Αν βαλω την WXLP7 θα υπαρξει προβλημα?

Δεν εχω ξανακανει unroot, αλλα φαινεται ευκολη διαδικασια, υπαρχει κατι που πρεπει να γνωριζω σαν αρχαριος που ειμαι?

Ευχαριστω πολυ

version 4.1.2

baseband I9100XXLS8

Edited by GE0
Διορθωση

Εγω συνηθως το αποσυνδεω την ωρα που κανει reboot η συσκευη η μολις ανοιξει μετα απο αυτο, αλλα υποθετω πως αν το αποσυνδεσεις με το που πρασινισει η ενδειξη pass, δε θα εχεις καποιο προβλημα εφοσον εχει ολοκληρωθει η δουλεια σου.

Θεωρητικα λεγεται εδω μεσα, πως ναι, χανεις την εγγυηση αν βαλεις καποια rom ξενης χωρας παρολο που ειναι επισημη.

Οποτε στην περιπτωση που η συσκευη παθει κατι και χρειαζεται servise, γυρνας στην προηγουμενη επισημη που ειχε μαμα το κινητο και εισαι κομπλε.

Αν η συσκευη δεν ανοιγει καθολου που σημαινει πως κατι μπορει να εχει καει (πλακετα ας πουμε) και δε μπορεις να κανεις αυτη την διαδικασια, τοτε ειναι πολυ πιθανο ακομα και στο servise να το πας, να μην ανακαλυψουν ποτε οτι το ειχες πειραγμενο η του ειχες περασει καποια αλλη rom.

Αν δεν κανεις factory reset πριν και μετα αφου φλασαρεις μια rom, οχι δε χανεις τιποτα απο την συσκευη σου.

Απλα επειδη προτεινεται για το καλο μας να γινεται αυτη η διαδικασια (factory reset) οταν φλασαρεις με odin και οχι μονο, τοτε ναι, χανεις δεδομενα, ρυθμισεις, επαφες μηνυματα κλπ.

Ευχαριστω φιλε να ΄σαι καλα!Να ρωτησω και κατι ακομη?Χωρις να ειμαι root μπορω να βαλω πειραγμενες rom ή μονο official?

Εχω ενα s2 αγορασμενο ξεκλειδωτο στην Ελλαδα πριν εναμισι χρονο.

Εχει jeboo και omega 19.2 περασμενα μολις προχτες απο εναν φιλο στην Ολλανδια.

Σημερα επιστρεφοντας Ελλαδα μου επεσε το κινητο και ευτυχως γραντζουνιστηκε μονο η καμερα.

Παρ'ολα αυτα λεω να το στειλω για service στη samsung.

Θελω να περασω την επισημη rom, αλλα δεν θυμαμαι ποια ειχε το κινητο απο την μανα του.

Αν βαλω την WXLP7 θα υπαρξει προβλημα?

Δεν εχω ξανακανει unroot, αλλα φαινεται ευκολη διαδικασια, υπαρχει κατι που πρεπει να γνωριζω σαν αρχαριος που ειμαι?

Ευχαριστω πολυ

version 4.1.2

baseband I9100XXLS8

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560

Ευχαριστω αλλα μου βγαζει το : 'GT-I9100' does not support initializing

Έχεις πάνω το κινητό;

Μόνο για να δεις τη μαμά ρομ το χρησιμοποιείς.

Μετά κατέβασέ την και βάλτην με odin

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕ το κινητο!

Κανε την διαδικασια απο τα μενου του KIES εισαγοντας serial number και μοντελο κινητου ΟΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (θα τα βρεις κατω από την μπαταρια)

Το KIES θα σε ενημερωσει για την αρχικη rom με την οποια αγοραστηκε το κινητο, θα την κανει download, θα συνδεσεις το κινητο και θα σου την περασει.

Εννοειται χανονται τα παντα, παρε Backup

Sony logo.gif

Aν το περνάει καλώς.

Σε διάφορους όμως που το δοκίμασαν δε το πέρναγε.

Και σε μένα έβγαζε μήνυμα σφάλματος.

Γι αυτό το σίγουρο είναι το Odin. :)

Καλησπερα, εχω την ισπανικη jb με kernel Siyah. Απο θεμα μπαταριας κραταει γυρω στης 13 ωρες. Με αρκετη χρηση wifi, facebook, και μερικων ακομη εφαρμογων. Επισης οταν αλλαζω τις σελιδες με τις εφαρμογες, τρωει ενα μικρο λαγκαρισμα στο ρολαρισμα, ανεπαισθητο, αλλα υπαρχει. Πιστευετε οτι ειναι θεμα kernel ή εχει να κανει με την ισπανικη εκδοση κ οτι αυτο λογικα θα βελτιωθει καποια στιγμη;

Καλησπερα, εχω την ισπανικη jb με kernel Siyah. Απο θεμα μπαταριας κραταει γυρω στης 13 ωρες. Με αρκετη χρηση wifi, facebook, και μερικων ακομη εφαρμογων. Επισης οταν αλλαζω τις σελιδες με τις εφαρμογες, τρωει ενα μικρο λαγκαρισμα στο ρολαρισμα, ανεπαισθητο, αλλα υπαρχει. Πιστευετε οτι ειναι θεμα kernel ή εχει να κανει με την ισπανικη εκδοση κ οτι αυτο λογικα θα βελτιωθει καποια στιγμη;

Βάλε το μαμά κερνελ και δες.Αν δε στο κάνει είναι ο Siyah.

Aν στο κάνει ψάχνεις αλλού.

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕ το κινητο!

Κανε την διαδικασια απο τα μενου του KIES εισαγοντας serial number και μοντελο κινητου ΟΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (θα τα βρεις κατω από την μπαταρια)

Το KIES θα σε ενημερωσει για την αρχικη rom με την οποια αγοραστηκε το κινητο, θα την κανει download, θα συνδεσεις το κινητο και θα σου την περασει.

Εννοειται χανονται τα παντα, παρε Backup

Ευχαριστω και τους δυο για τις γρηγορες απαντησεις.

Λοιπον, δοκιμασα να εισαγω το sn χειροκινητα αλλα οπως και του StratosGR δεν δουλεψε.

Μετα δοκιμασα να συνδεσω το κινητο για να το βρει αυτοματα αλλα πρεπει να υπαρχει καποιο setting για το kies στην omega 19.2 που δεν το γνωριζω και παλι δεν συνδεθηκε.

Να δοκιμασω καποιο παλαιοτερο backup της omega 16 που συνδεοταν με το kies, η μπορω να κανω κατι αλλο?

Γιατι πρεπει να αποσυνδεσω το κινητο φιλε dbal?

Βάλε το μαμά κερνελ και δες.Αν δε στο κάνει είναι ο Siyah.

Aν στο κάνει ψάχνεις αλλού.

Ειμαι με τον στοκ απο την πρωτη ημερα και μπορω να πω οτι δεν υπαρχει ιχνος lag :) (στο δικο μου τουλαχιστον!)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Γιατι πρεπει να αποσυνδεσω το κινητο φιλε dbal?

Γιατι ετσι προβλεπει ο οδηγος της "αρχικοποιησης" μεσα απο το μενου του KIES. Κλεισε λοιπον το προγραμμα, αποσυνδεσε το κινητο, ξεκινα παλι το KIES και ακολουθησε τις οδηγιες - παντα χωρις να συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστη! Επειδη μαλιστα η ολη διαδικασια γινεται χωρις να "βλεπει" το κινητο, παρα μονο με την εισαγωγη του μοναδικου serial number, ειναι εντελως ανεξαρτητη από εγκατεστημενη custom rom ή οποια άλλη τροποποιηση μπορει να εχει κανει ο χρηστης. Έτσι, θα φτασει να σου πει την εκδοση firmware που ειχε το κινητο out of the box και μετα διαλεγεις KIES ή ODIN - οτι δουλεψει :ninja:

Sony logo.gif

Γιατι ετσι προβλεπει ο οδηγος της "αρχικοποιησης" μεσα απο το μενου του KIES. Κλεισε λοιπον το προγραμμα, αποσυνδεσε το κινητο, ξεκινα παλι το KIES και ακολουθησε τις οδηγιες - παντα χωρις να συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστη! Επειδη μαλιστα η ολη διαδικασια γινεται χωρις να "βλεπει" το κινητο, παρα μονο με την εισαγωγη του μοναδικου serial number, ειναι εντελως ανεξαρτητη από εγκατεστημενη custom rom ή οποια άλλη τροποποιηση μπορει να εχει κανει ο χρηστης. Έτσι, θα φτασει να σου πει την εκδοση firmware που ειχε το κινητο out of the box και μετα διαλεγεις KIES ή ODIN - οτι δουλεψει :ninja:

Επειδη εμενα εξακολουθει να μου βγαζει error και στους 3 υπολογιστες που δοκιμασα, μημπως μπορεις εσυ να βαλεις το sn μου να δεις ποιο firmware ειχε απο τη μαμα του σε παρακαλω?

Επειδη εμενα εξακολουθει να μου βγαζει error και στους 3 υπολογιστες που δοκιμασα, μημπως μπορεις εσυ να βαλεις το sn μου να δεις ποιο firmware ειχε απο τη μαμα του σε παρακαλω?

Το serial number θα το βρεις κατω απο την μπαταρια σου.

Αυτο που βρισκεις μεσα απο την συσκευη σου στις ρυθμισεις συνηθως δεν κανει δουλεια γιατι ειναι διαφορετικος αριθμος.

Ευχαριστω φιλε να ΄σαι καλα!Να ρωτησω και κατι ακομη?Χωρις να ειμαι root μπορω να βαλω πειραγμενες rom ή μονο official?

Αν δεν εισαι root, μονο επισημες μπορεις να βαλεις.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το serial number θα το βρεις κατω απο την μπαταρια σου.

Αυτο που βρισκεις μεσα απο την συσκευη σου στις ρυθμισεις συνηθως δεν κανει δουλεια γιατι ειναι διαφορετικος αριθμος.

Ναι, αυτο εβαλα, αλλα τα δοκιμασα και τα δυο καλου - κακου, αλλα τιποτα.

Εψαξα για το "'GT-I9100' does not support initializing " και φαινεται πως παρα πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα.

Επισης ετρεξα το kies σε xp, vista και 7 σαν admin.

Σηριαλ το καναμε :) Στειλε σε pm το S/N σου να δοκιμασω αν θελεις

Sony logo.gif

Αν και διαβάζω σχεδόν όλα τα θέματα για το s2 και αυτά που θα ρωτήσω έχουν χιλιοειπωθεί, τώρα που τα θέλω δεν μπορώ να τα εντοπίσω! Αποφάσισα να περάσω την ισπανική 4.1.2 και θα ήθελα αν είναι εύκολο ένα link για να την κατεβάσω.

Και τώρα οι δύο ερωτήσεις που έχω, με επιπλέον ελαφρυντικό ότι μόνο μία φορά έχω αλλάξει ρομ οπότε δεν είμαι έμπειρος ακόμα:

1)Το τηλέφωνο είχε από το εργοστάσιο την 4.0.3 και έχω περάσει με odin την βαλκανική 4.0.4. Για να περάσω την ισπανική 4.1.2 πρέπει να το επαναφέρω στην 4.0.3 που είχε ή περνάω απευθείας την 4.1.2 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχα περάσει την 4.0.4 μέσω odin;

2)Διάβασα ότι είναι καλύτερο να κάνουμε full wipe(αν θυμάμαι καλά) πριν και μετά από την εγκατάσταση της 4.1.2. Δηλαδή όπως έχω τώρα το κινητό θα το απενεργοποιήσω και πριν το συνδέσω στον υπολογιστή θα πατήσω τα τρία πλήκτρα μαζί για να μου βγάλει τις επιλογές και θα επιλέξω το full wipe;

Αν και διαβάζω σχεδόν όλα τα θέματα για το s2 και αυτά που θα ρωτήσω έχουν χιλιοειπωθεί, τώρα που τα θέλω δεν μπορώ να τα εντοπίσω! Αποφάσισα να περάσω την ισπανική 4.1.2 και θα ήθελα αν είναι εύκολο ένα link για να την κατεβάσω.

Και τώρα οι δύο ερωτήσεις που έχω, με επιπλέον ελαφρυντικό ότι μόνο μία φορά έχω αλλάξει ρομ οπότε δεν είμαι έμπειρος ακόμα:

1)Το τηλέφωνο είχε από το εργοστάσιο την 4.0.3 και έχω περάσει με odin την βαλκανική 4.0.4. Για να περάσω την ισπανική 4.1.2 πρέπει να το επαναφέρω στην 4.0.3 που είχε ή περνάω απευθείας την 4.1.2 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχα περάσει την 4.0.4 μέσω odin;

2)Διάβασα ότι είναι καλύτερο να κάνουμε full wipe(αν θυμάμαι καλά) πριν και μετά από την εγκατάσταση της 4.1.2. Δηλαδή όπως έχω τώρα το κινητό θα το απενεργοποιήσω και πριν το συνδέσω στον υπολογιστή θα πατήσω τα τρία πλήκτρα μαζί για να μου βγάλει τις επιλογές και θα επιλέξω το full wipe;

Ναι θα την περασεις με odin, χωρις να γυρισεις πισω στην 4.0.3.

Δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι τετοιο.

Θα κανεις factory reset μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου πριν και μετα το φλασαρισμα της και οχι απο recovery, γιατι μπορει να εχεις το Insane chip και η συσκευη σου να εχει προβλημα αν το κανεις απο εκει.

Τα μονα wipes που θα κανεις απο εκει μεσα, θα ειναι wipe dalvik cache και wipe cashe partition.

Wipe data factory reset, δε θα το κανεις.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι θα την περασεις με odin, χωρις να γυρισεις πισω στην 4.0.3.

Δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι τετοιο.

Θα κανεις factory reset μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου πριν και μετα το φλασαρισμα της και οχι απο recovery, γιατι μπορει να εχεις το Insane chip και η συσκευη σου να εχει προβλημα αν το κανεις απο εκει.

Τα μονα wipes που θα κανεις απο εκει μεσα, θα ειναι wipe dalvik cache και wipe cashe partition.

Wipe data factory reset, δε θα το κανεις.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μέσα από την συσκευή που βρίσκω το factory reset; Τα wipe dalvik cache και wipe cashe partition τα βγάζει στο μενού που λέω με το πάτημα των τριών πλήκτρων;

Επειδη κι εγω δεν ειμαι εμπειρος και ψηνομαι γαι την 4.1.2 την ισπανικη ενω φοραω official 4.0.3. Ενταξει με το factory reset και το φλασσάρισμα(τα έχω),το full wipe τι ειναι?Να αναφερω οτι δεν εχω περασει ποτε rom και το τηλεφωνο μου ειναι εντελως μαμα.Θα μ' ενδιεφερε καποια βοηθεια(συμβουλες) για official rom κυριως!!

Επειδη κι εγω δεν ειμαι εμπειρος και ψηνομαι γαι την 4.1.2 την ισπανικη ενω φοραω official 4.0.3. Ενταξει με το factory reset και το φλασσάρισμα(τα έχω),το full wipe τι ειναι?Να αναφερω οτι δεν εχω περασει ποτε rom και το τηλεφωνο μου ειναι εντελως μαμα.Θα μ' ενδιεφερε καποια βοηθεια(συμβουλες) για official rom κυριως!!

full wipe = factory reset + clear cache

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The topic was unpinned