Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν από την ισπανική που είναι single csc βάλεις eur και το eur περιέχεται (όπως πάντα μέχρι τώρα) σε multicsc, θα μπορείς να αλλάξεις με το csc selector όπως ξαναείπαμε σε προηγούμενη σελίδα. (ο κωδικός δε δουλεύει όπως ξέρεις). Αν η eur δοθεί σαν single, δε θα μπορείς.

Όλες είναι non-wipe.

Αρα υποθετοντας οτι η EUR ερχεται παλι ως multicsc, συμπεραινουμε οτι η εγκατασταση της over the top, διατηρει αρχικα το FOP και αλλαζει κατοπιν μονο με την χρηση dialer code η του csc selector, οπότε προκυπτει αναγκαστικα factory reset...

ΥΓ: Μηπως τελικα ο dialer code δουλευει και στην JB, απλα οχι στην ισπανικη FOP επειδη ειναι single csc??

Edited by dbal

Sony logo.gif

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, κανενα προβλημα με τα ελληνικα.

ΥΓ: Btw, ενα αρθρο http://crave.cnet.co.uk/mobiles/galaxy-s2-sim-free-owners-last-to-get-ics-samsung-admits-50007550/ που βρηκα χαζευοντας από το CNET περσι τον Απριλιο, την εποχη που βγηκε η ICS για το κινητο μας.

Όποιος λοιπον ανυπομονει για αναβαθμιση με EUR S2, ας διαβασει τι ελεγε ο αντιπροεδρος της SAMSUNG UK, αναφερομενος στο γιατι τα unbranded S2 θα παρουν τελευταια την αναβαθμιση...

Υπόσχεται όμως οτι θα προσπαθησουν την επόμενη φορα (hello Jelly bean :)) να λαβουν όλες οι συσκευες το update στον ιδιο περιπου χρονο - για να δουμε!

Edited by dbal

Sony logo.gif

Ναι, κανενα προβλημα με τα ελληνικα.

και κατι τελευταιο την περναμε με τον ιδιο ακριβως τροπο οπως τις προηγομενες εε?

δεν εχει αλλαξει κατι?

Αν εννοεις μεσω Odin, παλι ναι. Κι εκεινο το repartition που ειχε ακουστει τελικα δεν ισχυει, οποτε προχωρας κανονικα

Sony logo.gif

Αν εννοεις μεσω Odin, παλι ναι. Κι εκεινο το repartition που ειχε ακουστει τελικα δεν ισχυει, οποτε προχωρας κανονικα

ναι μεσω odin εννοω..οκ λοιπον θα την δοκιμασω..ευχαριστω φιλε!!

Την πέρασα και εγώ, την έχω 3-4 ώρες περίπου. Δεν το πολυσκάλισα, το έχω στο usb να φορτίσει πλήρως μέχρι να περάσω μερικά πραγματάκια πάλι!

Όλα ΟΚ σε όλη τη διαδικασία αναβάθμισης! Κάτι που παρατήρησα είναι ότι μετά την 1η εκκίνηση με τη JB έβγαλε κατευθείαν Ελληνικά, ενώ μετά και το 2o reset (απ τις ρυθμίσεις) η προεπιλεγμένη γλώσσα ήταν Ισπανικά. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό, απλά το αναφέρω, γιατί πιστεύω ότι όντως χρειάζεται hard reset και αφού περάσουμε τη rom.

Είδα πολλά από τα χαρακτηριστικά του S3 να περνάνε και στο II. Αυτό που δυστυχώς δεν θα έχουμε είναι το smart alert (θα μπορούσαν να το βάλουν, αφού δεν έχει notification led) και το πολυπόθητο riple efect! :rolleyes:

Το πόσο έχει αλλάξει το κινητό δεν περιγράφεται! Αυτή η ICS δεν παλευόταν με τίποτα! Για αυτονομία μπαταρίας θα ξέρω σε 2-3 μέρες, να κάνει τουλάχιστον έναν πλήρη κύκλο φόρτισης..

Για έναν φίλο που είχε ρωτήσει αν έβαλαν επιλογή για το μέγεθος της γραμματοσειράς, φίλε μου σε καταλαβαίνω, και σου λέω ότι ναι επιτέλους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το "πολύ μικρή" όχι μόνο στα μηνύματα! :D

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι μετά την 1η εκκίνηση με τη JB έβγαλε κατευθείαν Ελληνικά, ενώ μετά και το 2o reset (απ τις ρυθμίσεις) η προεπιλεγμένη γλώσσα ήταν Ισπανικά. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό, απλά το αναφέρω, γιατί πιστεύω ότι όντως χρειάζεται hard reset και αφού περάσουμε τη rom.

Αυτό όντως συμβαίνει, και σε μένα έγινε το ίδιο ακριβώς. Ίσως δεν ήταν άκρως απαραίτητο το reset μετά την εγκατάσταση αλλά αν θες τη γνώμη μου καλώς έπραξες! Καθαρή και όμορφη.:)

Αυτό όντως συμβαίνει, και σε μένα έγινε το ίδιο ακριβώς. Ίσως δεν ήταν άκρως απαραίτητο το reset μετά την εγκατάσταση αλλά αν θες τη γνώμη μου καλώς έπραξες! Καθαρή και όμορφη.:)

Έτσι ακριβώς.. ;)

Κάτι που παρατήρησα ότι λείπει από τα widget είναι αυτό που έχει το S3 για φακό. Εμάς μας έβαλαν μόνο το application monitor.. ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να το βρούμε? ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρε γμτ και είναι ωραίο!

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Θα μου πείτε ότι ίσως είναι λίγο νωρίς για να 'μαστε βέβαιοι, αλλά αν η jb τρώει τελικά περισσότερη μπαταρία, αξίζει κάποιος με 4.0.3 που δεν έχει προβλήματα, να το αναβαθμίσει? Είμαι σε δίλημμα...

Θα μου πείτε ότι ίσως είναι λίγο νωρίς για να 'μαστε βέβαιοι, αλλά αν η jb τρώει τελικά περισσότερη μπαταρία, αξίζει κάποιος με 4.0.3 που δεν έχει προβλήματα, να το αναβαθμίσει? Είμαι σε δίλημμα...

Αν δεν θες jelly bean, πήγαινε σε 4.0.4 που είναι εξίσου σταθερή και έχει και λίγο καλύτερη μπαταρία από την γεμάτη κολλήματα 4.0.3.. ;)

Αν δεν θες jelly bean, πήγαινε σε 4.0.4 που είναι εξίσου σταθερή και έχει και λίγο καλύτερη μπαταρία από την γεμάτη κολλήματα 4.0.3.. ;)

Nαι,αλλά είμαι σκράπας από αναβαθμίσεις που δεν τις βγάζει το κινητό μόνο του! Δηλαδή δεν ξέρω root,φλασαρίσματα και τέτοια. Και επίσης δεν θέλω logos εταιριών...

βρε παιδια εχω ενα προβλημα δεν μ ανοιγει το odin μου βγαζει ενα μηνυμα στα κινεζικα και μετα κλεινει...ξερετε τι παιζει???

Nαι,αλλά είμαι σκράπας από αναβαθμίσεις που δεν τις βγάζει το κινητό μόνο του! Δηλαδή δεν ξέρω root,φλασαρίσματα και τέτοια. Και επίσης δεν θέλω logos εταιριών...

Logo εταιριών, για να μπορέσεις να τα αφαιρέσεις χρειάζεται root. Τώρα για φλασαρισμα νέας Ρομ και τα συναφή, υπάρχει ανάλογος οδηγός.. Είμαστε και εμείς εδώ για να το πάμε παρέα.. ;)

Logo εταιριών, για να μπορέσεις να τα αφαιρέσεις χρειάζεται root. Τώρα για φλασαρισμα νέας Ρομ και τα συναφή, υπάρχει ανάλογος οδηγός.. Είμαστε και εμείς εδώ για να το πάμε παρέα.. ;)

Επειδή το εγκεφαλικό μόνος μου θα το πάθω όμως αν το δω και παθαίνει κανά brickarisma, λέω να περιμένω την επίσημη jb λίγες μέρες ακόμα να 'χει δοθεί και για Ελλάδα, όπου μέχρι τότε να 'χει αποσαφηνιστεί τί γίνεται με την μπαταρία. Αν και το ότι πάει πολύ smooth στην jb είναι πειρασμός! Ευχαριστώ πάντως!

καλησπέρα σας και απο εμένα.

Βλέπω να γινετε πολύ μεγάλος ντόρος για το FOP και το γύρισμα σε EUR. Επειδή δεν έχω καλή γνώση απο αυτά μου μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιος ο λόγος να το γυρίσω σε EUR; Το κινητο είναι αγορασμένο απο πλαίσιο (εαν παίζει ρόλο αυτό)

Ευχαριστώ

1) μπορεί να μας πει κάποιος τελικά αν ισχύει αυτό που ακούγεται ότι η vodafone διαθέτει το update σε 4.1.2;

2) έχω περάσει κι εγώ την ισπανική 4.1.2 εδώ και 2 μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι. όταν συνδέω τα ακουστικά μου βγάζει το εικονιδιάκι στο notification bar ότι είναι συνδεδεμένα (πράγμα το οποίο μου αρέσει και δεν με ενοχλεί) αλλά μαζί βγάζει και ένα stocky notification με εφαρμογές όπως το youtube, το mp3 player κλπ, το οποίο πιάνει τη μισή οθόνη και είναι αρκετά εκνευριστικό. υπάρχει τίποτα μέσα στις ρυθμίσεις για να το βγάλω αυτό; έψαξα, αλλά ρωτάω μπας και μου ξέφυγε τίποτα, μιας και οι ρυθμίσεις πλέον είναι πολύ περισσότερες...

edit:το 2ο το βρήκα! για όποιον ενδιαφέρεται πάει ρυθμίσεις->εξάρτημα και ξετικάρει το "εφαρμογές ήχου"

Edited by JamesMoore

Καλησπερα και απο μενα παιδια! Εχω περασει απο Οdin την σκανδιναβικη 4,0,4 και τωρα σκεφτομαι να περάσω και την ισπανικη 4,1,2 . Επειδη πρόσφατα ανακάλυψα οτι έχω insane chip στο S2 μου υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω? Και με την αλλαγη του csc που έχει γίνει τοσος ντόρος τι ακριβώς είναι που πρέπει να προσέξουμε?

1) μπορεί να μας πει κάποιος τελικά αν ισχύει αυτό που ακούγεται ότι η vodafone διαθέτει το update σε 4.1.2;

Προφανώς κάποιος ήθελε να κάνει πλάκα... ή μπερδεύτηκε με το s3. Όταν βγαίνει καινούρια ρομ ανακοινώνεται πρώτα στο sammobile.

Καλησπερα και απο μενα παιδια! Εχω περασει απο Οdin την σκανδιναβικη 4,0,4 και τωρα σκεφτομαι να περάσω και την ισπανικη 4,1,2 . Επειδη πρόσφατα ανακάλυψα οτι έχω insane chip στο S2 μου υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω? Και με την αλλαγη του csc που έχει γίνει τοσος ντόρος τι ακριβώς είναι που πρέπει να προσέξουμε?

Η 4.1.2 δεν έχει το πρόβλημα με το brickαρισμα. Απ την στιγμή που flashαρεις με Odin δεν χρειάζεται να αλλάξεις csc. Χρειάζεται μόνο αν θέλεις κάποια στιγμή να αναβαθμίσεις μέσω kies.

Edited by Gringo
Smile...

περασα καιγω από 4.0.4 cote στην Ισπανικη, χωρις wipe τιποτα, καρφωτα odin, μεχρις στιγμη ολα καλά στη κινηταρα μας, βγαζει 1-1,5 χρονο ακόμα:happy::happy:

με Odin δεν χρειάζεται να αλλάξεις csc. Χρειάζεται μόνο αν θέλεις κάποια στιγμή να αναβαθμίσεις μέσω kies.

ουτε τοτε χρειαζεται .... το ΚΙΕΣ το βλεπει κανονικα σαν FOP και το κινητο πλεον βλεπει τις Ισπανικες αναβαθμισεις ΑΝ γινουν και αλλες στο μελον...

καλημερα σε ολους.Σκεφτομαι σημερα να περασω την FOP . ερωτηση δεν βρηκα αν εχει απαντηθει.Αν βγει η Ελληνικη και θελω να την περασω για να γινει το κινητο καθαρα εργοστασιακο μπορω μεσω KIES να κανω αρχικοποιηση και μετα κανονικα το update?Το csc δεν θα εχει προβλημα ετσι? Οσο για τον counter μπορουμε μετα να τον μηδενισουμε κανονικα?

Ευχαριστω εκ των προτερων.(μεση διαρκεια μπαταριας και συγκριση με παλαιοτερη ρομ απο χρηστες που ηδη την εχουν εχουμε?).

Με το KIES δεν παιρνω ορκο αν θα σου περασει ελληνικη η ισπανικη JB μετα την αρχικοποιηση. Σε καθε περιπτωση, μπορεις να την περασεις παλι μεσω ODIN και επειδη κατα 99,9% θα ειναι multicsc, θα μπορεις να το αλλαξεις σε EUR ή με τον dialer code ή με το προγραμμα από το Google play.

O counter που αναφερεις αλλαζει μονο με custom roms, kernels οχι με stock.

Edited by dbal

Sony logo.gif

Παντως μην ξεχναμε οτι και το ice cream που ειχε δωσει η samsung στην Ελλαδα ηταν η ιδια εκδοση που ειχε δωσει και στην ισπανια με αλλο csc.Τωρα απο χθες που το φορτισα 100% οταν το ανοιξα χωρις να κανω τιποτα μετα απο λιγη ωρα επεσε η μπαταρια στο 94% και απο τοτε ολα κανονικα δουλευουν εφαγε ενα κολλημα το app του facebook και εριξε τη μπαταρια.Τωρα απο το λιγο που το σκαλισα 24 ωρες μετα η μπαταρια εχει παει στο 54% (bluetooth,3G,GPS στο ΟΝ). Edited by athanasiosthess

• The topic was unpinned