hraklhs57 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Την περασα κι εγω το απογευμα και μεχρι τωρα η ρομ ανταποκρινεται αψογα και ειναι πολυ smooth!! Παρατηρησα αυξημενη καταναλωση ραμ σε σχεση με την lq2 4.0.4 που ημουν πριν καθως επισης και η θερμοκρασια φαινεται να ανεβαινει λιγο, δεν πειραζει ομως αφου ειναι πολυ hot update !!:) Σε γενικες γραμμες μου αρεσουν πολυ τα νεα καλουδια απο το s3 που προστεθηκαν, η συσκευη εχει πλεον αλλον αερα!! Ααα, που πηγε το polaris..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Παιδιά ΜΕΓΑ πρόβλημα!!! Ήθελα να περάσω την XWLP7 (4.0.3) και έκανα κανονικά τα βήματα του οδηγού. Αφού κιτρινίζει και πρασινίζει και κανει reboot το κινητο, κολλάει του θανατά! Δεν μπορείς καν να μπεις στο μενού. Βγάζει ότι το logsprovider δεν ανταποκρίνεται και κλείνει αναγκαστικά και το process.acore. Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Φταίει ότι την πέρασα από πάνω από την προηγούμενη; Τι έπρεπε να κάνω; Καλά δεν υπάρχει ένα εργαλείο αντίστοιχο του SEUS για τα Sony να φλασάρουμε και να περνάει από μόνο του την τελευταία διαθέσιμη ρομ ενώ παράλληλα κάνει τη συσκυεή σαν να βγήκε μόλις από το κουτί; Τώρα τι κάνω; Πέρασα καπάκι και δεύτερη φορά τη ρομ μήπως πήγε κάτι στραβά την πρώτη και πάλι τα ίδια. Παρόλα αυτά λέει ότι φοράει την 4.0.3 τώρα. Edited January 23, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδιά ΜΕΓΑ πρόβλημα!!! Ήθελα να περάσω την XWLP7 (4.0.3) και έκανα κανονικά τα βήματα του οδηγού. Αφού κιτρινίζει και πρασινίζει και κανει reboot το κινητο, κολλάει του θανατά! Δεν μπορείς καν να μπεις στο μενού. Βγάζει ότι το logsprovider δεν ανταποκρίνεται και κλείνει αναγκαστικά και το process.acore. Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Φταίει ότι την πέρασα από πάνω από την προηγούμενη; Τι έπρεπε να κάνω; Καλά δεν υπάρχει ένα εργαλείο αντίστοιχο του SEUS για τα Sony να φλασάρουμε και να περνάει από μόνο του την τελευταία διαθέσιμη ρομ ενώ παράλληλα κάνει τη συσκυεή σαν να βγήκε μόλις από το κουτί; Τώρα τι κάνω; Factory reset μέσα από recovery Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Factory reset μέσα από recovery ΟΚ.θυμησέ μου πώς μπαίνουμε recovery φίλτατε! power-home-vol up? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ΟΚ.θυμησέ μου πώς μπαίνουμε recovery φίλτατε! power-home-vol up? Ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Αφού είναι Non-Wipe λέω να τη περάσω και δεν χρειάζεται re-partition. Να κάνω όμως μια ερώτηση, το brick bug έχει φτιαχτεί? Το Wipe μέσα από CWM είναι ασφαλές? Edit: Το αρχείο που έχει το βάζω στο pda ή στο phone? :P Edited January 23, 2013 by CrazyDoc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ναι . σαγαπω . Το σένιαρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Αφού είναι Non-Wipe λέω να τη περάσω και δεν χρειάζεται re-partition. Να κάνω όμως μια ερώτηση, το brick bug έχει φτιαχτεί? Το Wipe μέσα από CWM είναι ασφαλές? Edit: Το αρχείο που έχει το βάζω στο pda ή στο phone? :P Στο Pda το βαζεις. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Την περασα κι εγω το απογευμα και μεχρι τωρα η ρομ ανταποκρινεται αψογα και ειναι πολυ smooth!! Παρατηρησα αυξημενη καταναλωση ραμ σε σχεση με την lq2 4.0.4 που ημουν πριν καθως επισης και η θερμοκρασια φαινεται να ανεβαινει λιγο, δεν πειραζει ομως αφου ειναι πολυ hot update !!:) Σε γενικες γραμμες μου αρεσουν πολυ τα νεα καλουδια απο το s3 που προστεθηκαν, η συσκευη εχει πλεον αλλον αερα!! Ααα, που πηγε το polaris..;:rolleyes: Στο Samsung apps δες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Στο Samsung apps δες :) Ναι μολις μπηκα απο περιεργεια στο s.apps και το εχει :) Ευχαριστω Στρατο, πως σου φαινεται η ρομ εσενα; την δοκιμασες; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ναι μολις μπηκα απο περιεργεια στο s.apps και το εχει :) Ευχαριστω Στρατο, πως σου φαινεται η ρομ εσενα; την δοκιμασες; Το S2 έχει πετάξει εδώ και καιρό. :cool: Αν λείπουν πάντως κάποιες εφαρμογές που υπήρχαν σε παλιότερες εκδόσεις, θα τις βρείτε στο Samsung apps δωρεάν. Καλό αυτό για κάποιους που δε τις χρησιμοποιούσαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δηλαδη παιδια συνοψιζοντας: Εχω S2 με insane chip με 4.0.4 Σκανδιναβικη Κανω format μεσα απο το το κινητο μπαινω download mode κανω wipe data περναω την 4.2.1 μπαινω download mode κανω factory reset και wipe data ΤΕΛΟΣ Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Και γω πρεπει να την περασω οπωσδηποτε..δεν την παλευω αλλο με την 4.0.3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγώ την έβαλα πριν από κανένα μισάωρο πάνω από την 4.0.4 cosmote. Χωρίς factory reset και μια χαρά παίζει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν είναι custom kernel. Ο μαμά είναι με ροοτ. Τα συγκεκριμένα προβλήματα ήταν της Samsung. Αφου ηταν ο μαμα kernel οπως λες για ποιο λογο ειχε προβληματα με τη lock screen που δεν εχει ο τελικος της 4.1.2? Μηπως γιατι ηταν κατι σαν beta kernel απο την leacked 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να γυρίσω το csc απο FOP σε EUR αφού περάσω τη ROM? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Αυτή η επιμονή του με το "επίσημο = καλό"... λες και η 4.0.3 ήταν της Μοτορόλα..:lol: Καμια εμμονη δεν εχω με το επισημο = και καλο απλα πως θα ξεχωρησουμε την επισιμη τελικη απο μια οποια custom? Πως θα τη λεμε δηλαδη? Γι' αυτο και λεω συνεχεια επισημη κ.τ.λ. για να καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε ποια ρομ εννοω ακριβως. Επισης τελος εννοειτε οτι ολες μα ολες οι μηχανες οποιασδηποτε μαρκας και ετους εχουν προβληματα απλα καποιες τα διορθωνουν αμεσως οι εκαστοτε εταιριες, καποιες αλλες αργοτερα και καποιες αλλες ποτε οποτε οι αποψεις δικες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Αφου ηταν ο μαμα kernel οπως λες για ποιο λογο ειχε προβληματα με τη lock screen που δεν εχει ο τελικος της 4.1.2? Μηπως γιατι ηταν κατι σαν beta kernel απο την leacked 4.1.2? Ο κέρνελ του Phil είναι ο μαμά κέρνελ με κάποιες προσθήκες (ροοτ, custom bootanimation, άλλο recovery κ.λ.π.) Ότι bug έχει ο μαμά, υπάρχει και σε αυτόν. Το bug της lockscreen στην leaked το είχε ο μαμά, οπότε και o αντίστοιχος του Phil. Στην official δεν υπάρχει το bug, οπότε τώρα δεν υπάρχει ούτε στον αντίστοιχο του Phil. Απλούστατο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ο κέρνελ του Phil είναι ο μαμά κέρνελ με κάποιες προσθήκες (ροοτ, custom bootanimation, άλλο recovery κ.λ.π.) Ότι bug έχει ο μαμά, υπάρχει και σε αυτόν. Το bug της lockscreen στην leaked το είχε ο μαμά, οπότε και o αντίστοιχος του Phil. Στην official δεν υπάρχει το bug, οπότε τώρα δεν υπάρχει ούτε στον αντίστοιχο του Phil. Απλούστατο. Απο τι στιγμη που εχει πειραχτει οσο και λιγο να εχει πειραχτει παυει να ειναι μαμα. Πιστευω αυτο το καταλαβαινεις ετσι δεν ειναι. Ειναι σαν να μου λες οτι μια ferrari παραμενει ακομα ferrari με την μηχανη πειραγμενη. Οχι δεν παραμεινει μαμα ferrari. Επομενως ΔΕΝ ηταν μαμα kernel αλλα πειραγμενος μαμα kernel οποτε..... Ολα αυτα δεν τα λεω για να θηξω/ειρωνευτω κανεναν απλα αναφερω κατα τα ελληνικα τι ειναι μαμα και τι οχι. ΔΕΝ παιζει απολυτως κανενα ρολο αν εχει πειραχτει 1% ή 80% ο kernel απο τη στιγμη που αλλαχτηκε και στο ελαχιστο 1% παυει να λεγεται μαμα kernel και απλα λεγεται πειραγμενος μαμα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Απο τι στιγμη που εχει πειραχτει οσο και λιγο να εχει πειραχτει παυει να ειναι μαμα. Πιστευω αυτο το καταλαβαινεις ετσι δεν ειναι. Ειναι σαν να μου λες οτι μια ferrari παραμενει ακομα ferrari με την μηχανη πειραγμενη. Οχι δεν παραμεινει μαμα ferrari. Επομενως ΔΕΝ ηταν μαμα kernel αλλα πειραγμενος μαμα kernel οποτε..... Πάλι τα ίδια.Έχεις την τάση να αμφισβητείς πράγματα που δε γνωρίζεις καν. Οι αλλαγές που έχει κάνει ΔΕΝ είναι στον κερνελ.Είναι στο ramdisk. Ο κέρνελ είναι αυτούσιος μέχρι τελείας. Google τι εστί ramdisk. Kαι αν πάρουμε το παράδειγμα σου δε πείραξε τη ferrari. Είναι σα να τις έβαλε συναγερμό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Γιατι εχω την αισθηση πως το google now δεν δουλευει σωστα? Οταν παταω το search δεν βλεπω καρτες κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Γιατι εχω την αισθηση πως το google now δεν δουλευει σωστα? Οταν παταω το search δεν βλεπω καρτες κτλ. Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα σε αγγλικά και μπες στο Google now. Αν σου εμφανίσει καρτέλες άλλαξε πάλι την γλώσσα σε ελληνικά και οι καρτέλες θα παραμείνουν. Δοκίμασε το και πες μου αν δούλεψε. Εγώ με ωμέγα έτσι το έκανα να δουλέψει.... Edited January 23, 2013 by katagias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 κατι το οποιο δεν διευκρινιστηκε ή εγω δεν καταλαβα πληρως...στην 4.1.2 πως αλλαζει τελικα το CSC? ωστε να μας βλεπει κ το kies με καλο ματι.. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα σε αγγλικά και μπες στο Google now. Αν σου εμφανίσει καρτέλες άλλαξε πάλι την γλώσσα σε ελληνικά και οι καρτέλες θα παραμείνουν. Δοκίμασε το και πες μου αν δούλεψε. Εγώ με ωμέγα έτσι το έκανα να δουλέψει.... Σωστός φιλε μου! Βεβαια μετά που το ξαναγυρισα στα ελληνικα δεν βγαινει η φωνουλα που δινει τις απαντησεις, αλλα τι να κανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δηλαδη παιδια συνοψιζοντας: Εχω S2 με insane chip με 4.0.4 Σκανδιναβικη Κανω format μεσα απο το το κινητο μπαινω download mode κανω wipe data περναω την 4.2.1 μπαινω download mode κανω factory reset και wipe data ΤΕΛΟΣ Και εγω ημουν σε lq2 4.0.4 με στοκ κερνελ εχοντας insane chip δεν εκανα wipes απο recovery αλλα εκανα επαν.εργ.ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις για να εχω ησυχο το κεφαλι μου.Γνωριζεις φανταζομαι οτι υπαρχει κινδυνος για brick... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts