Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως μπορω να δω ποιο firmwre εχω περασμενω στο κιν μου?

ρυθμισεις-πληροφοριες συσκευης η πληκτρολογισε *#1234#

:ninja:

ρυθμισεις-πληροφοριες συσκευης η πληκτρολογισε *#1234#

ποιο απο τα τρια που μου βγαζειι το *#1234# ειναι το firmware κ τι ειναι τα αλλα δυο?

1) PDA:I9100XWLSW

2) PHONE:I9100XXMS3

3) CSC:I9100XXLSB

http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

Το πρωτο ειναι το φιρμγουερ το δευτερο ειναι το μοντεμ και εχεις την Ελληνικη εκδοση
:ninja:

Παιδιά καλημέρα! Είμαι κάτοχος του κινητού από το καλοκαίρι. Το πήρα λίγο πριν αποσυρθεί και είμαι λίγο μαγκωμένος αν έκανα το σωστό!! Βέβαι ότι έγινε έγινε θα μου πείτε και γενικά είμαι αρκετα ευχαριστημένος! Να σας ρωτήσω... Θα είναι καλύτερο να βάλω μία custom roμ? το σκκέφτομαι γιατί η εγγύηση του είναι μόλις λίγων μηνών... Για κάποια τελευταία αναβάθμιση ούτε λόγος ε? Τι θα μου προτείνατε...? Εγώ σκέφτομαι να κάνω λίγη υπομονή και να βάλω αργότερα κάποια kit-kat που όπως ακούω είναι και ελαφρια...

Παιδιά καλημέρα! Είμαι κάτοχος του κινητού από το καλοκαίρι. Το πήρα λίγο πριν αποσυρθεί και είμαι λίγο μαγκωμένος αν έκανα το σωστό!! Βέβαι ότι έγινε έγινε θα μου πείτε και γενικά είμαι αρκετα ευχαριστημένος! Να σας ρωτήσω... Θα είναι καλύτερο να βάλω μία custom roμ? το σκκέφτομαι γιατί η εγγύηση του είναι μόλις λίγων μηνών... Για κάποια τελευταία αναβάθμιση ούτε λόγος ε? Τι θα μου προτείνατε...? Εγώ σκέφτομαι να κάνω λίγη υπομονή και να βάλω αργότερα κάποια kit-kat που όπως ακούω είναι και ελαφρια...

Σε λάθος σημείο ρωτάς φίλε μου για custom roms, εδώ (Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II) μιλάνε για stock καταστάσεις...

Έλα απο την υπόγα μια βόλτα... ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

δεν τα καταφερα να γυρισω στο μανισιο με οντιν μπαινει μονο μεχρι το σημα και σβηνει μονο οταν βγαλω την μπαταρια.

Μπες στο recovery και επέλεξε wipe data και clear cache, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος για στήσιμο. :)

πως μπαινω στο recovery;;;

Πατάς ταυτόχρονα volume up/power/home button .

Samsung galaxy s21+

Πατάς ταυτόχρονα volume up/power/home button .

Ναι το εκανα και μπηκε αλλα δεν χρειαστεικε να ξαναφλασαρω ξεκινησε κανονικα.ειναι παραδοξο αυτο;; η ειναι κανονικο.

Ναι το εκανα και μπηκε αλλα δεν χρειαστεικε να ξαναφλασαρω ξεκινησε κανονικα.ειναι παραδοξο αυτο;; η ειναι κανονικο.

Καλό θα είναι να κάνεις τα wipes που σου είπα πριν ώστε να μείνει καθαρό το firmware που μόλις εγκατέστησες με το Odin για να γλυτώσεις από τυχόν προβλήματα που ίσως εμφανιστούν μελλοντικά. Καλύτερα να το κάνεις τώρα πριν το στήσεις με τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που επιθυμείς να βάλεις.. ;)

Edited by makis206

Ναι ν το κανω αλλα πως γινονται τα wipes;;και ακομη ενα παραδοξο ενω εχω φλασαρει την τελευταια 4.1.2 την EUR του αυγουστου στο kies δινει ΝΕΕ.δηλαδη τι προελευσης εγινε τωρα το τηλεφωνο;;;

Ναι ν το κανω αλλα πως γινονται τα wipes;;και ακομη ενα παραδοξο ενω εχω φλασαρει την τελευταια 4.1.2 την EUR του αυγουστου στο kies δινει ΝΕΕ.δηλαδη τι προελευσης εγινε τωρα το τηλεφωνο;;;

Πέρασες την τελευταία Σκανδιναβική, αν θες την Ελληνική ψάξε για την XWLSW EUR (υπάρχει link στο δεύτερο post αλλά για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το hotfile..).

Για να κάνεις τα wipes πρέπει να μπεις στο recovery και να επιλέξεις τα "wipe data/factory reset" και "wipe cache partition", σε αυτό το βίντεο θα καταλάβεις τον τρόπο.;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=q23KvYy-CzA].[/ame]

Hotfile Δεν υπάρχει πια. Μας άφησε χρόνους από αρχές του περασμένου Δεκεμβρη.

http://techblog.gr/internet/hotfile-shuts-down-7942

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

makis206 οχι, περασα την τελευταια ελληνικη αυτην του μαιου, ειναι αυτη απου αναφερεις XWLSW EUR.αυτην την ειχα κατεβασει το καλοκαιρι τοτε που δουλευε το hotfile, απο δω οταν την πρωτοανεβασαν τα παιδια,και την εχω στην διαθεση οποιου την θελει την στελνω με μαιλ.αλλα παρ'αυτα το τηλεφωνο ενω φοραει την ελληνικη μολις συνδεθηκα με κιες μου εδειξε οτι το τηλεφωνο ειναι ΝΕΕ, ενω δειχνει οτι φοραει την ελληνικη,(προφανως εχει καταγωγη το τηλεφωνο απο σκρουτζομαγαζο μεταχειρισμενο το πηρα για να παιζω με φλασαρισματα το δικο μου που το ειχα παρει καινουριο ειναι ακομη στην εγγυηση και δεν το πειραξα.την ωρα που εκανα recovery επαιρνα οδηγιες απο ενα αλλο βιντεο απο youtube,και συνιστουσε να βαλω και επιλογη multinational πραγμα που εκανα. ξεκινησε αμεσως και χωρις να χρειαστει να κανω κατι αλλο μπηκε κατευθειαν στο λογισμικο και εν συνεχεια εκανα τα καθιερωμενα λογαριασμους μαιλ κλπ...δεν εκανα ουτε καν επαναφορα αν ειναι απαραιτητο δωσε οδηγιες. Edited by deltaplus

Εχει περασει/δοκιμασει κανεις την καινουρια ισπανικη xwms3? Ειναι η πιο προσφατη κ με το μεγαλυτερο changelist.

Την περασα χθες αλλα δεν το χω σεταρει ακομη το κινητο το εχω στο συρταρι.Με πεντακαθαρο clean install παντως εφαγε κολλημα η γκαλερι στο τεταρτο

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ποια ειναι ρε παιδια αυτη η Omni 4.4.2?

δοκιμασμενη και κομπλε σε ολα?Thx...

Για custom rom συζητάμε εδώ: http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317122

:)

Ξερετε ποτε θα βγει το 4.2.2 στο s2 ?

Δεν θα βγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ξερετε ποτε θα βγει το 4.2.2 στο s2 ?

βαλε την 4.2.2 Stable Απο Cm και εισαι αρχοντας το κινητο ξανανιωνει!

• The topic was unpinned