felix_w Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σε Vodafone συσκευη γνωστού με 4.1.2 του εβγαλε χθες καποια αναβαθμιση, δεν την έκανε ακόμη όμως. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σε Vodafone συσκευη γνωστού με 4.1.2 του εβγαλε χθες καποια αναβαθμιση, δεν την έκανε ακόμη όμως. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Λογικα καποιο μικρο διορθωτικο update θα ειναι, δεν βλεπω καποιο λογο να μην το προχωρησει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Προσπάθησα να περάσω το JB (από cosmote). Αλλά αφού κατεβάζει την νέα έκδοση και πάει να περαστεί στην συσκευή μετά μου εμφάνισε ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται και είχε κολλήσει σε downloading mode. Καμιά ιδέα ? Να σημειώσω ότι η συσκευή είναι root. Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Προσπάθησα να περάσω το JB (από cosmote). Αλλά αφού κατεβάζει την νέα έκδοση και πάει να περαστεί στην συσκευή μετά μου εμφάνισε ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται και είχε κολλήσει σε downloading mode. Καμιά ιδέα ? Να σημειώσω ότι η συσκευή είναι root. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό γιατί έχω πειράξει αρκετά πράγματα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό γιατί έχω πειράξει αρκετά πράγματα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει ? Φοβάμαι πως όχι... Άσε το λίγο χωρίς μπαταρία μπας και στρώσει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Οτι πηρε μολις προ ολιγου μεσα σε 30' τις αναβαθμισεις σε JB (unbranded & CYTA) :) Ασε μας στον πονο μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σύμφωνα με αυτό http://www.sammobile.com/2013/07/30/galaxy-s2-might-not-get-android-4-2-update-due-to-adjustment-problems-with-touchwiz/ Μπορεί και να ΜΗΝ βγει 4.2 για το S2, και η τελευταία έκδοση να μείνει η 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 H ειδηση ειναι απο χθες υπο συζητηση στο forum και πρωτοσελιδο στο myphone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παρατηρώ πάντως ότι στη Βραζιλία δόθηκε τον Ιούλιο και η 4.0.4 και η 4.1.2! Λέτε να έρθει κι εδώ η 4.0.4 στα unbranded?! Μ'αρέσει που λέμε για την 4.2 ενώ εμείς με τα unbranded είμαστε ακόμα στην 4.0.3. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Αστο φιλε ειναι και σχεδον επισημο απλα δεν το λενε οτι η samsung hellas εχει γραμμενους οσους εχουν unbranded συσκευες τοσο απλα. Και ειδικα το s2 που το εχουν ξεχασει εντελως μονο αυτοι γιατι οπως φαινεται ολοι οι αλλοι δεν το εχουν και δινουν ακομα ρομς. Μια ειναι η λυση παιδια να την περασετε μονοι σας μεσω odin γιατι αν περιμενετε την samsung hellas στις αλλες χωρες θα εχουν δωσει την 4.3(Αν την παρει το s2) και τοτε θα δινουν στην ελλαδα την 4.1.2 τοσο ελλεινοι ειναι.... Edited August 1, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) ....γιατι αν περιμενετε την samsung hellas στις αλλες χωρες θα εχουν δωσει την 4.3(Αν την παρει το s2).... Πάλι κουκιά.. έχεις αποδεχτεί ότι μας έχουν γραμμένους, ορθόν. Βλέπεις ότι ούτε 4.1 δεν έχουμε λάβει ακόμα, ξέρεις ότι η 4.2 μάλλον θα γίνει όνειρο θερινής νυκτός, συμφωνείς ότι μόνο με το odin θα κάνουμε δουλειά. Σωστός. Αυτή τη ρημάδα την 4.3 που μόνο εσύ την έχεις αναφέρει για το s2 και όλοι στην αρνηθήκαμε αφού ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο δις, γιατί επιμένεις να την αναφέρεις; Ξέχνα την την 4.3 για το s2 επιτέλους! Εδώ αμφιβάλουμε για δύο προηγούμενες εκδόσεις, εσύ επιμένεις να αναφέρεις μια έκδοση που δεν ανάφερε ποτέ κανείς μας, ούτε καν η ίδια η Samsung, μόνο εσύ! Τόση επιμονή στο άκυρο πια..:rolleyes: Μη με παραπέμψεις στην παρένθεσή σου για το "αν", απ'την αρχή είπαμε, "δεν"!:D Edited August 1, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Επισης αντε και βγηκε η ελληνικη jb.Αμα ειναι καμια lsd ποιο το νοημα παλι? Και η xwlsw να ειναι παλι...μια φορα αλλο update δεν θα ξαναβγαλει για διορθωσεις..οποτε ειναι βλακεια να εχεις ελληνικο κινητο csc κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πάντως στα γερμανικά S2 plus έδωσαν την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Official Android 4.2.2 ROM for Samsung Galaxy S II Plus leaks Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μια ειναι η λυση παιδια να την περασετε μονοι σας μεσω odin γιατι αν περιμενετε την samsung hellas....... Πω πω..... Φαντασου fits να το προτεινες αυτο στον "παλιο" fits....(στον εαυτο σου δηλαδη...) πριν απο λιγους μηνες.......:p:p Ε ρε τι θα ειχε γινει στις επομενες σελιδες του forum..... (Με διαθεση χιουμορ το λεω και οχι ειρωνικα....) ;);) Παντος με την σημερινη σου αποψη συμφωνω και εγω.... Αν θελει καποιος να εχει το τηλεφωνο του updated...το odin ειναι μονοδρομος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Πέρασα χθές τελικά την JB, αλλά ενώ το είχα root (σε ICS) έγινε unroot.Τώρα και πάλι έχω τα τρισάθλια λογότυπα της ...οτε. Λογικά ακολουθώ την διαδικασία root για JB αλλά ποιά έκδοση κατεβάζω από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31310884&postcount=3 ? (Η συσκευή μου λήγει σε LPM) Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Πέρασα χθές τελικά την JB, αλλά ενώ το είχα root (σε ICS) έγινε unroot.Τώρα και πάλι έχω τα τρισάθλια λογότυπα της ...οτε. Λογικά ακολουθώ την διαδικασία root για JB αλλά ποιά έκδοση κατεβάζω από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31310884&postcount=3 ? (Η συσκευή μου λήγει σε LPM) αν κανεις ρουτ με την πρωτη μεθοδο δεν θα εχεις τριγωνα , μεσω οντιν θα εχεις τριγωνο,κατεβασε αυτο που περιεχει τα τρια αρχικα οπως γραφει και στην πρωτη σελιδα για ρουτ στο my phone,η αν γνωριζεις λιγα αγκλικα ψαξε στο XDA στο λινκ που αναφερεις παραπανω.xxxLPM Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημέρα σε όλους. Επειδή σας παρακολουθώ σιωπηλά γιατί με ενδιαφέρουν τα updates, θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί όμως να είναι off topic. Ενώ έχω cosmote το τηλέφωνο που αγόρασα από το πλαίσιο είχε Vodafone rom και έτσι πήρα πάντα πρώτος τα updates από κωλοφαρδία. Πήγα να κατεβάσω χθες μια εφαρμογή (το polaris που είναι εξαιρετικό) και έβγαλε μήνυμα ότι δεν εγκαθίσταται λόγω ανεπαρκούς μνήμης. Έχω εγκαταστήσει μόνο 25 εφαρμογές και αναγκάστηκα να σβήσω 2 για να μπει. Από τα 1,9 gb μνήμης έχω δεσμευμένα 1,7 και ελεύθερα 230 κάτι Mb. Δεν μιλάω για αποθηκευτικό χώρο γιατί από τα 9 gb έχω ελεύθερα 7, 5. Το ίδιο φάνηκε και στο Cleaner. Πέρασα και όσες εφαρμογές γινόταν στην εξωτερική κάρτα με ελάχιστο ώφελος. Ξέρεις κανείς κάτι να βοηθήσει? Ευχαριστώ. * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Έχεις ήδη απαντήσει μόνος σου και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό... Για την ακρίβεια, αργά η γρήγορα θα είναι ο λόγος που θα αλλάξω το αγαπημένο μου κινητό με κάποιο που θα έχει ενιαίο αποθηκευτικό χώρο και όχι ξεχωριστό app partition Αν τα αγγλικά σου είναι καλά και έχεις όρεξη, δες αυτό http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=2123114r3 το thread και συγκεκριμένα την δεύτερη απάντηση του PhilT που το αναλύει λίγο βαθύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους. Επειδή σας παρακολουθώ σιωπηλά γιατί με ενδιαφέρουν τα updates, θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί όμως να είναι off topic. Ενώ έχω cosmote το τηλέφωνο που αγόρασα από το πλαίσιο είχε Vodafone rom και έτσι πήρα πάντα πρώτος τα updates από κωλοφαρδία. Πήγα να κατεβάσω χθες μια εφαρμογή (το polaris που είναι εξαιρετικό) και έβγαλε μήνυμα ότι δεν εγκαθίσταται λόγω ανεπαρκούς μνήμης. Έχω εγκαταστήσει μόνο 25 εφαρμογές και αναγκάστηκα να σβήσω 2 για να μπει. Από τα 1,9 gb μνήμης έχω δεσμευμένα 1,7 και ελεύθερα 230 κάτι Mb. Δεν μιλάω για αποθηκευτικό χώρο γιατί από τα 9 gb έχω ελεύθερα 7, 5. Το ίδιο φάνηκε και στο Cleaner. Πέρασα και όσες εφαρμογές γινόταν στην εξωτερική κάρτα με ελάχιστο ώφελος. Ξέρεις κανείς κάτι να βοηθήσει? Ευχαριστώ. * Δες εδώ. Έχω 4.3 GB EXT4 partition και 346 εφαρμογές αυτή τη στιγμή (μαζί με τις system apps). Ποιά smartphones έχουν ενοποιημένο partition των εφαρμογών.? Τα s3-4? Δες εδώ στο μέσον της σελίδας. Η λίστα αρχίζει απ' το Xperia Z. Και γενικά από πέρυσι όποια συσκευή βγαίνει με Jelly Bean είναι έτσι. Edited August 3, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα το διαβάσω και θα καταλάβω . Ποιά smartphones έχουν ενοποιημένο partition των εφαρμογών.? Τα s3-4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Από την παραπομπή σου διάβασα ότι τα τηλέφωνα που ήρθαν από την μάνα τους με JB 4χχχ δεν έχουν αυτό τον περιορισμό ενώ τα όποια άλλα που την απέκτησαν με update δεν έγινε ripartition και έχουν 1,9 GB για εσωτερική μνήμη. Η ερώτηση μου είναι αν περνώντας την ίδια ROM που έχω με ODIN αλλάζει κάτι ή όχι. Αν όχι θα πρέπει να σκεφτώ να το ρουτάρω (Πράγμα που βαριέμαι και έχω εγκαταλείψει από την εποχή το S1 που ό,τι διάβασα στο myphone το έκανα και το τηλέφωνο ζει ακόμα και είναι σε άριστη κατάσταση απόδοσης και επίδοσης) ή να πάρω άλλο τηλέφωνο κατά προτίμηση samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Από την παραπομπή σου διάβασα ότι τα τηλέφωνα που ήρθαν από την μάνα τους με JB 4χχχ δεν έχουν αυτό τον περιορισμό ενώ τα όποια άλλα που την απέκτησαν με update δεν έγινε ripartition και έχουν 1,9 GB για εσωτερική μνήμη. Η ερώτηση μου είναι αν περνώντας την ίδια ROM που έχω με ODIN αλλάζει κάτι ή όχι. Αν όχι θα πρέπει να σκεφτώ να το ρουτάρω (Πράγμα που βαριέμαι και έχω εγκαταλείψει από την εποχή το S1 που ό,τι διάβασα στο myphone το έκανα και το τηλέφωνο ζει ακόμα και είναι σε άριστη κατάσταση απόδοσης και επίδοσης) ή να πάρω άλλο τηλέφωνο κατά προτίμηση samsung Η μόνη λύση είναι Root + Link2SD. Αλλιώς παίρνεις άλλη συσκευή. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ή μιλάτε για άλλο κινητό ή κάτι δεν κατάλαβα καλά. Έχω περάσει κι εγώ καμμιά 25ρια εφαρμογές και από τα 1.97gb έχω 1.06gb ελεύθερα. Είμαι με xeu lsw UK 4.1.2. Μου φαινετε πολύ extreme να έχουν μεινει τόσα λίγα ελεύθερα με μόνο 25 εφαρμογές, όσο μεγάλες κι αν είναι. Παντα εκανα flash με wipe, αν και δεν παιζει και τόσο ρόλο. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts