makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μόλις την κατέβασα, λέω να ξεκινήσω αν και έχω κάτι δουλειές που ίσως να μη μ'αφήσουν.. ενημερώνω.:) Τελικά δεν άντεξα και την πέρασα, δεν έχω κάνει ακόμα root (ετοιμάζεται ήδη ο Philz να διαθέσει απ'ότι βλέπω) ώστε να μπορέσω να δω το Sales Code αλλά κατά 99% έχει παραμείνει ΝΕΕ παρ'όλο που το firmware είναι DNF. Έχω ήδη κάνει τις ρυθμίσεις μου και εγκατέστησα τις πρώτες εφαρμογές, αυτές που χρησιμοποιώ καθημερινά δηλαδή. Δεν τις βάζω όλες ακόμα γιατί ίσως αλλάξω csc μόλις κάνω το root και θα στήσω ξανά απ'την αρχή οπότε.. Πρώτη εντύπωση ίσως και λανθασμένη, μου φαίνονται λίγο καλύτερα τα χρώματα, ίσως εντονότερο το μαύρο που κάνει όλη την οθόνη πιο.. "λαμπερή" να το πω; Γιατί σε συνδυασμό με το μαύρο σαν να φωτίζονται πιο έντονα και τα υπόλοιπα χρώματα. Μπορεί απλά να είναι ιδέα μου όμως (ναι έχω τις ίδιες ρυθμίσεις σε φωτεινότητα και τύπο οθόνης με την lsn), ίσως απ'τη χαρά της ανανέωσης μετά από καιρό..:lol: Για ότι νεότερο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τελικά δεν άντεξα και την πέρασα, δεν έχω κάνει ακόμα root (ετοιμάζεται ήδη ο Philz να διαθέσει απ'ότι βλέπω) ώστε να μπορέσω να δω το Sales Code αλλά κατά 99% έχει παραμείνει ΝΕΕ παρ'όλο που το firmware είναι DNF. Έχω ήδη κάνει τις ρυθμίσεις μου και εγκατέστησα τις πρώτες εφαρμογές, αυτές που χρησιμοποιώ καθημερινά δηλαδή. Δεν τις βάζω όλες ακόμα γιατί ίσως αλλάξω csc μόλις κάνω το root και θα στήσω ξανά απ'την αρχή οπότε.. Πρώτη εντύπωση ίσως και λανθασμένη, μου φαίνονται λίγο καλύτερα τα χρώματα, ίσως εντονότερο το μαύρο που κάνει όλη την οθόνη πιο.. "λαμπερή" να το πω; Γιατί σε συνδυασμό με το μαύρο σαν να φωτίζονται πιο έντονα και τα υπόλοιπα χρώματα. Μπορεί απλά να είναι ιδέα μου όμως (ναι έχω τις ίδιες ρυθμίσεις σε φωτεινότητα και τύπο οθόνης με την lsn), ίσως απ'τη χαρά της ανανέωσης μετά από καιρό..:lol: Για ότι νεότερο..;) ασχετο, αλλα με ποια μπαταρια εισαι? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 http://www.axortagos.gr/eftase-android-4-1-2-kai-sta-ellinika-samsung-galaxy-updated.html αν κάνουμε update στην ελληνική 4.1.2(όταν βγει), μετά θα μπορούμε να περάσουμε κάποια άλλη έκδοση με odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 ασχετο, αλλα με ποια μπαταρια εισαι? :rolleyes: 2000mah ;) http://www.axortagos.gr/eftase-android-4-1-2-kai-sta-ellinika-samsung-galaxy-updated.html αν κάνουμε update στην ελληνική 4.1.2(όταν βγει), μετά θα μπορούμε να περάσουμε κάποια άλλη έκδοση με odin; Βρε λες να ήρθε η Ελληνική; Στο Sammobile δεν λέει κάτι..:X Στο ερώτημά σου, εννοείται ότι μπορείς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 2000mah ;) Βρε λες να ήρθε η Ελληνική; Στο Sammobile δεν λέει κάτι..:X Στο ερώτημά σου, εννοείται ότι μπορείς.:) και που ειναι και δεν την βλεπω? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 και που ειναι και δεν την βλεπω? :p Εδώ χρειαζόμαστε τον fits που έχει ακόμα 4.0.3..:lol: Αν βλέπει, ας κάνει μια δοκιμή στο KIES..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εδώ χρειαζόμαστε τον fits που έχει ακόμα 4.0.3..:lol: Αν βλέπει, ας κάνει μια δοκιμή στο KIES..:p Λεει μεσα στις επομενες 15 μερες θα ξεκινησει να ειναι διαθεσιμη, οποτε περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Λεει μεσα στις επομενες 15 μερες θα ξεκινησει να ειναι διαθεσιμη, οποτε περιμενεις. Α μάλιστα, δεν είχα δει το "διαβάστε ολόκληρο το άρθρο"..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μακαρι.... Τωρα εγκαθιστω το samsung kies και σας ενημερωνω αν μου βγαλει μυνημα για αναβαθμηση που δεν το κοβω..... Και αν μου βγαλει μυνημα για αναβαθμηση πως θα καταλαβω ποια απο ολες της 4.1.2 ειναι? Απ' οτι διαβαζω εδω υπαρχουν 3 εκδοσεις ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μακαρι.... Τωρα εγκαθιστω το samsung kies και σας ενημερωνω αν μου βγαλει μυνημα για αναβαθμηση που δεν το κοβω..... Και αν μου βγαλει μυνημα για αναβαθμηση πως θα καταλαβω ποια απο ολες της 4.1.2 ειναι? Απ' οτι διαβαζω εδω υπαρχουν 3 εκδοσεις ετσι δεν ειναι? αν εχεις csc eur, ειναι η επισημη ελληνικη, αν εχεις cos η vog (νομιζω) ειναι της κοσμοτε και βονταφον ελληνικη. Θα σου τα δειξει ολα το kies. Περιμενουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Unbranded ειναι το κινητο μου φιλε eur ειχα απ' οτι θυμαμαι.... Σε λιγο τελειωνει η εγκατασταση του kies οποτε θα εχω νεοτερα. Ειδες που τοσοι μου λεγατε να περασω τις αλλες 4.1.2 και εγω επέμενα να περιμενω και τωρα τελικα με χρειαζεσται...... :rolleyes: Edited May 3, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ειδες που τοσοι μου λεγατε να περασω τις αλλες 4.1.2 και εγω επέμενα να περιμενω και τωρα τελικα με χρειαζεσται......:rolleyes: Τι του λες τώρα..:lol: Δύσκολο το βλέπω να έχει έρθει πάντως αν και πιστεύω ότι μετά από τόσες ανακοινώσεις είναι απλά θέμα ολίγων ημερών. Υπομονή και σε σένα fits, λίαν συντόμως..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει βγει και να μην εχει ανεβει στο sammobile...λογικα. Απο Δευτερα και μεσα στην εβδομαδα, θα εχει βγει...πιστευω...Ελλαδα ειμαστε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Οπως προειπαν τα παιδια τσιφος ακομα δεν εχουμε τιποτα νεα. Αλλα λογικα ρε παιδια οταν θα μπορεις μεσω samsung kies δεν θα μπορεις και μεσω o.t.a.? Επισης τοσο καιρο περιμενα για την πολυποθητη 4.1.2 λιγες μερες ακομα δεν θα παθω κατι. Και επειδη μαλλον θα τη δωσουν την ανασταση μαλλον τοτε θα δωσουν και την 4.2.2 οποτε ας περιμενουμε κανα χρονο για την επομενη και τελευταια οπως φαινετε επισημη αναβαθμηση λογισμικου για το s2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Εγω για αυτον ακριβως το λογο εβαλα το emotion διπλα για να δειξω οτι κανω πλακα αφου αν δεις το emotion που εβαλα γελαει. Και τη συμβουλη που μου εδωσες στο τελος μηπως πρεπει να την τηρησεις και για εσενα γιατι οπως εσυ ο ιδιος ειπες πειρες το "με χρειαζεστε" στραβα παρολο που ειχα βαλει emotion για να αποφυγω ακριβως αυτο. Οπως διαβαζω και στο xda το τι modem drivers εχει η καθε εκδοση android για το s2 παντα παιζει μεγαλο ρολο για το κατα ποσο θα ζεστενεται/ζεματαει ή οχι το κινητο στο πισω μερος πανω και κατω απο την καμερα που λογικα εκει θα ειναι το modem. Τι να πω ελπιζω με την 4.1.2 να λυθουν τα: 01. Θεματα κολληματος που εχουν μερικα προγραμματα οπως το swift 4 02 να μην ζεσταινεται στα σημεια ακουστηκο, πανω και κατω απο την καμερα στο πισω μερος αν το χειριζεσαι αρκετα. 03. να ειναι πραγματικα ποιο γρηγορο σε ολα και ποιο σταθερο γενικοτερα..... Edited May 3, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εγω για αυτον ακριβως το λογο εβαλα το emotion διπλα για να δειξω οτι κανω πλακα αφου αν δεις το emotion που εβαλα γελαει. Συμπαθάτε με για το άσχετο ποστ αλλά αυτό το εμμότικον είναι σαν να έκλασε μόλις μέσα στο πλήθος και κάνει το κουνέλι..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Οπως διαβαζω και στο xda το τι modem drivers εχει η καθε εκδοση android για το s2 παντα παιζει μεγαλο ρολο για το κατα ποσο θα ζεστενεται/ζεματαει ή οχι το κινητο στο πισω μερος πανω και κατω απο την καμερα που λογικα εκει θα ειναι το modem. Τι να πω ελπιζω με την 4.1.2 να λυθουν τα: 01. Θεματα κολληματος που εχουν μερικα προγραμματα οπως το swift 4 02 να μην ζεσταινεται στα σημεια ακουστηκο, πανω και κατω απο την καμερα στο πισω μερος αν το χειριζεσαι αρκετα. 03. να ειναι πραγματικα ποιο γρηγορο σε ολα και ποιο σταθερο γενικοτερα..... Πολύ σωστά διάβασες :) Αν και από όσα 4.1.2 modems δοκίμασα δεν αντιμετώπισα θέμα θερμότητας (στα 4.0.3/4 modems όντως σε περίπτωση λάθους modem θερμαινόταν επικίνδυνα το τηλέφωνο), παρατήρησα πως υπήρχε μεγάλη διαφορά στο θέμα κάλυψης σήματος οπότε και ανάλογο αντίκτυπο στη μπαταρία! Άρα δεν μπορεί, σίγουρα θα έχει διαφορετικό modem η ελληνική έκδοση και τη περιμένω για να δοκιμάσω μονάχα το modem της. Σχετικά με τα υπόλοιπα που αναφέρεις.. 1. Δεν πιστεύω πως θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα/κόλλημα εκτός και αν είναι φορτωμένες και τρέχουν άπειρες εφαρμογές από πίσω και έχει ξεμείνει το τηλέφωνο από ram. 2. Δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις ξανά κάτι τέτοιο, εκτός από τη πρώτη φορά αφού περάσεις τη νέα rom (κάνει σάρωση multimedia, παίρνει αρκετή ώρα τη πρώτη φορά έπειτα από την εγκατάσταση νέας ρομ) και φυσικά εάν δουλεύεις το κινητό με παιχνίδια βίντεο κτλ και το έχεις στο φορτιστή. Νομίζω αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις αλλά φυσικά όχι στη κατάσταση που επικρατεί με την 4.0.3. 3. Σίγουρα πιο γρήγορο, σίγουρα πιο σταθερό. Εν ολίγοις πιστεύω θα είσαι ικανοποιημένος έπειτα από τόσους μήνες χρήσης της 4.0.3. Edited May 3, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πότε δεν έχω πολλές εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο. Όσο αφορά τη θερμότητα δεν ζεματάει απλά ζεστάνετε όταν το χρησιμοποιώ έστω και λίγο ακόμα και αν δεν τρέχω βαριές εφαρμογές. Όταν περάσω είτε με ota, είτε με kies το νέο Android 4.1.2 προτείνετε να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από το μενού του κινητού για να δουλέψει καλύτερα το κινητό χωρίς πιθανά κολλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πότε δεν έχω πολλές εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο. Όσο αφορά τη θερμότητα δεν ζεματάει απλά ζεστάνετε όταν το χρησιμοποιώ έστω και λίγο ακόμα και αν δεν τρέχω βαριές εφαρμογές. Όταν περάσω είτε με ota, είτε με kies το νέο Android 4.1.2 προτείνετε να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από το μενού του κινητού για να δουλέψει καλύτερα το κινητό χωρίς πιθανά κολλήματα; Επαναφορα να'ναι κι απο οπου να'ναι... Παντα θεωρειται απαραιτητη... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Αντε να ερθει και η ελληνικη 4.1.2(EUR) να δουμε τι θα παιζει και μ'αυτη.Αν και κατι μου λεει οτι θα ειναι XWLSD με αλλο modem αλλα τελοσπαντων!! Δε μου λετε βρε παιδες,οταν παιζετε παιχνιδια(10-15λεπτα οχι πολυ)εχετε υψηλες θερμοκρασιες στα γνωστα σημεια(κοντα στη καμερα)? ΥΓ:Φοραω την XWLSN(NEE).Οσοι εχετε ή ειχατε την ιδια rom παρατηρησατε κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Σπάνια και σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια, δεν παίζω όμως και πολύ και γι'αυτό δεν το συνάντησα και πολλές φορές. Και μιλάω για λίγη θερμότητα μονο, όχι στα παλαβά πλαίσια που ανέβαινε με την 4.0.3.. Το Real Racing 3 ειναι απαιτητικο ετσι? Κι εγω για νορμαλ επιπεδα θερμοτητας μιλαω οχι τρελα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το Real Racing 3 ειναι απαιτητικο ετσι? Κι εγω για νορμαλ επιπεδα θερμοτητας μιλαω οχι τρελα!! Πιο απαιτητικό δεν γίνεται..:D Στην 4.0.3 πίστεψέ με, η συσκευή έκαιγε συγκριτικά με την 4.1.2! Μη σε ανησυχεί λίγη θερμότητα πάντως, δεν φαντάζεσαι πόσο μπορεί να ανεβάσει ακόμα..:p (Τα λέμε σε λάθος νήμα όμως) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πιο απαιτητικό δεν γίνεται..:D Στην 4.0.3 πίστεψέ με, η συσκευή έκαιγε συγκριτικά με την 4.1.2! Μη σε ανησυχεί λίγη θερμότητα πάντως, δεν φαντάζεσαι πόσο μπορεί να ανεβάσει ακόμα..:p (Τα λέμε σε λάθος νήμα όμως) ;) Εχεις δικιο!!Επειδη δεν ειμαι μεσα συνεχεια αλλα οταν μπαινω προσπαθω να παρακολουθησω ολα τα θεματα σε οχι ιδιαιτερα πολυ χρονο, γραφω καποιες φορες off topic(επειδη μπερδευομαι οχι σκοπιμα)!! Ποια ειναι η δικη σου γνωμη για τη (πολυ)αναμενομενη 4.1.2(EUR)?Τι λες να δουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Ποια ειναι η δικη σου γνωμη για τη (πολυ)αναμενομενη 4.1.2(EUR)?Τι λες να δουμε? Μια πολύ καλή rom που θα καταναλώνει τη μπαταρία λίιιιγο πιο γρήγορα απ'όσο θα θέλαμε..!:p Edited May 3, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 κατι δεν παει καλα, οταν περασα την εκδοση ειχε Music hub, game hub κτλ, μετα απο φακτορυ ρεσετ κτλ, εφυγαν. αυταν εγιναν με odin 307, περναω ξανα την εκδοση με 185 odin, και ουτε που τα περασε αυτο...τι παιζει?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts