Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα γράψει παλιότερα για την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας μετά το πέρασμα της 4.1.2 πάνω στην 4.0.4

......

Σημαντικότατο ποστ, νομίζω καλό θα ήταν να μπει σημείωση και στον οδηγό της πρώτης σελίδας πάνω σ'αυτό..;)

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σημαντικότατο ποστ, νομίζω καλό θα ήταν να μπει σημείωση και στον οδηγό της πρώτης σελίδας πάνω σ'αυτό..;)

Δεν αναφερει κ τιποτα το καινουργιο, αυτα τα ξεραμε οτι θελει ετσι κτλ το κινητο.

και δεν υπαρχει και καμια διαφορα στη μπαταρια με φορματ εσωτερικου usb..απλα η αυτονομια ειναι αθλια στην jellybean

Ειναι που διορθωσαν κ την εκαναν πιο stabillity την μπαταρια. Ελεος. Μιση μερα με βγαζει κ με την 403 2 μερες με τις ιδιες χρησης. Με ανοιχτα τα δεδομενα παντα συνεχεια και οι δυο εκδοσεις. Η jb τα φτηνει στο μισαωρο

Ειναι που διορθωσαν κ την εκαναν πιο stabillity την μπαταρια. Ελεος. Μιση μερα με βγαζει κ με την 403 2 μερες με τις ιδιες χρησης. Με ανοιχτα τα δεδομενα παντα συνεχεια και οι δυο εκδοσεις. Η jb τα φτηνει στο μισαωρο

Την έβαλες την lsd τελικά;

Την έβαλες την lsd τελικά;

Οχι δυστυχως ακομα. Λογο στρατου δεν ειχα το χρονο. Αυριο που θα ειμαι σε ΔΝ θα την περασω και θα την δοκιμασω εστω μια μερα ολοκληρη και θα πω εντυπωσεις. Παντως για εμενα μακραν καλυτερη σε ολα η 403 eur. Επισης δεν σημαινει πως επειδη ειναι καινουργια η lsj ειναι και καλυτερη απο την παλια της κτλ. Παραδειγμα εμενα..ειναι καλυτερη η 403 στο κινητο μου απο την lsj.

Edited by FoT1s

Οχι δυστυχως ακομα. Λογο στρατου δεν ειχα το χρονο. Αυριο που θα ειμαι σε ΔΝ θα την περασω και θα την δοκιμασω εστω μια μερα ολοκληρη και θα πω εντυπωσεις. Παντως για εμενα μακραν καλυτερη σε ολα η 403 eur. Επισης δεν σημαινει πως επειδη ειναι καινουργια η lsj ειναι και καλυτερη απο την παλια της κτλ. Παραδειγμα εμενα..ειναι καλυτερη η 403 στο κινητο μου απο την lsj.

Πάντως να ξέρεις πως όλα αυτά που περιγράφεις είναι πρωτοφανή για τους περισσότερους. Εγώ δεν έχω να πω για παράδειγμα κανένα θετικό της 4.0.3 σε σχέση με την 4.1.2. Τίποτα που να με κάνει να σκεφτώ να γυρίσω πίσω και φυσικά σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η μπαταρία.

Πάντως να ξέρεις πως όλα αυτά που περιγράφεις είναι πρωτοφανή για τους περισσότερους. Εγώ δεν έχω να πω για παράδειγμα κανένα θετικό της 4.0.3 σε σχέση με την 4.1.2. Τίποτα που να με κάνει να σκεφτώ να γυρίσω πίσω και φυσικά σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η μπαταρία.

Ενας φιλος εδω μεσα εχει την lsd κ μου λεει πως δεν εχει καποιο προβλημα στην μπαταρια. Παρολο που ειχαμε ιδια τηλ το δικο μου εβγαζε καλυτερες φωτο, χειροτερη μπαταρια, πολυ καλυτερο ρολλαρισμα χωρις μικρα διακριτικα λαγκακια στο σκρολαρισμα...πχ στο ανεβα-κατεβα στις ρυθμισεις. Κ ηταν πιο γρηγορο το σ2 με την lsd ηταν στο home button ειτε στο turn back button. Νμζ πως εχει περισσοτερη καταναλωση η lsj γτ δουλευει πολυ πιο δυνατα η gpu για να αποδειδει καλυτερα σκρολαρισματα κτλ..οσο για την οθονη σε καταναλωση συνεχεια 70% ειναι με την lsj

Ολοι λετε για τα μικρο-updates που εχει η νορβιγικη 4.1.2 αυτα απλα σας ερχεται μυνημα οτι υπαρχει firmware update επειδη εχετε ενεργη την επιλογη στο κινητο και δεν σας αλλαζει την εκδοση λογισμικου(firmware) απο 4.1.2 απλα σας αλλαζει αυτα τα 3 γραμματα της εκδοσης?

Ολοι λετε για τα μικρο-updates που εχει η νορβιγικη 4.1.2 αυτα απλα σας ερχεται μυνημα οτι υπαρχει firmware update επειδη εχετε ενεργη την επιλογη στο κινητο και δεν σας αλλαζει την εκδοση λογισμικου(firmware) απο 4.1.2 απλα σας αλλαζει αυτα τα 3 γραμματα της εκδοσης?

Ναι, έρχεται ειδοποίηση αλλά μπορείς επίσης να κάνεις και χειροκίνητο έλεγχο μέσα απ'τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που δεν έχεις τον αυτόμ.έλεγχο ενεργό. Αυτά τα "3 γράμματα" που λες είναι η "ταυτοποίηση" της έκδοσης ενός firmware και φυσικά δεν αλλάζει με τα μικρά updates που έρχονται ΟΤΑ. Τα updates αυτά περιλαμβάνουν απλώς μερικές μικροδιορθώσεις για το συγκεκριμένο firmware που έχει η συσκευή σου εκείνη τη στιγμή.;)

Edited by makis206

Το jellybean εχει ελληνικα πληκτρολογια και με μενου;

Έχει Ελληνικά και στο μενού αλλά και στο πληκτρολόγιο, όπως κι όλα τα firmwares που μπαίνουν στο δεύτερο ποστ του "οδηγού".;)

και δεν υπαρχει και καμια διαφορα στη μπαταρια με φορματ εσωτερικου usb..απλα η αυτονομια ειναι αθλια στην jellybean

Ναι δίκιο έχεις,απλά είπα ότι στην δικιά μου περίπτωση,η μόνη διαφορά την δεύτερη φορά ήταν

1. το φορμάρισμα της usb card που γίνεται μόνο μέσα από το μενού του τηλεφώνου

2. τα δεδομένα ήταν ήδη στην εξωτερική κάρτα ενώ την πρώτη φορά τα πέρασα αμέσως μετά.

Εγώ μπερδεύτηκα να σου πω την αλήθεια από τις αναφορές για το insane chip.

Τσέκαρα το κινητό μου και δεν είχα insane chip.

Διάβασα σε πολλά μηνύματα ότι όσοι το έχουν καλό θα ήταν να το κάνουν μέσα από το μενού του τηλεφώνου για να μην μπρικάρει το τηλέφωνο ενώ οι άλλοι μπορούν άφοβα να κάνουν factory reset από recovery.

Εύκολα έβγαλα λοιπόν το συμπέρασμα ότι θα κάνω factory reset μόνο μέσα από recovery. + το wipe cache και είμαι έτοιμος.

Αν προσέξετε σε πολλά πόστ αναφέρεται αυτό (factory reset + wipe cache και είστε έτοιμοι)

Δεν ασχολήθηκα καθόλου δηλαδή με επαναφορά ρυθμίσεων και διαγραφή της usb card γιατί νόμιζα είναι το ίδιο πράγμα.

Όπως και να έχει το κινητό πάει μια χαρά τόσες μέρες με 0 προβλήματα στην κατανάλωση (την εξοικονόμηση ενέργειας δεν την έχω ενεργοποιημένη) και την λειτουργία του.

Οι εφαρμογές που του πέρασα είναι περίπου οι ίδιες και οι ρυθμίσεις επίσης.

Φίλε μου, δεν είναι τόσο άχρηστες οι τελείες, τα κόματα, κλπ...Κάποιο λόγο έχουν που δημιουργήθηκαν! Δεν κατάλαβα γρι απ'ό,τι γράφεις!

Σχετικά με το μικρό update που άρχισε να έρχεται ΟΤΑ σε όσους έχουν Nordic 4.1.2, υπάρχει κάποιος που να του ήρθε έχοντας την XWLSD;

Απ'την lsj εννοείς; Σε ποιους τομείς;:)

Αυτονομια της μπαταριας. Μ την lsj ειχα τρελλο προβλημα με την καταναλωση. Δεν ξερω τωρα ενω ειναι ηδη περασμενη η lsd κ βαλω απο πανω την lsj κ στρωσει. Απλα η lsj ηταν απλα ρουφηκτρα.

Αυτονομια της μπαταριας. Μ την lsj ειχα τρελλο προβλημα με την καταναλωση. Δεν ξερω τωρα ενω ειναι ηδη περασμενη η lsd κ βαλω απο πανω την lsj κ στρωσει. Απλα η lsj ηταν απλα ρουφηκτρα.

Ότι παρατηρείς με την χρήση κάνε έναν κόπο να τα αναφέρεις, βοηθούν πολλούς χρήστες τέτοιες αναφορές. Εγώ την έχω καταβρεί με την lsd τόσο καιρό αλλά μόλις μου έβγαλες τη σκέψη να αναβαθμίσω στην πιο καινούργια..;)

Εγώ με την LSD μπορώ να πω πως είδα το φως μου. Ούτε Sod ούτε κολλήματα ούτε θερμοκρασιακα προβλήματα. Όσο αφορά την μπαταρία μπορω να πω πως τη δια χειρίζεται αρκετά καλά. Παραθέτω και φωτο. 4+ ώρες ανοιχτή οθόνη. 20 λεπτά ομιλίας. Και σεβαστή ωρίτσα στο ίντερνετ με WF ή 3G. Παιχνίδι καθόλου όμως.

Φώτη, τελικά γύρισες στην lsd και έστρωσαν όλα;

Ναι, καθαρα και μονο απο περιεργια.Καμια σχεση στην μπαταρια. Το προσεξα και σημερα που το δουλεψα ακριβως οπως δουλεψα την lsj προχθες το πρωι καο η lsd ηταν ακομα 100% στο μισαωρο ινυερνετ 3g ενω η lsj ειχε πεσει 75%. Ισως σε καποια φαση τηνξαναπερασω απο πανω για να ειμαι σιγουρος πως μπηκε καλα. Οπως και να εχει πριν και μετα απο την αλλαγη wipe cache/factory reset και wipe cache partision και μετα μια επαναφορα μεσα απο το κινητο. Πραγματικα η lsd ειναι αλλου.

Σχετικά με το μικρό update που άρχισε να έρχεται ΟΤΑ σε όσους έχουν Nordic 4.1.2, υπάρχει κάποιος που να του ήρθε έχοντας την XWLSD;

Βεβαιως, εγω ημουν σε lsd και ηρθε ειδοποιηση για update σε lsj κι ολα συνεχιζουν να ειναι αψογα!! Προβληματα μπαταριας και λοιπα εχουν εξαφανιστει καιρο τωρα :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Βεβαιως, εγω ημουν σε lsd και ηρθε ειδοποιηση για update σε lsj κι ολα συνεχιζουν να ειναι αψογα!! Προβληματα μπαταριας και λοιπα εχουν εξαφανιστει καιρο τωρα :rolleyes:

Εγω ειχα τρελλο προβλημα με μπαταρια στην lsj. Ισως επειδη απο 403 πηγα στην 412 lsj χωρις να περασω στην lsd πρωτα κ μετα στην lsj. Παντως απο τις 5:30 το πρωι μεχρι της 7 με 3g internet απο 100% πηγε 90%.

Χαιρετώ την παρέα

Πίσω στον Σεπτέμβριο εγκατέστησα την 4.0.4 Nordic με την οποία συμβίωσα ευχάριστα κι απροβλημάτιστα από τότε, χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας. Έφτασε στ' αυτιά μου όμως, ότι η νέα (και επίσημη) 4.1.2 μεταμορφώνει τη συσκευή μας και εδώ και μερικές μέρες με τρώνε τα χέρια μου... :)

Έχω διαβάσει καμιά 15αριά σελίδες μηνυμάτων και να σας πω την αλήθεια δεν έχω πολύ ξεκάθαρα τα βήματα που πρέπει ν' ακολουθήσω και μάλλον χρειάζομαι τη βοήθειά σας για μια ακόμη φορά.

Η 4.1.2 που προτείνετε εσείς είναι επίσημη ή όχι; Αν είναι επίσημη πρέπει να την κάνω μέσω KIES (που δεν γίνεται μετά την 4.0.4. οπότε θα πρέπει να κάνω hard [ή factory] reset); Αν όχι, μπορώ να την κάνω από πάνω με Odin ή πρέπει να κάνω κι εδώ hard (ή factory) reset;

Ευχαριστώ

ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι έχουν απαντηθεί αυτά τα ερωτήματα, αλλά συγχωρέστε με, είναι λίγο βαρύ για μένα να ψάχνω στα τυφλά μέσα σε 300 τόσες σελίδες.

edit:

Βρήκα αυτό το μήνυμα:

Αν φλασάρεις την Ελληνική 4.1.2 με odin ΔΕΝ θα σε καλύπτει η εγγύηση

για αυτό:

φλάσαρε την ισπανική (ή όποια άλλη θες)

και όταν με το καλό βγει η ελληνική

φλάσαρε με odin την 4.0.3 EUR για να επανέλθει το csc σου και στην συνέχεια κάνε το update για την 4.1.2 μέσω kies

Και η ερώτηση είναι: Έχοντας την 4.0.4 Nordic να φλασάρω την 4.1.2. XWLSJ (της αρχικής σελίδας) με Odin, ή ν' ακολουθήσω τα πιο πάνω βήματα;

(Είναι προφανής η σύγχισή μου, ε;...)

Edited by chr2005

• The topic was unpinned