fits13 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ρε παιδια γιατι σε αυτο το τοπικ ενω παταω να παει στην σελιδα 262 με αφηνει στην 261? Μου το εκανε μερικες φορες αλλα τωρα φαινεται οτι εστρωσε απλα ειπα να το αναφερω μην τοιχον ειχε κι αλλος το ιδιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 φιλαρακια για να κανω ροοτ την Νορβιγικη με custom recovery αυτο το αρχειο βαζω ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37091169&postcount=1328&nocache=1&nocache=1 XXLS8-FOP (Jellybean) γιατι λεει 8 αντι για 6 που ειναι η Νορβιγικη Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μα μέχρι εχθές έμπαινε κανονικά. Τώρα δεν μου εμφανίζει καν το g στην μπάρα. Τι έγινε? Κάνεις δεν μπωρει να βοηθήσει? Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Μόλις πέρασα και εγώ την Σκανδιναβική Jelly Bean σύμφωνα με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα, όλα πήγαν μια χαρά! Πρώτη εντύπωση είναι οτι το κινητό πετάει... Λίγο το Ελληνικό Τ9 με ταλαιπωρεί αλλα θελω να το ψαξω αύριο... Δεν μπορείς να αποθηκευσεις νέες λέξεις? Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Λοιπόν εδώ και δύο μέρες έχω την 4.1.2, της προηγούμενες ημέρες όλα καλά, σήμερα δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ . . . Ενεργοποιώ τα δεδομένα αλλά δεν μου εμφανίζει καν επάνω στην μπάρα το εικονίδιο. . Δεν ξέρω αν παίζει κλοιό ρόλο αλλά εχθές έβαλα το garmin και το chrome. Με wifi όλα καλά :confused: Πηγαινε στα Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας-Ονοματα σημειου Προσβασης και πατα το αριστερο soft button και επαναφορα προεπιλογων. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλημέρα. έχω και εγώ την XWLSD 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE. Άλλαξα το csc απο ΝΕΕ σεω EUR με αυτόν τον τρόπο κατεβάζοντας Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC απο το play store Το τηλ πρέπει να είναι root Είναι πολύ εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 4.1.2 Ελληνική στο s2, ήλθε αναβάθμιση στο τηλέφωνο φίλου Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Επειδη την εχουμε...ξαναπατησει, τι firmware ειχε το τηλ. του φιλου σου?? Γιατι αν ειχε βαλει ICS άλλης χωρας παλια, μπορει να του ηρθε αυτη η αναβαθμιση και οχι να βγηκε η Ελληνικη Jelly bean Ασε που θα το ειχε ανακοινωσει απο πριν και η Samsung Hellas όπως και με τα άλλα μοντελα της που αναβαθμιστηκαν προσφατα... Μακαρι βεβαια, αν ειναι ετσι θελουμε πληρη στοιχεια της rom πατωντας *#1234# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έκδοση PDA i9100XWLSD Phone I9100XXLS8 csc I9100XXLS6 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αυτα ειναι ακριβως τα στοιχεια της Σκανδιναβικης. Προφανως λοιπον ειχε την Nordic 4.0.4 (XWLPY)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αυτα ειναι ακριβως τα στοιχεια της Σκανδιναβικης. Προφανως λοιπον ειχε την Nordic 4.0.4 (XWLPY)... Ελληνική είπε ότι είχε , και του ήλθε : Έκδοση PDA i9100XWLSD Phone I9100XXLS8 csc I9100XXLS6 αριθμός κατασκευής JZO54K.i9100XWLSD έκδοση βασικού φάσματος I9100XXLSD έκδοση 4.1.2 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Ελληνική είπε ότι είχε , και του ήλθε Χμμμ....υποθετοντας οτι το ειχε λοιπον απειραχτο και αγορασμενο από Ελλαδα (οχι skroutzομαγαζο για να εξασφαλισουμε το ελληνικο firmware). Ηρθε συνδεοντας στο KIES ή ειδοποιηση μεσω ΟΤΑ? Αν μπορουσες να μαθεις και ποια Ελληνικη...Cosmote, Vodafone, unbranded? Edited February 17, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Χμμμ....υποθετοντας οτι το ειχε λοιπον απειραχτο και αγορασμενο από Ελλαδα (οχι skroutzομαγαζο για να εξασφαλισουμε το ελληνικο firmware). Ηρθε συνδεοντας στο KIES ή ειδοποιηση μεσω ΟΤΑ? Αν μπορουσες να μαθεις και ποια Ελληνικη...Cosmote, Vodafone, unbranded? από plaisio το πήρε , άρα com Ελληνική είχε όταν το αγόρασε μετά έβαλε custom omega rom , και είπε ότι έβαλε official Ελληνική με odin, και του ήλθε η αναβάθμιση στο κινητό τι να πω , αν δεν ήλθε σε άλλον ...... ίσως με odin δεν είχε βάλει Ελληνική !!??? Edited February 17, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 από plaisio το πήρε , άρα com Ελληνική είχε όταν το αγόρασε μετά έβαλε custom omega rom , και είπε ότι έβαλε official Ελληνική με odin, και του ήλθε η αναβάθμιση στο κινητό τι να πω , αν δεν ήλθε σε άλλον ...... ίσως με odin δεν είχε βάλει Ελληνική !!??? Το πιθανότερο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα να συνδεθεί στο sammobile.com? Με το που πάω να φορτώσω τη σελίδα μου βγάζει το πεδίο για κωδικό. Ακόμη κι αν τον βάζω, δεν μπορώ να προβαλω τη σελίδα... Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα να συνδεθεί στο sammobile.com? Με το που πάω να φορτώσω τη σελίδα μου βγάζει το πεδίο για κωδικό. Ακόμη κι αν τον βάζω, δεν μπορώ να προβαλω τη σελίδα... Έχει πρόβλημα όπως φαίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχει πρόβλημα όπως φαίνεται. Να είσαι καλά βρε Στράτο. Για μια στιγμή νόμισα πως κόλλησα κανένα μαμούνι... :p Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πηγαινε στα Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας-Ονοματα σημειου Προσβασης και πατα το αριστερο soft button και επαναφορα προεπιλογων. έκανα ότι ακριβός μου είπες, μετά έστειλα στην κοσμοτε μήνυμα και μου ξαναηρθαν οι ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα. . . :( Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Να είσαι καλά βρε Στράτο. Για μια στιγμή νόμισα πως κόλλησα κανένα μαμούνι... :p το ιδιο θα ρωτουσα γιατι το ιδιο ενιωσα..ουφ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα να συνδεθεί στο sammobile.com? Με το που πάω να φορτώσω τη σελίδα μου βγάζει το πεδίο για κωδικό. Ακόμη κι αν τον βάζω, δεν μπορώ να προβαλω τη σελίδα... Κάνουν αναβάθμιση :happy: Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmitrou Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδια,καλησπερα.Εχει κανει κανεις αναβαθμιση απο 4.0.3 unbranded στη Σκανδιναβικη 4.1.2 μεσα απο mobile ODIN η θα ειμαι ο πρωτος που θα το δοκιμασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Μέσα από Odin περνάμε την XWLSD, αυτό θα ρωτούσα τώρα. Το zip που κατέβασα περιέχει ένα αρχείο .md5 και ένα dll. Σε Odin στο PDA φορτώνουμε το .md5; Edited February 17, 2013 by conlab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmitrou Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αυτο θα ρωτουσες αρα το εχεις και εσυ απορια να υποθεσω.Επειδη ολες τις αναβαθμισεις μου τις εχω κανει ετσι επειδη κανει και auto-root,το εχει δοκιμασει κανεις η οχι;Απλη ερωτηση ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Βασικά εννοούσα αν περνιέται από Odin ή μέσω SD card. Νομίζω πιο πίσω αρκετοί αναφέρουν ότι την πέρασαν, αλλά δεν λένε πως. Θεωρώ από Odin διότι από SD που το προσπάθησα μου έβγαλε fail σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Βασικά εννοούσα αν περνιέται από Odin ή μέσω SD card. Νομίζω πιο πίσω αρκετοί αναφέρουν ότι την πέρασαν, αλλά δεν λένε πως. Θεωρώ από Odin διότι από SD που το προσπάθησα μου έβγαλε fail σε δευτερόλεπτα. Παιδιά στο πρώτο ποστ αυτού του thread είναι ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε σωστά και με ασφάλεια το firmware που θα διαλέξετε απ'το δεύτερο μόλις ποστ (στα τελευταία ποστ οι περισσότεροι αναφερόμαστε στην Σκανδιναβική XWLSD) . Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε τα βήματα όπως ακριβώς αναγράφονται, μην βάζετε τις συσκευές σας σε κίνδυνο κάνοντας πράγματα που δεν πρέπει..;) :) Edited February 17, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts