Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα τηλ το φιλο μου κ δεν το έστειλε ακομα ειναι στην κουριερ, τι πρεπει να γινει ακριβώς?

Θα μπει σε download mode και θα δει αν ο counter(custom binary download) γράφει no.

Edited by spyrosrotary

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι ροοτ το κιν φιλε μου οφφισιαλ ισπανικη 4,1,2 εβαλα και γυρισα παλι σε 4,0,3 για να το στείλω εγγυηση

Δεν παίζει ρόλο αν είναι root τώρα αλλά αν είχε πειραχτεί και στο παρελθόν. Ο counter αν γράψει και σε εργοστασιακή κατάσταση να το επαναφέρεις δεν σβήνει! Θέλει ή usb jig ή με το triangle away. Αν προλαβαίνετε γυρίστε και το csc σε eur γιατί αν κατάλαβα πρέπει να είναι στο fop λογω 4.1.2

Το κιν ειναι στα χερια μου παλι, δεν εχω ιδέα πώς γυρνάει το crc που λες, αν μπορεις βοηθα...

Το κιν δεν ηταν ποτέ ροοτ

Edited by sokonik

Το κιν ειναι στα χερια μου παλι, δεν εχω ιδέα πώς γυρνάει το crc που λες, αν μπορεις βοηθα...

Το κιν δεν ηταν ποτέ ροοτ

Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector κι επέλεξε eur.Να ξέρεις ότι με αυτό γίνεται και factory reset.

Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector κι επέλεξε eur.Να ξέρεις ότι με αυτό γίνεται και factory reset.

Φιλαράκο ειναι μια χαρά τωρα, ητανε fop ειδες δίκιο, τωρα με το hard reset γυρισε μονο του σε ελληνικά.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ :D

Προστέθηκε ακόμη μια νέα rom διαθέσιμη στο sammobile:

Norway (Telenor) - TEN

Μ'αυτούς τους ρυθμούς μας βλέπω να πάρουμε τη δικιά μας το καλοκαίρι...

Ειναι σαν να κυνηγας το τζοκερ!! Η κληρωτιδα πριν λιγο εβγαλε και Ισραηλ... :wacko:

Η ημερομηνια της μαλιστα ειναι 29/1/13 συνεπως επιβεβαιωνεται οτι η ολη καθυστερηση εχει να κανει με το rollout από τους servers - οι rom λογικα ειναι ετοιμες...

Sony logo.gif

Ειναι σαν να κυνηγας το τζοκερ!! Η κληρωτιδα πριν λιγο εβγαλε και Ισραηλ... :wacko:

Η ημερομηνια της μαλιστα ειναι 29/1/13 συνεπως επιβεβαιωνεται οτι η ολη καθυστερηση εχει να κανει με το rollout από τους servers - οι rom λογικα ειναι ετοιμες...

Οπότε, από όσα δείχνουν τα πράγματα, όταν με το καλό κυκλοφορήσει και η ελληνική, εμείς θα πάρουμε την αναβάθμιση πριν καν καλά καλά την ανεβάσουν στους servers του sammobile...

Φαίνεται πως δεν είναι επιλεκτική η διάθεση των χωρών, η διάθεση τους είναι αρκετά αργή, αλλά τουλάχιστον κάτι κινείται...

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Επιλεκτικη δεν τη λες με τιποτα...τυχαια ναι, ή εν πασει περιπτωσει με κριτηρια που δεν φανταζομαστε καν

Για οποιους παντως κατα καιρους ρωτανε "ποτε θα ερθει η Ελληνικη" η απάντηση ειναι νομιζω πια ξεκαθαρη. Μπορει αυριο, μπορει και σε 2 μηνες...

Sony logo.gif

Οπότε, από όσα δείχνουν τα πράγματα, όταν με το καλό κυκλοφορήσει και η ελληνική, εμείς θα πάρουμε την αναβάθμιση πριν καν καλά καλά την ανεβάσουν στους servers του sammobile...

Φαίνεται πως δεν είναι επιλεκτική η διάθεση των χωρών, η διάθεση τους είναι αρκετά αργή, αλλά τουλάχιστον κάτι κινείται...

Μπορει να ανεβασουν και την ηδη αναβαθμηζμενη 4.1.2 στην ελλαδα μιας και θα την αργησουν που θα την αργησουν .....

Aν δε γίνει κι άλλη αναβάθμιση στο μεταξύ, στην Ελλάδα θα δοθεί η Σκανδιναβική LSD που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα. Όποιος βιάζεται, τη βάζει. Και αν δοθεί αυτή, θα είναι μάλιστα αυτόματα εντός εγγύησης. Το να λέμε συνέχεια τα ίδια γίνεται κουραστικό... το ξέρουμε ότι η Samsung Hellas βγάζει updates με ρυθμούς χελώνας.
- Alex

Το είχες γράψει πριν λίγες μέρες αλλά δεν φανταζόμουν ότι το εννοούσες! Συζητάμε δηλαδή για να έχει η Ελληνική ακριβώς τους ίδιους κωδικούς σε PDA, PHONE, CSC?? Έχει συμβεί ξανά και στο παρελθόν με roms δύο χωρών??

Αυτά είναι πολύ καλά νέα...!

Sony logo.gif

Aν δε γίνει κι άλλη αναβάθμιση στο μεταξύ, στην Ελλάδα θα δοθεί η Σκανδιναβική LSD που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα. Όποιος βιάζεται, τη βάζει. Και αν δοθεί αυτή, θα είναι μάλιστα αυτόματα εντός εγγύησης. Το να λέμε συνέχεια τα ίδια γίνεται κουραστικό... το ξέρουμε ότι η Samsung Hellas βγάζει updates με ρυθμούς χελώνας.

Δηλαδή τώρα που την έκανα και EUR (σιγά μην κρατιόμουνα:p) παίζει και να μη χρειαστεί να ξαναφλασάρω ποτέ;; Μόλις άρχισε να με τρώει το σαράκι που λέγεται custom..! :lol:

Το είχες γράψει πριν λίγες μέρες αλλά δεν φανταζόμουν ότι το εννοούσες! Συζητάμε δηλαδή για να έχει η Ελληνική ακριβώς τους ίδιους κωδικούς σε PDA, PHONE, CSC?? Έχει συμβεί ξανά και στο παρελθόν με roms δύο χωρών??

Αυτά είναι πολύ καλά νέα...!

Nαι, έχει συμβεί και συμβαίνει συνέχεια, ειδικά με τις multicsc roms (φυσικά το csc αντιστοιχεί στη χώρα - στην Ελλάδα είναι EUR). Το θέμα είναι ότι κανείς δεν ξέρει αν η Samsung Hellas "πηδήξει" αυτή την έκδοση... το έχει κάνει πολλές φορές.

Δηλαδή τώρα που την έκανα και EUR (σιγά μην κρατιόμουνα:p) παίζει και να μη χρειαστεί να ξαναφλασάρω ποτέ;; Μόλις άρχισε να με τρώει το σαράκι που λέγεται custom..! :lol:

Δεν κατάλαβα πώς τα συνδυάζεις... :) Γιατί να μην ξαναφλασάρεις;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δεν κατάλαβα πώς τα συνδυάζεις... :) Γιατί να μην ξαναφλασάρεις;

Θεωρητικά.. αν κάποια στιγμή θα γίνει το επίσημο firmware και για την Ελλάδα (ξανά στην εγγύηση λοιπόν) αλλά κι αφού όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι με καλύπτει απόλυτα.. βάλε και το ότι δεν προβλέπεται να δωθεί στο S2 κάτι περισσότερο απ'αυτό.. υπάρχει περίπτωση να το αλλάξω ποτέ;:D

Οι custom κόλλησαν στη χαρά που κάνω όταν ξεκινάω ένα νέο φλασάρισμα.. αν λοιπόν δεν πάρουμε ξανά κάτι επίσημο στο μέλλον πέσαμε σε ασιέξοδο..:p

Καλησπέρα μια ερώτηση. έβαλα κ γω την XWLSD 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE.

Δεν έχω καταλάβει τι είναι το csc?

Έχει σχέση με το πληκτρολόγιο?

Εγώ είχα κανονικά τα ελληνικά κατέβασα και τα αγγλικά και όλα οκ.

Υπαρχή κάποιος τρόπος να δω τι csc έχω, από μενού τηλ η πατώντας συνδυασμό κουμπιών?

Είδα οτι μπορώ να αλλάξω το csc με αυτή την εφαρμογή

Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC απο το play store

Παρακαλώ περιμένω μια απάντηση.

Καλησπέρα μια ερώτηση. έβαλα κ γω την XWLSD 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE.

Δεν έχω καταλάβει τι είναι το csc?

Έχει σχέση με το πληκτρολόγιο?

Εγώ είχα κανονικά τα ελληνικά κατέβασα και τα αγγλικά και όλα οκ.

Υπαρχή κάποιος τρόπος να δω τι csc έχω, από μενού τηλ η πατώντας συνδυασμό κουμπιών?

Είδα οτι μπορώ να αλλάξω το csc με αυτή την εφαρμογή

Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC απο το play store

Παρακαλώ περιμένω μια απάντηση.

Το CSC (customer sales code) είναι ξεχωριστό για κάθε χώρα και πάροχο, και περιέχει εκτός από πληκτρολόγια και applications που η Samsung κρίνει ότι ταιριάζουν σε κάθε χώρα, κάποιες ρυθμίσεις για το δίκτυο. π.χ. τα ονόματα των σημείων πρόσβασης για 3g internet. Οι SIM κάρτες εδώ και μερικά χρόνια περιέχουν αυτά τα στοιχεία, καθώς και τα τηλέφωνα έχουν πια αρκετή μνήμη ώστε να περιλαμβάνουν όλες τις γλώσσες, οπότε τις περισσότερες φορές η αλλαγή csc δεν προσφέρει πια κάτι εμφανές, εκτός από την πλήρη αναγνώριση του λογισμικού από το kies σε περίπτωση αναβάθμισης, ή τη σωστή επιστροφή στην αρχική rom σε περίπτωση επιστροφής στα πλαίσια εγγύησης.

Κάτι άλλο που περιέχουν, είναι και οι ρυθμίσεις του δικτύου όσον αφορά το fast dormancy, που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αν δεν είναι δηλωμένο σωστά, κάτι που δε νομίζω ότι περιέχεται στις κάρτες sim.

Εγώ γενικά προτιμώ να ταιριάζει το csc με τη χώρα, πείτε με περίεργο ( δε βλέπω το πρόβλημα 2 λεπτά να το αλλάξεις) αλλά γενικά δεν έχουν αναφερθεί αρνητικά στις τελευταίες εκδόσεις του s3 οι οποίες περιέχουν όλες τις γλώσσες, οπότε η αλλαγή μάλλον δεν είναι απαραίτητη όπως ήταν στα παλιότερα galaxy s.

Για να δεις το csc που έχεις τώρα μπορείς να το κάνεις είτε μέσω kies, είτε με την εφαρμογή που ανέφερες.

- Alex

Εγώ γενικά προτιμώ να ταιριάζει το csc με τη χώρα, πείτε με περίεργο ( δε βλέπω το πρόβλημα 2 λεπτά να το αλλάξεις)

Άλεξ όταν λες "να ταιριάζει με τη χώρα" εννοείς τη χώρα από στην οποία ανήκει το firmware η τη χώρα που βρίσκεται η συσκευή; Στην Nordic δηλαδή που βάλαμε κάποιοι εδώ στην Ελλάδα εσύ προσωπικά θα άφηνες το csc σε ΝΕΕ ή θα το άλλαζες σε EUR;:)

Edited by makis206

Καλημέρα. Έβαλα την 4.1.2 NORDIC πρίν απο 4 μέρες. (Μέσω KIES και ειχα την 4.0.4 NORDIC μεσω ODIN)

Αυτό που παρατήρησα ειναι οτι κάποιες φορές μετά απο επανεκκινηση δεν βλέπει καθόλου σήμα( και την SIM, χωρίς κάποιο error ομως). Μετά απο άλλες 2 επανεκκινήσεις όλα καλά.

Προσπάθησα με το *#272*Device IMEI# να αλλάξω CSC αλλά δεν κάνει τίποτα. (έχει απενεργοποιηθεί?)

Απο το market ξέρω οτι θέλει root.

Μπήκε κάτι λάθος απο την ενημέρωση μέσω kies ή θέλει να κάνω FACTORY reset και να δοκιμάσω?

Εσείς με την NORDIC 4.1.2 και *#272*Device IMEI# καταφέρατε να αλλάξετε CSC?

Thanx

Edited by nikolasGG

Καλημέρα. Έβαλα την 4.1.2 NORDIC πρίν απο 4 μέρες. (Μέσω KIES και ειχα την 4.0.4 NORDIC μεσω ODIN)

Αυτό που παρατήρησα ειναι οτι κάποιες φορές μετά απο επανεκκινηση δεν βλέπει καθόλου σήμα( και την SIM, χωρίς κάποιο error ομως). Μετά απο άλλες 2 επανεκκινήσεις όλα καλά.

Προσπάθησα με το *#272*Device IMEI# να αλλάξω CSC αλλά δεν κάνει τίποτα. (έχει απενεργοποιηθεί?)

Απο το market ξέρω οτι θέλει root.

Μπήκε κάτι λάθος απο την ενημέρωση μέσω kies ή θέλει να κάνω FACTORY reset και να δοκιμάσω?

Εσείς με την NORDIC 4.1.2 και *#272*Device IMEI# καταφέρατε να αλλάξετε CSC?

Thanx

Όπως αναφέρθηκε λίγες μέρες πριν δυστυχώς η αλλαγή csc αλλάζει στην 4.1.2 μόνο με την εφαρμογή απ'το play και μόνο αν είσαι root πλέον, ίσως πρόκεται για περιορισμούς στα πλαίσια της μεγαλύτερης ασφάλειας που πιθανόν ήθελε η Samsung.. προσωπικά το άλλαξα σε EUR στην Nordic χωρίς όμως να έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με αυτήν όσο ήταν με ΝΕΕ. Μήπως να έκανες κι ένα factory reset και να την στήσεις ξανά απ'την αρχή.. το έκανες όταν πήρες την αναβάθμιση απ'το Kies;

Τόσα πολλά τα post και μου ξέφυγε οτι η αλλαγή csc αλλάζει στην 4.1.2 μόνο με την εφαρμογή απ'το play & root.

Factory Reset δεν έκανα, αν δω οτι συνεχίζει ή βρω κι άλλα "κουλά" θα το κάνω κι αυτό.

Ευχαριστώ πολύ makis206.

Λοιπόν εδώ και δύο μέρες έχω την 4.1.2, της προηγούμενες ημέρες όλα καλά, σήμερα δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ . . . Ενεργοποιώ τα δεδομένα αλλά δεν μου εμφανίζει καν επάνω στην μπάρα το εικονίδιο. . Δεν ξέρω αν παίζει κλοιό ρόλο αλλά εχθές έβαλα το garmin και το chrome.

Με wifi όλα καλά :confused:

Galaxy SII

Λοιπόν εδώ και δύο μέρες έχω την 4.1.2, της προηγούμενες ημέρες όλα καλά, σήμερα δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ . . . Ενεργοποιώ τα δεδομένα αλλά δεν μου εμφανίζει καν επάνω στην μπάρα το εικονίδιο. . Δεν ξέρω αν παίζει κλοιό ρόλο αλλά εχθές έβαλα το garmin και το chrome.

Με wifi όλα καλά :confused:

Όταν κάνεις αναβάθμιση, πρέπει να ξαναπερνάς τις ρυθμίσεις apn (τουλάχιστον στο δικό μου). Αν είσαι σε wind,Q στείλε all στο 19234 (Sms) και θα περάσουν αυτόματα στη συσκευή.

Edited by labrosg

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Όταν κάνεις αναβάθμιση, πρέπει να ξαναπερνάς τις ρυθμίσεις apn (τουλάχιστον στο δικό μου). Αν είσαι σε wind,Q στείλε all στο 19234 (Sms) και θα περάσουν αυτόματα στη συσκευή.

Μα μέχρι εχθές έμπαινε κανονικά. Τώρα δεν μου εμφανίζει καν το g στην μπάρα.

Galaxy SII

• The topic was unpinned