StratosGR Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Επειδη κι εγω δεν ειμαι εμπειρος και ψηνομαι γαι την 4.1.2 την ισπανικη ενω φοραω official 4.0.3. Ενταξει με το factory reset και το φλασσάρισμα(τα έχω),το full wipe τι ειναι?Να αναφερω οτι δεν εχω περασει ποτε rom και το τηλεφωνο μου ειναι εντελως μαμα.Θα μ' ενδιεφερε καποια βοηθεια(συμβουλες) για official rom κυριως!! full wipe = factory reset + clear cache +clear dalvik cache Θα τα βρεις όμως μόνο αν περάσεις άλλο recovery (cwm) Αν είσαι official, μόνο factory reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δηλαδη το "+clear dalvik cache" υπαρχει ΜΟΝΟ σε custom roms? Σε oficial rom δεν υφιστατε τετοια δυνατοτητα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δηλαδη το "+clear dalvik cache" υπαρχει ΜΟΝΟ σε custom roms? Σε oficial rom δεν υφιστατε τετοια δυνατοτητα σωστα? ακριβως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Δηλαδη το "+clear dalvik cache" υπαρχει ΜΟΝΟ σε custom roms? Σε oficial rom δεν υφιστατε τετοια δυνατοτητα σωστα? Δεν εχει να κανει με τη rom... Wipe data factory reset Wipe cache partition = σε ολα τα recovery Wipe dalvik cache = μονο σε custom recovery....(μεσα στην επιλογη advance) ;);) (Ομως custom recovery μπορεις να αποκτησεις ακομα και με official rom) Edited February 1, 2013 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Κανοντας δηλαδη την απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο το μενου του τηλ. τι απ' ολα κανεις? Κανεις ΜΟΝΟ "Wipe data factory reset" ή και "Wipe cache partition"??? Εν ολιγης για να μην μπερδευομαστε αν απο επισημη παμε σε επισημη rom τοτε το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι ΠΡΙΝ το περασμα της νεας επισημης ρομ να κανουμε "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων". Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Κανοντας δηλαδη την απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο το μενου του τηλ. τι απ' ολα κανεις? Κανεις ΜΟΝΟ "Wipe data factory reset" ή και "Wipe cache partition"??? Εν ολιγης για να μην μπερδευομαστε αν απο επισημη παμε σε επισημη rom τοτε το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι ΠΡΙΝ το περασμα της νεας επισημης ρομ να κανουμε "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων". Σωστα? Θα αποφυγω να σου δωσω συμβουλη σε αυτο παντως ετσι εχω διαβασει και εγω εδω μεσα.... Εγω ομως στης γυναικας μου (επειδη δεν ειχε το "μουρλοτσιπακι" ) τα εκανα ολα μεσα απο recovery.... Edit: τελικα με το δικο σου τι εχει απογινει??? Το ξαναπηρες στα χερια σου επισκευασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Θα αποφυγω να σου δωσω συμβουλη σε αυτο παντως ετσι εχω διαβασει και εγω εδω μεσα.... Εγω ομως στης γυναικας μου (επειδη δεν ειχε το "μουρλοτσιπακι" ) τα εκανα ολα μεσα απο recovery.... Edit: τελικα με το δικο σου τι εχει απογινει??? Το ξαναπηρες στα χερια σου επισκευασμενο? Οχι ακομα δεν το εχω παρει πισω. Πιστευω απο δευτερα θα εχω νεοτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ωραία νέα! Σε αυτό το link http://www.androidauthority.com/samsung-ukraine-update-galaxy-s2-note-ace-2-android-4-1-2-jelly-bean-153010/ η Samsung Ουκρανίας πληροφορεί ότι η jelly bean θα φτάσει στα s2 στην χώρα τους, τον Μάρτιο! Ούτε ρυθμοί χελώνας το rollout... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Αμ τι νόμιζες επειδή πήρες και εσύ s2 θα άλλαζε και η Samsung τις συνήθειες της :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Να είναι καλά το forum και οι developers που φτιάχνουν ωραία πράγματα για το τηλέφωνό μας! Και custom να μη θέλουμε η ισπανική είναι μια χαρά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μολις πηγα στην ισπανικη jb απο την 4.0.3...εκανα factory reset πριν και μετα το φλασαρισμα...εντυπωσεις σε λιγες μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Έβαλα και εγώ ισπανική με τα προβλεπόμενα wipes άντε να δουμε... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σχετικα με την cm 10.1 είναι για καθημερινή χρηση ή έχει θέματα ακομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ολα καλα με την επισημη ισπανικη...αλλα πρεπει να γινω root οπωσδηποτε...τι μου προτεινεται? Διαβασα λιγο στα γρηγορα αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270 υπαρχει αλλος τροπος η να περιμενω ακομα λιγο? thank you all... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 να ρωτήσω κάτι? βγήκε η ελληνική 4.1.2 ? γιατί έχω την ισπανική και μου έβγαλε μήνυμα ενημέρωσης λογισμικού και μόλις πάτησα να γίνει μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω είδη την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ολα καλα με την επισημη ισπανικη...αλλα πρεπει να γινω root οπωσδηποτε...τι μου προτεινεται? Διαβασα λιγο στα γρηγορα αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270 υπαρχει αλλος τροπος η να περιμενω ακομα λιγο? thank you all... Επίσης δες εδω και εδω να ρωτήσω κάτι? βγήκε η ελληνική 4.1.2 ? γιατί έχω την ισπανική και μου έβγαλε μήνυμα ενημέρωσης λογισμικού και μόλις πάτησα να γίνει μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω είδη την τελευταία έκδοση. Όχι δεν έχει βγει για Ελλάδα .. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 να ρωτήσω κάτι? βγήκε η ελληνική 4.1.2 ? γιατί έχω την ισπανική και μου έβγαλε μήνυμα ενημέρωσης λογισμικού και μόλις πάτησα να γίνει μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω είδη την τελευταία έκδοση. και εμενα ακριβως το ιδιο εκανε μολις τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Η ισπανικη jb 4.1.2 εχει ελληνικα στις γλώσσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Η ισπανικη jb 4.1.2 εχει ελληνικα στις γλώσσες? όλες οι εκδόσεις android από την 4.0.3 και μετά έχουν ελληνικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostisTheFlash Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μου το έχει κάνει και εμένα κάποιες φορές, αλλά μετά από απενεργοποίηση το βράδυ. Και το έχω διαβάσει και από άλλους. Μάλλον βρήκαμε ένα αρνητικό της :D Παράθεση Twisting your mind and smashing your dreams...:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μάλλον βρήκαμε ένα αρνητικό της :D Πού είναι το αρνητικό; Αφου έχετε όντως την τελευταία έκδοση. Ο έλεγχος λογισμικού είναι αυτόματη διαδικασία. Απενεργοποιήστε την... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostisTheFlash Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πού είναι το αρνητικό; Αφου έχετε όντως την τελευταία έκδοση. Ο έλεγχος λογισμικού είναι αυτόματη διαδικασία. Απενεργοποιήστε την... Όχι αυτό, αλλά η απενέργοποίηση που ανέφεραν και κάποιοι άλλοι χρήστες πιο πάνω, και ύστερα η ενεργοποίηση που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της στάθμης της μπαταρίας Παράθεση Twisting your mind and smashing your dreams...:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα... Υπαρχει η δυνατοτητα να "διαβαστει" ενα nandroid backup με καποιο προγραμμα σε pc, ωστε να φανουν τα περιεχομενα του & να παρω καποια πραγματα απο αυτο, ή μονο επαναφορα γινεται στην συσκευη και τιποτα αλλο? (οοοοοοps, σορρυ το ποσταρα σε λαθος σημειο!!!!!!!! Αν μπορουν οι admin ας το στειλουν εκει που πρεπει!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ύστερα από αρκετό καιρό με την 4.1.2 βρήκα ένα bug το οποίο μου καταναλώνει την μπαταρία. Ενώ πριν με 4.0.3 και 4.0.4 είχα συνέχεια ανοιχτό το wifi αλλά στις ρυθμίσεις το είχα να μην μένει ανοιχτό όταν δεν χρησιμοποιουσα το κινητό, τώρα με αυτή την ρύθμιση το wifi παραμένει ανοιχτό και καταναλώνει αρκετή μπαταρία! Τώρα πρέπει να το κλείνω εντελώς. Έτσι η κατανάλωση της μπαταρίας φτάνει στα επίπεδα της 4.0.4. Πριν είχα και 2% κάθε 1 ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Επίσης δες εδω και εδω . Μολις εγινα root με τον πρωτο τροπο..σε ευχαριστω φιλε μου για τα link..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts