tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Άρα "προβλημα" με το KIES υπαρχει μαλλον μονο στις custom rom. Απλά όσοι περασαν την ισπανικη πανω από unbranded rom (που υποστηριζει αλλαγη csc), θα λαμβάνουν πλεον αναβαθμισεις με βαση το FOP. Ισως και γρηγοροτερα δηλαδη :p ουτε στισ custom υπαρχει προβλημα αν το εχει φτιαξει ο δημιουργος της . Εμενα ακομα και στην PULSE το εβλεπε κανονικα το ΚΙΕΣ κα μαλιστα μου εδινε και αναβαθμιση :):):):) η οποια ομως δεν μπορουσε να περασει λόγω custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) τελευταια ερώτηση για jbean official (4.1.2.) που εβαλα ποιο root λέτε να χρησιμοποιήσω καλύτερα? ίσως μαζι με (cwm - busybox) yg το *#2273 μπλα μπα ΙΜΕΙ δεν δουλευει σε μένα, αλλά δε νομιζω οτι το χρειάζομαι κιολας Edited January 24, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) παιδια για του λόγου το αληθες σας παραθετω την αναλογη φωτο. εμενα δεν μου χρειαζεται το csc EUR . Mα δε θα χρειαζόταν. Έβαλες επίσημη rom, και παίρνεις επίσημες αναβαθμίσεις... όποιος σου είπε ότι χρειάζεσαι το EUR κάνει λάθος. Το μόνο που έχει ειπωθεί είναι ότι τώρα με άλλη rom, θεωρητικά δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση της Samsung. EDIT: Προστέθηκε link για την Ισπανική 4.1.2 στην πρώτη σελίδα (αν και συνήθως αποφεύγω τα single csc στην πρώτη σελίδα, αυτό περιέχεται στις OXX οπότε δε δημιουργεί προβλήματα). Edited January 24, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια να ρωτησω κατι???? Αν περασουμε το root του Philz θα μπορουμε να βαλουμε και το nandroid αλλα και το Titanium σωστα?? Μπορω με το Τιτανιουμ να επαναφερω το τελευταιο backup που ειχα κρατησει απο την 4,0,4 στην νεα ROM ???? ή θα γινουν ολα σαλατα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Μετα το περασμα της ls8 στο cpu spy φαινεται ως μαξιμουμ συχνοτητα ταθ 1000mhz κι οχι 1200 οπως πριν, επιβεβαιωνει και κανενας αλλος; Edited January 24, 2013 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μετα το περασμα της ls8 στο cpu spy φαινεται ως μαξικουμ συχνοτητα ταθ 1000mhz κι οχι 1200 οπως πριν, επιβεβαιωνει και κανενας αλλος; στο δικο μου παει κανονικα μεχρι 1200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 στο δικο μου παει κανονικα μεχρι 1200. Στο cpu plus 0.5.44 τα 1200mhz μου τα δειχνει μονο στην καρτελα unused cpu states :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Στο cpu plus 0.5.44 τα 1200mhz μου τα δειχνει μονο στην καρτελα unused cpu states :rolleyes: Εγω εχω το cpu spy 0.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εγω εχω το cpu spy 0.4.0 Και σε αυτο συνεχιζει να μην τα δειχνει. Για να μην γεμισω το thread με περιττα ποστ οποιος ξερει ας με διαφωτισει... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) και σε μενα εχει ποσοστό μονο στο 1200 και στο 200:):) εγω εβαλα το A1 CPU TOOL ...πολυ καλυτερο απο το cpu spy Edited January 24, 2013 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 και σε μενα εχει ποσοστό μονο στο 1200 και στο 200:):) Κατι συμβαινει σιγουρα με την εφαρμογη, δεν μπορει σε εμενα να μην εχει παει καθολου στο 1200 ενω δεν το αφηνω απο τα χερια μου ή και διαφορετικα, δεν ειναι λογικο και στο δικο σου να δουλευει ακραια η cpu :rolleyes: Αναρωτιεμαι τελικα μηπως δεν δουλευει σωστα σε 4.1.2 η εφαρμογη αυτη...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια να ρωτησω κατι???? Αν περασουμε το root του Philz θα μπορουμε να βαλουμε και το nandroid αλλα και το Titanium σωστα?? Μπορω με το Τιτανιουμ να επαναφερω το τελευταιο backup που ειχα κρατησει απο την 4,0,4 στην νεα ROM ???? ή θα γινουν ολα σαλατα?????? παιδια ξερει κανεις κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια μεγάλα προβληματα με την 4.2.1. προσωπικά αλλοτε διαβαζει φακελους αλλοτε οχι, η μπαταρια αδειαζει πολυ γρήγορα και τελος και root να γινει δεν αναγνωριζει μετα το titanium Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά σόρρυ που σας σπάω την συζήτηση απλά θα ήθελα αν γίνεται να βάλετε στον πολύ αναλυτικό οδηγό του πρώτου ποστ την υποσημείωση ότι μετά από κάθε flash θα πρέπει να γίνεται και ένα wipe data/factory reset μέσω του recovery. Θα ήταν χρήσιμο πιστεύω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια μεγάλα προβληματα με την 4.2.1. προσωπικά αλλοτε διαβαζει φακελους αλλοτε οχι, η μπαταρια αδειαζει πολυ γρήγορα και τελος και root να γινει δεν αναγνωριζει μετα το titanium Λογικά μιλάς για την 4.1.2 γιατί 4.2.1 υπάρχει μόνο σε custom. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρεις. Έχεις κάνει το root με τον καινούριο kernel του Philz ή με τον παλιό που ήταν για την leaked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια ξερει κανεις κατι??? Αν επαναφέρεις μόνο εφαρμογές από το play με τα δεδομένα τους και όχι τις εφαρμογές /ρυθμίσεις συστήματος, δεν θα εχεις πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά σόρρυ που σας σπάω την συζήτηση απλά θα ήθελα αν γίνεται να βάλετε στον πολύ αναλυτικό οδηγό του πρώτου ποστ την υποσημείωση ότι μετά από κάθε flash θα πρέπει να γίνεται και ένα wipe data/factory reset μέσω του recovery. Θα ήταν χρήσιμο πιστεύω.:) εγω παντως εκανα τα wipes ΠΡΙΝ thn εγκατασταση και ολα καλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αν επαναφέρεις μόνο εφαρμογές από το play με τα δεδομένα τους και όχι τις εφαρμογές /ρυθμίσεις συστήματος, δεν θα εχεις πρόβλημα . με το Τιτανιουμ που εχω παρει απο την 4,0,4 εχει παρει και ήχους και ρυθμισεις και προγραμματα. θα υπαρξει προβλημα ή δεν θα κατσουν στην 4,1,2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια μεγάλα προβληματα με την 4.2.1. προσωπικά αλλοτε διαβαζει φακελους αλλοτε οχι, η μπαταρια αδειαζει πολυ γρήγορα και τελος και root να γινει δεν αναγνωριζει μετα το titanium Εγκαθιστωντας την 4.1.2 εκανες μετα factory reset απ'το recovery; Στη θεση σου αυτο θα εκανα αυτη τη στιγμη και μετα θα ξαναπερνουσα και το αρχειο του Phil..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 με το Τιτανιουμ που εχω παρει απο την 4,0,4 εχει παρει και ήχους και ρυθμισεις και προγραμματα. θα υπαρξει προβλημα ή δεν θα κατσουν στην 4,1,2 ?? Στους ηχους δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα ,αλλά σε ρυθμίσεις και γενικά οτιδήποτε εχεις πάρει backup απο την παλιά rom δεν θα κάτσει σωστά στην καινούργια (4.1.2) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 και σε μενα εχει ποσοστό μονο στο 1200 και στο 200:):) εγω εβαλα το A1 CPU TOOL ...πολυ καλυτερο απο το cpu spy Το εβαλα κι αυτο μου δειχνει το 1200 ομως συμφωνα με τα στατιστικα του δεν εχει φτασει ποτε η cpu στα 1200 ουτε 1 στιγμη καθως δεν εχει καν μηδενικα ποσοστα αλλα παυλες!! Λες και εχει γινει underclock στα 1000mhz :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδια καλησπερα,μολις το περασα και εγω.Ε οχι δεν υπαρχει γυρισμος ειναι ακριβως οπως επρεπε να βγει το κινητο και αμα εβγαινε απο την αρχη ετσι πιστευω θα ειχε κανει τις διπλασιες πωλησεις. Επειδη ειχα μερικα προβληματα την τελευταια φορα με τα windows 8 x64 και odins 1.85 τωρα το περασα με odins 3.07 ολα πηγαν τελεια.Το KIES δουλευει κανονικα.Τωρα το μονο που με χαλαει ειναι το FOP θα περιμενω το ελληνικο για να αλλαξω σε EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Εχεις σκεφτει και κανενα τροπο να γυρισεις σε EUR, χωρις ομως να χρειαστει να το ξαναστησεις από την αρχη? Έτσι για το γμτ... :) Edited January 24, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ας ανεβάσει κανένας αναλυτικό review για jb μετά από 24 ώρες χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 αν βάλω 4.0.3 spain official ρομ όταν κάνω update θα δει την 4.1.2???? ερωτώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts