Gringo Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Αυτο πεστο σε μερικους που λεγανε οτι θα αργησει υπερβολικα μεχρι και ποιο μετα απο φεβρουαριο λεγανε καποιοι.... Ααχχχ τι να του πεις τώρα; Μακάρι την άλλη βδομάδα να κυκλοφορήσει η 4.1.2 στην Ελλάδα και να λυθούν τα προβλήματα σου. ΟΜΩΣ μην απογοητευτείς απ την Samsung αν περνάν οι βδομάδες και δεν βλέπεις αναβάθμιση ενώ οι χώρες του εξωτερικού θα την παίρνουν κανονικά. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έλα, φαίνεται ότι είναι κοντά η επίσημη jb: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_jelly_bean_update_detailed_coming_very_soon-news-5292.php http://www.sammobile.com/2013/01/05/samsung-korea-posts-galaxy-s-ii-jelly-bean-update-details/ Αν και είναι νωρίς ακόμα με ανησυχεί κάπως αυτό: " The Galaxy S II Jelly Bean update will reduce the phone's internal memory from 12GB to 11GB, using the missing space for system partition." ..κι αναρρωτιέμαι τώρα εγώ. Σε περίπτωση που δεν μας ικανοποιήσει η jelly bean (λέμε τώρα..) κι αποφασίσουμε να επιστρέψουμε σε μία 4.0.4 για παράδειγμα, τι θα συμβεί με αυτή την αλλαγή που θα γίνει στη μνήμη του τηλεφώνου κατά την αναβάθμιση σε jelly; Ακολουθώντας απλά τα βήματα εγκατάστασης μίας rom -όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα με το Odin δηλαδή- θα γίνουν όλα όπως και πριν ή...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Αν και είναι νωρίς ακόμα με ανησυχεί κάπως αυτό: " The Galaxy S II Jelly Bean update will reduce the phone's internal memory from 12GB to 11GB, using the missing space for system partition." ..κι αναρρωτιέμαι τώρα εγώ. Σε περίπτωση που δεν μας ικανοποιήσει η jelly bean (λέμε τώρα..) κι αποφασίσουμε να επιστρέψουμε σε μία 4.0.4 για παράδειγμα, τι θα συμβεί με αυτή την αλλαγή που θα γίνει στη μνήμη του τηλεφώνου κατά την αναβάθμιση σε jelly; Ακολουθώντας απλά τα βήματα εγκατάστασης μίας rom -όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα με το Odin δηλαδή- θα γίνουν όλα όπως και πριν ή...; Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδημων..δοκίμασα την leaked έκδοση 4.1.2 για S2 και δεν νομίζω οτι υπάρχει γυρισμός σε προηγούμενη version! Και φαντάζομαι οτι και οι custom Roms πλέον θα στηριχτούν επάνω σε αυτήν την έκδοση...οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδημων..δοκίμασα την leaked έκδοση 4.1.2 για S2 και δεν νομίζω οτι υπάρχει γυρισμός σε προηγούμενη version! Και φαντάζομαι οτι και οι custom Roms πλέον θα στηριχτούν επάνω σε αυτήν την έκδοση...οπότε... Δεκτόν! (την ίδια "φοράω" αυτή τη στιγμή εξάλλου - ξέχασα ν'αλλάξω υπογραφή!) ;) Απλά καμμιά φορά δεν ξέρεις και πως μπορεί να στα φέρει.. ας πούμε ότι θα ζεσταίνει τη μπαταρία ή θα κάνει διάφορα περίεργα όπως η 4.0.3, ή για παράδειγμα τρελή κατανάλωση μπαταρίας, πρόβλημα στην κάμερα κλπ κλπ (τι μελετάω τώρα :p).. και δεν θέλεις κάποια custom άρα η μόνη επιλογή που σου μένει είναι αυτή που ανάφερα νωρίτερα.. βλέπουμε τότε μπορείς να μου πεις βέβαια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Δεκτόν! (την ίδια "φοράω" αυτή τη στιγμή εξάλλου - ξέχασα ν'αλλάξω υπογραφή!) ;) Απλά καμμιά φορά δεν ξέρεις και πως μπορεί να στα φέρει.. ας πούμε ότι θα ζεσταίνει τη μπαταρία ή θα κάνει διάφορα περίεργα όπως η 4.0.3, ή για παράδειγμα τρελή κατανάλωση μπαταρίας, πρόβλημα στην κάμερα κλπ κλπ (τι μελετάω τώρα :p).. και δεν θέλεις κάποια custom άρα η μόνη επιλογή που σου μένει είναι αυτή που ανάφερα νωρίτερα.. βλέπουμε τότε μπορείς να μου πεις βέβαια..:) Βλέπουμε τότε :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Βλέπουμε τότε :lol: :p Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού με το αρχείο pit θα γίνεται repartition και θα φλασαρεται η rom κανονικά!Αν κι εγώ με τον λίγο καιρό που την κράτησα την leaked και με τόσο χρόνο που κάνουν να την δώσουν αφού υποτίθεται ότι την βελτιώνουν,πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν λόγοι επιστροφής!Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αυτο το ελπιζει πολυς κοσμος που εχει το s2 και περασμενη την επισημη 4.0.3. Μακαρι να ισχυσει κατι τετοιο και οντως να διορθωσει το μεγα θεμα κλεισιματος του κινητο η τελικη 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryv9 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα έχω το samsung galaxy s ii αγορασμένο τον Απρίλιο του 2012 από τον ΟΤΕ. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies αλλά δεν μπορώ και επίσης ούτε μέσα από την συσκευή είναι εφικτό γιάτι δεν μου βγάζει την επιλογή ενημέρωση λογισμικού στις πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο. Δειτε και στις παρακάτω φωτογραφίες όλα τα στοιχεια! http://imageshack.us/photo/my-images/805/sc20130110213927.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/802/sc20130110213931.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/802/sc20130111000810.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/255/kies.jpg/ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα έχω το samsung galaxy s ii αγορασμένο τον Απρίλιο του 2012 από τον ΟΤΕ. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies αλλά δεν μπορώ και επίσης ούτε μέσα από την συσκευή είναι εφικτό γιάτι δεν μου βγάζει την επιλογή ενημέρωση λογισμικού στις πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο. Δειτε και στις παρακάτω φωτογραφίες όλα τα στοιχεια! http://imageshack.us/photo/my-images/805/sc20130110213927.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/802/sc20130110213931.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/802/sc20130111000810.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/255/kies.jpg/ ευχαριστω! Ακολούθησε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και βάλε την τελευταία 4.0.4 της Cosmote μόνος σου και τέρμα τα βάσανα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια αν καποιος εχει την λυση. Εχω windows 7 english 32bit και εγκατεστησα το kies, αλλα οταν συνδεω το galaxy s2(gingerbread) δεν το βρισκει παρα το γεγονος οτι τα windows μου εγκαθιστουν driver και το αναγνωριζουν (βλεπω τις εικονες ως drive...). Τι κανω λαθος? Θελω να το λυσω το προβλημα για να ειμαι ετοιμος για το official Jelly Bean (με αυτα που διαβαζω απο εσας ειμαι ενθουσιασμενος!!!!). Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια αν καποιος εχει την λυση. Εχω windows 7 english 32bit και εγκατεστησα το kies, αλλα οταν συνδεω το galaxy s2(gingerbread) δεν το βρισκει παρα το γεγονος οτι τα windows μου εγκαθιστουν driver και το αναγνωριζουν (βλεπω τις εικονες ως drive...). Τι κανω λαθος? Θελω να το λυσω το προβλημα για να ειμαι ετοιμος για το official Jelly Bean (με αυτα που διαβαζω απο εσας ειμαι ενθουσιασμενος!!!!). Ευχαριστω προκαταβολικα χωρις να ειμαι ειδικος προτεινω,επανεκινηση υπολογιστη,απενεργοποιηση απο το τηλ.του usbdebbaging αν το γραφω σωστα,και επισης ριξε μια ματια στις επιλογες για συνδεση usb.μακαρι να βοηθησα.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια αν καποιος εχει την λυση. Εχω windows 7 english 32bit και εγκατεστησα το kies, αλλα οταν συνδεω το galaxy s2(gingerbread) δεν το βρισκει παρα το γεγονος οτι τα windows μου εγκαθιστουν driver και το αναγνωριζουν (βλεπω τις εικονες ως drive...). Τι κανω λαθος? Θελω να το λυσω το προβλημα για να ειμαι ετοιμος για το official Jelly Bean (με αυτα που διαβαζω απο εσας ειμαι ενθουσιασμενος!!!!). Ευχαριστω προκαταβολικα Αν βλέπεις στον "Υπολογιστή μου" το κινητό, αλλά δε το βλέπει το KIES, μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το usb debbuging στο ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη. Βγάλτο και ξανασύνδεσε το τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_volos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα σε όλους Είμαο κάτοχος ενός SII , το αγόρασα καινουριο απο την Vodafone , έκανε αναβαθμίσεις τα πάντα και οι πληροφορίες είναι οι εξής Έκδοση Android : 4..0.4 Έκδοση βασικού φάσματος : Ι9100BULP8 Έκδοση Kernel : 3.0.15-1056084 dpi@DELL131 3 SMP PREEMPT Thu Sep 13 10:45 KST 2012 Αριθμός κατασκευής ΙΜΜ76D.BULPG Όταν το αγόρασα είχε την 2.3.1 , αναβαθμίστηκε σε 4.0.3 και μετα σε 4.0.4 ΞΑΦΝΙΚΑ παρουσίασε τα παρακάτω εκφόρτιση μπαταρίας σε 3 ώρες ΔΕν φόρτιζε με το USB , έπρεπε να προσπαθώ να βρώ σημείο επαφής Το έκανα 4 φορές format (μπορεί και 5 ) απο τις ρυθμίσες Συνέχιζε να μην φορτίζει αλλά είχε κανονική αυτονομία ΑΛΛΑ η εφαρμογή Voice talk ενεργοποιούνταν μόνη της άναβε το drive mode και κολούσε το κινητό Το κάνω πάλι φορματ , και δεν δηλώνω την συσκευή στην saμδsung (ερώτηση κατα την πρώτη εγκατάστααση) Ξαφνικά το κινητό φορτίζει κανονικά και επικοινωνεί με το pc χωρίς πρόβλημα Συνεχίζει το πρόβλημα με το voice talk , κολάει συνέχεια το κινητό Γίνομαι root διαγράφω εφαρμογές προεγκατεστημένες της smasung και την vodafone και με μια εφαρμογή απο play store διαγράφω το voice talk Έκ τοτε το κινητό δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα , ποια η γνώμη σας ? Είναι πρόβλημα της 4.0.4 , πρόβλημα του κινητού ? Τι μπορεί να έφταιγε ? Όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν μέσω δικτύου . χωρίς να πειράξω rom , fw ή οτιδήποτε P.S : Συγνώμη αν έχω γράψει κάτι εκτός topic , αλλά νομίζω οτι το πρόβλημα προκύπτει απο αναβαθμίσεις ή αφορά το λογισμικό του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα σε όλους Είμαο κάτοχος ενός SII , το αγόρασα καινουριο απο την Vodafone , έκανε αναβαθμίσεις τα πάντα και οι πληροφορίες είναι οι εξής Έκδοση Android : 4..0.4 Έκδοση βασικού φάσματος : Ι9100BULP8 Έκδοση Kernel : 3.0.15-1056084 dpi@DELL131 3 SMP PREEMPT Thu Sep 13 10:45 KST 2012 Αριθμός κατασκευής ΙΜΜ76D.BULPG Όταν το αγόρασα είχε την 2.3.1 , αναβαθμίστηκε σε 4.0.3 και μετα σε 4.0.4 ΞΑΦΝΙΚΑ παρουσίασε τα παρακάτω εκφόρτιση μπαταρίας σε 3 ώρες ΔΕν φόρτιζε με το USB , έπρεπε να προσπαθώ να βρώ σημείο επαφής Το έκανα 4 φορές format (μπορεί και 5 ) απο τις ρυθμίσες Συνέχιζε να μην φορτίζει αλλά είχε κανονική αυτονομία ΑΛΛΑ η εφαρμογή Voice talk ενεργοποιούνταν μόνη της άναβε το drive mode και κολούσε το κινητό Το κάνω πάλι φορματ , και δεν δηλώνω την συσκευή στην saμδsung (ερώτηση κατα την πρώτη εγκατάστααση) Ξαφνικά το κινητό φορτίζει κανονικά και επικοινωνεί με το pc χωρίς πρόβλημα Συνεχίζει το πρόβλημα με το voice talk , κολάει συνέχεια το κινητό Γίνομαι root διαγράφω εφαρμογές προεγκατεστημένες της smasung και την vodafone και με μια εφαρμογή απο play store διαγράφω το voice talk Έκ τοτε το κινητό δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα , ποια η γνώμη σας ? Είναι πρόβλημα της 4.0.4 , πρόβλημα του κινητού ? Τι μπορεί να έφταιγε ? Όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν μέσω δικτύου . χωρίς να πειράξω rom , fw ή οτιδήποτε P.S : Συγνώμη αν έχω γράψει κάτι εκτός topic , αλλά νομίζω οτι το πρόβλημα προκύπτει απο αναβαθμίσεις ή αφορά το λογισμικό του κινητού Γιαυτό "διαρρηγνύουμε ιμμάτια" οι περισσότεροι εδώ να rootαρουμε τα κινητά και να τρώνε σουτ οι "άχρηστες" εφαρμογές..... Ξεκινάνε χωρίς να το ζητήσεις, δεν σε αφήνουν να τις κλείσεις και ένα σωρό άλλα... Εγώ αφήνω πάντα μόνο τις απολύτως απαραίτητες για την λειτουργία του και σπάνια πέφτω κάτω από 2 μέρες αυτονομία;) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα σε όλους Είμαο κάτοχος ενός SII , το αγόρασα καινουριο απο την Vodafone , έκανε αναβαθμίσεις τα πάντα και οι πληροφορίες είναι οι εξής Έκδοση Android : 4..0.4 Έκδοση βασικού φάσματος : Ι9100BULP8 Έκδοση Kernel : 3.0.15-1056084 dpi@DELL131 3 SMP PREEMPT Thu Sep 13 10:45 KST 2012 Αριθμός κατασκευής ΙΜΜ76D.BULPG Όταν το αγόρασα είχε την 2.3.1 , αναβαθμίστηκε σε 4.0.3 και μετα σε 4.0.4 ΞΑΦΝΙΚΑ παρουσίασε τα παρακάτω εκφόρτιση μπαταρίας σε 3 ώρες ΔΕν φόρτιζε με το USB , έπρεπε να προσπαθώ να βρώ σημείο επαφής Το έκανα 4 φορές format (μπορεί και 5 ) απο τις ρυθμίσες Συνέχιζε να μην φορτίζει αλλά είχε κανονική αυτονομία ΑΛΛΑ η εφαρμογή Voice talk ενεργοποιούνταν μόνη της άναβε το drive mode και κολούσε το κινητό Το κάνω πάλι φορματ , και δεν δηλώνω την συσκευή στην saμδsung (ερώτηση κατα την πρώτη εγκατάστααση) Ξαφνικά το κινητό φορτίζει κανονικά και επικοινωνεί με το pc χωρίς πρόβλημα Συνεχίζει το πρόβλημα με το voice talk , κολάει συνέχεια το κινητό Γίνομαι root διαγράφω εφαρμογές προεγκατεστημένες της smasung και την vodafone και με μια εφαρμογή απο play store διαγράφω το voice talk Έκ τοτε το κινητό δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα , ποια η γνώμη σας ? Είναι πρόβλημα της 4.0.4 , πρόβλημα του κινητού ? Τι μπορεί να έφταιγε ? Όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν μέσω δικτύου . χωρίς να πειράξω rom , fw ή οτιδήποτε P.S : Συγνώμη αν έχω γράψει κάτι εκτός topic , αλλά νομίζω οτι το πρόβλημα προκύπτει απο αναβαθμίσεις ή αφορά το λογισμικό του κινητού Η λύση είναι καστομ να ηρεμήσεις από αυτές τις @@@. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινάει η JB για το κινητό μας στη Σιγκαπούρη! Διαδοχικά μετά κι άλλες χώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Αν βλέπεις στον "Υπολογιστή μου" το κινητό, αλλά δε το βλέπει το KIES, μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το usb debbuging στο ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη. Βγάλτο και ξανασύνδεσε το τηλέφωνο. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες παιδια....δοκιμασα αυτο που μου εγραψες αλλα το ιδιο...δεν το βλεπει στο kies....kati allo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινάει η JB για το κινητό μας στη Σιγκαπούρη! Διαδοχικά μετά κι άλλες χώρες... Και κατι μου λεει πως στην Ελλαδα θα ερθει απ'τη Σιγκαπουρη με ποδηλατο.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλό ειναι να μην αργησει παντως γιατι εχοντας ζησει την βελτιωση που εφερε στο παλιο...γερικο Nexus S, θεωρω οτι το καινουργιο μου (χθεσινο :) ) SII θα απογειωθει κυριολεκτικα! Για την ακριβεια, εκτος από το project butter που ειναι και η πιο σπουδαια και ουσιαστικη βελτιωση στο Android ever κατ' εμε, μου λειπει και το Google Now που πολύ φοβαμαι ομως οτι δεν θα παρουμε αν κρινω απο το S3 mini με 4.1.1 που περιεργαζομουν προσφατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλό ειναι να μην αργησει παντως γιατι εχοντας ζησει την βελτιωση που εφερε στο παλιο...γερικο Nexus S, θεωρω οτι το καινουργιο μου (χθεσινο :) ) SII θα απογειωθει κυριολεκτικα! Για την ακριβεια, εκτος από το project butter που ειναι και η πιο σπουδαια και ουσιαστικη βελτιωση στο Android ever κατ' εμε, μου λειπει και το Google Now που πολύ φοβαμαι ομως οτι δεν θα παρουμε αν κρινω απο το S3 mini με 4.1.1 που περιεργαζομουν προσφατα.... Καλημέρα, η beta 4.1.2 πάντως έχει Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Και κατι μου λεει πως στην Ελλαδα θα ερθει απ'τη Σιγκαπουρη με ποδηλατο.. :lol: Κολυμπώντας, και αν δεν πνιγεί στην πορεία καλά θα είναι....:lol::p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
picollo Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Παιδια μια ερωτηση... Πριν μια εβδομαδα περιπου ενας φιλος μου αγορασε την εν λογο συσκευη... Στις πληροφοριες συσκευης ειδαμε οτι φοραει εκδοση anroid 4.0.3... Παταμε για ενημερωση και μας βγαζει οτι δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη ενημερωση.... Η 4.0.3 ειναι η τελευταια εκδοση που εχει βγει για το s2, η για καποιο λογο (που δεν ξερω) η συσκευη του δεν βρισκει ενημερωσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Παιδια μια ερωτηση... Πριν μια εβδομαδα περιπου ενας φιλος μου αγορασε την εν λογο συσκευη... Στις πληροφοριες συσκευης ειδαμε οτι φοραει εκδοση anroid 4.0.3... Παταμε για ενημερωση και μας βγαζει οτι δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη ενημερωση.... Η 4.0.3 ειναι η τελευταια εκδοση που εχει βγει για το s2, η για καποιο λογο (που δεν ξερω) η συσκευη του δεν βρισκει ενημερωσεις?? Ναι η 4.0.3 ειναι η τελευταια επισημη εκτος αν η συσκευη ειναι cosmote h vodafone οπου και υπαρχουν οι αντιστοιχες 4.0.4 επισημες.:happy: Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
picollo Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ναι η 4.0.3 ειναι η τελευταια επισημη εκτος αν η συσκευη ειναι cosmote h vodafone οπου και υπαρχουν οι αντιστοιχες 4.0.4 επισημες.:happy: Α οκ, επειδη εγω εχω το s3 και εχουνε βγει μεταγενεστερες εκδοσεις(πχ.4.1.1, 4.1.2) νομιζα οτι τα ιδια εχουν βγει και για το s2 κσι γισ κσποιο λογο η δυδκρυη του δεν εβγαζε τις ενημερωσεις, δεν το ηξερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 μετα απο ενα περιπου μηνα με cosmote 4.0.4, εφαγε το πρωτο blackout. αναγκαστικα βγαλε-βαλε μπαταρια. ελπιζω να μην εχουμε συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts