Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ περίεργο...χμμ...

To reset από που το έκανες; από τα settings? αν ναι κάνε το από το recovery mode και καθάρισε και την cache. Υπάρχει πάντα η περίπτωση για τον x,ψ,ζ λόγο να υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά το download του firmware ή κατά το πέρασμα από το odin (το πιθανότερο). Αν δεις ότι δεν φτιάχνει με reset από το recovery και clean cache...ξανακατέβασε το firmware και ξαναπρασέ το βεβαιώνοντας ότι στο pc σου δεν τρέχει ούτε το process του Κies ούτε κάποιο antivirus (τουλάχιστον όχι σε realtime scanning) και ενεργοποιησε στο κινητό το usb-debugging πριν αρχίσεις την διαδικασία....

Βέβαια πολλές φορές έχω περάσει το συγκεκριμένο firmware χωρίς να κάνω τίποτα από αυτά και δούλευει μια χαρά... αλλά ας αποκλείσεις τουλάχιστον μερικούς παράγοντες.

Απο recovery δεν κανω reset γιατι φοβαμαι για τυχον brickαρισμα της συσκευης!Θα δοκιμασω reset και ξαναφλασαρισμα και βλεπουμε!

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο recovery δεν κανω reset γιατι φοβαμαι για τυχον brickαρισμα της συσκευης!Θα δοκιμασω reset και ξαναφλασαρισμα και βλεπουμε!

Γιατί φοβάσαι για μπρικάρισμα; έχεις το ελλατωματικό emmc chipset? Ακόμα και να το έχεις ο πυρήνας της 4.0.4 XWLPX δεν έχει μέσα την εντολή αυτή που το προκαλει σε αυτά τα chip. Οπότε μπορείς να το κάνεις άφοβα!

Ολα ενταξει!Κατι δεν ειχε περαστει σωστα γιατι πριν πηγαινα να αλλαξω το csc και δεν ειχε να επιλεξω τιποτα και με ξεκινουσε με Αγγλικα.Τωρα μετα το reset ειναι μονο του στα Ελληνικα και ειναι και multi-csc!Nα δουμε πως θα παει με την 4.0.4 γιατι με την 4.0.3 ετρωγε γερα κολληματα το τηλεφωνο.Κολλουσε χωρις να το ξερω και οταν το χρειαζομουν εβγαζα μπαταρια και στο restart η μιση μπαταρια ειχε καταναλωθει αν το προσεχα εγκαιρως,αλλιως εμενα χωρις τηλεφωνο!Βεβαια μπορει να εφταιγε καμια εφαρμογη,αλλα θα δειξει η πορεια!

Γιατί φοβάσαι για μπρικάρισμα; έχεις το ελλατωματικό emmc chipset? Ακόμα και να το έχεις ο πυρήνας της 4.0.4 XWLPX δεν έχει μέσα την εντολή αυτή που το προκαλει σε αυτά τα chip. Οπότε μπορείς να το κάνεις άφοβα!

Δεν υπάρχει 4.0.4 που να είναι safe, περιλαμβανομένης και της LPX.

Αφου με την Nordic ...μάυρα χάλια.....Δεν άλλξα kernel βεβαια, όπως μου προτείνατε ....

Σαν ελλήναρας έβαλα την Cosmote....Άλλο μάυρι χάλι και αυτή ....πολλή κολλήμα ρε παιδιά .....

1 βδομαδα την κράτησα ....στα παιχνίδια δεν γινόταν ..... 2 φορές αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία.

Και γύρισα σε official vodafone 2.3.5 (!!!!!!!!).....θα κάτσω λίγο καιρό....μου φαίνεται...

Αφου με την Nordic ...μάυρα χάλια.....Δεν άλλξα kernel βεβαια, όπως μου προτείνατε ....

Σαν ελλήναρας έβαλα την Cosmote....Άλλο μάυρι χάλι και αυτή ....πολλή κολλήμα ρε παιδιά .....

1 βδομαδα την κράτησα ....στα παιχνίδια δεν γινόταν ..... 2 φορές αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία.

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει το ιστορικό σου, factory reset και wipe cache κάνεις κάθε φορά που εγκαθιστάς μια νέα rom; Moυ φαίνεται περίεργο να μη σου δουλεύουν σωστά οι 4άρες όταν στους υπόλοιπους πάνε σφαίρα.. για 4.0.3 δεν το συζητάμε καν αλλά οι 4.0.4.. οι περισσότεροι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από πολλές απόψεις..

Περασα με Odin την ελβετικη 4.0.4 αλλα στο πληκτρολογιο βαζω ελληνικα και δεν το αλλαζει!Ξερει κανεις γιατι συμβαινει και πως διορθωνεται!Εκανα και factory reset αλλα τιποτα!

Ρίξε μια ματιά εδώ.. Έχει δώσει λύση ο Στράτος.. :happy:

Edit: Έχει βρεθεί η λύση.

Edited by Giov87

Πως μπορεις να δεις αν εχεις το ελαττωματικο emmc που αναφερεις;; αυτο το τσιπσκι εινσι που σε αφηνει νσ κανεις συγκεκριμενο αριθμο wipe??

Πως μπορεις να δεις αν εχεις το ελαττωματικο emmc που αναφερεις;; αυτο το τσιπσκι εινσι που σε αφηνει νσ κανεις συγκεκριμενο αριθμο wipe??

Από το Google Play εδώ.. Εάν το έχεις, δεν θα κάνεις wipe data/ factory reset από Recovery για κανέναν λόγο.. εκεί έχει θέμα.. μπορείς να κάνεις factory reset με άλλους τρόπους.. ή για περισσότερη ασφάλεια, αλλάζεις τον kernel και κάνεις ότι θελήσεις.. Το πρόβλημα είναι στον stock kernel της 4.0.4.. :happy:

Παιδιά ποια είναι η τελευταία 4.0.4 ?

Δες εδώ τις 10 τελευταίες..

Δεν υπάρχει 4.0.4 που να είναι safe, περιλαμβανομένης και της LPX.

Έχεις δίκιο ...εγώ είχα κοιτάξει το log του cfroot kernel για την xwlpx από τον οποίο ο chainfire έχει αφαιρέσει αυτή την εντολή. Νόμιζα οτι απλά προσθέτει στους stock kernels τα superSU και cwm και όχι ότι κάνει και patchάρισμα οπότε θεώρησα πως ότι βλέπω στον cfroot είναι και στον stock. My bad sorry :O

[btw : βδομάδα σχεδόν με τη rom σου και για την ώρα όλα smooth as silk ;) ]

εχει η γυναικα μου 4.0.4 Nordic (ελληνικα παντου και ελληνικα apn) και σε καθημερινη χρηση διπλα στο S3 μου σας μιλαω το S2 στεκεται ισαξιο. Μη σας πω οτι το ανοιγμα των επαφων ειναι πιο γρηγορο. Και επισης δεν θερμενεται ευκολα.
TCe

Μια γρηγορη ερωτηση...

Το δικο μου ειχε μια 2.3.5 της Cosmote... εκανα αναβαθμιση OTA και τωρα πηγε σε 4.0.4 παλι Cosmote.

Αλλα εχω αλλαξει παροχο... οποτε ολες τις βλακειες που εχει βαλει απο Cosmote πως τις σβηνω ???

π.χ. το splash logo στην εκκινηση

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει το ιστορικό σου, factory reset και wipe cache κάνεις κάθε φορά που εγκαθιστάς μια νέα rom; Moυ φαίνεται περίεργο να μη σου δουλεύουν σωστά οι 4άρες όταν στους υπόλοιπους πάνε σφαίρα.. για 4.0.3 δεν το συζητάμε καν αλλά οι 4.0.4.. οι περισσότεροι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από πολλές απόψεις..

wipe - cache & data πάντα κάνω...Factory reset δεν πρέπει να έκανα:(:(:(:(:(:(:(:( ....θα μείνω λίγο με την αρχαία .. και βλέπουμε...

Μια γρηγορη ερωτηση...

Το δικο μου ειχε μια 2.3.5 της Cosmote... εκανα αναβαθμιση OTA και τωρα πηγε σε 4.0.4 παλι Cosmote.

Αλλα εχω αλλαξει παροχο... οποτε ολες τις βλακειες που εχει βαλει απο Cosmote πως τις σβηνω ???

π.χ. το splash logo στην εκκινηση

Για να διαγράφουν στοκ εφαρμογές πρέπει να είσαι root και να χρησιμοποίησης κάποιο πρόγραμμα ...... το titanioum backup pro έχει και αυτην την επιλογή .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

wipe - cache & data πάντα κάνω...Factory reset δεν πρέπει να έκανα:(:(:(....θα μείνω λίγο με την αρχαία .. και βλέπουμε...

Σε περίπτωση που δεν σε καλύψει η "αρχαία" να είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις ειδικά επειδή θα μεταβείς από GB σε ICS, για να μη σου πω άρχισε να φλασάρεις από τώρα..(προσωπικά επιμένω στη Nordic 4.0.4) :lol:

Εκτός αν σε καλύπτει η GB που ούτως ή άλλως είναι άψογη rom..:)

Για να διαγράφουν στοκ εφαρμογές πρέπει να είσαι root και χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα ...... το titanioum backup pro έχει και αυτην την επιλογή .

Υποθέτω ότι επειδή πρόκειται για branded (Cosmote) rom δεν μπορεί να σβήσει τα πάντα από εκεί..;)

Φαντάζομαι ότι μόνο με φλασάρισμα άλλης επίσημης unbranded (Aγγλική, Τσέχικη, Σκανδιναβική..) ή μιας custom (για να μη βγάζω στην απ'έξω τις εξαντλητικές και αξιόλογες φυσικά δουλειές κάποιων παιδιών) θα γλυτώσει απ'την Cosmote ολοκληρωτικά..:)

Edited by makis206

Και γύρισα σε official vodafone 2.3.5 (!!!!!!!!).....θα κάτσω λίγο καιρό....μου φαίνεται...

Βγάλτην άμεσα :dizzy: έχω περάσει από εκεί και ξαναγύρισα στο παλιό μου Ace, μέχρι που βρέθηκαν τα παλικάρια εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343484 :up:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332612 :up:

...και κατάλαβα τί κινητό έχω :cool:

Για την 1η δεν έχω άποψη αποκλειστικά και μόνο επειδή με έχει καλύψει η 2η - άν δεν βαριέσαι δες τα ποσταρίσματά μου και θα καταλάβεις τί εννοώ.

...Αλλά και για την stock 4.0.4 δεν έχω διαβάσει άσχημα πράγματα - για ξανακοίταξέ την...

Εκ μέρους φίλου - του κατέβηκε over-the-air η τελευταία ρομ της κοσμοτέ πάνω από την 4.0.3...

"Ποιά μέθοδο προτείνετε για root στην τελευταία ρομ της κοσμοτε, σε τηλ. που έχει προβληματικό τσιπακι?"

...Κάποιος...?

Edited by spyros88
SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung...

...Κάποιος...?

Να φλασαρει καποιον αλλον kernel.. Siyah η Speedmod κατα προτιμηση.. Και οι δυο καταστελλουν την λειτουργια που μπορει να προκαλεσει brick.. Brick παθαινεις εαν κανεις wipe data/ factory reset απο recovery mode.. Οποτε αλλαζεις kernel (επειδη ο kernel της 4.0.4 εχει το θεμα) και παυει να υπαρχει το θεμα του brick στο μυαλο σου.. ;)

Ερώτηση: Όσοι πήραν το 4.0.4 της Cosmote ή από κάποια άλλη χώρα μπορούν να μας πούν αν και σε αυτή την έκδοση η ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης στην μπάρα ειδοποιήσεων απαλείφεται μόνο με τον stock dialer ή μπορεί να κα καθαριστεί κατευθείαν και με άλλον εγκατεστημένο dialer??? Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς αν η έντασηγια τον ήχο των ειδοποιήσεων, πχ εισερχόμενο μύνημα εναρμονίζεται με τήν ένταση για τις εισερχόμενες κλήσεις? Στην 4.0.3 ο ήχος για τισ κλήσεις μπορεί να ήταν πολύ σιγανός αλλά για τα μυνήματα και λοιπές ειδοποιήσεις ήταν ανεξάρτητος και μπορεί να χτυπούσε όσο δυνατα τον είχες ρυθμίσει

κανείς?????????

κανείς?????????

Στη Σκανδιναβική 4.0.4 που έχω ο ήχος των ειδοποιήσεων (συμπεριλαμβανομένων και των μηνυμάτων) μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα απ'τον ήχο των εισερχόμενων κλήσεων, το ίδιο υποθέτω και σε κάθε 4.0.4.. τι εννοείς όταν λες "εναρμονίζεται"; Αν θες την ίδια ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις απλώς βάζεις τις μπάρες (κλήσεων και ειδοποιήσεων) στο ίδιο ακριβώς σημείο.:p

Για τον dialer.. χρησιμοποιώ μόνο τoν stock.:D

Στη Σκανδιναβική 4.0.4 που έχω ο ήχος των ειδοποιήσεων (συμπεριλαμβανομένων και των μηνυμάτων) μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα απ'τον ήχο των εισερχόμενων κλήσεων, το ίδιο υποθέτω και σε κάθε 4.0.4.. τι εννοείς όταν λες "εναρμονίζεται"; Αν θες την ίδια ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις απλώς βάζεις τις μπάρες (κλήσεων και ειδοποιήσεων) στο ίδιο ακριβώς σημείο.:p

Για τον dialer.. χρησιμοποιώ μόνο τoν stock.:D

Στην 2.3.6 όταν ρυθμιζες τις εντάσεις του ήχου είχε ένα κουτακει που αν το τσέκαρες ρυθμιζε την ένταση για τις ειδοποιήσεις ίδια με αυτή για την ένταση ειερχόμενων κλήσεων. Στην 4.0.3 απλά δεν υπάρχει αυτό το κουτάκι και κάθε ήχος βαράει στον γάμο του καραγκιόζη. Φαντάσου να είσαι σε ένα μιτινγκ και να έχεις ρυθμίσει τον ήχο για τισ κλήσεις από το πλαινό κοθμπί ίσα που να ακούγονται αλλά όχι στην δόνηση. Άντε τώρα να σου έρθει μύνημα και να χτυπάει με φουλ ήχο και να γίνεις ρόμπα. Αυτό εννοώ να εναρμονίζονται οι 2 εντάσεις μεταξύ τους. Υπάρχει κάτι τέτοι στη 4.0.4??? Όσο για τον dialer ξέρει κάποιος να μας πει που να χρησιμοποεί για παράδειγμα τον exdialer? Καθαίζει τις ειδοποιείσεις στην μπάρα από αναπάντητες ή όχι στην 4.0.4

Στην 2.3.6 όταν ρυθμιζες τις εντάσεις του ήχου είχε ένα κουτακει που αν το τσέκαρες ρυθμιζε την ένταση για τις ειδοποιήσεις ίδια με αυτή για την ένταση ειερχόμενων κλήσεων. Στην 4.0.3 απλά δεν υπάρχει αυτό το κουτάκι και κάθε ήχος βαράει στον γάμο του καραγκιόζη. Φαντάσου να είσαι σε ένα μιτινγκ και να έχεις ρυθμίσει τον ήχο για τισ κλήσεις από το πλαινό κοθμπί ίσα που να ακούγονται αλλά όχι στην δόνηση. Άντε τώρα να σου έρθει μύνημα και να χτυπάει με φουλ ήχο και να γίνεις ρόμπα. Αυτό εννοώ να εναρμονίζονται οι 2 εντάσεις μεταξύ τους. Υπάρχει κάτι τέτοι στη 4.0.4??? Όσο για τον dialer ξέρει κάποιος να μας πει που να χρησιμοποεί για παράδειγμα τον exdialer? Καθαίζει τις ειδοποιείσεις στην μπάρα από αναπάντητες ή όχι στην 4.0.4

Εχοντας exdialer, όταν σβήνω τις αναπάντητες φεύγουν από την μπάρα

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Εχοντας exdialer, όταν σβήνω τις αναπάντητες φεύγουν από την μπάρα

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Έχουμε μια αναπάντητη κλήση στο κινητό μας. Στην μπάρα ειδοποιήσεων εμφανίζεται ένα μαυρο-κόκκινο συμβολάκι. Επίσης στι εικονίδιο του exdialer έχουμε και εκεί ένα κόκκινο συμβολάκι με. Πατώντας πάνω στο εικονίδιο του ex dialer μας ανοίγει ο exdialer αλλά δεν εξαφανίζεται από την μπάρα το συμβολάκι. πρεέι να το καθαρίσουμε χειροκίνητα. Αυτό με τον stock dialer γινόταν αυτόματα κάθε φορά που τον ανοίγεις. Ο exdialer έχει μια λειτουργεία που ανοίγει τον stock dialer για να καθαρίσει την ειδοποίηση στην μπάρα. Μήπως την έχεις ενεργοποιήσει??? Εγώ εννοώ να το καθαρίζει χωρίς αυτή τη λειτουργεία. Στην 2.3.6 έπρεπε να κανεις ρουτ και να περάσεις πατσάκι για να το κάνει αυτό, αν θυμάμαι καλά x-missed call λεγότανε.

Στην 2.3.6 όταν ρυθμιζες τις εντάσεις του ήχου είχε ένα κουτακει που αν το τσέκαρες ρυθμιζε την ένταση για τις ειδοποιήσεις ίδια με αυτή για την ένταση ειερχόμενων κλήσεων. Στην 4.0.3 απλά δεν υπάρχει αυτό το κουτάκι και κάθε ήχος βαράει στον γάμο του καραγκιόζη. Φαντάσου να είσαι σε ένα μιτινγκ και να έχεις ρυθμίσει τον ήχο για τισ κλήσεις από το πλαινό κοθμπί ίσα που να ακούγονται αλλά όχι στην δόνηση. Άντε τώρα να σου έρθει μύνημα και να χτυπάει με φουλ ήχο και να γίνεις ρόμπα. Αυτό εννοώ να εναρμονίζονται οι 2 εντάσεις μεταξύ τους. Υπάρχει κάτι τέτοι στη 4.0.4???

Όχι ή τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. απ'ότι κατάλαβα δηλαδή, θέλεις από το αριστερό πλαϊνό πλήκτρο του volume όταν κατεβάζεις την ένταση των κλήσεων να κατεβαίνουν ταυτόχρονα και των ειδοποιήσεων και όχι για να κατεβάσεις τον ήχο και των ειδοποιήσεων μαζί, να πρέπει να μπεις ξεχωριστά μέσα από τις ρυθμίσεις, σωστά;

Νομίζω ότι δεν μπορείς να το κάνεις στην 4.0.4 επειδή δεν έχω δει επιλογή "εναρμόνισης", δεν ξέρω αν θα μπορούσες με κάποια εφαρμογή απ'το Play ή αν θα σε βόλευε συντόμευση της ρύθμισης του ήχου σε widget της ίδιας της 4.0.4 ίσως..

Edited by makis206

Όχι ή τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. απ'ότι κατάλαβα δηλαδή, θέλεις από το αριστερό πλαϊνό πλήκτρο του volume όταν κατεβάζεις την ένταση των κλήσεων να κατεβαίνουν ταυτόχρονα και των ειδοποιήσεων και όχι για να κατεβάσεις τον ήχο και των ειδοποιήσεων μαζί, να πρέπει να μπεις ξεχωριστά μέσα από τις ρυθμίσεις, σωστά;

Νομίζω ότι δεν μπορείς να το κάνεις στην 4.0.4 επειδή δεν έχω δει επιλογή "εναρμόνισης", δεν ξέρω αν θα μπορούσες με κάποια εφαρμογή απ'το Play ή από κάποιο widget της ίδιας της 4.0.4 ίσως..

πω πω αυτό το ics μόνο ραμ ξέρει να τρώει. κατά τ΄άλλα είναι για κλωτσίες. 10 βήματα πίσω είναι για το android. Ε ρε ξήλωμα που θέλει. Anyway thanx makis για τις πληροφορίες:):)

• The topic was unpinned