Jump to content

kami84gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kami84gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό δεν το γνώριζα....νόμιζα ότι υποστηρίζουν και άλλα λειτουργία στυλό απλά όχι out of the box. Αν είναι έτσι τότε προς μαλλον είναι μονόδρομος η επιλογή. Κρίμα και ήθελα να πάω προς Ιαπωνία μεριά αυτή τη φορά :( Ναι δεν έχεις άδικο... τώρα όμως με τις καινούργιες παρουσιάσεις μοντέλων που είχαμε αυτές τις μέρες λέω να περιμένω λιγάκι ;-) Ναι το λατρεύω (και είναι και Ιαπωνία!!) αλλά αν δεν υποστηρίζει στυλό δυστυχώς δεν μου κάνει. Απλά μια αναφορά... η σειρά Ζ γενικότερα αποτελεί νέα στροφή της εταιρίας και δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες σειρές που σχεδιάστηκαν όσο η Sony συνεργαζόταν με τους άχρηστους (όπως αποδείχθηκαν) της Eriksson. H Z σειρά είναι καθαρά η Ιαπωνική Sony. Τώρα από υποστήριξη αν εννοείς το service εδώ Ελλάδα, έχεις όλα τα δίκια του κόσμου. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. Λοιπόν, έχω μπει και εγώ στην διαδικασία αναζήτησης tablet. Θέλω μερικές προτάσεις σας αλλά παρακαλώ να είναι από εμπειρίες δικές σας ή φίλων σας όχι από internet searches (εκτός και αν μου δώσετε link με κάποιο καλό review ) Ζητάω τα ακόλουθα: 1) Οθόνη 10" 2) Quad-core cpu 3) 2 gb ram 4) 16-32gb storage (αν είναι 16 τότε θέλω και microsd slot ) 5) Android Jelly Bean και άνω 6) Υποστήριξη για stylus είτε από την μάνα του είτε έξτρα 7) Αυτονομία τουλάχιστον 2 ημερών με μέτρια χρήση ή να βγάζει άνετα τη μέρα με έντονη χρήση 8) 4g LTE κατά προτίμηση αλλά δεν είναι must βολεύομαι και με 3g 9) Περιφεριακά τύπου covers που να παίζουν ρόλο keyboard καλοδεχούμενα. 10) Υλικά κατασκευής αδιάφορο αρκεί να είναι καλής ποιότητας ανεξαρτήτως του είδους του υλικού. 12) ΟΕΜ εφαρμογές καλοδεχούμενες μόνο εάν είναι καλογραμμένες και έχουν δυνατότητα συγχρονισμού με το google-account μου (για αυτές που έχει νόημα κάτι τέτοιο φυσικά). 13) Κόστος μέχρι 600-650 ευρώ. 14) Ύπαρξη μπροστινης κάμερας για video κλήσεις απαραίτητη, οπίσθια κάμερα αδιάφορο. 15) Εξοδος HDMI είτε κανονική είτε μέσω MHL απαραίτητη, είσοδος usb καλοδεχούμενη. Με bold είναι τα απαραίτητα που θέλω να έχει. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εχω καταλήξει ανάμεσα σε Sony xperia tablet Z , ASUS Transformer Pad TF300TL , και Samsung Galaxy Note 10.1 αλλά κανένα νομίζω πως δεν καλύπτει 100% αυτά τα specs... διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος. Σκέφτομαι και για το Nexus 10 αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει stylus.
  3. Έναν browser αν δεν συμπεριλαμβάνεται ήδη στο λειτουργικό, καθώς με αυτόν μπορείς να κάνεις τα περισσότερα internet stuff... αν συμπεριλαμβάνεται τότε τα εγκαθιστούσα έναν file-manager.
  4. Χρησιμότατο thanks! Επίσης να προσθέσω ότι εκτός από τις συγκεκριμένες android-specific εντολές υπάρχουν και όλες (σχεδόν) οι κλασσικές gnu/linux εντολές που χρησιμοποιούμε στις διανομές μας (dmesg, cat, echo κτλ)
  5. XperiaZ ?? Τι λες τώρα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων μιας και θα το κερδίσω :p
  6. On-screen ψήφισα αλλά θα προτιμούσα χωρίς καθόλου πλήκτρα μόνο swype και gestures όπως το ubuntu mobile.;)
  7. Δεν ήταν όλες οι 4.0.3 έτσι. Η Κυπριακή 4.0.3 XWLPD που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του thread , είναι μέχρι και σήμερα μια από τις καλύτερες rom που βγήκαν από θέμα σταθερότητας, διάρκεια μπαταρίας και θερμότητας. Εβγαλα ένα ολόκληρο καλοκαίρι μαζί της και δεν με απογοήτευσε ποτέ. Την ξεπέρασε μόνο η Αγγλική 4.0.4 XWLPT. Για την ώρα ούτε η beta 4.1.2 ούτε η προσφατη Ισπανική έχουν ξεπεράσει αυτές τις 2. Αν και τώρα τρέχω την Disaster Rom V8 που είναι βασισμένη στο τελευταίο firmware και μπορώ να πω ότι είμαι υπερ-ικανοποιημένος σε σχέση με την παρθένα stock XWLS8. Πάντα με philz kernel. Βρήκα "λιμάνι" για λίγο καιρό.:p
  8. ναι κανονικά! με το "csc select" app από το playstore. ανεβάζω και screenshot αν θες ;) απλα ήθελα να το κάνω μέσω του dialer , κάτι που δεν λειτουργεί καθώς ή είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία ή έχει αλλάξει ο κωδικός.
  9. Περιεργο...αφού με το csc change από το app store μπορώ κανονικά να το αλλάξω,:confused:
×
×
  • Create New...