makis206 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Από'δώ το φέρνω, από'κει το πάω, μόνο την απόφαση να αρχίσω την εγκατάσταση της 2.3.6 δεν πήρα ακόμα..:lol: Μια ερώτηση ακόμα ρε παιδιά, ας πούμε ότι περνάω την επίσημη 2.3.6 (XWLA4) downgrade από 4.0.3, φτιάχνω τα sales code μου και όλα μου τα συναφή. Επίσημες αναβαθμίσεις θα λαμβάνω όταν συνδέω το κινητό μου με το KIES; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Συγνώμη αλλά τι θα πει δεν έχει περαστεί καλά η ρομ που έχει μέσα από τη "μάνα" του; Και επίσης τι θα πει "η gb είναι παλιά"... Στο 90% των δυνατοτήτων του τηλεφώνου, είναι καλύτερη από την ICS. Τελικά ο νέος μόνο ωραίος είναι. Πες μου αν θες σε τι πράγμα αποδεδειγμένα είναι καλύτερη η ICS και θα σου μετά κι εγώ, που υπερέχει η gb. Πειτε τα να τα διαβασω και εγω τοτε :p Την 2.3.6 που εχει στο αρχικο ποστ του θρεντ προτεινετε να βαλω? Edited August 23, 2012 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πειτε τα να τα διαβασω και εγω τοτε :p Την 2.3.6 που εχει στο αρχικο ποστ του θρεντ προτεινετε να βαλω? GB VS 4.0.4 Ταχύτητα interface:GB Ταχύτητα εφαρμογών:GB Διάρκεια μπαταρίας:GB Διαχείριση RAM:GB Σταθερότητα:GB Συμβατότητα:GB Μενού και συνολική εμφάνιση:ICS 4.0.4 Διάφορα προβλήματα Σε πάρα πολλές συσκευές υπάρχουν πολλά προβλήματα με το WiFi (ICS) Διάφορα προβλήματα με την κάμερα (GB-ICS) Με κάθε λειτουργικό δεν έχουν όλοι τα ίδια προβλήματα και υπάρχουν διαφορές από συσκευή σε συσκευή. Αυτό συμβαίνει και με τα 2 λειτουργικά, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό στο ICS. H 4.0.4 είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την 4.0.3 στο θέμα ταχύτητας και διάρκειας μπαταρίας, αλλά και πάλι δε φτάνει την gb.Στα υπόλοιπα είναι ίδια με την 4.0.3. ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ με τους φίλους που λένε ότι είναι θέμα υποκειμενικό το ποια είναι καλύτερη. Δεν υπάρχει υποκειμενικότητα στην ταχύτητα, στη μπαταρία στη μνήμη κ.λ.π. Υπάρχουν αντικειμενικά αποτελέσματα.Το μόνο υποκειμενικό είναι η εμφάνιση, που είναι και είναι το μόνο που "σώνει" το ICS! Όποιος διαφωνεί μπορεί να πει που διαφωνεί.Μπορεί κάποιος να πει, γουστάρω να βάλω το ICS.Αυτό δεκτό. Αλλά όχι "για μένα το ICS είναι καλύτερο". ΠΟΥ δηλαδή είναι καλύτερο; Και τι πραγματικά θέλουμε όλοι; 3 πράγματα. Εμφάνιση, σταθερότητα, μπαταρία. Την εμφάνιση έτσι κι αλλιώς την αλλάζουμε και στα 2 όπως θέλουμε.Στα υπόλοιπα όμως; Το έχω ξαναγράψει.Αν μας έδιναν και τα 2 λειτουργικά ταυτόχρονα, χωρίς να μας πούνε, ούτε ποιο είναι καινούριο, ποιο είναι παλιό, ούτε τίποτα και να επιλέξουμε μόνοι μας, θα επιλέγαμε GB. Αλλά έχουμε γίνει θύματα του μάρκετινγκ και του κυνηγιού της καινούριας έκδοσης, χωρίς πραγματικά να εξετάζουμε, αν αυτή η καινούρια έκδοση είναι πραγματικά καλύτερη. Το ICS είναι μια αποτυχία και το ομολόγησε και η ίδια η Google, ανακοινώνοντας το 4.1 JB, ΠΡΙΝ καν μας δώσει το ICS. Ακόμα και η Sony θεωρεί χύμα, αλλά "ευγενικά" ότι η GB είναι καλύτερη και ιδίως στην ταχύτητα και στην μπαταρία, δε πρόκειται ποτέ να φτάσει το ICS την GB, γιατί είναι θέμα εγγενούς λειτουργίας του λειτουργικού και όχι θέμα απλής εξέλιξης (ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμα). Αυτά τα "ολίγα" :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Η ics εχει μηδενικο lag στο apex ακομα και με live wallpaper..αντιθετα με gb που ειχα microlags οτι launcher και να εβαλα..μικροτερο framerate στα games στη gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Η ics εχει μηδενικο lag στο apex ακομα και με live wallpaper..αντιθετα με gb που ειχα microlags οτι launcher και να εβαλα..μικροτερο framerate στα games στη gb. Έκανες τεστ ο ίδιος ή στο είπαν; εγώ βλέπω 2-5 fps περισσότερα στην gingerbread. Κι επειδή είπες για lag και για live wallpaper δες δίπλα δίπλα τα κινητά και πρόσεξε το lag, αλλά και το live wallpaper. To video είναι από το γνωστό site gsmarena (που είναι πασίγνωστο και αξιόπιστο) Εδώ μπορείς να διαβάσεις και την άποψη της Sony... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Τεστ ο ιδιος στο ashalt 6 hd.και τα microlags προσωπικη διαπιστωση -αποψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Κι επειδή είπες για lag και για live wallpaper δες δίπλα δίπλα τα κινητά και πρόσεξε το lag, αλλά και το live wallpaper. To video είναι από το γνωστό site gsmarena (που είναι πασίγνωστο και αξιόπιστο) Δες λιγο ποτε ανεβηκε το βιντεο 16 Μαρτιου 2012! και για ποια αρχικη-προβληματικη εκδοση ics μιλαμε... Εδω λεμε οτι και μεχρι τον Ιουλιο, δηλαδη μεχρι να βγει η 4.0.4 τα πραγματα ηταν ετσι...τι να μας πει το βιντεο του Μαρτιου; Δεν εχουμε χωριστει σε ομαδες, λεμε πως εξελισσονται και πως εχουν τα πραγματα(σήμερα) ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδιά τα ίδια άκουγα και όταν κυκλοφόρησε το 4.0.1 Πόσο πιο γρήγορο είναι το ICS! Μετά από λίγο καιρό ο μύθος καταρρίφθηκε.Φτάσαμε στο 4.0.3..... Αρχίσαμε πάλι "πωπω σφαίρα τώρα το κινητό" μέχρι που ξανακαρρίφθηκε κι αυτός ο μύθος. Αυτή τη στιγμή με 4.0.3 ακόμα και το S III είναι πιο αργό από το S II με gingerbread. Το ανέφερε και φίλος εδώ στο φόρουμ που το διαπίστωσε πρόσφατα σε κατάστημα, βάζοντας τα δίπλα δίπλα. Κι όποιος θέλει μπορεί να πάει να το διπιστώσει μόνος του. Τώρα ξανά ακούω τα ίδια για το 4.0.4... Το 4.0.4 δε το μέτρησα σε παιχνίδια, αλλά από την αίσθηση δουλεύοντας το κινητό μερικές μέρες και βλέποντας ότι και πάλι είναι ένα κλικ κάτω από την GB, το έβγαλα.Είναι όμως πραγματική αναβάθμιση από την 4.0.3 Τώρα όπως είπα και πριν, η αλήθεια είναι ότι δεν ισχύουν τα ίδια για όλες της συσκευές. Σε αυτό φταίει και η πανσπερμία υποκατασκευαστών των διαφόρων modules του κινητού. Αλλά αυτός είναι ο κανόνας. *Δε δοκίμασα το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σε όσα έχω δοκιμάσει (ιδίως στα HD) είναι 2-5 fps κάτω το ICS (4.0.3). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το 4.0.4 δε το μέτρησα σε παιχνίδια, αλλά από την αίσθηση δουλεύοντας το κινητό μερικές μέρες και βλέποντας ότι και πάλι είναι ένα κλικ κάτω από την GB, το έβγαλα.Είναι όμως πραγματική αναβάθμιση από την 4.0.3 Η αισθηση δουλευοντας το κινητο με εναν καλο launcher(ξεχνας αυτο το ενα κλικ) ειναι εφαμιλη αν οχι καλυτερη. Οταν ηταν χειροτερη τόλεγα και εγω, δεν ''δουλευω'' στην 4.0.4 ουτε ειμαι ανταγωνιστης της Gingerbread...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Ακόμα και η Sony θεωρεί χύμα, αλλά "ευγενικά" ότι η GB είναι καλύτερη και ιδίως στην ταχύτητα και στην μπαταρία, δε πρόκειται ποτέ να φτάσει το ICS την GB, γιατί είναι θέμα εγγενούς λειτουργίας του λειτουργικού και όχι θέμα απλής εξέλιξης (ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμα). Αυτά τα "ολίγα" :lol: Nα το έλεγε καμμία σοβαρή εταιρεία οκ.Αλλά η sony που έδωσε ics με κερνελ 2.6.32.9? :lol::lol::lol: Ουτε καν δηλαδή κέρνελ από gingerbread? Οκ έχει δίκιο ότι το hwa ui καθυστερεί το άνοιγμα κάποιων εφαρμογών (σημαντικών για το σύστημα όπως ο dialer και "σπάει" νεύρα) αλλά μέχρι εκεί. Edited August 23, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Η αισθηση δουλευοντας το κινητο με εναν καλο launcher(ξεχνας αυτο το ενα κλικ) ειναι εφαμιλη αν οχι καλυτερη. Οταν ηταν χειροτερη τόλεγα και εγω, δεν ''δουλευω'' στην 4.0.4 ουτε ειμαι ανταγωνιστης της Gingerbread...:) Να τα συγκρίνεις μαμά και τα 2, όπως τα έχει και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Μη κοιτάς εμάς που μπορεί πάνω να βάζουμε ότι βρούμε :lol: Nα το έλεγε καμμία σοβαρή εταιρεία οκ.Αλλά η sony που έδωσε ics με κερνελ 2.6.32.9? :lol::lol::lol: Ουτε καν δηλαδή κέρνελ από gingerbread? Αυτό στα τηλέφωνα του 2011, γιατί ο συγκεκριμένος θεωρείται σταθερότατος. Η Sony πάντως αναφέρει ότι το ICS δε μπορεί να ξεπεράσει την GB λόγω εγγενούς λειτουργίας του λειτουργικού. Τώρα αν θεωρείς ότι εσύ ή εγώ ξέρουμε καλύτερα από τη Sony και ότι δεν είναι σοβαρή εταιρεία, πάω πάσο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Περασα ενα mod για μπαταρια, υποτιθεται της εκδοσης που επρεπε, και το κινητο εμεινε μετα την επανεκκινηση κολλημενο στον αρχικο logo. Οποτε να φανταστω οτι το μπρικαρα. Ουτε με factory reset απο recovery επανηλθε. Οποτε σκεφτηκα το περασμα ROM απο την αρχη. Περασα ομως την αγγλικη 4.0.4 ωστε να την δοκιμασω. Σε σχεση με την 4.0.3 που ειχα πριν, δεν ειναι ολα ιδια. Περα απο ορισμενες επιπλεον εφαρμογες για το αγγλικο κοινο, ο τροπος που εμφανιζει πχ την διαχειριση εργασιων μετα το παρατεταμενο πατημα του home button ειναι διαφορετικος. Προς το παρον δεν εντοπισα αλλες αλλαγες αλλα θα θελα να μου πουν αυτοι που επισης χρησιμοποιουν την 4.0.4 αν λειπουν καποιες εφαρμογες σε σχεση με την επισημη ελληνικη διοτι αυτο δε μπορω να το συγκρινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Η 4.0.4 διορθώνει τις προχειρότητες της Samsung στην 4.0.3; Τη γερμανική επιλογή, τα λάθος στοιχισμένα μενού στην επιλογή επαφών κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Καποιες ερωτησεις γιατι δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακριβως με το brick αν κανεις factory reset. Εχω λοιπον ενα S2 αγορασμενο τον Μαιο/2011 απο το πλαισιο. Ειχε μαμα gb και του περασα οταν βγηκε μεσω kies την επισημη ics.Ειχα κανει factory reset και δεν ειχα προβλημα. Χθες του περασα απο περιεργεια την 4.0.4 την αγγλικη και ολα πηγαν καλα.Απο φοβο βεβαια δεν του εκανα f.reset αλλα δεν φανηκε να το χρειαζομαι αφου ολα ειναι τζετ. Υπάρχει περιπτωση το κινητο να το δωσω σε εναν φιλο , και δεν θελω να εχει θέματα. To θεμα με το brick-αρισμα εμφανιζεται μονο με custom roms? Η πιο ασφαλης κινηση για να κανω/κανει factory reset ποια ειναι?Να γυρισω πισω σε gb με odin και μετα να παω σε επισημη ελληνικη παλι μεσω kies? Τελος , πως βλεπω τι sales code εχει το κινητο μου? Vodafone/cosmote/eur κλπ?Δεν θυμαμαι τι ειχα πριν βαλω την αγγλική.Παίζει ρόλο? Ευχαριστω προκαταβολικα. Edited August 24, 2012 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καποιες ερωτησεις γιατι δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακριβως με το brick αν κανεις factory reset. Εχω λοιπον ενα S2 αγορασμενο τον Μαιο/2011 απο το πλαισιο. Ειχε μαμα gb και του περασα οταν βγηκε μεσω kies την επισημη ics.Ειχα κανει factory reset και δεν ειχα προβλημα. Χθες του περασα απο περιεργεια την 4.0.4 την αγγλικη και ολα πηγαν καλα.Απο φοβο βεβαια δεν του εκανα f.reset αλλα δεν φανηκε να το χρειαζομαι αφου ολα ειναι τζετ. Υπάρχει περιπτωση το κινητο να το δωσω σε εναν φιλο , και δεν θελω να εχει θέματα. To θεμα με το brick-αρισμα εμφανιζεται μονο με custom roms? Η πιο ασφαλης κινηση για να κανω/κανει factory reset ποια ειναι?Να γυρισω πισω σε gb με odin και μετα να παω σε επισημη ελληνικη παλι μεσω kies? Τελος , πως βλεπω τι sales code εχει το κινητο μου? Vodafone/cosmote/eur κλπ?Δεν θυμαμαι τι ειχα πριν βαλω την αγγλική.Παίζει ρόλο? Ευχαριστω προκαταβολικα. Καλησπερα παιδια.!!Μια ερωτηση.Αν ξερει κανειs να μου πει.!!Εχω την 4.0.3 BULPD (vodafone) Ειμαι rooted και εχω Siyah 4.0.1 last.Εχω και το υποπτο chip.!!!Λεω να βαλω την 4.0.4 την αγγλικη στην πρωτη σελιδα που ειναι.Αμα την περασω με odin, και περασω τον siyah μετα καπακι, διαβασα στο XDA αμα εχειs αλλον kernel, εκτοs τηs μανα του,ο'τι δεν brickarei αληθευει..? η θα φαω καμια ηττα και θα κολλησει...? Μετα μπορω να του κανω hard-reset απο CWM...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καποιες ερωτησεις γιατι δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακριβως με το brick αν κανεις factory reset. Εχω λοιπον ενα S2 αγορασμενο τον Μαιο/2011 απο το πλαισιο. Ειχε μαμα gb και του περασα οταν βγηκε μεσω kies την επισημη ics.Ειχα κανει factory reset και δεν ειχα προβλημα. Χθες του περασα απο περιεργεια την 4.0.4 την αγγλικη και ολα πηγαν καλα.Απο φοβο βεβαια δεν του εκανα f.reset αλλα δεν φανηκε να το χρειαζομαι αφου ολα ειναι τζετ. Υπάρχει περιπτωση το κινητο να το δωσω σε εναν φιλο , και δεν θελω να εχει θέματα. To θεμα με το brick-αρισμα εμφανιζεται μονο με custom roms? Η πιο ασφαλης κινηση για να κανω/κανει factory reset ποια ειναι?Να γυρισω πισω σε gb με odin και μετα να παω σε επισημη ελληνικη παλι μεσω kies? Τελος , πως βλεπω τι sales code εχει το κινητο μου? Vodafone/cosmote/eur κλπ?Δεν θυμαμαι τι ειχα πριν βαλω την αγγλική.Παίζει ρόλο? Ευχαριστω προκαταβολικα. Καλησπερα παιδια.!!Μια ερωτηση.Αν ξερει κανειs να μου πει.!!Εχω την 4.0.3 BULPD (vodafone) Ειμαι rooted και εχω Siyah 4.0.1 last.Εχω και το υποπτο chip.!!!Λεω να βαλω την 4.0.4 την αγγλικη στην πρωτη σελιδα που ειναι.Αμα την περασω με odin, και περασω τον siyah μετα καπακι, διαβασα στο XDA αμα εχειs αλλον kernel, εκτοs τηs μανα του,ο'τι δεν brickarei αληθευει..? η θα φαω καμια ηττα και θα κολλησει...? Μετα μπορω να του κανω hard-reset απο CWM...? Sales code: Πληκτρολογείς *#1234# Factory reset γίνεται με διάφορους τρόπους.Ο πιο απλός είναι Ρυθμίσεις - Απόρρητο - επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Με custom rom δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί όλοι οι kernels που χρησιμοποιούνται είναι "safe". Με τους μαμά kernels έχεις πρόβλημα (σε συνδυασμό με το chip), αλλά κι αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Αλλά παίζεις με τις πιθανότητες.....Αυτό συμβαίνει με την 4.0.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ευχαριστω.!!Δηλαδη παιζει και να κολλησει,και με αλλον kernel Σρατο..? Ο siyah, η αλλοs οποιοσδηποτε kernel, δεν απομονωνει το υποπτο αυτο chipaki που εχω.Εχω αλλαξει 5-6 kernel και καμια 10 Rom, γιατι εχω battery drain, και ελεγα μηπωs εχει καλυτερη διαχειριση στην μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ευχαριστω.!!Δηλαδη παιζει και να κολλησει,και με αλλον kernel Σρατο..? Ο siyah, η αλλοs οποιοσδηποτε kernel δεν απομονωνει το υποπτο αυτο chipaki που εχω.Εχω αλλαξει 5-6 kernel και καμια 10 Rom γιατι εχω battery drain και ελεγα μηπωs εχει καλυτερη διαχειριση στην μπαταρια. Είπαμε.Οι γνωστοί kernels, είναι όλοι safe.Siyah,speedmod,cf-root κ.λ.π. Πήγαινε στο XDA στο θέμα όποιου kernel σε ενδιαφέρει και θα το γράφει αν είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δηλαδη αν οπως ειμαι με την αγγλικη 4.04 γυρισω με odin στην 4.03 eur (eur ηταν τελικα γιατι ειχε την 2.3.4 αρχικα) θα μπορω να κανω reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δηλαδη αν οπως ειμαι με την αγγλικη 4.04 γυρισω με odin στην 4.03 eur (eur ηταν τελικα γιατι ειχε την 2.3.4 αρχικα) θα μπορω να κανω reset? Ναι.Αν έχεις custom kernel όμως τώρα, μπορείς να κάνεις και στην 4.0.4. Αυτό λέμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Γυρισα πισω στην 2.3.4 . Στο φορτωμα εκει που παω να βαλω κωδικο για πιν , αρχιζει να μου βγαζει cannot load το ενα και το αλλο. Συνεχιζει να το βγαζει και δεν μπορω να κανω τιποτα. Οκ λεω, θα του περασω την 4.03 (ολες στοκ παντα). Η ιδια συμπεριφορα.Οκ λεω, θα του κανω ενα reset.Αμ δε!Οταν ειναι κλειστο , με το vol down και το power δεν μπαινω πουθενα.Μονο με το vol down + home + power μπαινω σε download mode. Δεν νομιζω οτι την μπρικαρα.Μαλλον την ακουσε επειδη πηγε απο 4.04 σε 2.3.4 χωρις reset και εφαγε φρικη με τα εγκατεστημενα. Πως μπορω τωρα να κανω reset?Γινεται με αλλο τροπο η μεσω του odin/kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Γυρισα πισω στην 2.3.4 . Στο φορτωμα εκει που παω να βαλω κωδικο για πιν , αρχιζει να μου βγαζει cannot load το ενα και το αλλο. Συνεχιζει να το βγαζει και δεν μπορω να κανω τιποτα. Οκ λεω, θα του περασω την 4.03 (ολες στοκ παντα). Η ιδια συμπεριφορα.Οκ λεω, θα του κανω ενα reset.Αμ δε!Οταν ειναι κλειστο , με το vol down και το power δεν μπαινω πουθενα.Μονο με το vol down + home + power μπαινω σε download mode. Δεν νομιζω οτι την μπρικαρα.Μαλλον την ακουσε επειδη πηγε απο 4.04 σε 2.3.4 χωρις reset και εφαγε φρικη με τα εγκατεστημενα. Πως μπορω τωρα να κανω reset?Γινεται με αλλο τροπο η μεσω του odin/kies? Καταρχήν γύρισες που γύρισες στην GB, την 2.3.4 τι την ήθελες, όταν υπάρχει 2.3.6 που είναι μακράν καλύτερη; Όταν βάλεις αυτή που θες, πάτα Volume UP +Home + power και κάνε από εκεί factory reset και θα στρώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Λοιπον, εγω εβαλα την επισημη 2.3.5 και νομιζω πως το κινητο παει πολυ καλυτερα απο πριν. Θελω να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις και ιδιαιτερα τον stratosGR την αποψη του οποιου ακολουθησα και με την οποια συμφωνω τωρα που το ειδα και μονος μου! Πλεον το κινητο κινειται καλυτερα απο πριν, δυστυχως ομως οχι τοσο καλα οσο περιμενα, το sgs με cm10 ηταν δυστυχως που το λεω αρκετα πιο smooth σε ολα -δεν μιλαω για ταχυτητα, μονο για smoothness- (και ξερω πως συγκρινω μια jb custom rom με μια ics/gb samsung rom, μιλαμε ομως για ενα μονοπυρηνο με χειροτερο τσιπ γραφικων, μιση ραμ κλπ κλπ σε συγκιση με το καλυτερο κινητο της χρονιας που περασε, λογικο ειναι να περιμενεις πολλα) θελω να πιστευω πως με την jb θα γινει το κινητο οπως πρεπει/μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Καλησπέρα και από εμένα.. Αποφάσισα εχθές να περάσω την Αγγλική 4.0.4 μιας και βρήκα rooted stock kernel που του έχουν αφαιρέσει το "κακό chip" που κυκλοφορεί.. Όλα μια χαρά.. Ένα θέμα μόνο, ενώ αλλάζει η γλώσσα στο Samsung πληκτρολόγια από Αγγλικά σε Ελληνικά, τα γράμματα δεν αλλάζουν σε Ελληνικά.. :blink: Καμία ιδέα κανείς, για το τι μπορεί να φταίει και πως να το λύσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 To επαθα και εγω αυτο.Και μου παραμενει ακομα και σε rollback ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts