spyrosrotary Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Brickbug? Yes insane chip :( Κι εγώ μια απ τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Brickbug? Yes insane chip :( Και σε μένα αυτό λέει, δηλαδή δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε custom rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Κ μενα το ιδιο :( Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Και σε μένα αυτό λέει, δηλαδή δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε custom rom ; Μπορείς, απλώς θέλει προσοχή με τους kernel Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μπορείς, απλώς θέλει προσοχή με τους kernel Να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για να περάσουμε με ασφάλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πριν λίγο το ένα s2 από τα δύο που εχω, μου έκανε αναβάθμιση από 2.3.4 σε 4.0.3. Ήταν γύρω στα 200mb. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση κ έκανε επανεκκίνηση, μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει πάλι αναβάθμιση. Η δεύτερη ήταν γύρω στα 80 mb κ μετά μου έβγαλε ότι εχω την έκδοση 4.0.4. Έκδοση XXLQ6 Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Πριν λίγο το ένα s2 από τα δύο που εχω, μου έκανε αναβάθμιση από 2.3.4 σε 4.0.3. Ήταν γύρω στα 200mb. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση κ έκανε επανεκκίνηση, μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει πάλι αναβάθμιση. Η δεύτερη ήταν γύρω στα 80 mb κ μετά μου έβγαλε ότι εχω την έκδοση 4.0.4. Έκδοση XXLQ6 το κινητο ειναι cosmote ή vodafone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 το κινητο ειναι cosmote ή vodafone ? Από Expansys. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Εμενα ποτε θα περαστει η 4.0.4? Γιατι καθυστερει τοσο? Απο γερμανο ειναι η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Εμενα ποτε θα περαστει η 4.0.4? Γιατι καθυστερει τοσο? Απο γερμανο ειναι η συσκευη. Γιατι σε ποιον αλλον ηρθε, για να ερθει σε εσενα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Γιατι σε ποιον αλλον ηρθε, για να ερθει σε εσενα? Σε αυτον εδω Πριν λίγο το ένα s2 από τα δύο που εχω, μου έκανε αναβάθμιση από 2.3.4 σε 4.0.3. Ήταν γύρω στα 200mb. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση κ έκανε επανεκκίνηση, μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει πάλι αναβάθμιση. Η δεύτερη ήταν γύρω στα 80 mb κ μετά μου έβγαλε ότι εχω την έκδοση 4.0.4. Έκδοση XXLQ6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Σε αυτον εδω Προφανώς το παλικάρι που του ήρθε το update, θα φοράει στη συσκευή του firmware από άλλη χώρα και όχι ελληνικό.. Οπότε εάν για παράδειγμα φοράει της Αγγλίας, λογικό είναι να του έχει έρθει το update μιας και η Αγγλία το πήρε το 4.0.4 από τις πρώτες χώρες.. Μπορείς είτε να φλασάρεις το αγγλικό, είτε να περιμένεις το επίσημο της Ελλάδας.. (όταν αυτό διατεθεί).. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 μετα απο γαλαξια 1,αρκ,αρκ ς,επανηλθα στα καλα μου.θελω μια πληροφορια σχετικα με το φιρμγουερ που εχει ησυσκευη και συγκεκριμενα εχει,4.0.3,ι9100XXLPS,KERNEL 0.0.15-I9100XWLP7-CL340913dpi@DELL134#3και αριθμο κατασκευης IML74K.XWLP7.υπαρχει καποια καλυτερη προταση για αλλαγη?.επισης να αναφερω κατι που παρατηρησα,οταν παταω το κεντρικο πληκτρο για να εμφανιστη η οθονη ξεκλειδωματος,περνανε 1-2 δευτερολεπτα και μετα φωτιζεται η οθονη.ειναι φυσιολογικο? ευχαριστω για οποια πληροφορια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Προφανώς το παλικάρι που του ήρθε το update, θα φοράει στη συσκευή του firmware από άλλη χώρα και όχι ελληνικό.. Οπότε εάν για παράδειγμα φοράει της Αγγλίας, λογικό είναι να του έχει έρθει το update μιας και η Αγγλία το πήρε το 4.0.4 από τις πρώτες χώρες.. Μπορείς είτε να φλασάρεις το αγγλικό, είτε να περιμένεις το επίσημο της Ελλάδας.. (όταν αυτό διατεθεί).. :happy: Ξερει κανεις ποτε περιπου θα διατεθει η 4.0.4? Περιμενω μπας και βελτιωθει η διαχειρηση της μπαταριας γιατι ειναι απελπισια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proxo100 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 καλημερα φλασαρα μεσω odin την nordic Ι9100ΝΕΕLP4 4.0.4.....η μονη διαφορα σε σχεση με την 4.0.3 μεχρι τωρα ειναι η θερμοκρασια της συσκευης στο σερφαρισμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 το firmware που υπαρχει στο samobile,με τα εξης στοιχεια,, I9100XWLP7_I9100XXLPH_EUR.zip,ειναι το ιδιο πουεδωσε αναβαθμηση η σαμσουνγκ για ελλαδα η οχι? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Παιδιά γιατί μου κολλάει στην εκκίνηση με το που περασα την I9100XWLP7_I9100XXLPH_EUR? Το ίδιο και με την κυπριακή... Δεν έχω την έκδοση I9000G. Να πω πως ερχομαι απο την resurrection remix. p.s. έκανα hard reset και εστρωσε. Edited August 13, 2012 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmitrou Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Γεια σας παιδια!Ερωτησουλα!Εχει βαλει κανεις σας την I900XXLQ5_OXALQ5_Europe_Android_4.0.4?Στο http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=562:samsung-i9100-g-m-p-t-galaxy-sii-firmware&catid=55:samsung&Itemid=82 την εχει σαν τελευταια Europe.Ξερει κανεις αν εχει Ελληνικα?Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Υ.Γ. Εχω την I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS 4.0.3 και ειναι αρκετα καλη,αλλα αν ειναι να παμε σε μια 4.0.4 ας παμε...!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 ολες οι 4.0.4 εχουν προβλημα με hardbrick αν κανεις reset απο recovery..γι αυτο προσοχη...εγω χρησιμοποιω τη lpt τη αγγλικη και ειναι πολυ σταθερη αλλα το recovery ουτε το ακουμπαω...το προβλημα λυνεται με αλλαγη κερνελ..speedmod πχ....αν ειναι να φλασαρεις ,φλασαρε τη lpt που ειναι και η τελευταια και εχει ελληνικα παντου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπέρα σας έπεσε στα χέρια μου ένα Galaxy SII και ο ιδιοκτήτης του του φοράει ακόμα 2.3.5 αλλά θα ήθελε αναβάθμιση. Ποια είναι η τελευταία, επίσημη και πιο σταθερή έκδοση που μου προτείνετε να του περάσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmitrou Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 ολες οι 4.0.4 εχουν προβλημα με hardbrick αν κανεις reset απο recovery..γι αυτο προσοχη...εγω χρησιμοποιω τη lpt τη αγγλικη και ειναι πολυ σταθερη αλλα το recovery ουτε το ακουμπαω...το προβλημα λυνεται με αλλαγη κερνελ..speedmod πχ....αν ειναι να φλασαρεις ,φλασαρε τη lpt που ειναι και η τελευταια και εχει ελληνικα παντου.. O siyah για kernel δεν προτεινεται?Τι εχει ο speedmod και προτεινεται? Να υποθεσω οτι ειναι πιο νεα η lpt απο την lq5,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 η lpt ειναι η τελευταια...ο speedmod εχει διορθωσει το bug με το hardbrick..πιθανων και ο siyah αλλα δε ξερω σιγουρα...αν γνωριζει καποιος ας μας βοηθησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Απο 4.0.3 πηγα σε 4.0.4(LQ6 λεει)επισημη απο το sammobile, χωρις κανενα προβλημα. Factory reset πριν και μετα και περασμα τις εφαρμογες απο την αρχη χωρις καμια χρηση backup. Η συσκευη λειτουργει υποδειγματικα σε ολους τους τομεις. Χρησιμοποιω το απλο holo ως launcher. Edited August 19, 2012 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 κ εγω αυτη εχω φιλε μου και δεν μου αρεση...δεν ειναι smouth το touch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 κ εγω αυτη εχω φιλε μου και δεν μου αρεση...δεν ειναι smouth το touch... Δοκιμασε καποιον αλλον launcher. Τωρα με ποιον την δουλευεις; Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο την 4.0.4 σε ολους τους τομεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts