Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ηδη περασμενη την ics lp7 απλα θελω να την ξαναπερασω.

AAA τοτε δεν χρειαζεται τιποτα περασε την κατευθειαν.απλα σε αυτην που εχεις τορα κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και με οdin perna την καινουργια

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

AAA τοτε δεν χρειαζεται τιποτα περασε την κατευθειαν.απλα σε αυτην που εχεις τορα κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και με οdin perna την καινουργια

Οκ ευχαριστω. Υπαρχει κανενα προβλημα μεσω odin κτλ? Η εκδοσεις απο το site sammoble ειναι οκ? Ρωταω γτ δεν ξερω.

Οκ ευχαριστω. Υπαρχει κανενα προβλημα μεσω odin κτλ? Η εκδοσεις απο το site sammoble ειναι οκ? Ρωταω γτ δεν ξερω.

ολα ειναι μια χαρα.και γω ετσι την περασα την LP7.to kies κοιταξε να ειναι κλειστο οταν ανοιξεις το odin

πια ρομ εχεις τορα?αν εχεις cosmote i vodafone και περασεις την LP7 Θαχεις προβλημα

Τι ειδους προβλημα εννοεις??? Εγω εχω τωρα την ΒΟΚΚ1 (COS) αλλα θα περασω την LP7 μεσω odin.

Θα εχω καποιο προβλημα? Εννοειται οτι θα κανω τα παντα reset & wipe.

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

ολα ειναι μια χαρα.και γω ετσι την περασα την LP7.to kies κοιταξε να ειναι κλειστο οταν ανοιξεις το odin

Απλα το εχω εγκατεστημενο το kies. Οχι ενταξει. Κλειστο ειναι το

Kies.exe μονο καποια αλλα τρεχουν στις διεργασιες μετα την εγκατασταση του κιες. Το κιες.εχε ειναι κλειστο.

Απλα το εχω εγκατεστημενο το kies. Οχι ενταξει. Κλειστο ειναι το

Kies.exe μονο καποια αλλα τρεχουν στις διεργασιες μετα την εγκατασταση του κιες. Το κιες.εχε ειναι κλειστο.

σταματα και την kies tray Agen διεργασια καλου κακου και προχωρα

σταματα και την kies tray Agen διεργασια καλου κακου και προχωρα

Θα σταματησω οποια τρεχει απο την εγκατασταση του κιες να ειναι σιγουρος.

Αν περάσω ξανά την LP7 στο κινητο μου με odin χωρις root κτλ, οταν θα βγει καποιο αλλο update, θα μου το βγαλει με KIES ή OTA να το κανω ή θα πρεπει μετα παντα να περναω εκδοσεις μεσω odin?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αν περάσω ξανά την LP7 στο κινητο μου με odin χωρις root κτλ, οταν θα βγει καποιο αλλο update, θα μου το βγαλει με KIES ή OTA να το κανω ή θα πρεπει μετα παντα να περναω εκδοσεις μεσω odin?

Φυσικα και θα σε βγαλει.αφου εχεις officiall rom.δεν βαζεις καμια custom

Παιδια ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω root για να εχω την δυνατοτητα superuser χωρις να περασω rom αλλλου αλλα τις επισημες και πως γινεται.

Αν θα χαθει η εγγυηση με αυτη την ενεργεια και αν θα γινεται αναβαθμηση του κινητου;

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειχα κανει πριν 2 χρονια root το galaxy s μεσω odin αλλα τωρα δεν θυμαμαι καθολου πως γινεται.

Παιδια ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω root για να εχω την δυνατοτητα superuser χωρις να περασω rom αλλλου αλλα τις επισημες και πως γινεται.

Αν θα χαθει η εγγυηση με αυτη την ενεργεια και αν θα γινεται αναβαθμηση του κινητου;

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειχα κανει πριν 2 χρονια root το galaxy s μεσω odin αλλα τωρα δεν θυμαμαι καθολου πως γινεται.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

διαβασε τον τελευταίο τροπο που γραφει για root ics αναβαθμισει θα περνεις κανονικα . και ειναι ευκολο να γινεις unroot

Samsung galaxy s21+

Μου τυχαίνει συχνά με την LP7 αυτό που μου γινόταν με την LPQ. Όταν πάω να ανοίξω το wifi αυτό κολλάει και κάνει παρα πολύ ώρα να ανοίξει . Απ ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες έχει συμβεί και σε άλλους. Υπάρχει κάποια λύση; φταίει κάτι ;

παιδιά ξέρει κάποιος τί παίζει; Έβαλα την ICS και χάθηκαν οι ρυθμίσεις 2 λογαριασμών email POP3 που είχα. Προσπαθώ να τους ξαναρυθμίσω και δεν τους παίρνει με τίποτα. "σε εξέλιξη" και μένει εκεί μέχρι να μου πει ότι τελικά δεν γίνεται..

Τί παίζει;

παιδιά ξέρει κάποιος τί παίζει; Έβαλα την ICS και χάθηκαν οι ρυθμίσεις 2 λογαριασμών email POP3 που είχα. Προσπαθώ να τους ξαναρυθμίσω και δεν τους παίρνει με τίποτα. "σε εξέλιξη" και μένει εκεί μέχρι να μου πει ότι τελικά δεν γίνεται..

Τί παίζει;

Έχεις κάρτα sim μέσα;

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

εχω την εντυπωση οτι το κινητο ειναι πολυ πιό γρηγορο με την επισημη 4.0.3 απο τις custom που κυκλοφορουν.

Καλησπερα παιδια . Αληθεια υπαρχει τροπος να γυρισουμε πισω σε 2,3 ειναι εκνευριστικη η 4,0,3 . Μια κολλαει μια τρεχουν εφαρμογες που δεν τρεχαν πριν πχ. voxer. Την αλλη κλεινει τελειως

Εκανα χθες την αναβάθμιση με KIES (αν και ξέρω τα κόλπα με ODIN) χωρίς wipe και άλλα εξωτικά. Το τηλέφωνο το προσέχω και στο τι βάζω και με τα updates των εφαρμογών.

Δεν έχω κάποιο προβλημα και όλα πάνε όμορφα!

Μόνο οπτική είναι η ενόχληση με το TW (εβλεπα σήμερα το Nexus χωρίς το TW και απορώ πως σκοτώνει έτσι τα τηλέφωνά της η Samsung) και τον Fast Dialer που χρησιμοποιούσα, αλλά έβαλα Apex και exDialer και όλα δείχνουν πολύ όμορφα και γρήγορα....

Το μόνο χειρότερο δείχνει να έιναι η κατανάλωση μπαταρίας, που μάλλον είναι περισσότερη, αν και θέλω να του κάνω 2-3 κύκλους φόρτισης για να καταλήξω...

Το root με cf-root έγινε άμεσα ενώ με το triangle πρόγραμμα έφυγε και το εκνευριστικό τριγωνάκι στο άνοιγμα!

Το ICS είναι γενικά πιο όμορφο και είναι σαν να έχω άλλο τηλέφωνο

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

εχω την εντυπωση οτι το κινητο ειναι πολυ πιό γρηγορο με την επισημη 4.0.3 απο τις custom που κυκλοφορουν.

Λογικο.

Εγω ξαναπερασα με Odin την LP7 original.

Την ειχα περασει προχθες μεσω KIES και φαινοταν καλη.

εγώ έχω την εντύπωση ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία

Εγω παλι προσεξα οτι κραταει πολυ περισσοτερο.

Μετα απο μια ωρα λειτουργιας με ανοιχτο wi-fi και να τρεχουν χιλια δυο, ειχε πεσει στο 98%

Σε εμένα έχει δοθεί η εντύπωση ότι κρατάει περισσότερο αν όχι το ίδιο.

Καλησπερα παιδια . Αληθεια υπαρχει τροπος να γυρισουμε πισω σε 2,3 ειναι εκνευριστικη η 4,0,3 . Μια κολλαει μια τρεχουν εφαρμογες που δεν τρεχαν πριν πχ. voxer. Την αλλη κλεινει τελειως

Έκανες καθαρή εγκατάσταση;

κι εμένα τρώει πολύ. σε καμιά ώρα πέφτει στο 80% χωρίς βαριές εφαρμογές.

Τωρα που περασα με odin την original LP7 αν τυχει να παθει τπτ κτλ, ισχυει αυτο που λενε οτι μπορουν να δουν αν εχεις αλλαξει ποτε λειτουργικο κτλ για να μην ισχυει η εγγυηση? αυτο συμβαινει μονο αμα του βαλεις costum rom η αμα του βαλεις ακομα και original εκδοση που δεν πηρες μεσω Kies η ota?

Τωρα που περασα με odin την original LP7 αν τυχει να παθει τπτ κτλ, ισχυει αυτο που λενε οτι μπορουν να δουν αν εχεις αλλαξει ποτε λειτουργικο κτλ για να μην ισχυει η εγγυηση? αυτο συμβαινει μονο αμα του βαλεις costum rom η αμα του βαλεις ακομα και original εκδοση που δεν πηρες μεσω Kies η ota?

Στην περίπτωση σου δε φαίνεται τίποτα μην ανησυχείς. Υποθέτω ότι άλλαξες και το csc και ακολουθησες τον οδηγό.

- Alex

Στην περίπτωση σου δε φαίνεται τίποτα μην ανησυχείς. Υποθέτω ότι άλλαξες και το csc και ακολουθησες τον οδηγό.

Ειχα ηδη περασμενη την LP7 απο προχθες που μου την εβγαλε το kies και την περασα, απλα ηθελα να την ξαναπερασω και το εκανα με odin.

Το κινητο απο μονο του ηταν EUR οταν το πρωτοπηρα.

Οποτε, κατεβασα απο την sammobile την εκδοση LP7 Greece, αποσυμπιεσα το .rar, φορτωσα με odin στην θεση PDA το αρχειο "I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5" που μου εβγαλε και μετα εκανα τα βηματα απο τον οδηγο.

Δεν αλλαξα κανενα sale code κτλ μιας και τα 2 ήταν/ειναι EUR.

EDIT: και δεν ηταν ουτε ειναι root

Εκανα/ειμαι καπου λαθος?

Edited by FoT1s

• The topic was unpinned