Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπες Download mode και flashare παλι.

δεν μπορώ να μπω

*με ποιν τρόπο εννοείς εσύ

με power + home + vol down δεν μπορώ πάντως

respect

δεν μπορώ να μπω

*με ποιν τρόπο εννοείς εσύ

με power + home + vol down δεν μπορώ πάντως

Toτε πολυ φοβαμαι οτι θα χρειαστεις USB Jig...

1.Original windows.Τo kies αναγνωρίζει το or. περναει drivers και ποτέ μα ποτε ομως δεν μου έχει κολλήσει...ουτε σε μπακατελα 8ετιας pc ουτε σε καινουργιο ουτε σε Tablet

2.Wipe cache-dalvic-battery ΠΡΙΝ την εγκατάσταση rom

3.Hard reset μετά

4.ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ τα backup, σε καινουργια rom είναι ΛΑΘΟΣ."Κουβαλάνε" τα σκουπιδάκια απο τις προηγουμενες,και πολλες εφαρμογές δεν ειναι συμβατές με αποτέλεσμα να κρασάρει

Ευχαριστουμε πολυ για το τοσο χρησιμο ποστ. Συμφωνω σε ολα καθως τα εχω δει και εγω να συμβαινουν. Απλα να προσθεσω οτι αν και δεν θα δημιουργηθουν τα προβληματα που αναφερεις σε οποιαδηποτε αλλαγη ρομ πχ απο 2. 3. 4 σε 2. 3. 5 που ανηκουν στην ιδια εκδοση(gingerbread), θα υπαρξουν πολυ πιθανα ομως σε εκδοση ρομ νεου λειτουργικου οπως ειναι η ics. Και οπως ποκυ σωστα εγραψες, αν γινει σωστα η αναβαθμιση και το setup το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα υπαρχουν προβληματα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Εχω ενα περιεργο φαινομενο εδω.Οτι αρχειο βαζω στην micro-sd (32GB samsung class 10) τοσος χωρος αφαιρειτε και απο την internal sd.Εαν βαλω δηλαδη 5gb με video και mp3 στην micro-sd αυτος ο χωρος θα αφαιρεθει και απο την συσκ αποθ. USB με αποτελεσμα να εχει σχεδον γεμισει.Τα αρχεια τα εχει στο Διαφορα Αρχεια μου βγαζει εναν φακελο external_sd.

Τι παιζει ξερει κανεις?Εχω κανει 3 φορες factory reset μεχρι τωρα.

δεν ανοίγει ούτε με τα 3 κουμπιά εννοείται, τα δοκίμασα και με jig και χωρίς jig

admin καλως ανοιξα θεμα ή να το μεταφερω στα επισημα firmwares?

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

Eγώ δεν έχω κάνει hard reset μιας και ακόμα δεν έχω δει να τρώει τίποτα κολλήματα η συσκευή ούτε περίεργες θερμοκρασίες. Αν στο μέλλον παρατηρήσω κάτι τότε θα προχωρήσω.

Γενικά δεν υπάρχουν τραγικές αλλαγές σε σχέση με την gb λόγω κυρίως tw. Το αρνητικό για μένα είναι ότι θα πρέπει να συνηθίσω τον νέο dialer μιας και ο παλιός με την επιπρόσθετη ομαδοποίηση συνεργατών κ.α. ήταν πιο βολικός. Η χρήση της διαχείρησης εργασιών είναι βολική και βασικά αυτό που σίγουρα οι περισσότεροι θα προσέξουν είναι η ταχύτητα του stock browser που έχει γίνει αρκετά γρήγορος και φέρει και βελτιώσεις στην λειτουργικότητά του.

Τι ακριβώς είναι αυτό...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302

Samsung galaxy s21+

Mαλλον ειναι ο bootloader.εξηγησε μου πια εβαλες γιατι allon bootloader εχει η GB ΚΑΙαλλον η ics .μαλλον θελει φλασαρισμα παλι

δεν χρησιμοποίησα κανέναν bootloader απο odin περασα την I9100XWLP7_I9100OXXLPH_EUR στο pda

Vita Brevis

δεν χρησιμοποίησα κανέναν bootloader απο odin περασα την I9100XWLP7_I9100OXXLPH_EUR στο pda

Περνα και τον CF root για να δου περασει CWM και να το κανεις root :D

Περνα και τον CF root για να δου περασει CWM και να το κανεις root

μαλλον δεν το καταλαβες..το τηλέφωνο, δυστυχώς εχει νεκρωσει τελειως δεν ανοιγει με κανεναν τρόπο, ούτε με 3 πλήκτρα, ούτε με jig, ουτε με συνδιασμό και των 2, πως να του περάσω τον cf root ή οποιοδήποτε root?

Vita Brevis

Ρε παιδια εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο; Για παρακολουθηστε το και αναφερετε ...

1. Ανοιγω το κιν, πριν καν δωσω SIM code, οι μπαρες στην ενδειξη σηματος ειναι full, τι στο ...

2. Αφου εχω εισαγαγει κανονικα SIM code, οι μπαρες στην ενδειξη σηματος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και ειναι ΠΑΝΤΑ full, ακομη και σε μερη που πριν με GB δεν ειχα ΤΟΟΟΟΣΟ καλο σημα.

Σα να ναι "κολλημενη" η ενδειξη σηματος ενα πραμα ...

μαλλον δεν το καταλαβες..το τηλέφωνο, δυστυχώς εχει νεκρωσει τελειως δεν ανοιγει με κανεναν τρόπο, ούτε με 3 πλήκτρα, ούτε με jig, ουτε με συνδιασμό και των 2, πως να του περάσω τον cf root ή οποιοδήποτε root?

Το jig το βαζεις με το τηλεφωνο σβηστο;

Στην ginger θυμαμαι οτι ειχα πριν τον rom manager.

Τωρα δεν τον εχω, τι πρεπει να κανω, να περασω αλλον bootloader η απλα να τον κατεβασω?

Ρωταω γιατι ηταν πολυ βολικη εφαρμογη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Να δώσω και εγώ το feedback μου για την LP7.

1) Το wifi πιάνει καλύτερα.

2) Το gps κλειδώνει πιο αργά από πριν (με mobile network απενεργοποιημενο).

3) Η μπαταρία το ίδιο πάνω κατω αν και είναι νωρίς ακόμα να πω.

4) Η παραλειψη των contacts στον dier είναι τραγικη. Το touchwiz γενικά το ίδιο με την Gb.

5) Γενικά δεν καταλαβαίνω πως σας αρέσει το scrollαρισμα της ICS. Στη Gb ήταν πολύ πιο smooth, εδω είναι πολύ αργο και κάνει καρε-καρε καμιά φορά.

7) Ο syock browser είναι παρα πολύ καλός και ανανεωμενος.

Να πω ότι έκανα hard reset πριν την αναβάθμιση. Γενικά η ICS δεν είναι κατι φοβερό. Είναι το ίδιο γραφικο περιβάλλον αφού δεν έχουν αλλάξει το touchwiz καθόλου και γενικά βλέπω πιο πολλά προβλήματα από πριν. Όσοι είστε σε Gb αν είστε ευχαριστημενοι μην την κανετε την αναβάθμιση θα προτεινα.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, η gingerbread συνολικά είναι καλύτερη.

Προφανώς.Αφού γράφει ότι το τηλέφωνο είναι νεκρό.

Edited by StratosGR

δεν ειπα οτι εβαλες αλλον bootloader aπλα κατι δεν εκανες στη εγκατασταση σωστα.αν μπορουσες να μπεις σε download mode θα το διορθοναμε με φλασαρισμα απο αρχη με rom και τον παλιο bootloader αφου εκανες πρωτα ολα τα wipe.αλλα αν δεν μπαινεις σε download mode ti ναπο δεν ξερω

Το κινητό σου είναι το galaxy sii GT-I9100; Μήπως είναι το GT-I9100G?

ρε παιδιά τί ειναι αυτό τώρα με της cosmote τις μ**ες. Το κινητό δεν κλειδώνει. αν πατήσεις το power ξεκληδώνει, δεν ρωτάει για scroll κτλ...

Αν πατήσω παρατεταμένα το power button κλείνει απευθείας ,όυτε για flight mode, silent mode κτλ...ρωτάει τίποτα.

και μέσα στις ρυθμίσεις μερικά εικονίδια ξεπερνάνε τα όρια της οθόνης. Τί είναι αυτά ρε, πλάκα κάνουμε. ξέρουμε κάποια καλή να περάσω? ...ΟΧΧLPH την έχει βάλει κανείς?

και κάτι τελευταίο, τις εφαρμογές από restore του kies τις ξαναφέρνει ή πρέπει να τις ξανα-βάλουμε όλες?

και μου πετάει "μη εγεγραμένο στο δίκτυο". Δεν το βλέπω να έχει σήμα....Τα παίξε τελείως....

Δεν περάστηκε σωστά... Αν πατήσεις το power οι επιλογές που έχεις είναι κλασσικά αθόρυβη λειτουργία, λειτουργία δικτύου, λειτουργία πτήσης, απενεργοποίηση και πλέον προστέθηκε και επανεκκίνηση. (κι εγώ της cosmote έχω, απλά την κατέβασα και την πέρασα με odin)

Edited by Tyxerakias

ρε παιδιά τί ειναι αυτό τώρα με της cosmote τις μ**ες. Το κινητό δεν κλειδώνει. αν πατήσεις το power ξεκληδώνει, δεν ρωτάει για scroll κτλ...

Αν πατήσω παρατεταμένα το power button κλείνει απευθείας ,όυτε για flight mode, silent mode κτλ...ρωτάει τίποτα.

και μέσα στις ρυθμίσεις μερικά εικονίδια ξεπερνάνε τα όρια της οθόνης. Τί είναι αυτά ρε, πλάκα κάνουμε. ξέρουμε κάποια καλή να περάσω? ...ΟΧΧLPH την έχει βάλει κανείς?

και κάτι τελευταίο, τις εφαρμογές από restore του kies τις ξαναφέρνει ή πρέπει να τις ξανα-βάλουμε όλες?

και μου πετάει "μη εγεγραμένο στο δίκτυο". Δεν το βλέπω να έχει σήμα....Τα παίξε τελείως....

Κάτι δεν έκατσε καλά. Έκανες factory reset πριν και μετά την εγκατάσταση;

- Alex

δυστυχώς φιλε μου μονο σβηστό

όχι το κλασσικο το I9100

δυστυχώς ούτε σε download mode μπαινει

για να δουμε θα επιχειρήσω και κατι αλλο το απογευμα να δουμε

Vita Brevis

Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με το wifi μετα το ICS update.

Εμενα μετα το update σταματησε να συνδεεται στο router , (πριν το update εμπαινε αμεσως).

Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα ?

Μου φαινεται πρεπει να εχω προβλημα με τα partitions γιατι βλεπω 2 mnt/sdcard/external_sd τι θα γινει αν ξσνακανω εγκατασταση με Odin και κανω tick στο re-partition;

• The topic was unpinned