Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στα μηνύματα δε μου γυρνάει σε ελληνικά. σύρωντας πάνω στο space αλλάζει

από αγγλικά σε ελληνικά αλλά τα γράμματα παραμένουν αγγλικά:(.

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το ίδιο πράγμα ακριβώς με την ισπανική είναι:lol:.

ούτε wallpapers ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα.

Eίναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια rom. Όσοι είχανε βάλει

την ισπανική δε χρειάζεται να κάνουν τίποτα.

Τη συσκευη την πηρα απο Γερμανο αλλα ειχε μεσα branded firmware BOKK1 (COS).

Μπορω να το αλλαξω σε EUR ωστε με την αναβαθμιση να παρει την LP7 ?? Ξερει κανεις εαν και πως γινεται αυτο?

Ετσι κι αλλιως μαλλον θα αλλαξω παροχο, οποτε δε θελω να εχω branded firmware.

Όχι δε γίνεται μέσω Kies. Αν θέλεις να βάλεις EUR ακολούθησε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα.

- Alex

Καλησπέρα κούκλες,

Το είχα παρατήσει καιρό το άθλημα και τώρα όσα λέτε μου φαίνονται κινέζικα. :blink:

Καταρχάς σήμερα μου είχε βγάλει notification για νέο firmware μέσω FOTA αλλά επειδή χρειαζόμουν το κινητό εκείνη την ώρα δεν το έκανα. Τώρα που προσπαθώ να το κάνω manually δεν βρίσκει νέο firmware.

Το κινητό το είχα πάρει από πλαίσιο, κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε κάνει ένα FOTA upgrade.

Με το code στο dialer μου βγάζει τα παρακάτω :

PDA:I9100XWKI4

PHONE:I1900XXKI1

CSC:I1900OXXKI2

(περιέργως βλέπω πως στο sammobile δεν έχει rom με csc OXXKI2)

Βάση αυτών χρειάζεται να περάσω συγκεκριμένη ICS? Ποιά?

Παράλληλα το Kies μου έκανε κάτι disconnect, όταν προσπάθησα να κάνω το firmware upgrade, και το έκανα uninstall/reinstall. Πλέον όμως δεν περνάει τους USB drivers με αποτέλεσμα ούτε στο Kies να αναγνωρίζει το κινητό αλλά φαντάζομαι ούτε και στον Odin? Όταν τρέχω το troubleshoot connection και περνάει έναν driver, τα win7 64 μου βγάζουν σφάλμα πως δεν βρέθηκε. Τον έχω αφαιρέσει από device manager και το έχω ξανατρέξει αλλά no joy. Μέσα στο φάκελο του Kies υπάρχουν διάφοροι drivers, φαντάζομαι ονομασμένοι βάση του chip (?), γνωρίζει κανέις ποιόν μπορώ να εγκαταστήσω manually για το GS2?

Μπορουμε, όπως αναφέρθηκε, να την κάνουμε είτε cfroot είτε με τον άλλο τρόπο για ics που έχει στις οδηγίες για root έτσι?

Στα μηνύματα μπορείς να γράψεις 160 γράμματα ελληνικά ή πρέπει να κατεβάσεις άλλο πρόγραμμα για μηνύματα ή πληκτρολόγιο..?

Καλησπέρα κούκλες,

Το είχα παρατήσει καιρό το άθλημα και τώρα όσα λέτε μου φαίνονται κινέζικα. :blink:

Καταρχάς σήμερα μου είχε βγάλει notification για νέο firmware μέσω FOTA αλλά επειδή χρειαζόμουν το κινητό εκείνη την ώρα δεν το έκανα. Τώρα που προσπαθώ να το κάνω manually δεν βρίσκει νέο firmware.

Το κινητό το είχα πάρει από πλαίσιο, κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε κάνει ένα FOTA upgrade.

Με το code στο dialer μου βγάζει τα παρακάτω :

PDA:I9100XWKI4

PHONE:I1900XXKI1

CSC:I1900OXXKI2

(περιέργως βλέπω πως στο sammobile δεν έχει rom με csc OXXKI2)

Βάση αυτών χρειάζεται να περάσω συγκεκριμένη ICS? Ποιά?

Παράλληλα το Kies μου έκανε κάτι disconnect, όταν προσπάθησα να κάνω το firmware upgrade, και το έκανα uninstall/reinstall. Πλέον όμως δεν περνάει τους USB drivers με αποτέλεσμα ούτε στο Kies να αναγνωρίζει το κινητό αλλά φαντάζομαι ούτε και στον Odin? Όταν τρέχω το troubleshoot connection και περνάει έναν driver, τα win7 64 μου βγάζουν σφάλμα πως δεν βρέθηκε. Τον έχω αφαιρέσει από device manager και το έχω ξανατρέξει αλλά no joy. Μέσα στο φάκελο του Kies υπάρχουν διάφοροι drivers, φαντάζομαι ονομασμένοι βάση του chip (?), γνωρίζει κανέις ποιόν μπορώ να εγκαταστήσω manually για το GS2?

Την LP7, υπάρχει στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος.

Μπορουμε, όπως αναφέρθηκε, να την κάνουμε είτε cfroot είτε με τον άλλο τρόπο για ics που έχει στις οδηγίες για root έτσι?

Στα μηνύματα μπορείς να γράψεις 160 γράμματα ελληνικά ή πρέπει να κατεβάσεις άλλο πρόγραμμα για μηνύματα ή πληκτρολόγιο..?

Ναι μπορείς και τους 2 τρόπους. Ο 2ος (χωρίς αλλαγμένο kernel) είναι πιο "καθαρός" απλά γι'αυτούς που δεν το πολυπειράζουν το τηλέφωνο. Όσο για τα μηνύματα, νομίζω ότι μπορείς, αν είναι σε GSM o τρόπος εισαγωγής. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.

Τελικα ποια ειναι η ελληνικη unbranded; Γιατι η LPH ειναι αρκετα παλια εκδοση για να βγηκε τωρα...

Η LP7. Η οποία έχει baseband version (modem) LPH. Κάνε *#1234# στον dialer, εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Το όνομα τoυ firmware είναι στο PDA.

- Alex

Το περιεργο ειναι οτι το Δονηση και Κληση μου το βγαζει στα γερμανικα.Εκανα wipe πριν την εγκατασταση και ξανα wipe μετα.Το LP7 περασα με Odins.Κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?

Παιδια δεν ξερω αν σας το εκανε εσας αλλα με το που συνδεθηκα στο Google play μετα το update σε ICS και ανοιξα το wi fi αρχησε αυτοματα να

μου κατεβαζει τις εφαρμογες και τα games που ειχα στην Gingerbread.Πως σταματαει αυτο;

Στην ενημερωση λογισμικου απο το μενου του android 2.3.4 δειχνει οτι εχει καποια αναβαθμιση.Να την περασω απο εκει με wifi ή απο kies?

Εμένα δεν μου βγάζει την αναβάθμιση, ούτε από ΟΤΑ ούτε από ΚΙΕΣ!

Πως μπορώ να την περάσω χωρίς ροοτ και να χάσω την εγγύηση?

Αυτό έχω ...(με Voda σύνδεση): Έκδοση βασικού φάσματος: Ι9100ΧΧΚΙ4

Έκδοση Kernel : 2.6.35.7-I9100XWKJ2-CL676699 root@DELL144#2

αριθμός κατασκευής: gingerbread.XWKJ2

Ευχαριστώ! :)

Κάποια βοήθεια ρε παιδιά??

Το περιεργο ειναι οτι το Δονηση και Κληση μου το βγαζει στα γερμανικα.Εκανα wipe πριν την εγκατασταση και ξανα wipe μετα.Το LP7 περασα με Odins.Κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?

Το ιδιο και σε μενα. Και στην LPD που περασα με KIES και στην LP7 που περασα με ODIN.

Η LP7. Η οποία έχει baseband version (modem) LPH. Κάνε *#1234# στον dialer, εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Το όνομα τoυ firmware είναι στο PDA.

Εχω περασει την XXLPQ την πολωνικη αλλα λεω να περασω την ελληνικη. Θα χρειαστει wipe μετα; Γιατι πραγματικα δεν εχω καθολου χρονο να το στησω απο την αρχη...

Εμένα δεν μου βγάζει την αναβάθμιση, ούτε από ΟΤΑ ούτε από ΚΙΕΣ!

Πως μπορώ να την περάσω χωρίς ροοτ και να χάσω την εγγύηση?

Αυτό έχω ...(με Voda σύνδεση): Έκδοση βασικού φάσματος: Ι9100ΧΧΚΙ4

Έκδοση Kernel : 2.6.35.7-I9100XWKJ2-CL676699 root@DELL144#2

αριθμός κατασκευής: gingerbread.XWKJ2

Ευχαριστώ! :)

Το τηλέφωνό σου δεν είναι ελληνικό, είναι κάποιας άλλης χώρας... είσαι σίγουρος ότι έχεις το I9100 και όχι το I9100G?. Στο Kies τι σου λέει στο firmware?

- Alex

Κάποια βοήθεια ρε παιδιά??

Επειδη απο οτι φαινεται δεν ειναι ελληνικο (και δεν τρεχει τιποτα με αυτο) καλυτερα περνα την lp7 μεσω Odin και θα εισαι μια χαρα :D

Εχω περασει την XXLPQ την πολωνικη αλλα λεω να περασω την ελληνικη. Θα χρειαστει wipe μετα; Γιατι πραγματικα δεν εχω καθολου χρονο να το στησω απο την αρχη...

Ας μην το λέμε 100 φορές... ΠΑΝΤΑ συνιστάται το wipe όταν αλλάζεις firmware, για να αποφύγεις τυχόν πρόβληματα. Γίνεται και χωρίς wipe. Απλά το τηλέφωνό σου θα είναι πιο αργό απ'ότι χωρίς, και ενδέχεται κάποιες εφαρμογές να σου κολλήσουν. Μπορεί όμως και όλα να είναι ΟΚ, εξαρτάται από το τι εφαρμογές έχει ο καθένας. Αν πάντως σου κάνει προβλήματα, θα είναι επειδή δεν έκανες wipe.

- Alex

Ας μην το λέμε 100 φορές... ΠΑΝΤΑ συνιστάται το wipe όταν αλλάζεις firmware, για να αποφύγεις τυχόν πρόβληματα. Γίνεται και χωρίς wipe. Απλά το τηλέφωνό σου θα είναι πιο αργό απ'ότι χωρίς, και ενδέχεται κάποιες εφαρμογές να σου κολλήσουν. Μπορεί όμως και όλα να είναι ΟΚ, εξαρτάται από το τι εφαρμογές έχει ο καθένας. Αν πάντως σου κάνει προβλήματα, θα είναι επειδή δεν έκανες wipe.

Παντα κανω wipe απλα επειδη τρεχω αυτη την περιοδο ελεγα μηπως γλυτωσω το στησιμο. Καλως θα την δοκιμασω οταν βρω χρονο, σε καμια βδομαδα δηλαδη. Απο θεμα contacts παιζουν κανονικα τα ελληνικα κανοντας scrolling;

Καλησπερα. Καποιος που ειχε την LPQ και εβαλε την LP7 θα μπορουσε να πει καποια συγκεκριμενα πραγματα ως προς το αν και κατα ποσο ειναι βελτιωμενη;

παιδια εγω ειχα αλλο κουφο μετα την αναβαθμιση.

Δεν δουλευε η καμερα, μου εμφανιζε camera failed

Εκανα restart και ολα οκ.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μετα την εγκατασταση καντε του ενα restart :p

Edited by ecb116
LG G3

Το τηλέφωνό σου δεν είναι ελληνικό, είναι κάποιας άλλης χώρας... είσαι σίγουρος ότι έχεις το I9100 και όχι το I9100G?. Στο Kies τι σου λέει στο firmware?

Στο ΚΙΕΣ που το συνδέω που λέει πως είναι το GT- I9100

Στο άλλο που με ρωτάς , μου γράφει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό!

PDA:KJ2 / PHONE:k14 CSC:KJ1 (XEF)

Στο ΚΙΕΣ που το συνδέω που λέει πως είναι το GT- I9100

Στο άλλο που με ρωτάς , μου γράφει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό!

PDA:KJ2 / PHONE:k14 CSC:KJ1 (XEF)

Η ΧΕF απο οτι ειδα λιγακι ειναι Γαλλικη branded....

παιδια εγω ειχα αλλο κουφο μετα την αναβαθιμιση.

Δεν δουλευε η καμερα, μου εμφανιζε camera failed

Εκανα restart και ολα οκ.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μετα την εγκατασταση καντε του ενα restart :p

Restart φυσικά, και factory reset είναι τα standard που συνιστώνται μετά απο κάθε αναβάθμιση. Οποιαδήποτε προβλήματα (κάμερα, gallery, βραδύτητα γενικά), στις περισσότερες περιπτώσεις λύνονται με factory reset.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι που δεν έχουν κάνει root δε θέλουν να το κάνουν για να μη χάσουν τα δεδομένα τους.... κάντε root και πάρτε ένα backup με το titanium backup. Ο οδηγός για root περιέχει έναν τελείως ακίνδυνο και πανεύκολο τρόπο, ο οποίος είναι πλήρως αντιστρέψιμος, οπότε δεν υπάρχει θέμα εγγύησης.

Αν δε θέλετε να κάνετε root με τίποτα, απλά θα χάσετε κάποια δεδομένα εφαρμογών. Το factory reset εξακολουθεί να συνιστάται.

- Alex

Στην καρτέλα ΗΧΟΣ έχουν ξεχάσει να μεταφράσουν μια επιλογή...(Vibrieren und klingeln)

στην LPD

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Δεν εχω καταλαβει κατι.

Factory reset κανω πριν η μετα την αναβαθμιση?

Oποτε θες. Καλυτερα μετα κατα τη γνωμη μου... αλλα δεν νομιζω οτι κανει μεγαλη διαφορα.

• The topic was unpinned