kostas180 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μολις τωρα κατεβαζω την ics.το τηλ ειναι βονταφον.αρα μαλλον γενικη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ήρθε και σε μένα που έχω Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 άρα έχουμε επίσημε ελληνική ics ??? :D με κιες την βάλατε παιδια ή ota? Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vshadow Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Και σε εμένα με cosmote μόλις άναψα το wifi το πρωί μου έβγαλε μήνυμα να κατεβάσω το ics (210 ΜΒ περίπου). Θα το εγκαταστήσω σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ναι, έχουμε επίσημη ελληνικη. Lp7 μου λέει στο kies. Ερώτηση. Στο ota update του πατησα remind me -> never. Τώρα όταν κανω search updates μου λέει no updates. Τι μπορώ να κάνω για να μου ξαναεμφανισει το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλημέρα σε όλους. Μόλις κατεβάζω την επίσημη εκδοσή το ICE CREAM 4 OTA ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 ειναι προτιμοτερο το update μεσω kies η μεσω wifi παιδια;;; πριν λιγο μου ρθε κι εμενα... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μήπως μπορείτε να γράψετε ποιό modem έχει; Και γενικά τα στοιχεία του firmware. PDA, phone, CSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μήπως μπορείτε να γράψετε ποιό modem έχει; Και γενικά τα στοιχεία του firmware. PDA, phone, CSC PDA: LPD, PHONE:LP5, CSC:LP5(COS) Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σύνδεση vodafone, κινητό αγορασμένο από εξωτερικό, το έχω κάνει root όμως...στο kies δεν μου βγαίνει update...τι από τα προηγούμενα δεν είναι "πρέπον"; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Επιτελους ελληνικη αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλημερα.lpd; αξιζει;διαφορες με lp7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 ακομα κανω εγκατασταση μολις τελειωσει θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μήπως μπορείτε να γράψετε ποιό modem έχει; Και γενικά τα στοιχεία του firmware. PDA, phone, CSC καλημερα κι απο μενα. Μολις τελειωσε η αναβάθμιση. Τα στοιχεια φαινονται (ελπίζω!) στην φωτό. Για να δουμε πως θα παει απο μπαταρία κατ αρχίν, διοτι πολλά (αρνητικά) ακουω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πως γινεται ο trecker να περνει LP5 και ο Dimdim LP7????? :blink: Μηπως ενας απο τους δυο ειναι απο αλλη χωρα το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 μια ερώτηση και από μένα πριν κάνω κι'εγώ την αναβάθμιση!! ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε hard kai soft reset? τα κάνουμε πριν ή μετά την αναβάθμιση? εγώ θα ήθελα να χαθούν οι περιττοί φάκελοι που έχουν μαζευτεί μέσα στα αρχεία αλλά αν είναι δυνατόν να μην χάσω τα προγράμματα και τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman358 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά εμένα σε rooted s2 αγορασμένο από εδώ απέτυχε η αναβάθμιση... Την προσπάθησα από το κινητό αρχικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 και σε cosmote μεσω kies να παρω backup και να το περασω η δεν χανω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 εγω δεν εχασα τιποτα παντως. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 για να εισαι οκ μετα την ενημερωση και να μην τρως κολληματα πρεπει να κανεις hard reset αρα αναγκαστικα θα χασεις ρυθμισεις και οτι ειναι αποθηκευμενο στην εσωτερικη μνημη Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 μια ερώτηση και από μένα πριν κάνω κι'εγώ την αναβάθμιση!! ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε hard kai soft reset? τα κάνουμε πριν ή μετά την αναβάθμιση? εγώ θα ήθελα να χαθούν οι περιττοί φάκελοι που έχουν μαζευτεί μέσα στα αρχεία αλλά αν είναι δυνατόν να μην χάσω τα προγράμματα και τις επαφές δεν γινεται να μην χαθουν προγραμματα και επαφες με reset (hard ή soft). 1) ή περνεις backup με titanium backup (πρεπει να εισαι root) και το κοβω να μην εισαι 2) μετα το hard reset κατσε 1-2-3 ωριτσες και ξαναστησε το κινητο απο την αρχη Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Εγώ έχω το κινητό εδώ κ ένα χρόνο κ δεν έχω κάνει ποτέ soft ούτε hard reset...Πιστεύετε πως επιβάλεται τώρα μετά την αναβάθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 καλημερα κι απο μενα. Μολις τελειωσε η αναβάθμιση. Τα στοιχεια φαινονται (ελπίζω!) στην φωτό. Για να δουμε πως θα παει απο μπαταρία κατ αρχίν, διοτι πολλά (αρνητικά) ακουω.. Kαι υποψιν για ολους για μπαταρια το ICS δεν ειναι GB να κλεινουν αυτοματα τα προγραματα με το κουμπι back.πρεπει να το κανετε μεσα απο επιλογες προγραματιστη και να τικαρετε το διαγραφη δραστηριοτητων μεσα στις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Κοπρίτης Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 τσεκαρα κι εγω μπας και την βρει την καινουρια αλλα ματαια φοραω την κυπριακη LPQ και θελω να αλλαξω λογω κακου σηματος κυριως οποτε απ'οτι καταλαβα παει για manual upgrade κι οχι μεσω kies. εχετε καμια εφαρμογη να προτεινετε για πληρες backup επαφων, sms, ρυθμισεων και εφαρμογων? Το κινητο δεν ειναι rooted, ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση www.slackerxl.com Custom PC Creations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδια για να παρετε την Ελληνικη ICS απο KIES πρεπει να φορατε ελληνικη και οχι οποιαδηποτε αλλη και η τελευταια ελληνικη ηταν η BOKK1 Μην περιμενετε με αλλες να παρετε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts