paros99 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάντως πέρα απο την πλάκα κάποτε είχα iPhone. To έδωσα για διάφορους λόγους αλλά ενας απο τους σημαντικότερους είναι αυτός ο καρκίνος που ακούει στο όνομα iTunes. Ποτέ δεν πίστευα οτι θα έβρισκα πρόγραμμα χειρότερο απο αυτό! Εύγε KIES με έκανες να αναπολώ το iTunes χαχαχα Τουλάχιστον στο itunes συνδέεις το τηλέφωνο σου και μένεις ήσυχος... Εμένα πάλι το kies με macbook pro δεν συνδέεται... Τα κατάφερα και πέρασα την LP7 με windows υπολογιστή και μου συνδέθηκε και στον kies αλλά σε mac με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάντως πέρα απο την πλάκα κάποτε είχα iPhone. To έδωσα για διάφορους λόγους αλλά ενας απο τους σημαντικότερους είναι αυτός ο καρκίνος που ακούει στο όνομα iTunes. Ποτέ δεν πίστευα οτι θα έβρισκα πρόγραμμα χειρότερο απο αυτό! Εύγε KIES με έκανες να αναπολώ το iTunes χαχαχα Τουλάχιστον στο itunes συνδέεις το τηλέφωνο σου και μένεις ήσυχος... Εμένα πάλι το kies με macbook pro δεν συνδέεται... Τα κατάφερα και πέρασα την LP7 με windows υπολογιστή και μου συνδέθηκε και στον kies αλλά σε mac με τίποτα... Οντως το θεμα "KIES" ειναι για κλαματα. Απο τοτε που rootara το κινητο το απεγκατεστησα κ ησυχασα.. Πληρες backup (image) των παντων σε 2 λεπτα κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο, με το kies ακομα μαλλον θα περιμενα.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Από που μπορούμε να κατεβάσουμε την XWPL8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Προετοιμασία Κατεβάζεις το KIES από εδώ πέρα. Μετά το εγκαθιστάς στον υπολογιστή και φροντίζεις να το κλείσεις. Σημείωση, το KIES δεν χρειάζεται, αυτό που θέλεις είναι τους Drivers για το κινητό. Οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του KIES. Ο σύνδεσμος πλεον δε λειτουργεί. Μήπως να γίνει μια ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Στο επίσημο site της Samsung μπαίνεις δεν είναι κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Στο επίσημο site της Samsung μπαίνεις δεν είναι κάτι.. Εγώ το ξέρω. Απλά το λέω για να είναι πλήρης ο οδηγός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγώ το ξέρω. Απλά το λέω για να είναι πλήρης ο οδηγός. Thanks για την επισήμανση. Διορθώθηκε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Τώρα θα λειτουργεί κανονικά ο σύνδεσμος, αλλά ως συνήθως δε θα λειτουργεί το ίδιο το kies :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 καλησπερα σας!ειμαι νεο μελος και συγχωρεστε με αν δεν κανω κατι σωστα..εχω ενα galaxy s2 το οποιο το πηγα χθες σε ενα γνωστο μου να μου το αναβαθμησει σε ics οχι μεσω kies ομως.μεσω κιες μπορουσα και μονος μου.το μονο που θα μπορουσα να κανω μονος μου φυσικα γιατι ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος.τωρα που εχω μετανιωσει επανερχεται?εχω χασει την εγγυηση?μπορει ενας ασχετος να το επαναφερει η θελει αρκετες γνωσεις?θελω δηλαδη να γινει οπως ηταν κ οταν το σινδεω στο κιες να μη μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναβαθμηση μεσω κιες.ευχαριστω Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 καλησπερα σας!ειμαι νεο μελος και συγχωρεστε με αν δεν κανω κατι σωστα..εχω ενα galaxy s2 το οποιο το πηγα χθες σε ενα γνωστο μου να μου το αναβαθμησει σε ics οχι μεσω kies ομως.μεσω κιες μπορουσα και μονος μου.το μονο που θα μπορουσα να κανω μονος μου φυσικα γιατι ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος.τωρα που εχω μετανιωσει επανερχεται?εχω χασει την εγγυηση?μπορει ενας ασχετος να το επαναφερει η θελει αρκετες γνωσεις?θελω δηλαδη να γινει οπως ηταν κ οταν το σινδεω στο κιες να μη μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναβαθμηση μεσω κιες.ευχαριστω γινεται πανευκολα. Περνας μεσω odin (ετσι εκανε την αναβαθμιση και ο γνωστος σου) την επισημη ελληνικη 2.3.4 και εισαι ΟΚ. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 καλησπερα σας!ειμαι νεο μελος και συγχωρεστε με αν δεν κανω κατι σωστα..εχω ενα galaxy s2 το οποιο το πηγα χθες σε ενα γνωστο μου να μου το αναβαθμησει σε ics οχι μεσω kies ομως.μεσω κιες μπορουσα και μονος μου.το μονο που θα μπορουσα να κανω μονος μου φυσικα γιατι ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος.τωρα που εχω μετανιωσει επανερχεται?εχω χασει την εγγυηση?μπορει ενας ασχετος να το επαναφερει η θελει αρκετες γνωσεις?θελω δηλαδη να γινει οπως ηταν κ οταν το σινδεω στο κιες να μη μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναβαθμηση μεσω κιες.ευχαριστω διαβασε το οδηγο στην πρωτη σελιδα και εινα ευκολο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) συγνωμη αλλα τι σημαινει ξεζιπαρεις?το διαβασα στην πρωτη σελιδα στο δευτερο βημα..και κατι ακομα εγω στην ουσια πρεπει να αλλαξω το λεγομενο firmware και ολα καλα?θα μπορω μετα να κανω κανονικα την αναβαθμηση οταν βγει μεσω κιες?και ουτε χανω την εγγυηση?εγω ειχα την 2.3.5. αρα πρεπει να επιλεξω την firmware του νοεμβριου του 2011 που γραφει greece cosmote?αν κανω κατι λαθος παει το κινητο το εκαψα?και πως γινεται αποσυμπιεση ενως αρχειου?sorry για τις απανωτες ερωτησεις.. Edited April 21, 2012 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Μετα την Ισπανικη LP7 που εχει προστεθει στο αρχικο ποστ εδω, εχουν εμφανιστει κι αλλες LP7 οπως Αγγλικη/Ιρλανδικη, Γερμανικη, και Ολλανδικη. Εχει δοκιμασει κανεις καποια απο αυτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 συγνωμη αλλα τι σημαινει ξεζιπαρεις?το διαβασα στην πρωτη σελιδα στο δευτερο βημα..και κατι ακομα εγω στην ουσια πρεπει να αλλαξω το λεγομενο firmware και ολα καλα?θα μπορω μετα να κανω κανονικα την αναβαθμηση οταν βγει μεσω κιες?και ουτε χανω την εγγυηση?εγω ειχα την 2.3.5. αρα πρεπει να επιλεξω την firmware του νοεμβριου του 2011 που γραφει greece cosmote?αν κανω κατι λαθος παει το κινητο το εκαψα?και πως γινεται αποσυμπιεση ενως αρχειου?sorry για τις απανωτες ερωτησεις.. ανοιξε τον zip φακελο που κατεβασες και βαλε αυτα που εχει μεσα σε εναν δικο σου φακελο κατέβασε το firmware που πρέπει ( αφου εισαι cosmote παρε αυτο) αφου κατεβάσεις το firmware ανοιξε το , πάρε απο μέσα το αρχείο που εχει κατάληξη tar και αποθήκευσε το στον υπολογιστή σου Σου προτείνω να διαβάσεις λιγο ,δεν ειναι τίποτα δύσκολο αλλα πρέπει ασχοληθείς Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) οι drivers πρεπει με καποιο τροπο να μπουνε στο odin? Edited April 21, 2012 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Μετα την Ισπανικη LP7 που εχει προστεθει στο αρχικο ποστ εδω, εχουν εμφανιστει κι αλλες LP7 οπως Αγγλικη/Ιρλανδικη, Γερμανικη, και Ολλανδικη. Εχει δοκιμασει κανεις καποια απο αυτες; εχω τη γερμανικη εκδοση το τηλεφωνο μου ειναι γερμανικο.μια χαρα ειναι.χτες εβαλα τον speedmod κερνελ και το καινουργιο θεμα του Vertimous απο XDA και ειναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 o odin πως ανοιγει? Ανοιγμα του Οdin zip αρχειου, και τρεξιμο του exe αρχειου που θα βρεις μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 οι drivers πρεπει με καποιο τροπο να μπουνε στο odin? oi drivers εγκαθιστώνται στον υπολογιστή σου ,μην βιάζεσαι γιατι σε βλεπω να τα κανεις θάλασσα Γιατι δεν το πας στο παιδι που στο έφτιαξε στην αρχή ,να σου περάσει το firmware που θέλεις ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 εχω τη γερμανικη εκδοση το τηλεφωνο μου ειναι γερμανικο.μια χαρα ειναι.χτες εβαλα τον speedmod κερνελ και το καινουργιο θεμα του Vertimous απο XDA και ειναι super Πολυ ωραια. Με ενδιαφερει να δω πως δουλευει η επισημη ρομ χωρις τιποτε custom. Την δουλεψες καθολου αρχικα εντελως stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 oi drivers εγκαθιστώνται στον υπολογιστή σου ,μην βιάζεσαι γιατι σε βλεπω να τα κανεις θάλασσα Γιατι δεν το πας στο παιδι που στο έφτιαξε στην αρχή ,να σου περάσει το firmware που θέλεις ? ειμαι σχεδον ετοιμος,εχω ανοιξει το odin και ολα ειναι οπως στις εικονες της πρωτης σελιδας.παρολα αυτα φοβαμαι να το ξεκινισω.δεν μπορω να τον βρω αμεσα μιχαλη ,αλλιως δεν θα ασχολιωμουν καθολου.παντως κατι μου εμεινε απο αυτη την διαδικασια χαρη σε σας και σας ευχαριστω!παντως σιγουρα μετα απο αυτη την αλλαγη firmware θα εχω παλι κανονικα την εγγυηση μου και θα μπορω να αναβαθμησω μεσω κιες?ειναι η τελευταιες μου ερωτησεις και αν τελικα τα καταφερω τερμα τα "πυραματα".μονο οτι γινεται μεσω κιες.ευχαριστω και παλι που ασχολιθηκατε καλο βραδυ! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ειμαι σχεδον ετοιμος,εχω ανοιξει το odin και ολα ειναι οπως στις εικονες της πρωτης σελιδας.παρολα αυτα φοβαμαι να το ξεκινισω.δεν μπορω να τον βρω αμεσα μιχαλη ,αλλιως δεν θα ασχολιωμουν καθολου.παντως κατι μου εμεινε απο αυτη την διαδικασια χαρη σε σας και σας ευχαριστω!παντως σιγουρα μετα απο αυτη την αλλαγη firmware θα εχω παλι κανονικα την εγγυηση μου και θα μπορω να αναβαθμησω μεσω κιες?ειναι η τελευταιες μου ερωτησεις και αν τελικα τα καταφερω τερμα τα "πυραματα".μονο οτι γινεται μεσω κιες.ευχαριστω και παλι που ασχολιθηκατε καλο βραδυ! θα έχεις κανονικά την εγγυηση σου ,μην αγχώνεσαι ολα καλά θα πανε Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Πολυ ωραια. Με ενδιαφερει να δω πως δουλευει η επισημη ρομ χωρις τιποτε custom. Την δουλεψες καθολου αρχικα εντελως stock? βεβαια την εχω αρκετες μερες και με στοκ ειναι μια χαρα.απλα τρωει παραπανω μπαταρια γιαυτο εβαλα τον speedmod kai ειναι πλεον στα ιδια επιπεδα με GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia84 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 βεβαια την εχω αρκετες μερες και με στοκ ειναι μια χαρα.απλα τρωει παραπανω μπαταρια γιαυτο εβαλα τον speedmod kai ειναι πλεον στα ιδια επιπεδα με GB Παιδιά καμιά νέα rom έχει βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Ανεβηκε μια επισημη LP8 απο Αυστραλια. Τι λετε, θα εχει ελληνικα; Θα πιανει ''σήμα'' εδώ? :D Υπ΄οψην ειναι 717ΜΒ!!! Ενω αυτες που υπαρχουν μεχρι στιγμης παιζουνε στα 380ΜΒ, παιζει τιποτα παράλογο? :p Edited April 22, 2012 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ανεβηκε μια επισημη LP8 απο Αυστραλια. Τι λετε, θα εχει ελληνικα; Θα πιανει ''σήμα'' εδώ? :D Υπ΄οψην ειναι 717ΜΒ!!! Ενω αυτες που υπαρχουν μεχρι στιγμης παιζουνε στα 380ΜΒ, παιζει τιποτα παράλογο? :p Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Απολύτως καμία.Δεν την έχω δει ακόμα αλλά κάποιο λάθος κάνεις.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts