QQTilt Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Οι εκδόσεις 2.3.5 και 2.3.6 προσφέρουν κάτι παραπάνω απ την 2.3.4 που απ ότι κατάλαβα είναι η τελευταία ελληνική επίσημη? Επίσης παιρνόντας 2.3.5 ή 2.3.6 χάνεται η εγγύηση σωστά? Γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ? Όποιος γνωρίζεις θα σου απαντήσει. Δεν ενδείκνυται να επαναλαμβανόμαστε. Εναλλακτικά μπορείς να διαβάσεις τις πιο πίσω σελίδες που έχουν απαντηθεί όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καταρχήν καλωσήρθες και ΜΗΝ αγχώνεσαι όλα εύκολα είναι :cool: Σου παραθέτω τα βήματα. 1. HARD RESET (wipe data/factory defaults, wipe cache, wipe dalvik cache -το τελευταίο είναι στο μενού advanved- πάντα στο CWM αυτά) 2. Περνάς την στοκ που θες με το odin. Όλα τα stock περιέχουν κερνελ δεν χρειάζεται να τον περάσεις ξεχωριστά! 3. Κατεβάζεις τον αντίστοιχο CF-root κερνελ όπως σωστά είπες και τον περνάς με το οδιν 4. Έτοιμος εκανα το flashing και αφου ξεκινησε το τηλεφωνο μου βγαζει σφαλμα Λυπουμαστε! υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Οδηγος ρυθμισης (διαδικασια com.android.setupwizard) προσπαθηστε ξανα Παταω το κουμπι αναγκαστικο κλεισιμο και βγαζει αλλο ενα μυνημα Λυπουμαστε! υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Πλαισιο υπηρεσιων Google (διαδικασια com.google.process.gapps) προσπαθηστε ξανα Μετα με βγαζει να πατησω στο android εικονιδιο για να ξεκινησω και παλι απο την αρχη εμφανιζονται αυτα τα μυνηματα. ολο αυτο κανει Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 εκανα το flashing και αφου ξεκινησε το τηλεφωνο μου βγαζει σφαλμα Λυπουμαστε! υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Οδηγος ρυθμισης (διαδικασια com.android.setupwizard) προσπαθηστε ξανα Παταω το κουμπι αναγκαστικο κλεισιμο και βγαζει αλλο ενα μυνημα Λυπουμαστε! υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Πλαισιο υπηρεσιων Google (διαδικασια com.google.process.gapps) προσπαθηστε ξανα Μετα με βγαζει να πατησω στο android εικονιδιο για να ξεκινησω και παλι απο την αρχη εμφανιζονται αυτα τα μυνηματα. ολο αυτο κανει Ξαναέκανες factory reset μετά το φλασάρισμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) oxi επρεπε? τωρα φαινετε να ειναι ενταξει. ξαναεκανα factory reset και ξαναπερασα το firmware και με προχωρησε Edited February 17, 2012 by Epicouros Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 oxi πρεπει??? Αν έχεις πρόβλημα μετά την εγκατάσταση ναι.Εσύ έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ενταξει τωρα ειναι οκ! εχω την 2.3.4 ! τον root κερνελ πως θα τον περασω? παλι επιλεγω pda στο oddin και κανω το ιδιο?? factory reset η τιποτα αλλο?? Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ενταξει τωρα ειναι οκ! εχω την 2.3.4 ! τον root κερνελ πως θα τον περασω? παλι επιλεγω pda στο oddin και κανω το ιδιο?? factory reset η τιποτα αλλο?? PDA στο Odin και τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) με το "μαμα" firmware βλεπω οτι στις εφαρμογες sms (handcent sms + default εφαρμογη) δεν αλλαζει το πληκτρολογιο στα Ελληνικα... ενω εχω φτιαξει την γλωσσα/γλωσσα πληκτρολογιου κτλ στις ρυθμισεις πριν με το αλλο firmware ηταν μια χαρα. μηπως η εκδοση που εγκατεστησα ειναι απο αλλη χωρα και κανει κολπα με τα Ελληνικα? Edited February 17, 2012 by Epicouros Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 XWKI4 η καλυτερη οποιος τη θελει εδω. http://www.fileserve.com/file/Rb7kWzr φιλε μου αυτη ειναι ενα αρχειο το οποιο το βαζουμε στο pda του odin ετσι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 κανενας να γνωριζει για τα Ελληνικα στο πληκτρολογιο που αναφερω πιο πανω??? εχει να κανει με την εκδοση? Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Παιδιά η τελευταία official 2.3.6 είναι η : I9100XXKL1 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 κανενας να γνωριζει για τα Ελληνικα στο πληκτρολογιο που αναφερω πιο πανω??? εχει να κανει με την εκδοση? Μονος μου ρωταω μονος μου απανταω.. :D εβαλα το go keyboard μαζι με το greek plugin και ειναι μια χαρα... το firmware Που εχετε δωσει στην προηγουμενη σελιδα δεν υποστηριζει ελληνικα στο πληκτρολογιο. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Μονος μου ρωταω μονος μου απανταω.. :D εβαλα το go keyboard μαζι με το greek plugin και ειναι μια χαρα... το firmware Που εχετε δωσει στην προηγουμενη σελιδα δεν υποστηριζει ελληνικα στο πληκτρολογιο. Δοκίμασε και το smart keyboard pro με το ελληνικό plugin. Δεν είναι δωρεάν (αλλά λογικά θα το βρείς κάπου) και είναι αρκετά καλύτερο σε UI/χρηστικότητα απο το go keyboard. Το μονο "κακό" και στα 2, είναι οτι δεν έχουν πλήρες ελληνικό λεξικό (λείπουν κάποιες λέξεις - τις οποίες όμως μπορείς να προσθέσεις επιτόπου), ή κάποιες είναι εξ ορισμού παρατονισμένες και πρεπει να επιλέξεις τη σωστή απο τη λίστα... Με την ευκαιρία, πέτα κι εκείνη την άχρηστη μαμά εφαρμογή για τα μηνύματα, και κατέβασε το Go Sms. Έτη φωτός μπροστά απο το μάπα μαμά πρόγραμμα... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Κανένα νεότερο για νέα επίσημη ελληνική έκδοση μέσα από kies μετά την 2.3.4 έχει κανείς;;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μαλλον οχι...και εγω σημερα γυρισα σε στοκ (KI4) κατασταση εν αναμονη της ics και στο kies δε μου εβγαζε αναθαθμιση. Εγω νομιζα πως τοσο καιρο θα ειχε βγει μια 2.3.5. (Το csc απο ODK το γυρισα σε EUR)...Αν μπορει καποιος που ξερει σιγουρα ας μας διαφωτισει. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Καλησπερα παιδια. Αγορασα τις προαλες και εγω το s2 μεταχειρισμενο. Δεν εχω ασχοληθει ακομα με custom roms για το συγκεκριμενο τηλεφωνο, γιατι απο οτι ειδα ειναι τελειως διαφορετικη διαδικασια απο οτι με το huawei που ειχα πριν, οποτε θελει μελετη καλη πρωτα. Ηθελα να ρωτησω, αν γνωριζει κανεις ποια εκδοση rom εχω και ποια εκδοση kernel. Εκδοση android 2.3.5 Εκδοση βασικου φασματος I9100XXKI4 Εκδοση kernel 2.6.35.14-shiyah-v2.2 beta16 gm@ubuntu που εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ο μαμισιος kernel. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Κανένα νεότερο για νέα επίσημη ελληνική έκδοση μέσα από kies μετά την 2.3.4 έχει κανείς;;;; :confused: Μαλλον οχι...και εγω σημερα γυρισα σε στοκ (KI4) κατασταση εν αναμονη της ics και στο kies δε μου εβγαζε αναθαθμιση. Εγω νομιζα πως τοσο καιρο θα ειχε βγει μια 2.3.5. (Το csc απο ODK το γυρισα σε EUR)...Αν μπορει καποιος που ξερει σιγουρα ας μας διαφωτισει. Στο samfirmwares υπάρχει η I9100BOKK1, 2.3.5 με country/carrier Greece/Cosmote. Είναι κανονική έκδοση του KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Στο samfirmwares υπάρχει η I9100BOKK1, 2.3.5 με country/carrier Greece/Cosmote. Είναι κανονική έκδοση του KIES. Βασικα ειναι ακρετοι χρηστες με ελληνικα galaxy s2 που εχουν ακομα 2.3.4 και το kies δεν τους βγαζει αναβαθμιση για 2.35/2.3.6 οποτε εγω λεω να περιμενω την ics με 2.3.4 (η οποια μου φαινεται πολυ ευχαριστη μετα απο ενα μεγαλο διαστημα συμβιωσης με chekrom V4 και siyah). Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Καλησπερα. Σημερα περασα Ressurection remix αλλα εχω θεματα με την μπαταρια. Πριν ειχα XWKI4 και τωρα μου αλλαξε ΧΧLPH. Θελω να γυρισω σε στοκ, Τι κανω; Oταν δινω *#1234# δεν κανει τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 XWKI4 η καλυτερη οποιος τη θελει εδω. http://www.fileserve.com/file/Rb7kWzr κωδικος; Εγω δεν τον ξερω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 pan24@myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παιδες καλησπερα. Προσπαθω εδω και δυο μερες να συνδεσω το τηλεφωνο με το Kies και συνεχεια μου λεει να επανασυνδεσω την συσκευη μου σε κατασταση samsung. Τι πρεπει να κανω? Συγνωμη που ρωταω κατι που μπορει να εχει απαντηθει, αλλα δε μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδες καλησπερα. Προσπαθω εδω και δυο μερες να συνδεσω το τηλεφωνο με το Kies και συνεχεια μου λεει να επανασυνδεσω την συσκευη μου σε κατασταση samsung. Τι πρεπει να κανω? Συγνωμη που ρωταω κατι που μπορει να εχει απαντηθει, αλλα δε μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες. Πρεπει να βαλεις στο κινητο σου την μαμα rom/kernel καθως και το σωστο csc και μετα δε θα εχεις πρπβλημα...ετσι οπως εισαι τωρα δεν θα μοορεσεις να βαλεις και την ics οταν με το καλο βγει..ο προηγουμενος κατοχος του κινητου το ειχε πειραγμενο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Πρεπει να βαλεις στο κινητο σου την μαμα rom/kernel καθως και το σωστο csc και μετα δε θα εχεις πρπβλημα...ετσι οπως εισαι τωρα δεν θα μοορεσεις να βαλεις και την ics οταν με το καλο βγει..ο προηγουμενος κατοχος του κινητου το ειχε πειραγμενο. Το ξερω πως ηταν πειραγμενο, αλλα νομιζα οτι η rom ηταν η εργοστασιακη και οτι μονο ο kernel ηταν αλλαγμενος. Να υποθεω οτι οι kernels ειναι τα csc αρχεια και οι roms τα pda? Πως θα ξερω ποια αρχεια ειναι τα εργοστασιακα για rom και kernel, απο το αναλογο site? Γιατι απο οτι εχω δει υπαρχουν πολλα εκει μεσα αλλα δε ξερω ποια ειναι τα stock. Edited February 29, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts