Wishmaster87 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 http://www.lekki.fr/en/19-nokia-3210 ;) Πως τα διαθέτουν αυτά του είδους τα τηλέφωνα;; Έχουν μεταχειρισμένα, αλλάζουν προσόψεις και τα δίνουν; Θέλω να πω.. αν είναι καινούργια, που τα βρίσκουν; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Ένα κινητό τηλέφωνο που αποτέλεσε σύγχρονο τεχνολογικό επίτευγμα της εποχής του, καθώς ήταν από τις πρώτες συσκευές που διέθεταν κεραία εντός της συσκευής, όχι εξωτερική. Η εμφάνισή του μοναδική και ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, με πωλήσεις που αυξάνονταν διαρκώς. Το είχε ο αδερφός μου και περίμενα πως και να μου το δώσει, εφόσον αγόραζε άλλη συσκευή. Όταν το απέκτησα χωρίς υπερβολή πρέπει να είχα αγοράσει την πρώτη κιόλας εβδομάδα που το είχα στα χέρια μου, 4-5 προσόψεις :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Μεγάλες στιγμές με αυτό το κινητό. Ήρθα άδεια καλοκαίρι στην Ελλάδα και έπεισα τον πατέρα μου να κάνει συμβόλαιο για να πάρω το κινητό και του άφησα το 5110, το οποίο βέβαια έχει ακόμη. Το 3210 έμεινε 2 χρόνια στην κατοχή μου, ξαναγύρισε Ελλάδα, έμεινε για κανα χρόνο στη μάνα μου και τέλος χάθηκε στη θητεία του αδερφού μου το 2005. Αθάνατο κινητό πραγματικά, με τεράστιες επιλογές από προσόψεις, αυθεντικές και παζαρίσιες. Το φιδάκι, εννοείται, έλιωνε τα δάχτυλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το 2ο μου κινητό (το 1ο ήταν το εκπληκτικό για την εποχή του 6150). Τον καιρό εκείνο τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη διαφορά ήταν η οθόνη των 5 γραμμών (!) & το dual-band. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εμένα προσωπικά δε μου πολυάρεσε το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μου φαινόταν μεγάλο και βαρύ. Εκείνη την εποχή είχα ένα Panasonic GD-κάτι όντως πιο μικρό και ελαφρύ το οποίο μου φαινόταν πολύ πιο καλό. Εκείνη την εποχή υπήρχε η προκατάληψη οτι πιο μικρό = πιο καλό, γι'αυτό και προτίμησα το Panasonic. Βέβαια δεν είχε εικονομηνύματα και παιχνίδια, αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε κι όλα!! Γενικώς όμως το 3210 ήταν μια συσκευή που άφησε εποχή τόσο για τα χαρακτηριστικά του όσο και για τις προσόψεις του και... για τα έσοδα που έφερε στο "πορτοφόλι" της ΝΟΚΙΑ που στην ουσία της έδωσαν το 60+ της πίτας!! Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το κινητό της Nokia ακόμα το βλέπω που και που στον δρόμο. Ήταν ένα από τα καλά τότε κινητά!!! Μπράβο eirhnh_k πολύ ωραίο θέμα έκανες και μπράβο που το θυμήθηκες το κινητό αυτό!!! ;) Ευχαριστω φιλε μου! :happy: Για μενα προσωπικα, ειμαι 23, ηταν το πρωτο μου τηλεφωνο... Το οποιο κι απεκτησα μετα απο πολλα παρακαλια, καλες πραξεις, ησυχια (τι κανουν συνηθως τα πιτσιρικια για να πετυχουν; ) κλπ κλπ... Αξιζε θεωρω η αναφορα σε αυτο το best seller κινητο, κι ευχομαι στη ΝΟΚΙΑ, να γυρισει ξανα τοσο δυναμικα! :happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 νασαι καλα ειρηνη τι μου θυμησες τωρα...ποσα χρονια με πηγες πισω....μακαρι η αγαπημενη μας εταιρια να βρει το δρομο της.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Ευχαριστω φιλε μου! :happy: Για μενα προσωπικα, ειμαι 23, ηταν το πρωτο μου τηλεφωνο... Το οποιο κι απεκτησα μετα απο πολλα παρακαλια, καλες πραξεις, ησυχια (τι κανουν συνηθως τα πιτσιρικια για να πετυχουν; ) κλπ κλπ... Αξιζε θεωρω η αναφορα σε αυτο το best seller κινητο, κι ευχομαι στη ΝΟΚΙΑ, να γυρισει ξανα τοσο δυναμικα! :happy: Πως να γυρίσει βρε Ειρήνη. Αυτη η συσκευη έκανε 80000 δρχ δηλαδη το 1/3 ενός καλού μισθού εκείνης της εποχής και λίγο παραπάνω απο τον βασικό που ήταν γύρω στις 65000 δρχ. Όσο δηλαδη ένα iPhone σήμερα. Δεν ήταν μόνο η τεχνολογια πιο ακριβή τότε. Οι κινέζοι κλπ δεν είχαν μπει σε παραγωγη ολοκληρωμένων συσκευών. Έφτιαχναν επιμέρους εξαρτήματα. Τελικά δεν ξέρω αν κερδίσαμε κάτι εχοντας πλέον φθηνά προϊόντα αφου χάσαμε την βιομηχανία στην Ευρώπη και παράλληλα τα τρόφιμα έχουν ανεβεί σε κόστος 20 φορές απο τότε. Γι αυτο φθάσαμε ως εδω σε Ευρώπη και Αμερική. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 βρε παιδια τι μας θυμησατε τωρα! το κινητακι αυτο το ειχα παρει με μεγαλη λαχταρα -και το περιμενα μια εβδομαδα -απο τον γερμανο... :happy::happy: εχωντας αγορασει ηδη ενα καλημα κοκκινο εντονο και ενα με νερα... αξιολογο κινητακι για την εποχη του και ηταν μοδα πιστευω τοτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 για ποσους αληθεια αυτο το κινητο αποτελεσε το πρωτο τηλεφωνο???το εχω ακομα κ μερικες φορες στις διακοπες το χρησιμοποιω σαν δευτερο με μονο παραπονο την μπαταρια που τα εχει παιξει εντελως...μενου με αμεση αποκριση παρα τα χρονια ολα δουλευουν ρολοι...λογικο φυσικα με το τιποτα που εχει σαν ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ...το δευτερο μου μετα το κινητο της alcatel me to bfree που επαιρνε κ αλκαλικες μπαταριες...ηθελα να το δωσω αλλα ειτε το πιστευετε ειτε οχι δεν το εδωσα γιατι ηθελα να βρεθει στα χερια καποιου που εχει ολη την σειρα της νοκια ή που ειναι πραγματικος συλλεκτης. αυτες οι συσκευες πρεπει να αντιμετωπιζονται με σεβασμο πιστευω...να ειστε καλα εξαιρετικη ιδεα για τις ρετρο συσκευες...περιμενω τα μοτορολα startac 130 k v3690 oi αγαπημενες μου συσκευες... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Μπράβο Ειρήνη... περίμενα πως και πως να μπεί στην "Nostalgia" αυτή η συσκευή! Να πω ότι εγώ δεν είχα ποτέ αυτό το κινητό στην κατοχή μου... το είχε όμως ο κολλητός μου και πιό πολύ ασχολιόμουν εγώ μαζί του, παρά εκείνος! Το γούσταρα πολύ εμφανισιακά, ακόμα και σήμερα που το βλέπω σαν design δεν μου φαίνεται και τόσο παρωχημένο! Τα κουμπιά του ήταν ό,τι πιο βολικό τότε για να στέλνεις sms, καθώς και η μεγάλη (για την εποχή) οθόνη που έβλεπες πεντακάθαρα τι γράφεις! Για το ήχο δε...τι να πω;;; Όταν ερχόταν sms, ακουγόταν στην διπλανή καφετέρια!!:p Το μόνο προβληματάκι ήταν ότι βάραινε πολύ στην τσέπη... από την άλλη όμως ένιωθες ότι έχεις κάτι καλό και στιβαρό! Αυτή ήταν η Nokia στις δόξες της... ποιοτικές αξέχαστες συσκευές που για εμένα δεν τις έφτανε καμία άλλη εταιρία εκείνη την εποχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Όλη η σειρά 3χχχ ήταν απίστευτη!! Εμένα το πρώτο μου ήταν το 3300. Ακόμα θυμάμαι την ημέρα που το πήρα.. 9/11/2001.... Το μεσημέρι έβλεπα με την μάνα μου στην τηλεόραση τον κακό χαμό στη Νέα Υόρκη και το απόγευμα πήγαμε και το αγοράσαμε..:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Ειρήνη πολύ καλό το άρθρο σου για το θρυλικό 3210, μπράβο! Αν και δεν το είχα ποτέ μου, ήταν το αδιαμφισβήτητο best-seller των κινητών της εποχής. Ήμουν στην Αγγλία τότε (στο Liverpool) και θυμάμαι το είχε πολύς κόσμος. Εγώ τότε είχα το 8850 (πρέπει να γραφτεί ένα άρθρο και για αυτό το επίσης ιδιαίτερα αξιόλογο, αν και πανάκριβο κινητό). Θυμάμαι όταν είχα αλλάξει εταιρία κινητής μου είχαν δώσει δωρεάν ένα 3310 (ο διάδοχος του 3210). Πιο συμμαζεμένο κινητό, αλλά πιστεύω πως δεν είχε την επιτυχία και "πρωτιά" του 3210. Τα έχω ακόμα και τα δύο κινητά (8850 και 3310) και μάλιστα ενεργά με καρτοκινητές SIM για ώρα ανάγκης. Η μπαταρία του 8850 εννοείται πως έχει "λιώσει" και δεν κρατάει ούτε μια μέρα φόρτιση... Αξέχαστες εποχές... :love: Edited December 10, 2011 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το πρώτο μου κινητό (αν και ήθελα το 8210 αλλά ήταν ακριβό)!! :) Από ήχους κλήσης νομίζω είχε πολύ περισσότερους προεγκατεστημένους. Καθόμουν δημιουργούσα ήχους κλήσης από τραγούδια και μετά τα έγραφα σε ένα τετράδιο να τα δίνω στους φίλους μου. Το φιδάκι το είχα τερματίσει 3 φορές! Προσωπικά η μπαταρία μου κρατούσε γύρω στις 6-7 ημέρες. Από προσόψεις.. του είχα αλλάξει τρεις! Η πρώτη και αγαπημένη μου μία γνήσια πρόσοψη με σχέδιο φωτιάς, την οποία είχα ακριβοπληρώσει και η οποία τελικά δεν ήταν καλής ποιότητας. Άρχισε να ξεβάφει και να σπάει. Η δεύτερη μία του "παζαριού" και η τρίτη που παραμένει ακόμα στο κινητό ήταν μία γνήσια λαχανί: http://mobilesupportservices.co.uk/shop/catalog1/images/covernokia3210zircongreenskr4.JPG Επίσης θυμάμαι ότι αργότερα άρχισε να κυκλοφορεί η συσκευή έχοντας δόνηση, μία λειτουργία που έλειπε από το δικό μου κινητό και μου είχε κακοφανεί! :p Η συσκευή πάντως βρίσκεται στο συρτάρι και λειτουργεί μια χαρά ακόμα! αυτο το κινητο το ειχα παρει 3 φορες την μια ηταν κ δωρο.. η 80-με 100 χιλιαδες εκανε... οταν προτοβγηκε. θυμαμε ενα τυπο μεσα στη στοα στην ομονια που σου εβαζε δονιση ειχα βαλει με ενα προγραματακι κ ενα μικρο μοτερακι(τπτ δυσκολο καμια επιστημη)...τοτε ηταν για μας πρωτογνορα τωρα δεν μου κανει εντυποση οτι κ να δω στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το συγκεκριμένο κινητό ήταν για μένα λίγο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό τότε. Στα ίδια λεφτά έβρισκες πιο μικρά και ελαφριά κινητά.... Βέβαια τα NOKIA τότε έστελναν αυτά τα SMS που ήταν σαν φωτογραφίες... Ξέρετε αυτά τα αρκουδάκια...καρδούλες, κλπ :-p και που στα άλλα τηλέφωνα δεν έφταναν σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Ένα τηλέφωνο πάνω στο οποίο χτίστηκε ο μύθος της νοκια. Κυριολεκτικά τότε πρέπει να το είχε ένας στους τρεις! Sent from my Touchpad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το συγκεκριμένο κινητό ήταν για μένα λίγο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό τότε. Στα ίδια λεφτά έβρισκες πιο μικρά και ελαφριά κινητά.... Βέβαια τα NOKIA τότε έστελναν αυτά τα SMS που ήταν σαν φωτογραφίες... Ξέρετε αυτά τα αρκουδάκια...καρδούλες, κλπ :-p και που στα άλλα τηλέφωνα δεν έφταναν σωστά... Τα εικομηνυματα ηταν τα αγαπημενα μου και θεωρουσα αναξια λογου τα κινητα που δεν τα εμφανιζαν (πιτσιρικι γαρ)... Μαλιστα, στην τηλεοραση τα "μικρα" καναλια διαφημιζαν υπηρεσιες κατα τις οποιες χρεωνοσουν ενα μηνυμα (με σημαντικη χρεωση ομως) και σου εστελναν στο κινητο σου το εικονομηνυμα της επιλογης σου! Το εβαζες κι ως "φοντο" στην αρχικη οθονη αν ηθελες!!! Προσωπικα το 3210 το χρησιμοποιουσα με Κοσμοκαρτα και τον αριθμο 0973860922.. Το θυμαμαι διευγεστατα το 1ο μου νουμερο και με αυτο, ειχα ξοδεψει απειρες καρτες ανανεωσης χρονου, αγοραζοντας συνεχως εικονομηνυματα! :happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 και γω το ειχα αγορασει τοτε για την γυναικα μου. Ηταν καλο αν και λιγο χοντροκομμενο και βαρυ. Προτιμουσα τα ericsson και συγκεκριμενα το t29! Απιστευτο κινητο! Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Απο τα αγαπημένα μου, άφησε το στίγμα του στην εφηβική ηλικία μου:):):) Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) eirhnh_k, :respect: Πολύ ωραίο άρθρο!! :) Τι μου θύμισες... Το είχα πάρει στο λύκειο μόνο εγώ κι ένας γνωστός μου τότε και όλοι οι άλλοι είχαν ericsson και panasonic. Πόσοι ρωτούσαν πού ήταν η κεραία του.. :lol: Είχα γίνει και φίλος με κάποιον που είχε κοντά στο σπίτι μου κατάστημα με κινητά και αξεσουάρ κι έπερνα συνεχώς προσόψεις και θήκες.... Ακόμα έχω τις 2 προσόψεις, τις 2 θήκες και το φορτιστή του... Αν θυμάμαι καλά, είχα αλλάξει και το όνομα του παρόχου και είχα βάλει από ένα ραδιοφωνικό σταθμό που άκουγα τότε..... :D Ή το λιώσιμο με το φιδάκι παντού... Και τα ringtones που λες κι εσύ.... Για να μη μιλήσω για τις αμέτρητες κάρτες ανανέωσης.... Τι ωραίες εποχές... :O Edited December 10, 2011 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 ΠΑΝΤΑ το ηθελα ποτε δεν το πηρα ,γιατι ρε γμτ ημουν εκτος ρευματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 eirhnh_k, :respect: Πολύ ωραίο άρθρο!! :) Τι μου θύμισες... Το είχα πάρει στο λύκειο μόνο εγώ κι ένας γνωστός μου τότε και όλοι οι άλλοι είχαν ericsson και panasonic. Πόσοι ρωτούσαν πού ήταν η κεραία του.. :lol: Είχα γίνει και φίλος με κάποιον που είχε κοντά στο σπίτι μου κατάστημα με κινητά και αξεσουάρ κι έπερνα συνεχώς προσόψεις και θήκες.... Ακόμα έχω τις 2 προσόψεις, τις 2 θήκες και το φορτιστή του... Αν θυμάμαι καλά, είχα αλλάξει και το όνομα του παρόχου και είχα βάλει από ένα ραδιοφωνικό σταθμό που άκουγα τότε..... :D Ή το λιώσιμο με το φιδάκι παντού... Και τα ringtones που λες κι εσύ.... Για να μη μιλήσω για τις αμέτρητες κάρτες ανανέωσης.... Τι ωραίες εποχές... :O Η απουσια κεραιας ηταν που το καθιστουσε τοσο ομορφο στα ματια μου! Και φυσικα δε το βαριοσουν ποτε λογω αλλαγης προσοψεων.. Ειχα 4, αλλα η αγαπημενη μου ηταν 1 κατακοκκινη (απο το παζαρι ηταν βεβαια)! :happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το κινητο που ερωτευτηκα απο την πρωτη στιγμη που το ειδα και ποτε δεν ειχα...! Αποθημενο σαν παλιος ερωτας..! Ευτυχως το 6510 με εκανε να νιωσω πολυ καλυτερα...! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 κινητάρα εποχής Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΚΙΑ!!!ΦΟΒΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ!!!!ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΟΝΗΣΗ!!!ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΣΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ Ή ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts