Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Panasonic GD93

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχμ.. είπαμε εσύ μικρή.. Αυτά είναι για την λίγο "παλιότερη" γενιά.. (αουτς ακούστηκε κάπως αυτό...) που πλήρωνε πάγιο στα συμβόλαια χωρίς "δωρεάν" λεπτά, που η αναγνώριση κλήσης χρεωνόταν κτλ...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σαν χθες τα θυμαμαι ολα αυτα....και ποιος να το περιμενε οτι απο εκεινες τις συσκευες θα φταναμε εδω που φτασαμε...παντως θα ηθελα κ ενα αφιερωμα στο philips twist που ηταν το πρωτο μου κινητο στο οποιο η καρτα σιμ εμπαινε ολοκληρη χωρις να χρειαζεται να κοψεις το τσιπακι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Χαχαχα αυτα τα θυμαμαιι! Επαιρναν ολοκληρη εκεινη την καρτελα, και τωρα ειμαστε στη micro sim και παμε για nano sim μαλλον...

Τελικα παρατηρω, ξερω τη γενικη ιδεα, θυμαμαι τη μορφολογια της τοτε τεχνολογιας, αλλα οχι τις υπηρεσιες που τη συνοδευαν απο τους παροχους. :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ο 'έρωτάς' μου με τα panasonic ξεκίνησε με ένα μπλε g600. Μεγάλο του προσόν η δόνηση και η εμφάνιση (υποκειμενικό). Το στρατό τον έβγαλα με το gd70. Η δόνησή του βόλεψε αρκετά και η αξιοπιστία του επίσης. Το τελευταίο μου ήταν το gd95. Απίστευτη οθόνη για την εποχή, με 3 χρώματα, ηχογράφηση ringtone (ακόμη θυμάμαι τους nokiaδες να ακούν με ανοικτό το στόμα) και φυσικά απίστευτα όμορφο σε ανθρακί χρώμα. Παλιές καλές εποχές.

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

η πορωση με τα panasonic για εμενα ξεκινησε με το G60. Τρομερο τηλεφωνο, η καμερα ηταν αποσπομενη και εμπενε στο κατω μερος, το πηρα μια βδομαδα πριν μπω φανταρος το 2004 και με εβγαλε ενα χρονο θηριο στη χρηση και στις κακουχιες. Το ξυπνητηρι του ηταν τοσο δυνατο που ξυπναγε ολο το λοχο :lol: Στο πισω μερος στο καπακι μπορουσες να εκτυπωσεις οτι ηθελες και να το εχεις ως cover !!

Ρε φίλε έμεινα μ@λ@κ@ς τώρα...ειλικρινά σου μιλάω! Διαβάζω ό,τι έγραψες και είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου!! Ακριβώς την ίδια εποχή, φαντάρος κι εγώ, να ξυπνάει όλος ο θάλαμος με το G60 μου και από πίσω να έχω φωτό με τα κολλητάρια μου... χαχαχα! Απίστευτο;;;:D

Ίσως το έχω συνδέσει με προσωπικές στιγμές που δεν ξαναγυρίζουν αλλά με έχουν «σημαδέψει», με νεανικά χρόνια και καλή παρέα, εκδρομές για μπάνιο με το ποδήλατο, ατέλειωτο ξενύχτι (τότε που… με ένα 1000ρικο έπινες και κέρναγες μέχρι πνιγμού σφηνάκια), φίλους(ες) που χαθήκαμε για πάντα (Θάνος, Κώστας, Χρύσα, Κατερίνα), μια αθωότητα άλλης εποχής, έναν πιο ξένοιαστο τρόπο ζωής που – σίγουρα- δεν μπορεί να ξανάρθει. Ίσως το κρατάω απλά για να μου θυμίζει τι πέρασα, τι έμαθα και τι... δεν έμαθα, συγκεντρώνοντας τις εμπειρίες εκείνες που με κάνουν - εν μέρει- αυτόν που είμαι σήμερα.

Το κινητό δυστυχώς δεν το θυμάμαι, ήμουν μικρός. Αλλά αυτή εδώ η παράγραφος σε βουρκώνει πραγματικά, αυτά ακριβώς σου θυμίζει μια παλιά συσκευή. Απίστευτο κείμενο. Συγχαρητήρια.

Τι μου θυμήσατε τώρα, απλά υπέροχο κινητό και ευτυχώς το έχω ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση. Μακάρι να χα και το φορτιστή να δω πάλι τα χρώματακια να αλλάζουν στην οθόνη του :p
Nickolas

Τι μου θυμήσατε τώρα, απλά υπέροχο κινητό και ευτυχώς το έχω ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση. Μακάρι να χα και το φορτιστή να δω πάλι τα χρώματακια να αλλάζουν στην οθόνη του :p

ebay! κλασσικα πραγματα... για κανε καμια αναζητηση! :shifty::shifty::shifty:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ebay! κλασσικα πραγματα... για κανε καμια αναζητηση! :shifty::shifty::shifty:

Χαχα έχεις δίκιο δεν το χα σκεφτεί, να σαι καλά. Έχει και φορτιστές και μπαταρίες :)

Nickolas

Χαχα έχεις δίκιο δεν το χα σκεφτεί, να σαι καλά. Έχει και φορτιστές και μπαταρίες :)

εχει απ ολα! ειχα παρει κι εγω μια μπαταρια για το shapr GX20 που εχω και το λατρευω!!!:lol::lol::lol:

www.macspot.gr

Το κινητό δυστυχώς δεν το θυμάμαι, ήμουν μικρός. Αλλά αυτή εδώ η παράγραφος σε βουρκώνει πραγματικά, αυτά ακριβώς σου θυμίζει μια παλιά συσκευή. Απίστευτο κείμενο. Συγχαρητήρια.

Να είσαι καλά, χαίρομαι που σε άγγιξε. Αυτός είναι ο σκοπός του κειμένου στο Nostalgia.

Να μας κάνει να δεθούμε με τη συσκευή και το παρελθόν, να θυμηθούμε κάθε τι σχετικό με αυτή, αλλά και την... τότε καθημερινότητα μας μαζί της. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Τι μου θυμησες ρε φιλε... τοτε υπηρχε τρελλα για τα panasonic, ητανε τα κορυφαια σε design την εποχη εκεινη, ειχα το Panasonic G600 το 1998, το GD 90 το 2000, το GD 87 το 2003, ολα αυτα συνδεδεμενα με τα φοιτητικα μου χρονια (εξαιρεση το 2002 που αλλαξοπιστησα για πρωτη φορα και πηρα το Νοκια 8310), με πας πολλα χρονια πισω, βγηκα off topic χεχεχε, κριμα που σταματησε να βγαζει πλεον κινητα.
GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

Αφού σε έκανα να εμφανιστείς ξανά ρε σύ CamClone, δε θέλω τίποτα άλλο...!!!! :respect:

Εσύ δεν ήσουν που πόσταρες συνεχώς νέα SMS centers για δωρεάν SMS κλπ; Θυμάμαι καλά; :rolleyes:

:X

Με αυτο το κινητακι δοκιμαζα τα παντα... ! Phonenumbers scanning (gateways), gprs internet (3 KB/sec) !! , sms centers scanning :)

Τοτε ειμουν μικρο παιδι και ειχα πολυυυυυυυυυυ ελευθερο χρονο για hacking :)

Τωρα μεγαλοσαμε και εχουμε ζορια :)

I will keep in touch!!!

p.s.

Μερικα ιστορικα topics του unwired ...σε διαφορετικα forums :

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=662

http://www.insomnia.gr/topic/30148-dwrean-thlefwna-xwris-thlekarta-807-2000/

http://www.insomnia.gr/topic/30147-807-2000-opoios-psaxnei-vriskei-tzambe-thlefwn/

Επιστρεφω!

Edited by CamClone
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

Σα δε ντρέπεστε, θα μας βάλετε να αγοράσουμε από κανα ebay τπτ g600, gd90, και άλλα... Ποιός θα φτιάξει Nostalgia θέμα για κανα Nokia 6210, 6230, 6310(i), ericsson T68 kai SonyEricsson T68m να συγκινηθούμε ακόμα περισσότεροι...;

Μετά από χρόνια «σιωπής» λοιπόν: Panasonic fans, are you still there??

Και εγώ fan των κινητών panasonic. Πέρασαν από τα χέρια μου 8 κινητά panasonic, τα έχω όλα εκτός το GD93 :(

Το είχα στο στρατό και ..παρέμεινε εκεί! Μου έπεσε μέσα στη μηχανή ενός άρματος!

Εγω έχω το φορτιστή μονο, μου δίνεις το κινητό; :p

ηχογράφηση ringtone (ακόμη θυμάμαι τους nokiaδες να ακούν με ανοικτό το στόμα)

ναι ναι, κι εγώ το θυμάμαι αυτό.

Mythozz, τελικά θα κυκλοφορήσουν ξανά στην ευρώπη τα panasonic; (νομίζω είχα διαβάσει κάτι τέτοιο εδώ πριν κάτι μήνες)

Mythozz, τελικά θα κυκλοφορήσουν ξανά στην ευρώπη τα panasonic; (νομίζω είχα διαβάσει κάτι τέτοιο εδώ πριν κάτι μήνες)

Χτες στα multirama είδα ένα κινητό panasonic, λίγο πιο ογκώδες από τα G500/600 και μου έκανε μεγάλη εντύπωση... Ξέρει κανείς τι παίζει; Καινούριο ήταν, είχε και 3G αν θυμάμαι καλά... :)

Δεν το βλέπω τώρα κοντά. Δεν βολεύει η χρονική περίοδος, ενώ και η Panasonic δεν είναι στα καλύτερά της για να χτυπήσει τα μεγαθήρια εδώ...

Χτες στα multirama είδα ένα κινητό panasonic, λίγο πιο ογκώδες από τα G500/600 και μου έκανε μεγάλη εντύπωση... Ξέρει κανείς τι παίζει; Καινούριο ήταν, είχε και 3G αν θυμάμαι καλά... :)

Κινητό; Είσαι σίγουρος; Αποκλείεται να είναι κάτι επίσημης εισαγωγής, δεν γνωρίζω κάτι... :confused:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Τελικά αυτά τε θέματα με αναμνήσεις είναι κάπως ... σε μελαγχολούν ευχάριστα.

Το πρώτο μου κινητό ήταν ένα Panasonic G350 (με την ενισχυμένη μπαταρία, Ni-Mh τότε, συν μια ακόμη γιατί η μια δεν αρκούσε) αλλά δυστυχώς η σχέση μου με τη Panasonic στα κινητά ήταν μόνο αυτό.

Δεν έφταιγε η εταιρία απλά κόλλησα με την Ericsson (μέχρι το k750i το οποίο το θεωρώ ως τη καλύτερη συσκευή που φτιάχτηκε κι επειδή δε βλέπω να βγάζει κάτι αντίστοιχο έστρεψα πλέον το βλέμμα προς Κορέα) και την Siemens.

Η κινητάρα μου ρεεεεε!!!!:DΤο είχε η μάνα μου, τώρα το ''κληρονόμησα'' εγώ:D

Τι μου θυμησατε τωρα... Λοιπον πρωτο κινητο Panasonic G600 (και αν δεν κανω λαθος πρωτο κινητο με δονηση τοτε) γυρω στο 1998. Αφου διαβασα στο forum εψαξα λιγο το βρηκα το εβαλα στην μπριζα και μετα απο λιγο το κινητο αναψε κανονικα. Του βαζω μια sim που εχω ξεχασμενη απο την O2 και μπαινει κανονικα με roaming. Επαθα πλακα, μπαταρια που δεν την εχω χρησιμοποιησει μια 10ετια+ φορτισε κανονικα και δουλεψε. Σιγα μην το HTC μου σε 10 χρονια ανοιγει. Οριστε και μερικες φωτογραφιες που πηρα για να νοσταλγησουν και αλλοι.

GSM opening screen

Connected to Panafon

Gia ton Mythozz

Χωρητικοτητα 10 SMS!!!

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Τι μου θυμησατε τωρα... Λοιπον πρωτο κινητο Panasonic G600 (και αν δεν κανω λαθος πρωτο κινητο με δονηση τοτε) γυρω στο 1998. Αφου διαβασα στο forum εψαξα λιγο το βρηκα το εβαλα στην μπριζα και μετα απο λιγο το κινητο αναψε κανονικα. Του βαζω μια sim που εχω ξεχασμενη απο την O2 και μπαινει κανονικα με roaming. Επαθα πλακα, μπαταρια που δεν την εχω χρησιμοποιησει μια 10ετια+ φορτισε κανονικα και δουλεψε. Σιγα μην το HTC μου σε 10 χρονια ανοιγει. Οριστε και μερικες φωτογραφιες που πηρα για να νοσταλγησουν και αλλοι.

GSM opening screen

Connected to Panafon

Gia ton Mythozz

Χωρητικοτητα 10 SMS!!!

Άλλος παλιός του myPhone! Που'σαι ρε συ trod! Panasonic for ever man :up:

H ιστορία της κινητής ανασκόπησης, μοιάζει πολύ συγκινητική, τα δε μοντέλα των κινητών που παρελαύνουν στις εικόνες ή στις σκέψεις μας, θυμίζουν καυτές σχέσεις του παρελθόντος, αγαπημένες ιστορίες και χαμένους έρωτες, αντιστοιχίσεις με πρόσωπα, γεγονότα και συναισθήματα...

Σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω πως ο σχεδιασμός των Panasonic μου έκλεβε την καρδιά και πάντα κατέθετα το χαρτζιλίκι μου στα νεώτερα μοντέλα τους....Η κομψότητά τους ήταν υποδειγματική για την εποχή, η τιμή τους συνετή, η ποιότητά τους εξαιρετική, οι οθόνες με τα διαφορετικά χρώματα καθηλωτικές, οι αντιστοιχίσεις μελωδίας στις επαφές των κλήσεων εντυπωσιακές κλπ, κλπ....

Μιλάμε για τα πρώτα μοντέλα, γιατί από ένα σημείο και μετά υπήρξε ανατροπή και στο σχεδιασμό και την τεχνολογία τους...Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι σε μεταγενέστερα panasonic η αποστολή ενός sms απαιτούσε σχεδόν τα διπλάσια κλικ, από ένα προγενέστερο...Ενώ η εμμονή της (ακόμα και σήμερα στα σταθερά) η ταχεία κλήση να μην περιλαμβάνει την άμεση αποστολή της είναι αρνητικά μοναδική!

Παρότι έχω περάσει χρόνια τώρα στο στρατόπεδο της νοκια, κάθε φορά που αντικρίζω ένα κινητό panasonic, συγκινούμαι και αναπολώ....

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

εχω συγκινηθει παρα πολυ.θυμηθηκα μεγαλες εποχες..παλιες αθωες αγαπες και πολλες ανεμελες στιγμες...

τα panasonic ηταν τα πρωτα μου τηλεφωνα.ειχα αλλαξει,θυμαμαι,αρκετα.

Το πρωτο μου κινητο ever ηταν το GD90!θυμαμαι ο κολλητος μου το χε σε σκουρο μπλε και εγω στο επιβλητικο ασημι!

αλλα το κινητο που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι αυτο http://www.extragsm.com/images/phone/big/Panasonic/GD75/Panasonic-GD75-01.jpg

Παρακαλω τους διαχειριστες να κανουν ενα νοσταλγικο θεμα για αυτα τα δυο διαμαντακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]