gpou Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα παιδια. Φοραω baked 5 και Franco. Πιο πριν ειχα ras. Και με τις δυο ρομ δε μπορώ να πάρω και να στείλω MMS. Οι ρυθμισεις στα APN υπαρχουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) παιδια εχω προβλημα με το usb... δεν φορτιζει ουτε δουλευει να συνδεθω στο pc. ειμαι root και unlocked bootloader, custom rom και franco kernel.... καμια ιδεα πωσ θα το γυρισω σε stock για να το στειλω για επισκευη; με aidroid θα κανω δουλεια;χρειαζομαι βοηθεια γιατι εχω μεινει με 40% μπαταρια.. edit:ολα ενταξει ηταν προβλημα του kernel καταφερα να περασω αλλη εκδοση με το app του franco και εφτιαξε.. Edited October 13, 2012 by zirk edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλημέρα!! τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την dark ParanoidAndroid η παραμετροποίηση της οποίας είναι απίστευτη, από ταχύτητα πολύ γρήγορη και η μπαταρία είναι ικανοποιητική τις προάλλες έβγαλα 2μιση ώρες οθόνης και συνολικά 1μιση μέρα χωρίς φόρτιση με franco kernel!! [ATTACH]27529[/ATTACH] [ATTACH]27530[/ATTACH] [ATTACH]27531[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 καλησπερα σε ολους. Ειμαι με 4.1.1 στοκ και google branded. Θα μου γινει η αναβαθμιση ΟΤΑ 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 καλησπερα σε ολους. Ειμαι με 4.1.1 στοκ και google branded. Θα μου γινει η αναβαθμιση ΟΤΑ 4.1.2? Ναι, κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 σκεφτομαι να το παρω και να αντικαταστησω το υπαρχον android κινητο μου... 2 ερωτησεις... 1) Ειδα οτι δεν εχει gorilla glass αλλα καποιο αλλο nobrand glass...κανει καθολου γρατσουνιες ή ειναι στα ιδια επιπεδα με τον...γοριλα? 2) Η ποιοτητα ηχου/ομιλιας/σηματος ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) καλησπερα σε ολους. Ειμαι με 4.1.1 στοκ και google branded. Θα μου γινει η αναβαθμιση ΟΤΑ 4.1.2? Θα σου έρθει, απλά εάν δεν είσαι yakju θα αργήσει λίγο περισσότερο. Εάν βιάζεσαι κοιτάς και πιο πίσω πώς γίνεσαι yakju και πώς περνάς την stock 4.1.2 ακόμα και χωρίς να περιμένεις OTA. σκεφτομαι να το παρω και να αντικαταστησω το υπαρχον android κινητο μου... 2 ερωτησεις... 1) Ειδα οτι δεν εχει gorilla glass αλλα καποιο αλλο nobrand glass...κανει καθολου γρατσουνιες ή ειναι στα ιδια επιπεδα με τον...γοριλα? 2) Η ποιοτητα ηχου/ομιλιας/σηματος ειναι καλη? Μάλλον είσαι στο λάθος θέμα (υπάρχει σκέτο για το GN - αυτό είναι για τροποποιήσεις) 1. Σε "δύσκολες" δοκιμές φαίνεται ότι είναι λίγο χειρότερο από το γορίλλα. Στην πράξη μια χαρά κάνει τη δουλειά του. 2. Ποιότητα γενικά καλά. Έχει ζήτημα με την ένταση του μεγαφώνου, αλλά λύνεται με εφαρμογή (δυναμώνει). Edited October 14, 2012 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα παιδια...! καλη εβδομαδα να εχουμε...! να σας ρωτησω λιγο,πιστεω πως ολοι εδω χρησιμοποιειτε το volume+, ολα καλα οταν προκειται για speaker,και headset settings...τι γινεται ομως με in-call settings...? μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να τις ρυθμισω...? γιατι δεν εχω ιδεα.. εχω την 1.9.0.5 με rasbeanjelly 4.1.2 stock kernel... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) ερωτηση απο ασχετο!! λοιπον ακολουθησα τον οδηγο του xda για να περασω τη 4.1.2 ΟΤΑ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419170 ακολουθησα τη μεθοδο 3c , μιας και μου φανηκε η πιο απλη αφου ειμαι αρχαριος και δεν το'χω να πληκτρολογω εντολες ερωτηση καθως αναβαθμιζε μου πεταει οτι θα πειραχτει ή θα χαθει το custom recovery καθως και το root, ομως το superuser τουλαχιστον το βλεπω τι ακριβως ισχυει με το θεμα? edit το root συνεχιζει απο οτι φαινεται να υπαρχει.. (εκανα μια επανεκκινηση με το power toggles να το επιβεβαιωσω στη πραξη) τι γινεται με το θεμα recovery? πώς ακριβως το καταλαβαινω? fastboot και στη συνεχεια recovery και βλεπω αν μου βγαζει το stock ή το cwm??? edit 2 συνεχιζω να ανακαλυπτω το κοσμο :p ουτε το cwm εφυγε οποτε θα κανω την απλη εξης μια και απλη ερωτηση αν θελω να γυρισω σε στοκ recovery , εχω δει οτι υπαρχει επιλογη στο toolkit, ωραια το καταλαβα αυτο. αν φλασαρω καμια στοκ ρομ τι θα συμβει? Edited October 15, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Να πω και γω την... ερώτηση μου... Είμαι με στοκ, ξεκλείδωτο bootloader και rooted με το superuser, τα οποία έκανα όλα με το toolkit. Επειδή προχωρώντας ανακάλυψα το superSU που μου φαίνεται κλάσης ανώτερο, να ρωτήσω το εξής: Περιμένω το OTA για την 4.1.2, για να χαθεί το root. Μετά πως θα απαλλαγώ από τον superuser και να περάσω το root με τον superSU; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μόλις ήρθε σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 εγω ακομα περιμενω την aokp να βγαλει εκδοση βασισμενη στην 4.1.2 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Υπάρχει ήδη η Slim Bean... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδιά o milestone 6 του franco είναι συμβατός με την 4.1.2; γιατί μόνο αύριο με εμποδίζει από το να κάνω το update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδιά o milestone 6 του franco είναι συμβατός με την 4.1.2; γιατί μόνο αύριο με εμποδίζει από το να κάνω το update.... RasBean 4.1.2 και Franco milestone 6. Δεν υπάρχει αυτή η αυτονομία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδιά o milestone 6 του franco είναι συμβατός με την 4.1.2; γιατί μόνο αύριο με εμποδίζει από το να κάνω το update.... Είναι συμβατός ο milestone 6 με όλες τις 4.1.2 και είναι πραγματικά απίστευτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδιά o milestone 6 του franco είναι συμβατός με την 4.1.2; γιατί μόνο αύριο με εμποδίζει από το να κάνω το update.... Ναι είναι συμβατό... Το λέει και ο franco στο thread του και επανειλημμένα σε διάφορα ποστ αλλά και στο αρχικό του έχει προσθέσει το 4.1.2!!! RasBean 4.1.2 και Franco milestone 6. Δεν υπάρχει αυτή η αυτονομία ;) sceenshots με τους χρόνους δώσε!!!! 'Η τουλάχιστον προφορικά και settings! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 sceenshots με τους χρόνους δώσε!!!! 'Η τουλάχιστον προφορικά και settings! Εμπειρικα και μονο ανεφερα για την αυτονομια. Εχω data 2g ανοικτα sync σε gmail,Facebook,twitter και καιρο, καθως και viber ανοικτο. Επισης γυρω στα 40 λεπτα κλησεις και κανα δεκαρια SMS. Βγαζω ανετα μιαμιση ημερα εκει που με στοκ κερνελ το βραδακυ ηθελε πριζα. Δεν εχω πειραξει UV/oc και δεν εχω inverter gapps που θα βοηθουσαν κι αλλο την αυτονομια. Η οθονη ειναι περιπου 2μιση με 3 ωρες σε χρηση. Η rasbean με τον Franco συνεργαζεται πολυ καλα και ειναι super smooth. Ελπιζω να βοηθησα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εμπειρικα και μονο ανεφερα για την αυτονομια. Εχω data 2g ανοικτα sync σε gmail,Facebook,twitter και καιρο, καθως και viber ανοικτο. Επισης γυρω στα 40 λεπτα κλησεις και κανα δεκαρια SMS. Βγαζω ανετα μιαμιση ημερα εκει που με στοκ κερνελ το βραδακυ ηθελε πριζα. Δεν εχω πειραξει UV/oc και δεν εχω inverter gapps που θα βοηθουσαν κι αλλο την αυτονομια. Η οθονη ειναι περιπου 2μιση με 3 ωρες σε χρηση. Η rasbean με τον Franco συνεργαζεται πολυ καλα και ειναι super smooth. Ελπιζω να βοηθησα :-) Μια χαρούλα! Και εγώ τόσο έβγαζα και παραπάν με ras! Ακόνα και 5 ωρες οθόνης είχα πιάσει σε 16 ώρες όμως... Συνεχίζει λοιπόν την πολύ καλή συνεργασία Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 εβαλα και γω την 4.1.2 αλλα δεν εχω παρατηρησει και καμια σοβαρη διαφορα (με εξαιρεση το κουμπι που προστεθηκε για τα data). Επίσης η home screen δεν μου γυρναει οπως υποτιθεται πως θα έπρεπε.. Γυρνάει σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 @qsis ποιo ακριβως αρχειο πας να περασεις απο CWM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ την black bean 4.1.2 και πραγματικά πιστεύω ότι απλά είναι η καλύτερη rom. Το μόνο αρνητικό της πιστεύω οτι είναι το άσχημο θέμα που έχει περάσει στο πληκτρολόγιο της και την απουσία του ελληνικού λεξικού. Μπορει κάποιος να μου απαντήσει αν μπορώ να εγκαταστήσω το αρχικό πληκτρολόγιο μαζί με το ελληνικό λεξικό ή έστω το πληκτρολόγιο που ειχε η baked maguro 5; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ την black bean 4.1.2 και πραγματικά πιστεύω ότι απλά είναι η καλύτερη rom. Το μόνο αρνητικό της πιστεύω οτι είναι το άσχημο θέμα που έχει περάσει στο πληκτρολόγιο της και την απουσία του ελληνικού λεξικού. Μπορει κάποιος να μου απαντήσει αν μπορώ να εγκαταστήσω το αρχικό πληκτρολόγιο μαζί με το ελληνικό λεξικό ή έστω το πληκτρολόγιο που ειχε η baked maguro 5; Ευχαριστώ πολύ! ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442 διαφορετικα δοκιμασε το smart keyboard απο το market Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ την black bean 4.1.2 και πραγματικά πιστεύω ότι απλά είναι η καλύτερη rom. Το μόνο αρνητικό της πιστεύω οτι είναι το άσχημο θέμα που έχει περάσει στο πληκτρολόγιο της και την απουσία του ελληνικού λεξικού. Μπορει κάποιος να μου απαντήσει αν μπορώ να εγκαταστήσω το αρχικό πληκτρολόγιο μαζί με το ελληνικό λεξικό ή έστω το πληκτρολόγιο που ειχε η baked maguro 5; Ευχαριστώ πολύ! Ακόμα και εγκατάσαση του LatinIME.apk ίσως παίξει και στο αλλάξει! Ίσως πρώτα όμως να χρειαστεί να διαγράψεις το υπάρχον, να κάνεις reboot(με wipe cache/davlik (optional) από recovery) και μετά να κάνεις εγκατάσταση του νέου apk για να παίξει... και πάλι όλα αυτά ίσως! Ίσως παίξει και χωρίς reboot... Edited October 17, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 @qsis ποιo ακριβως αρχειο πας να περασεις απο CWM? απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419170 βρισκεις το καταλληλο αναλογα την εκδοση σου εγω κατεβασα το yakju JZO54K from JRO03C εβαλα και γω την 4.1.2 αλλα δεν εχω παρατηρησει και καμια σοβαρη διαφορα (με εξαιρεση το κουμπι που προστεθηκε για τα data). Επίσης η home screen δεν μου γυρναει οπως υποτιθεται πως θα έπρεπε.. Γυρνάει σε κανέναν? δε γυρναει στο κινητο (μονο στο nexus 7), αν θες να τη γυρισεις εχει αναφερθει το πώς στο επισημο thread του κινητου ηθελα να σε ρωτησω ομως.. ποιο κουμπι για data προστεθηκε? δε το πηρα χαμπαρι αυτο Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts