Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι το CWM δεν έχει επιλογές στο backup κάνει το στάνταρ

αλήθεια τι λέει το TWRP είναι καλο? σταθερό?

λέω να το δοκιμάσω... :food:

:lol:

Καλο ειναι δοκιμασε το. :)

Γειά σας παιδιά το κινητό το γουστάρω απίστευτα. Το ότι η οθόνη είναι σκοτεινή ακόμα και στο 100 του brightness με χαλάει.υπάρχει κάτι που να βοηθά σε αυτό το θέμα χωρίς ρουτ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Από όσο γνωρίζω μόνο με custom rom που να έχει custom levels φωτισμού αλλιώς ίσως έχει βγει κάποιο mod στο xda. Ψάξε εκεί να δεις τι παίζει. Ωστόσο για χαμηλή φωτεινότητα πρώτη φορά το ακούω. εγώ σχεδόν ποτέ δεν την βάζω σε max.....

Google Pixel 9 Pro XL

Έχει βάλει κανείς σας θέμα στην cna 3.5; Διαβάζω στο xda αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ποια θέματα κάνουν για τη συγκεκριμένη rom. Ψάχνω μόνο για μαύρο :lol: θέμα εννοώ.

Ωστόσο για χαμηλή φωτεινότητα πρώτη φορά το ακούω. εγώ σχεδόν ποτέ δεν την βάζω σε max.....

Βασικά, το πρόβλημα είναι ο αισθητήρας. Είναι πολύ επιθετικός.

Κατεβάζει πολύ τη φωτεινότητα. Η φωτεινότητα της οθόνης, όταν ρυθμίζεται χειροκίνητα είναι καλή

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

παιδια πριν φλασαρο μια ρομ να κανω wipe και το system? ειμαι ετοιμος να βαλω την cna 3.5 αλλα δεν ξερω ποια GAPPS να βαλω... http://goo.im/devs/codenamedroid/googleapps τι εννοει camera features? Edited by AlexVag

Έχει βάλει κανείς σας θέμα στην cna 3.5; Διαβάζω στο xda αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ποια θέματα κάνουν για τη συγκεκριμένη rom. Ψάχνω μόνο για μαύρο :lol: θέμα εννοώ.

Ναι έχω το ThyrusHolo Black

Google Pixel 9 Pro XL

μολις περασα την codename 3.5 αλλα δεν μου βγαζει το toggle full screen στο ρυθμισεις>interface>power menu...τι μπορει να φταιει?

Να υποθέσω ότι ταιριάζουν όλα τα θέματα της CM10 στη codename;

Υποθέτω και εγώ πως ναι χωρίς να ξέρω με σιγουριά!!!

μολις περασα την codename 3.5 αλλα δεν μου βγαζει το toggle full screen στο ρυθμισεις>interface>power menu...τι μπορει να φταιει?

Alex έχει ξανα γραφτεί και μάλιστα από εμένα σε αυτό εδώ το thread. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις! Κάντε πρώτα ένα search... Δεν πάνε καν 5-6 σελίδες πίσω!

Google Pixel 9 Pro XL

εχω διαβασει το ποστ...το θεμα ειναι οτι τικαρω το navigation bar toggle στο power menu αλλα δεν μου το βγαζει σαν επιλογη οταν παταω το power button...κανω κατι λαθος? επισης δεν υπαρχει πλεον το google earth και οταν κατεβαζω το apk εγκαθιστα κανονικα την εφαρμογη αλλα δεν την ανοιγει. Edited by AlexVag

εχω διαβασει το ποστ...το θεμα ειναι οτι τικαρω το navigation bar toggle στο power menu αλλα δεν μου το βγαζει σαν επιλογη οταν παταω το power button...κανω κατι λαθος? επισης δεν υπαρχει πλεον το google earth και οταν κατεβαζω το apk εγκαθιστα κανονικα την εφαρμογη αλλα δεν την ανοιγει.

Δηλαδή σε σου βγάζει αυτο το μενου. Το toggle fullscreen είναι το εικονίδιο γου on/off

Google Pixel 9 Pro XL

οχι δεν το εβγαζε...εκανα 2-3 reboot και δουλεψε...ευχαριστω...το google earth μπορεσε να το περασει κανενας?

έχω εγκαταστήσει το LMT V1.5 έχω ρύθμισις τα gestures και λειτουργούν άψογα αλλα τα pie δεν μου λειτουργεί δεν ξέρω γιατί...

δεν πατάω την οθόνη με σωστό τρόπο?

ενώ και εκεί είναι ρυθμισμένα τα πλήκτρα δεν μου τα εμφανίζει πρέπει να κάνω κάτι?

edit:

άκυρο απλά δεν έβαλα το σωστό αριθμό στο Set mode:oops:

μιας και έπαιξα αρκετά με LMT είπα να βάλω και αυτό εδώ που έχει όλα τα χρώματα σε τύπο #ARGB για το pie :bow:

Edited by lousifer2008

εγω ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια στο pie αλλα ειναι αρκετα αργο ρε παιδια. Απο την ωρα που πατας καποια επιλογη πχ στο πισω, εχει μια καθυστερηση μεχρι να παει πισω.

Εγω με το button savior το εχω διαφανο στα πλαγια και λειτουργει ακαριαια. Το κλεινω το ανοιγω μονο οταν με ενοχλει στο να πατησω κατι στα δεξια της οθονης.

εγω ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια στο pie αλλα ειναι αρκετα αργο ρε παιδια. Απο την ωρα που πατας καποια επιλογη πχ στο πισω, εχει μια καθυστερηση μεχρι να παει πισω.

Εγω με το button savior το εχω διαφανο στα πλαγια και λειτουργει ακαριαια. Το κλεινω το ανοιγω μονο οταν με ενοχλει στο να πατησω κατι στα δεξια της οθονης.

χμμμμ περίεργο μου ακούγεται εμενα δεν έχει καθόλου καθυστέρηση κανένα πλήκτρο

δηλαδή αν το δοκιμάσω κανονικά από το nav bar και από pie κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο...

Εχει δοκιμάσει κανείς κάποιο διαφορετικό baseband εκτός απο το xxlf1; Ξέρετε αν αλλάξω το baseband αν επηρεάζεται και το wifi;

Εχει δοκιμάσει κανείς κάποιο διαφορετικό baseband εκτός απο το xxlf1; Ξέρετε αν αλλάξω το baseband αν επηρεάζεται και το wifi;

ναι είναι και για το wifi το baseband αλλα δεν νομίζω ότι θα δεις κάτι καλύτερο μια και το xxlf1 είναι το πιο τελευταίο που κυκλοφορεί για ευρώπη...

υπάρχουν και τα πιο παλιά όπως αυτό που ήταν με την 4.0.1 ics που δεν θυμάμαι πιο ήταν αλλα υπάρχουν και αμερικής κτλ αν ψάξεις στο xda θα βρείς πολλά

Edited by lousifer2008

χμμμμ περίεργο μου ακούγεται εμενα δεν έχει καθόλου καθυστέρηση κανένα πλήκτρο

δηλαδή αν το δοκιμάσω κανονικά από το nav bar και από pie κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο...

και μενα μου φαινεται περιεργο και μιλαω για αισθητη διαφορα!

Θα κοιταξω και τις ρυθμισεις να δω αν εχει καποια επιλογη...

Το ίδιο ακριβως ισχυει και με το δικό μου κινητό...

Το ίδιο ακριβως ισχυει και με το δικό μου κινητό...

μήπως φταίει κάτι με την rom...

δεν βλέπω καμια ρύθμιση για την ταχύτητα απόκρισης με το pie και από ότι φαντάζομαι σε πόλους τρέχει κανονικά όπως και σε μένα

μια χαρα λειτουργει απλα ειναι λιγο πιο αργο...εγω παντως βλεπω οτι το κινητο γενικα ειναι πιο αργο με την cna 3.5...ισως ειναι η ιδεα μου αλλα θα δοκιμασω και cyanogenmod και aokp για να τσεκαρω τι παιζει...

EDIT Με το md5sum ελεγχουμε τη συμβατοτητα του αρχειου με το κινητο η τον υπολογιστη? πως μπορω να βρω ποιο ειναι το σωστο md5?

Edited by AlexVag

μιας και έπαιξα αρκετά με LMT είπα να βάλω και αυτό εδώ που έχει όλα τα χρώματα σε τύπο #ARGB για το pie :bow:

Πολύ χρήσιμος ο πίνακας με τους κωδικούς. Ευχαριστώ:up:

Και εγώ μια από τα ίδια. Αρκετά αργή απόκριση από το pie σε CNA 3.5 και franco kernel.

iPhone 8+

Πολύ χρήσιμος ο πίνακας με τους κωδικούς. Ευχαριστώ:up:

;)

μια χαρα λειτουργει απλα ειναι λιγο πιο αργο...εγω παντως βλεπω οτι το κινητο γενικα ειναι πιο αργο με την cna 3.5...ισως ειναι η ιδεα μου αλλα θα δοκιμασω και cyanogenmod και aokp για να τσεκαρω τι παιζει...

EDIT Με το md5sum ελεγχουμε τη συμβατοτητα του αρχειου με το κινητο η τον υπολογιστη? πως μπορω να βρω ποιο ειναι το σωστο md5?

παιδιά εγώ να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλες rom μονο στην PARANOIDANDROID 2.12 (άσχετο μόλις βγήκε 2.13 :wacko: )

λειτουργεί απόλυτα φυσιολογικά χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση ας πει και κανένας άλλος που έχει δοκιμάσει σε άλλες rom...

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις rom απο xda και παντου αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.Πολλες φορες οταν ανοιγω καποια εφαρμογη εχω αρκετο lag στο animation ανοιγματος της εφαρμογης.Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα...εχω αλλαξει kernels ,εχω αγορασει το app του φρανκο για να ρυθμισω περισσοτερο τα governor αλλα και παλι τιποτα.Εχετε και εσεις το ιδιο προβλημα?Ξερετε τι μπορει να φταιει?Μηπως η σχετικα αδυναμη gpu του nexus?Το λεο αυτο γιατι εχω δει βιντεακια στο youtube με το nexus 7 και δεν βλεπω να παρουσιαζεται πουθενα αυτο το προβλημα.Ευχαριστω:) Edited by ourakot5

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις rom απο xda και παντου αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.Πολλες φορες οταν ανοιγω καποια εφαρμογη εχω αρκετο lag στο animation ανοιγματος της εφαρμογης.Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα...εχω αλλαξει kernels ,εχω αγορασει το app του φρανκο για να ρυθμισω περισσοτερο τα governor αλλα και παλι τιποτα.Εχετε και εσεις το ιδιο προβλημα?Ξερετε τι μπορει να φταιει?Μηπως η σχετικα αδυναμη gpu του nexus?Το λεο αυτο γιατι εχω δει βιντεακια στο youtube με το nexus 7 και δεν βλεπω να παρουσιαζεται πουθενα αυτο το προβλημα.Ευχαριστω:)

όταν λες lag στο animation τι εννοείς ότι σέρνεται η εφαρμογή , το game?

ότι αργή να άνοιξη η εφαρμογή?