lousifer2008 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Έχει τα περισσότερα customizations από τις ROMs που έχω δει μέχρι τώρα και τρέχει πολύ smooth. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ένα bug λένε ότι υπάρχει, κάτι που σχετίζεται με την αναμονή κλήσης, αλλά δε μου έχει συμβεί ακόμη, όσο αφορά το franco kernel που έχει η rom μέσα είναι ok η είναι καλύτερο το Glados κατά την γνώμη σου? δεν έχω περάσει κάτι ακόμα βεβαια εγώ απλά μαζεύω γνώμες και πληροφορίες. η συγκεκριμένη rom πάντως από ότι διαβάζω μου αρέσει. τώρα είμαι σε 4.0.4 stock αλλα αντιμετωπίζω κάτι bag και με το σήμα λίγο. αλλα δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή μου σε συνδυασμό με τον πάροχο μου που πάντα είχα λίγο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Είναι πολύ καλή η liquid και γενικά πολύ σταθερή και γρήγορη άπλα είναι Μονό στα αγγλικά δεν έχει άλλες γλώσσες γι αυτό και είναι πιο γρήγορη. Επίσης το πρόβλημά με την αναμονή είναι κάπως μιας και αν μιλάς και σε πάρει κάποιος δεν μπορείς να το σηκωσεις. Καλός ο Φράνκο που έχει μαζί αλλά προσωπικά είμαι φαν του lean και έχει και καλύτερή μπαταρια.. Πολύ καλή φαίνεται η εος που είναι καινούρια έχει λίγα modifications προσωπικά αυτά που χρειάζομαι άλλα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 όσο αφορά το franco kernel που έχει η rom μέσα είναι ok η είναι καλύτερο το Glados κατά την γνώμη σου? δεν έχω περάσει κάτι ακόμα βεβαια εγώ απλά μαζεύω γνώμες και πληροφορίες. η συγκεκριμένη rom πάντως από ότι διαβάζω μου αρέσει. τώρα είμαι σε 4.0.4 stock αλλα αντιμετωπίζω κάτι bag και με το σήμα λίγο. αλλα δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή μου σε συνδυασμό με τον πάροχο μου που πάντα είχα λίγο πρόβλημα. Σαν απόδοση ο franco με άφησε πολύ ικανοποιημένο απλά με όλους τους kernel που έχω δοκιμάσει πλην του Glados έχω κάποια θέματα με signal drops όταν μπαίνει σε sleep mode το τηλέφωνο. Οπότε αναγκαστικά πρακτικά είμαι σε Glados, από τον οποίο είμαι εξίσου ικανοποιημένος. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) ερώτησης: μια rom συνοδεύεται πάντα από kernel η όχι? όταν συνοδεύεται από κάποιο kernel εμείς μπορούμε να περάσουμε άλλο χωρίς πρόβλημα? Edited May 22, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 ερώτησης: μια rom συνοδεύεται πάντα από kernel η όχι? όταν συνοδεύεται από κάποιο kernel εμείς μπορούμε να περάσουμε άλλο χωρίς πρόβλημα? Ναι και ναι. Άπλα κάποιες φορές είναι στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) έχω πρόβλημα και δεν ξέρω γιατί? ενώ κάνω κανονικά τα βήματα όπως δείχνει το video http://www.thedroiddemos.com/2012/02/21/how-to-root-the-samsung-galaxy-nexus-video-walkthrough/ και μέχρι και στην φάση που που έχω κατεβάσει το rom manager ενώ επιλέγω το (GSM) σαν επιλογή πατάω το Flash ClockworrMod Recovery λίγο πριν τερματίσει η μπάρα μου λέει ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται... τι κάνω εδώ? edit: μήπως η διαδικασία που κάνω με το rom manager το Flash ClockworrMod Recovery δεν μου χρειάζεται για να έχω unlock και root ώστε να μπορώ να περάσω kernel και rom και τσάμπα παιδεύομαι? Edited May 22, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 έχω πρόβλημα και δεν ξέρω γιατί? ενώ κάνω κανονικά τα βήματα όπως δείχνει το video http://www.thedroiddemos.com/2012/02/21/how-to-root-the-samsung-galaxy-nexus-video-walkthrough/ και μέχρι και στην φάση που που έχω κατεβάσει το rom manager ενώ επιλέγω το (GSM) σαν επιλογή πατάω το Flash ClockworrMod Recovery λίγο πριν τερματίσει η μπάρα μου λέει ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται... τι κάνω εδώ? edit: μήπως η διαδικασία που κάνω με το rom manager το Flash ClockworrMod Recovery δεν μου χρειάζεται για να έχω unlock και root ώστε να μπορώ να περάσω kernel και rom και τσάμπα παιδεύομαι? Πρέπει πρώτα να έχεις κάνει unlock και μετά φλασαρεις custom recovery. Με τον τρόπο που προσπαθείς θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετές φορές γιατί κολαει άλλα τελικά θα τα κατφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Πρέπει πρώτα να έχεις κάνει unlock και μετά φλασαρεις custom recovery. Με τον τρόπο που προσπαθείς θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετές φορές γιατί κολαει άλλα τελικά θα τα κατφερεις έχω κάνει κανονικά την διαδικασία unlock και root μου έχει περάσει το super users και τώρα κοιτάω τον οδηγό από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 μήπως βγάλω άκρη με το titanium backup γιατί με το rom manager δεν λέει να κάνει το flash ενώ είμαι unlock edit: τελικά ok το rom manager δούλεψε κανονικότατα με τον unlock και root από τον οδηγό του http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 κουλό πάντως αλλα ok :) το kernel το περνάω με τον ίδιο τρόπο που περνάμε rom? δηλαδή Recovery Mode --> install zip from sdcard -->choose zip from sdcard --> και το kernel τις επιλογής μου? και είναι ok? δηλαδή δεν κάνουμε wipe data/factory reset απλά? Edited May 23, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 έχω κάνει κανονικά την διαδικασία unlock και root μου έχει περάσει το super users και τώρα κοιτάω τον οδηγό από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 μήπως βγάλω άκρη με το titanium backup γιατί με το rom manager δεν λέει να κάνει το flash ενώ είμαι unlock edit: τελικά ok το rom manager δούλεψε κανονικότατα με τον unlock και root από τον οδηγό του http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 κουλό πάντως αλλα ok :) το kernel το περνάω με τον ίδιο τρόπο που περνάμε rom? δηλαδή Recovery Mode --> install zip from sdcard -->choose zip from sdcard --> και το kernel τις επιλογής μου? και είναι ok? δηλαδή δεν κάνουμε wipe data/factory reset απλά? Ακριβως ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Wipe data Μονό για να περάσεις διαφορετική ρομ. Τον κερνελ τον φλασαρεις έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) ok ένταξη είμαι :) είμαι σε apex 1.1.2 με glados 1.33 και βλέπουμε... edit: έχω μια απορία για το rom manager... αν έχω καταλάβει καλά απλά κάνει back up τις rom κάτι που μπορείς να κανεις και απευθείας από recovery mode τότε γιατί να έχω rom manager? Edited May 23, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 δοκιμάστε και ParanoidAndroid. είναι κάτι το διαφορετικό,tablet mode και κόλπα. πολύ με αρέσει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 δοκιμάστε και ParanoidAndroid. είναι κάτι το διαφορετικό,tablet mode και κόλπα. πολύ με αρέσει:p το δοκίμασα αλλα επειδή τα δάκτυλα μου δεν είναι δάκτυλα, λουκάνικα χωριάτικα είναι :) δεν μπορούσα να πατήσω με ακρίβεια στην οθόνη λόγο μικρών γραφικών στην συγκεκριμένη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 το δοκίμασα αλλα επειδή τα δάκτυλα μου δεν είναι δάκτυλα, λουκάνικα χωριάτικα είναι :) δεν μπορούσα να πατήσω με ακρίβεια στην οθόνη λόγο μικρών γραφικών στην συγκεκριμένη rom είναι μια σταλιά:lol: αλλά συνήθεια είναι, πατάς απόξω και με λίγο προπόνηση πετυχαίνεις το κομπί της επιλογής σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 αν αλλαξεις το density οπως ηθελε και στην slimICS δε διορθωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) αν αλλαξεις το density οπως ηθελε και στην slimICS δε διορθωνεται; εγώ πάντως όσο και αν το έψαξα δεν γίνετε αυτό... :blink: edit: όταν μιλάω πάνω από 5 λεπτά στο talk video κλίση ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό στο ύψος τις κάμερας και μπορώ να πω πως είναι αρκετά αισθητη στην παλάμη. ξέρει κανεις αν είναι φυσιολογικό η αν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό...? Edited May 26, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 στην slim στο galaxy s ηταν μικρα τα εικονιδια και αλλαζοντας το lcd density μεγαλωναν. ειναι μια αλλαγη στο νουμερο που γραφει στο build.prop που ειναι μεσα στο φακελο system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 στην slim στο galaxy s ηταν μικρα τα εικονιδια και αλλαζοντας το lcd density μεγαλωναν. ειναι μια αλλαγη στο νουμερο που γραφει στο build.prop που ειναι μεσα στο φακελο system τουλάχιστον εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619582 δεν δίνη οδηγίες για κάτι τέτοιο αν γινόταν λογικά θα το ανέφερε κάπου... οποτε μάλλον δεν γίνετε...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 οποιος θελει κατι απλο και γρηγορο χωρις πολλα πολλα, ας δοκιμασει και τη rascream http://fitsnugly.euroskank.com/rascream/?id=maguro δεν τη δοκιμασα, αλλα διαβαζω τα καλυτερα(δεν εχει πολλες προσθηκες). δε θα βρειτε πολλες πληροφοριες, απλα φλασαρετε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 οποιος θελει κατι απλο και γρηγορο χωρις πολλα πολλα, ας δοκιμασει και τη rascream http://fitsnugly.euroskank.com/rascream/?id=maguro δεν τη δοκιμασα, αλλα διαβαζω τα καλυτερα(δεν εχει πολλες προσθηκες). δε θα βρειτε πολλες πληροφοριες, απλα φλασαρετε :p Την έχω σε nexus s και πραγματικά είναι ότι πιο σταθερό και γρήγορο έχω δοκιμάσει. Άλλαξε το κινητό μου και είναι όπως με την gb παλιά. Ο rascarlo που κάνει τη rom έχει galaxy nexus επομένως θα είναι το ίδιο καλή, αν όχι και καλύτερη στο κινητό σας. Απλά σβήστε μερικά gapps που δεν χρειάζονται για Ελλάδα, όπως play movies, κλπ. Για kernel δεν ξέρω (αυτός προτείνει trinity), έγω έχω _thalamus της oxygen, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει σε GN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αρχίζει κι αποκτά hypeτον τελευταίο καιρό η rascream. Προς το παρόν δεν μπορώ να αποχωριστώ τα καλούδια της liquidsmooth. Θα την έχω στα υπόψιν πάντως όταν αποφασίσω να αλλάξω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Σημερα φλασαρα την πρωτη μου custom rom στο Nexus μου. Εβαλα την APEX 1.1.3 beta2 γιατι απ'οτι διαβασα στο xda η κανονικη ειχε προβληματα. Αυριο με βλεπω να ασχολουμαι ολη μερα με αυτο και εχω να κανω και δυο εργασιες :(:(:( Ψαχνω να βρω καποια rom η οποια να εχει καποια customizations, καλη διαρκεια μπαταριας και τα ελαχιστα δυνατα προβληματα. Υπαρχει τετοια? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Την έχω σε nexus s και πραγματικά είναι ότι πιο σταθερό και γρήγορο έχω δοκιμάσει. Άλλαξε το κινητό μου και είναι όπως με την gb παλιά. Ο rascarlo που κάνει τη rom έχει galaxy nexus επομένως θα είναι το ίδιο καλή, αν όχι και καλύτερη στο κινητό σας. Απλά σβήστε μερικά gapps που δεν χρειάζονται για Ελλάδα, όπως play movies, κλπ. Για kernel δεν ξέρω (αυτός προτείνει trinity), έγω έχω _thalamus της oxygen, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει σε GN. Τι επιπλέον έχει από την στοκ; έχω αρχίσει και βλέπω κι εγώ να δουλεύει πολύ η συγκεκριμένη ρομ. Βασικά αν έχει toggles kai custom lock screen είμαι υπερ καλυμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Τι επιπλέον έχει από την στοκ; έχω αρχίσει και βλέπω κι εγώ να δουλεύει πολύ η συγκεκριμένη ρομ. Βασικά αν έχει toggles kai custom lock screen είμαι υπερ καλυμενος... Αυτά τα δύο που θες τα έχει, συν battery percentage, volume rocker music controls και να κάνεις customize την navbar (ή πως λέγεται). Επίσης είναι themed, αντί για γκρι είναι μαύρα τα μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αυτά τα δύο που θες τα έχει, συν battery percentage, volume rocker music controls και να κάνεις customize την navbar (ή πως λέγεται). Επίσης είναι themed, αντί για γκρι είναι μαύρα τα μενού. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Ναι είχα ξεχάσει και τη navbar βασικά αυτά τα 3 χαρακτηριστικά θέλω από μια ρομ και μιας και όλοι λένε ότι είναι υπερβολικά σταθερή και γρήγορη θα τεσταρω σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts