Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω μείνει εκτός "παιχνιδιού" καιρό (cm10 stable τις τελευταίες εβδομάδες) υπάρχει τίποτα σε ελαφριά και σταθερή rom με 4.2.1; Ό,τι έχω δοκιμάσει ως τώρα με 4.2.1 είχε τραγικό αποτέλεσμα, γι' αυτό και γύρισα σε 4.1.2, απλώς η official cyanogen είναι λίγο αργή για τα γούστα μου.

δοκίμασε την xylon 18! αρκετά καλή

Επειδή έχω μείνει εκτός "παιχνιδιού" καιρό (cm10 stable τις τελευταίες εβδομάδες) υπάρχει τίποτα σε ελαφριά και σταθερή rom με 4.2.1; Ό,τι έχω δοκιμάσει ως τώρα με 4.2.1 είχε τραγικό αποτέλεσμα, γι' αυτό και γύρισα σε 4.1.2, απλώς η official cyanogen είναι λίγο αργή για τα γούστα μου.

Δες κ την ΒΒ7. Μιας κ ήσουν σε CM,υποθέτω θες αρκετές παραμετροποιήσεις.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Η οθόνη είναι πάντα μεταξύ 24-25% και 29-30%...εξαρτάται π.χ. αν έχω φώτα στο γραφείο, αν το χρησιμοποιήσω πιο πολύ στο σπίτι για κάποιο λόγο, αν το δώσω στη μικρή να δει κανά video LittlePeople :p, τέτοιες λεπτομέρειες...

Το r364 μόλις το έβαλα πριν καμιά ώρα, δεν έχω προλάβει να δω τίποτα...θα δω μέχρι και αύριο και θα σου πω....

Έχω την εντύπωση ότι ο 364 έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, ίσως δεν πέφτει στην χαμηλή συχνότητα τόσο συχνά, εύκολα και γρήγορα όσο ο 361, ή ίσως έχει γίνει επίτηδες για πιθανά λαγκαρίσματα που αναφέρθηκαν στον 361. Πάντως πρόβλημα ουδέν, έκανα και μια μέτρηση με Antutu και μου έβγαλε 8560κάτι αντί για 8650κάτι με τον 361...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παρεπιπτόντως, άλλαξα kernel από franco σε lean και η συσκευή είναι λες κι έχει "ξεκολλήσει". Πάντα σε CM10 stable.

Δεν ξέρω γιατί, ενώ ακούω τα καλύτερα για τον franco, δε μου έκατσε ποτέ...

Παρεπιπτόντως, άλλαξα kernel από franco σε lean και η συσκευή είναι λες κι έχει "ξεκολλήσει". Πάντα σε CM10 stable.

Δεν ξέρω γιατί, ενώ ακούω τα καλύτερα για τον franco, δε μου έκατσε ποτέ...

Από αυτονομία πως πάει;

Γιατί εγώ προσωπικά άλλαξα kernel για αυτό το λόγο. Από την 361 του franco είναι ευχαριστημένος, αλλά εφόσον έχεις μέτρο σύγκρισης θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.

Αποστόλης

Προσπαθώ να περάσω xylon18 αλλά οτι και κάνω μου δεν ξεζιπαρει την Ρομ.το έχω κανει ροοτκαι εέχω δοκιμάσει με ROM manager.καμια ιδέα;
Όποιος ξέρει τους άλλους έχει γνώση. Όποιος ξέρει τον εαυτό του έχει σοφία.

Καλημέρα παιδιά, είμαι με Rasbeanjelly 4.2.1 από 19 Jan και έναν "modified kernel" (δεν βρίσκω το link αυτή τη στιγμή) υποτίθεται ακριβώς για να λύσει το πρόβλημα της Black screen of death που είχα αναφέρει κάποια ποστ πιο πριν αλλά απλά το μείωσε, δεν το έλυσε εντελώς. Δύο ερωτήσεις λοιπόν:

1) Δεν υπάρχουν άλλοι να το αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και αν ναι, με τι ρομ και κερνελ; Μου κάνει εντύπωση να είμαι ο μόνος γιατί απόσο διαβάζω δεν αφορά κάποια ρομ συγκεκριμένα (ή κέρνελ) αλλά είναι bug του android.

2) Διαβάζω ότι κάποιοι το έχουν λύσει (ασχέτως ρομ) βάζοντας το "animations scale" στο 0.5x. Τι ρύθμιση είναι αυτή και από που την κάνω μήπως και δω και εγώ άσπρη μέρα;

Ευχαριστώ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

To animation scale είναι στα developer options

:lol::lol::lol: Έλεος!!!

Λέω δε γίνεται να είναι τόσο απλό και να μην το βλέπω μπροστά μου! Ντρέπομαι καν να ρωτήσω, όχι δε θα ρωτήσω, googling....

7 φορές πάτημα στον κωδικό της έκδοσης λειτουργικού για να εμφανιστεί η επιλογή και το μήνυμα "Είστε πλέον προγραμματιστής!" ???

Τι επική τρολιά ήταν αυτή!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Μια μικρη βοηθεια... Επειδη τα προηγουμενα android που ειχα (defy , razr ) δεν αλλαζες kernel ουτε radio, υπαρχει καποιος μπουσουλας? (σορρυ αλλα ειναι δυσκολο να ψαξω 170+ σελιδες...)

Μια μικρη βοηθεια... Επειδη τα προηγουμενα android που ειχα (defy , razr ) δεν αλλαζες kernel ουτε radio, υπαρχει καποιος μπουσουλας? (σορρυ αλλα ειναι δυσκολο να ψαξω 170+ σελιδες...)

Φίλε τα πάντα είναι στην πρώτη σελίδα pinned!! Οκ, δεν είπαμε να διαβάσεις όλο το thread αλλά πρώτοι πρώτοι είναι όλοι οι οδηγοί, τους κοίταξες;; Εκτός και ρωτάς κάτι άλλο.

Μπορεις να τα αλλαξεις κ τα 2. Εαν εννοεις αυτο.

Καλημέρα παιδιά, είμαι με Rasbeanjelly 4.2.1 από 19 Jan και έναν "modified kernel" (δεν βρίσκω το link αυτή τη στιγμή) υποτίθεται ακριβώς για να λύσει το πρόβλημα της Black screen of death που είχα αναφέρει κάποια ποστ πιο πριν αλλά απλά το μείωσε, δεν το έλυσε εντελώς. Δύο ερωτήσεις λοιπόν:

1) Δεν υπάρχουν άλλοι να το αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και αν ναι, με τι ρομ και κερνελ; Μου κάνει εντύπωση να είμαι ο μόνος γιατί απόσο διαβάζω δεν αφορά κάποια ρομ συγκεκριμένα (ή κέρνελ) αλλά είναι bug του android.

2) Διαβάζω ότι κάποιοι το έχουν λύσει (ασχέτως ρομ) βάζοντας το "animations scale" στο 0.5x. Τι ρύθμιση είναι αυτή και από που την κάνω μήπως και δω και εγώ άσπρη μέρα;

Ευχαριστώ!

1) Κι εγω χρησιμοποιω την Rasbean 4.2.1 εδω κ αρκετο καιρο, αλλα ειχα τον trinity kernel 4.1.2 stable67. Δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα με SODs ή Faux SODs. Για δικους μου λογους αποφασισα να φλασαρω τον 4.2.1 trinity kernel (v.12DC) κ μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι. (φτου φτου μην το ματιασω :p)

2) Οπως ειπες κ εσυ, υπαρχουν παρα πολλες αναφορες στο xda για τις SOD. Εχουν βρεθει καποια tricks τα οποια βοηθαν στο να λυθει αυτη η κατασταση, αλλα σε μερικους δουλευουν, ενω σε αλλους οχι. Αλλοι για παραδειγμα πειραζουν τα voltages. Προσωπικα, τα μονα που εχω αλλαξει στον kernel ειναι τα χρωματα κ το volume boost.

Πέρασα την τελευταία έκδοση πριν λίγο μαζί με Lean Kernel και θα δω. Αν συνεχίσει θα δοκιμάσω τον trinity που αναφέρεις και το animation scale 0.5x...

Τους έχω δει τους οδηγούς, αλλά δεν γράφει τίποτα για kernel και radio...

Τους έχω δει τους οδηγούς, αλλά δεν γράφει τίποτα για kernel και radio...

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324831 και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1374077

Καλημέρα.όταν παταω το κουμπί για το μενού αυτό ανοίγει πολύ αργά.ξέρει κάποιος ποια ρυθμιση να αλλάξω?
Όποιος ξέρει τους άλλους έχει γνώση. Όποιος ξέρει τον εαυτό του έχει σοφία.

Καλησπέρα στο λαώ του Galaxy Nexus! Μήπως ξέρει κανεις που θα βρω την 4.2.1 factory rom σε αρχείο zip?

Εδω θα βρεις ολα τα factory images για ολα τα nexus

https://developers.google.com/android/nexus/images

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

παιδιά,όποιος ασχολείται με custom kernels βάλτε το νέο fancy 4,θα τον βρείτε στο XDA.Σε 8 ώρες το βράδυ που μας πέρασε έχασε η μπαταρία 1%.Απλά δεν υπάρχει

Έχει δοκιμάσει κανείς την Xylon 18 γιατί σε μένα αργεί να μου ενημερώσει την ώρα συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στις 10:30 έδειχνε 2:45 το βράδυ

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Εδω θα βρεις ολα τα factory images για ολα τα nexus

https://developers.google.com/android/nexus/images

Σε ευχαριστώ man!! Keep walking MYPHONE!!!

Και άλλο ενα λινκ για την 4.2.1 factory rom σε αρχεία zip ..( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018668)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

παιδιά,όποιος ασχολείται με custom kernels βάλτε το νέο fancy 4,θα τον βρείτε στο XDA.Σε 8 ώρες το βράδυ που μας πέρασε έχασε η μπαταρία 1%.Απλά δεν υπάρχει

Και με trinity την ιδια αποδοση ειχα.. :p

ΤΗΧ για το info. Αν κ πιστος ακομη στον morfic, ισως το τεσταρω.. Ποτε δεν ξερεις. :X

Ρε παιδιά ποια Ρομ έχετε που να μην έχει lag να είναι σταθερή smouth και καλη διάρκεια μπαταρίας.. Οσες έχω βάλει με όλα τα wipe κλπ.. Μετα απο λιγες μέρες έχω lag.. Για δώστε τα φώτα σας!!!:thumbup:

Ρε παιδιά ποια Ρομ έχετε που να μην έχει lag να είναι σταθερή smouth και καλη διάρκεια μπαταρίας.. Οσες έχω βάλει με όλα τα wipe κλπ.. Μετα απο λιγες μέρες έχω lag.. Για δώστε τα φώτα σας!!!:thumbup:

Xylon 18. Απλά κορυφή.

Purity rom & AK kernel χωρίς lag και με τρεις ώρες οθόνη περίπου. Χρησιμοποιώ πολύ 3g. Χωρίς τόση χρήση 3g πιστεύω θα κρατούσε και περισσότερο.