tsabasid Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Με απρόσεκτη χρήση, μια σύγχρονη μπαταρία πρέπει να έχει άνετα 500 κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης. Με πιο προσεκτική περνάει τους 2πλάσιους, αλλά είναι μικρότεροι (άρα και ο χρόνος που παίρνεις από κάθε έναν). Πολύ απλά - δεν αξίζει να σκάμε ούτε για τη μνήμη ούτε για τη μπαταρία. Απλά όταν είναι βολικό και δεν το κάνουμε από εμμονή, ας ρίχνουμε μια γρήγορη φόρτιση, αντί για 0-100... Κάπως έτσι το λειτουργώ κι εγώ. Είδα κάποια παιδιά λένε για κύκλο 80-20%.Είναι πολύ μικρός κατά τη γνώμη μου για να σου βγάλει μια απαιτητική μέρα με 3g. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Κάπως έτσι το λειτουργώ κι εγώ. Είδα κάποια παιδιά λένε για κύκλο 80-20%.Είναι πολύ μικρός κατά τη γνώμη μου για να σου βγάλει μια απαιτητική μέρα με 3g. απλά είπαμε τι είναι καλύτερο για την τεχνολογία της μπαταρίας.. σε κανέναν πιστεύω δεν φτάνει το 80% της μπαταρίας όταν θα είσαι όλη μέρα έξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται για την μπαταρία, σε PA με ΑΚ Purity σας δίνω διάρκεια και οθόνη. Σημειωτέον ότι ο περισσότερος χρόνος ήταν σε παιχνίδια, άρα ζοριζόταν αρκετά εκείνη τη στιγμή... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Τα δικα μου στοιχεία οθόνης με στοκ 4.2.2 και AK purity v030.Wifi και 3G ο περισσότερος αν οχι ολος ο χρόνος χρήσης. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Τα δικα μου στοιχεία οθόνης με στοκ 4.2.2 και AK purity v030.Wifi και 3G ο περισσότερος αν οχι ολος ο χρόνος χρήσης. Σε wifi ήσουν την περισσότερη ώρα, όχι σε 3g. Τέτοιος χρόνος αναμονής και οθόνης με 3g είναι πρακτικά αδύνατος. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σε wifi ήσουν την περισσότερη ώρα, όχι σε 3g. Τέτοιος χρόνος αναμονής και οθόνης με 3g είναι πρακτικά αδύνατος. 3 η ώρα έπιασα δουλειά και μέχρι την ώρα που ποσταρα τις εικόνες ημουν με 3G Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) 3 η ώρα έπιασα δουλειά και μέχρι την ώρα που ποσταρα τις εικόνες ημουν με 3G To screenshot σου λεει wifi. Αν εννοείς ότι είχες το 3g ανοιχτό για 3 ώρες ΟΚ, απλα δε θα το χαρακτήριζα "τον περισσότερο χρόνο" σε περίοδο 17 ωρών. :P Edited March 19, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) To screenshot σου λεει wifi. Αν εννοείς ότι είχες το 3g ανοιχτό για 3 ώρες ΟΚ, απλα δε θα το χαρακτήριζα "τον περισσότερο χρόνο" σε περίοδο 17 ωρών. :P Οταν είπα τον περισσότερο χρόνο εννοούσα οχι τον συνολικό χρονο αλλά τον περισσότερο χρονο απο τις 4 ωρες οθονης. Τελος πάντων λίγη σημασία έχουν αυτά προσωπικά για μενα.Απλα ηθελα να σας τα δείξω. Μια ερώτηση τωρα. Ειμαι σε στοκ 4.2.2 και θα ηθελα να εχω το ρολόι στη μεση και οχι δεξια στην navigation bar. Βρηκα κάποιες μοντες αλλά όλες είναι για deodexed roms. Μήπως ξερεις κάποια που να δουλευει σε odexed? Edited March 19, 2013 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Οταν είπα τον περισσότερο χρόνο εννοούσα οχι τον συνολικό χρονο αλλά τον περισσότερο χρονο απο τις 4 ωρες οθονης. Τελος πάντων λίγη σημασία έχουν αυτά προσωπικά για μενα.Απλα ηθελα να σας τα δείξω. Μια ερώτηση τωρα. Ειμαι σε στοκ 4.2.2 και θα ηθελα να εχω το ρολόι στη μεση και οχι δεξια στην navigation bar. Βρηκα κάποιες μοντες αλλά όλες είναι για deodexed roms. Μήπως ξερεις κάποια που να δουλευει σε odexed? 2 ώρες είναι περίπου. Απλά μην τα λες έτσι, γιατί υπάρχουυν κάποιοι που τρελαίνονται και προσπαθούν να πετύχουν τους ίδιους χρόνους και δεν μπορούν, (οποτε τρελαίνονται :p ) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Έχω παρατηρήσει το εξής τελευταία: είχα τη stock 4.2.2 deodexed και μετά έβαλα την Purity, με τον ΑΚ kernel. Και στις δυο περιπτώσεις, μου έβγαζε κατά διαστήματα το μήνυμα ότι κράσαραν τα gapps. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Χθες έβαλα την Xylon 2.3.3 με Diamond v020 και το κινητό πάει πολύ καλά και έχει πολύ καλή αίσθηηση. Ήμουν σε xylon 2.2.1 με diamond v018 Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Έχω παρατηρήσει το εξής τελευταία: είχα τη stock 4.2.2 deodexed και μετά έβαλα την Purity, με τον ΑΚ kernel. Και στις δυο περιπτώσεις, μου έβγαζε κατά διαστήματα το μήνυμα ότι κράσαραν τα gapps. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Δοκίμασε fix permissions από recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δοκίμασε fix permissions από recovery. Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Θελω την γνώμη σας για μια σκέψη μου. Το σενάριο να κάνω format system και μετα να κανω restore το τελευταίο nandroid που εχω πάρει ειναι εφικτή ή δεν παίζει τετοια περίπτωση? Εχω cwm 6.0.23. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Θελω την γνώμη σας για μια σκέψη μου. Το σενάριο να κάνω format system και μετα να κανω restore το τελευταίο nandroid που εχω πάρει ειναι εφικτή ή δεν παίζει τετοια περίπτωση? Εχω cwm 6.0.23. Είτε κάνεις format system είτε όχι, νομίζω το ίδιο είναι στην προκειμένη περίπτωση. Μπορείς να το κάνεις, δεν καταλαβαίνω προς τι η αμφιβολία. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Είτε κάνεις format system είτε όχι, νομίζω το ίδιο είναι στην προκειμένη περίπτωση. Μπορείς να το κάνεις, δεν καταλαβαίνω προς τι η αμφιβολία. όταν δεν έχεις κάνει ποτέ κάτι πάντα έχεις αμφιβολία. Έτσι κι εγώ. Εχω κάποια φοβία για το format system αφού στην ουσία αφήνεις το τηλέφωνο χωρίς λειτουργικό. Ξερω οτι οτσν το κανω πρώτη φορά μετα θα είμαι οκ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 όταν δεν έχεις κάνει ποτέ κάτι πάντα έχεις αμφιβολία. Έτσι κι εγώ. Εχω κάποια φοβία για το format system αφού στην ουσία αφήνεις το τηλέφωνο χωρίς λειτουργικό. Ξερω οτι οτσν το κανω πρώτη φορά μετα θα είμαι οκ. Πάντως εγώ που το έκανα όταν μου είχε σπάσει τα νεύρα η PAC, δεν είχα κανένα πρόβλημα (και να ξαναμπώ στο recovery, απλώς θέλει πρώτα fastboot). Μια χαρά είναι, προχώρα...απλώς δεν θα δεις καμία διαφορά, το nandroid θα επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν (μαζί και τα όποια προβλήματα ίσως είχες).... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πάντως εγώ που το έκανα όταν μου είχε σπάσει τα νεύρα η PAC, δεν είχα κανένα πρόβλημα (και να ξαναμπώ στο recovery, απλώς θέλει πρώτα fastboot). Μια χαρά είναι, προχώρα...απλώς δεν θα δεις καμία διαφορά, το nandroid θα επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν (μαζί και τα όποια προβλήματα ίσως είχες).... Δηλαδή για να κάνω το κινητό μου να είναι ετσι όπως ήταν οταν το πρώτο άνοιξα τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Εγω συνήθως ξαναφλασαρα το factory image της 4.2.2 μεσα απο το τοολκιτ. Και μου εκανε μεγαλη εντύπωση πως αφου το ξαναφλασαρα ύστερα απο wipe data/factory reset wipe cache/dalvik όταν το ξανά ξεκινούσα ειχα το ιδιο wallpaper που ειχα και πριν φλασαρω. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δηλαδή για να κάνω το κινητό μου να είναι ετσι όπως ήταν οταν το πρώτο άνοιξα τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Εγω συνήθως ξαναφλασαρα το factory image της 4.2.2 μεσα απο το τοολκιτ. Και μου εκανε μεγαλη εντύπωση πως αφου το ξαναφλασαρα ύστερα απο wipe data/factory reset wipe cache/dalvik όταν το ξανά ξεκινούσα ειχα το ιδιο wallpaper που ειχα και πριν φλασαρω. factory reset/wipe cache/data/dalvik/system . Μετά πρέπει να φλασάρεις τη νέα rom. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 factory reset/wipe cache/data/dalvik/system . Μετά πρέπει να φλασάρεις τη νέα rom. Όπως τα λέει, αυτό που κάνει τη διαφορά στο TWRP είναι το Format System, το οποίο πρακτικά σε αφήνει χωρίς λειτουργικό (αυτό που φοβάσαι δηλαδή, αλλά δεν υπάρχει λόγος, το recovery παραμένει), αλλά είναι η μοναδική λύση που έχω βρει σε "μπερδεμένες" εγκαταστάσεις custom ROMs που πραγματικά καθαρίζει τα πάντα (λογικό άλλωστε)... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλησπέρα παιδια.ειμαι με rasbean 4.2.1 και francko kernel και λεω μετα απο καιρο να επιστρεψω σε στοκ.εχω μπερδευτει λιγο με το nexus toolkit.ποια εντολη δινω για επαναφορα σε στοκ ρομ.να σημειωσω πως θελω να επανέλθω σε στοκ ρομ, ρουταρισμενο το κινητο με ξεκλειδωτο bootloader.επισης ποιο kenrel τελικα προτεινετε?ak ή purity για να βαλω μαζι με τη στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 καλησπέρα παιδια.ειμαι με rasbean 4.2.1 και francko kernel και λεω μετα απο καιρο να επιστρεψω σε στοκ.εχω μπερδευτει λιγο με το nexus toolkit.ποια εντολη δινω για επαναφορα σε στοκ ρομ.να σημειωσω πως θελω να επανέλθω σε στοκ ρομ, ρουταρισμενο το κινητο με ξεκλειδωτο bootloader.επισης ποιο kenrel τελικα προτεινετε?ak ή purity για να βαλω μαζι με τη στοκ? Η επιλογή είναι η 9 στην οποία σου εγκαθιστά την stok. Ο purity είναι η stable έκδοση αν και οι τελευταίες diamond εκδόσεις είναι πολύ καλές και γρήγορες. Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 καλησπέρα σε όλους !! είχατε αναφέρει σε προηγούμενο post για κάποιο toolkit που υποστηρίζει 4.2.2 χωρίς donate.. έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το βρω. μπορεί κάποιος να μας το ξαναπεί? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 καλησπέρα σε όλους !! είχατε αναφέρει σε προηγούμενο post για κάποιο toolkit που υποστηρίζει 4.2.2 χωρίς donate.. έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το βρω. μπορεί κάποιος να μας το ξαναπεί? ευχαριστώ http://www.wugfresh.com/nrt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.wugfresh.com/nrt/ thanks a lot leftis!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts