alfa Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) ειχα το ιδιο ακριβως θεμα με το lumia 800 καποτε και τελικα εφταιγε το screen protector, ειχε αρχισει να ξεκολαει κοντα στον αισθητηρα αποστασης και τον μπερδευε. για τσεκαρε το και εγω μαλλον κατι τετοιο νομιζω οτι γινετε θα το δω ... να σαι καλα. καποιο λινκ για αγορα OTG εχει κανεις? ή ακομα καλυτερα αν καποιος το πουλαει... Edited March 5, 2013 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 και εγω μαλλον κατι τετοιο νομιζω οτι γινετε θα το δω ... να σαι καλα. καποιο λινκ για αγορα OTG εχει κανεις? ή ακομα καλυτερα αν καποιος το πουλαει... Στο ebay γίνεται χαμός από otg και ξεκινάνε απο 0.99$ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά μήπως έχει δει κανείς αυτό το bootanimation καπου. Ο τυπος δείχνει softkeys αλλα εγω ενδιαφέρομαι γισ το bootanimation. http://www.youtube.com/watch?v=tb4zRiYd0ZA&feature=youtube_gdata_player Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά μήπως έχει δει κανείς αυτό το bootanimation καπου. Ο τυπος δείχνει softkeys αλλα εγω ενδιαφέρομαι γισ το bootanimation. http://www.youtube.com/watch?v=tb4zRiYd0ZA&feature=youtube_gdata_player δεν ξέρω που μπορείς να βρείς αυτό το bootanimation αλλά ξέρω την ρομ που το έχει.. που είναι και πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Το έγραψα στο XDA αλλά το γράφω και εδώ για να το δείτε...όντας με stock 4.2.2 και ΑΚ pirates τόσο καιρό (δηλαδή 1 μήνα :lol:), είπα να δοκιμάσω ξανά κάποια custom ROM. Επέλεξα την Jellybam γιατί έχει όλα όσα θέλω. Τραβάω backup, κάνω ένα πλήρες wipe τα πάντα όλα και την ρίχνω. Από την πρώτη στιγμή που μπούταρε το κινητό σερνόοοοοοταν απίστευτα....ακόμα και μετά από 2-3 reboots μήπως και φτιάξει, από το lag δεν μπορούσα να βάλω ένα widget στην κεντρική οθόνη :wacko: Ξαναγύρισα σε stock 4.2.2 και AK purity, και τα πάντα ρολάρουν όπως πρέπει....απλώς να το έχετε υπόψη σας, προφανώς μπορεί να μου έτυχε (γιατί όμως?) αλλά δείχνει κάτι για την ROM.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Το έγραψα στο XDA αλλά το γράφω και εδώ για να το δείτε...όντας με stock 4.2.2 και ΑΚ pirates τόσο καιρό (δηλαδή 1 μήνα :lol:), είπα να δοκιμάσω ξανά κάποια custom ROM. Επέλεξα την Jellybam γιατί έχει όλα όσα θέλω. Τραβάω backup, κάνω ένα πλήρες wipe τα πάντα όλα και την ρίχνω. Από την πρώτη στιγμή που μπούταρε το κινητό σερνόοοοοοταν απίστευτα....ακόμα και μετά από 2-3 reboots μήπως και φτιάξει, από το lag δεν μπορούσα να βάλω ένα widget στην κεντρική οθόνη :wacko: Ξαναγύρισα σε stock 4.2.2 και AK purity, και τα πάντα ρολάρουν όπως πρέπει....απλώς να το έχετε υπόψη σας, προφανώς μπορεί να μου έτυχε (γιατί όμως?) αλλά δείχνει κάτι για την ROM.... Διάλεξες από σβέρκο με τηjellybam. Παίζει να είναι απόντες χειρότερες. Αν θες να παίξεις με custom κινησου στα πλαίσια carbon /atom/xylon/aokp unofficial Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Η rasbeanjelly με Franco πετάει. Προβλήματα με lags είχα μόνο με trinity οποίον και ξήλωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) .... :mad: φοράω την τελευταία milestone (M2) CM10.1 και ξαφνικά χάθηκε το εικονίδιο που σε βάζει στο μενού.... :( τι έγινε γμτ? το έχει πάθει κάνεις άλλος αυτό? τι να κάνω? ήδη ξαναπέρασα την ρομ, έκανα fix permisions και καθαρισμό Dalvik & Cache... :lost: ... τι άλλο να κάνω? Έβαλα τον Nova και όλα είναι οκ, άρα μάλλον είναι πρόβλημα του trebuchet... Edited March 7, 2013 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 .... :mad: φοράω την τελευταία milestone (M2) CM10.1 και ξαφνικά χάθηκε το εικονίδιο που σε βάζει στο μενού.... :( τι έγινε γμτ? το έχει πάθει κάνεις άλλος αυτό? τι να κάνω? ήδη ξαναπέρασα την ρομ, έκανα fix permisions και καθαρισμό Dalvik & Cache... :lost: ... τι άλλο να κάνω? Έβαλα τον Nova και όλα είναι οκ, άρα μάλλον είναι πρόβλημα του trebuchet... Αν και χρησιμοποιώ nightly, έχω "ίσως" μια ιδέα του τι μπορεί να σου συνέβη. Οι μόνες επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο εικονίδιο του app-drawer, είναι είτε να του κάνεις μετονομασία, είτε να το βγάλεις απο το dock και να το μετακινήσεις κάπου. Μήπως λοιπόν το τράβηξες σε άλλο page του dock ή το μετακίνησες σε άλλο workspace ή φάκελο? Γιατί υπό normal συνθήκες ΔΕΝ διαγράφεται το shortcut. :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Αν και χρησιμοποιώ nightly, έχω "ίσως" μια ιδέα του τι μπορεί να σου συνέβη. Οι μόνες επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο εικονίδιο του app-drawer, είναι είτε να του κάνεις μετονομασία, είτε να το βγάλεις απο το dock και να το μετακινήσεις κάπου. Μήπως λοιπόν το τράβηξες σε άλλο page του dock ή το μετακίνησες σε άλλο workspace ή φάκελο? Γιατί υπό normal συνθήκες ΔΕΝ διαγράφεται το shortcut. :) Το σκέφτηκα και αυτό και έψαξα σε όλες τις οθόνες αλλά τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 καλησπερα...ποια απο τις custom rom υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 καλησπερα...ποια απο τις custom rom υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα?? Οι περισσότερες από όσο ξέρω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Οι περισσότερες από όσο ξέρω. ευχαριστω για την απαντηση...και ποια αξιζει κατα την γνωμη σου να βαλω?? τωρα εχω την 4.2.2 official.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Το σκέφτηκα και αυτό και έψαξα σε όλες τις οθόνες αλλά τίποτα.... Σε κανένα folder? :) Εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή? (Αυτό βέβαια θα σου χαλάσει το setup με widgets κλπ) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ευχαριστω για την απαντηση...και ποια αξιζει κατα την γνωμη σου να βαλω?? τωρα εχω την 4.2.2 official.. Πολλές υπάρχουν και είναι καλές. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη ρωτώντας τρίτους γιατί θα πάρεις πολλές διαφορετικές απαντήσεις. Εγώ τώρα έχω την Aokp unofficial με Cylon AK kernel. Δοκιμάζεις και βλέπεις αν σε ικανοποιεί. Θα σου έλεγα να κινηθείς όμως σε Aokp /carbon/atom /xylon. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ευχαριστω για την απαντηση...και ποια αξιζει κατα την γνωμη σου να βαλω?? τωρα εχω την 4.2.2 official.. Εχοντας δοκιμασει 4-5 rom με την 4.2.2, πιστευω οτι αυτες που αξιζουν ειναι η PitchBlack, RasBean, CyberGr κ απο αυτα που εχω διαβασει θα εδινα μια ευκαιρια σε Atom, SlimBean, Xylon (τις οποιες δεν εχω δοκιμασει ακομα). Αν κ για να πω την αληθεια, περιμενω να δω εαν θα βγει η BlackBean 4.2.2 . Ηταν αυτη που με κερδισε στην 4.2.1 εκδοση. Τελος, οποια κ εαν δοκιμασεις, θα σου προτεινα να περασεις τον ΑΚ kernel, ο οποιος απο το ντεμπουτο της 4.2.2 δινει ρεστα. Απιστευτος kernel, συνδυαζεται αψογα με οσες rom εχω δοκιμασει. Το μονο μειον στην Cylon εκδοση του, οτι δε συνδεεται σε WEP δικτυα. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Σε κανένα folder? :) Εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή? (Αυτό βέβαια θα σου χαλάσει το setup με widgets κλπ) Τιποτα απο ολα αυτα δεν βοηθησε... δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε, προς το παρον "βολευτικα" με τον nova, το Σ/Κ θα το ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Γενικά προτιμάτε AOSP ή AOKP ROM? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Εβλα τελικα την JbSourcery. Φοβερή και σταθερή με παρα πολλά mods.. Λιγες ώρες την έχω κι έχω κολλήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Γενικά προτιμάτε AOSP ή AOKP ROM? AOKP(Android Open King Project), είναι μια παράφραση του ονόματος AOSP που χρησιμοποιεί μια ομάδα dev. Κατά τα άλλα όλες οι vanilla ROMs βασίζονται σε AOSP source. Την καλημέρα μου :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ένα μικρό update περί των custom ROMs...συνεχίζοντας από την αποτυχία με την JellyBam, είπα να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες, τουλάχιστον από αυτές που έχουν μερικές χιλιάδες εγκαταστάσεις (άφησα τις καινούριες στην άκρη). Για επίσης περίεργο λόγο δεν έκατσε καλά ούτε η PAC, και πριν δοκιμάσω κάποια από τις Carbon και Pitchblack, είπα να περάσω την πιο γνωστή και δοκιμασμένη PA. Συμβουλές για όλους πριν περάσετε custom ROMs: 1) Περάστε τον TWRP αντί του CWM, καθώς κάνει ΠΟΛΥ καλύτερο "καθαρισμό" του κινητού (με τα τρία wipe/clean/format που έχει πρακτικά αφήνει το κινητό εντελώς καθαρό). Επίσης κάνει auto-detect αν υπάρχει θέμα με τα permissions και τα φτιάχνει αυτόματα. 2) Μην περνάτε ποτέ ROM και Gapps ταυτόχρονα. Τοποθετήστε την ROM πρώτα, κάντε ένα boot, και μετά περάστε Gapps και ξανά boot. 3) Από kernels νομίζω ότι ο πιο σταθερός και ταυτόχρονα γρήγορος είναι ο Purity, ενώ ο Cylon (πρώην Pirates) είναι experimental και το WEP ΔΕΝ δουλεύει. Με αυτά και με αυτά λοιπόν, η PA πέρασε με τη δεύτερη (την πρώτη φορά έβαλα και τα Gapps μαζί και κόλλησε στο boot), έβαλα και τον Purity, και πλέον το κινητό είναι τουλάχιστον 1 ταχύτητα πάνω από ότι με την stock. Και αυτό όχι μόνο επειδή είδα σχεδόν 20% καλύτερα νούμερα στα benchmarks, αλλά γιατί έτρεξα εφαρμογές, παιχνίδια, videos, encondings κλπ και έχει αισθητή διαφορά. Δουλεύουν τα πάντα (εν αντιθέσει με τις περισσότερες από τις άλλες ROMs, ειδικά για 4.2.2), ενώ έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Υποσημείωση μόνο ότι στην PA το PIE δεν σε αφήνει να επιλέξεις το Ρυθμίσεις Συστήματος από το menu των Ρυθμίσεων, μάλλον γιατί πέφτει πάνω στα (πλέον μη υπάρχοντα) "hard" keys.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ένα μικρό update περί των custom ROMs...συνεχίζοντας από την αποτυχία με την JellyBam, είπα να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες, τουλάχιστον από αυτές που έχουν μερικές χιλιάδες εγκαταστάσεις (άφησα τις καινούριες στην άκρη). Για επίσης περίεργο λόγο δεν έκατσε καλά ούτε η PAC, και πριν δοκιμάσω κάποια από τις Carbon και Pitchblack, είπα να περάσω την πιο γνωστή και δοκιμασμένη PA. Συμβουλές για όλους πριν περάσετε custom ROMs: 1) Περάστε τον TWRP αντί του CWM, καθώς κάνει ΠΟΛΥ καλύτερο "καθαρισμό" του κινητού (με τα τρία wipe/clean/format που έχει πρακτικά αφήνει το κινητό εντελώς καθαρό). Επίσης κάνει auto-detect αν υπάρχει θέμα με τα permissions και τα φτιάχνει αυτόματα. 2) Μην περνάτε ποτέ ROM και Gapps ταυτόχρονα. Τοποθετήστε την ROM πρώτα, κάντε ένα boot, και μετά περάστε Gapps και ξανά boot. 3) Από kernels νομίζω ότι ο πιο σταθερός και ταυτόχρονα γρήγορος είναι ο Purity, ενώ ο Cylon (πρώην Pirates) είναι experimental και το WEP ΔΕΝ δουλεύει. Με αυτά και με αυτά λοιπόν, η PA πέρασε με τη δεύτερη (την πρώτη φορά έβαλα και τα Gapps μαζί και κόλλησε στο boot), έβαλα και τον Purity, και πλέον το κινητό είναι τουλάχιστον 1 ταχύτητα πάνω από ότι με την stock. Και αυτό όχι μόνο επειδή είδα σχεδόν 20% καλύτερα νούμερα στα benchmarks, αλλά γιατί έτρεξα εφαρμογές, παιχνίδια, videos, encondings κλπ και έχει αισθητή διαφορά. Δουλεύουν τα πάντα (εν αντιθέσει με τις περισσότερες από τις άλλες ROMs, ειδικά για 4.2.2), ενώ έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Υποσημείωση μόνο ότι στην PA το PIE δεν σε αφήνει να επιλέξεις το Ρυθμίσεις Συστήματος από το menu των Ρυθμίσεων, μάλλον γιατί πέφτει πάνω στα (πλέον μη υπάρχοντα) "hard" keys.... τοσο καιρο με CWM σε πολλα κινητα που ειχα, δεν αντιμετωπισα κανενα θέμα. τωρα οσον αφορα τις ρομ, κι εγω μετα απο ΑΟΚΡ και cyanogen ειμαι πλεον σε ΡΑ. σχεδον στοκ οποτε εχουμε τη σταθεροτητα που απολαμβανουν τα στοκ κινητα αλλα με μερικα καλουδια, οπως το full screen. πριν την 4.2.2 ειχα slim η οποια οσο ειχα το galaxy nexus ηταν η καλυτερη που ειχα δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ένα μικρό update περί των custom ROMs...συνεχίζοντας από την αποτυχία με την JellyBam, είπα να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες, τουλάχιστον από αυτές που έχουν μερικές χιλιάδες εγκαταστάσεις (άφησα τις καινούριες στην άκρη). Για επίσης περίεργο λόγο δεν έκατσε καλά ούτε η PAC, και πριν δοκιμάσω κάποια από τις Carbon και Pitchblack, είπα να περάσω την πιο γνωστή και δοκιμασμένη PA. Συμβουλές για όλους πριν περάσετε custom ROMs: 1) Περάστε τον TWRP αντί του CWM, καθώς κάνει ΠΟΛΥ καλύτερο "καθαρισμό" του κινητού (με τα τρία wipe/clean/format που έχει πρακτικά αφήνει το κινητό εντελώς καθαρό). Επίσης κάνει auto-detect αν υπάρχει θέμα με τα permissions και τα φτιάχνει αυτόματα. 2) Μην περνάτε ποτέ ROM και Gapps ταυτόχρονα. Τοποθετήστε την ROM πρώτα, κάντε ένα boot, και μετά περάστε Gapps και ξανά boot. 3) Από kernels νομίζω ότι ο πιο σταθερός και ταυτόχρονα γρήγορος είναι ο Purity, ενώ ο Cylon (πρώην Pirates) είναι experimental και το WEP ΔΕΝ δουλεύει. Με αυτά και με αυτά λοιπόν, η PA πέρασε με τη δεύτερη (την πρώτη φορά έβαλα και τα Gapps μαζί και κόλλησε στο boot), έβαλα και τον Purity, και πλέον το κινητό είναι τουλάχιστον 1 ταχύτητα πάνω από ότι με την stock. Και αυτό όχι μόνο επειδή είδα σχεδόν 20% καλύτερα νούμερα στα benchmarks, αλλά γιατί έτρεξα εφαρμογές, παιχνίδια, videos, encondings κλπ και έχει αισθητή διαφορά. Δουλεύουν τα πάντα (εν αντιθέσει με τις περισσότερες από τις άλλες ROMs, ειδικά για 4.2.2), ενώ έχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Υποσημείωση μόνο ότι στην PA το PIE δεν σε αφήνει να επιλέξεις το Ρυθμίσεις Συστήματος από το menu των Ρυθμίσεων, μάλλον γιατί πέφτει πάνω στα (πλέον μη υπάρχοντα) "hard" keys.... Τα πρώτα 2 points είναι λάθος και δεν ισχύουν. Ούτε αυτό περί gapps, ούτε αυτό περί ΠΟΛΥ καλύτερου καθαρισμού. Ότι επιλογές έχει για wipe η twrp έχει και η cwm. Επίσης μπορείς να φλασαρεις όσα ζιπ θέλεις με τη μία. Pls μη λέμε ότι θέλουμε στηριζόμενοι σε μεμονωμένα περιστατικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Μάγκες μια ερώτηση απο εναν αρκετά noob όσον αφορά τα φλασαρισμστα στο Android. Είμαι με στοκ 4.2.2 και σκέφτομαι (επειδή δεν θελω ή φοβάμαι ακομα νσ φλασάρω αλλη ρομ) να αλλαξω κερνελ περισσότερο για να δω βελτίωση στην μπαταρία και ύστερα για το smoothness. Κατεβασα σήμερα τον purity 030. και θέλω να ρωτησω αν αξίζει να τον περάσω στην στοκ ρομ. θα δω διαφορα ή πρεπει να κανω αλλαγές στον κερνελ για να πετύχω καλύτερη μπαταρία? Και τελος ποια ειναι η διαδικασία για φλασαρισμα κερνελ? wipe cache / dalvik και μετα φλασαρισμα κατευθείαν? Και τελος καλοβλεπω παρα πολυ την Pitchblack του πατριώτη μας αλλα με τρομαζει πολυ η επιλογη στον cwm για format system. Δεν ξερω γιατι ισως με τρομαζει η ιδεα του να μείνει το τηλέφωνο χωρις OS. Αυτα παιδιά και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Μάγκες μια ερώτηση απο εναν αρκετά noob όσον αφορά τα φλασαρισμστα στο Android. Είμαι με στοκ 4.2.2 και σκέφτομαι (επειδή δεν θελω ή φοβάμαι ακομα νσ φλασάρω αλλη ρομ) να αλλαξω κερνελ περισσότερο για να δω βελτίωση στην μπαταρία και ύστερα για το smoothness. Κατεβασα σήμερα τον purity 030. και θέλω να ρωτησω αν αξίζει να τον περάσω στην στοκ ρομ. θα δω διαφορα ή πρεπει να κανω αλλαγές στον κερνελ για να πετύχω καλύτερη μπαταρία? Και τελος ποια ειναι η διαδικασία για φλασαρισμα κερνελ? wipe cache / dalvik και μετα φλασαρισμα κατευθείαν? Και τελος καλοβλεπω παρα πολυ την Pitchblack του πατριώτη μας αλλα με τρομαζει πολυ η επιλογη στον cwm για format system. Δεν ξερω γιατι ισως με τρομαζει η ιδεα του να μείνει το τηλέφωνο χωρις OS. Αυτα παιδιά και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ. Όλους τους φόβους σου μπορείς να τους αποφύγεις κάνοντας ένα nandroid backup μέσα από την recovery που χρησιμοποιείς. Έτσι ότι κι αν γίνει θα μπορέσεις να επαναφέρεις τη συσκευή όπως την άφησες. Αν φλασαρεις kernel δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο. Ωστόσο αν περάσεις την εφαρμογή trickster mod, έχει ορισμένα ενδιαφέροντα tweaks που μπορείς να κάνεις. Ο Ak είναι καλή επιλογή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts