xxSAKISxx Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ρε παιδιά ποια Ρομ έχετε που να μην έχει lag να είναι σταθερή smouth και καλη διάρκεια μπαταρίας.. Οσες έχω βάλει με όλα τα wipe κλπ.. Μετα απο λιγες μέρες έχω lag.. Για δώστε τα φώτα σας!!!:thumbup: Ξερω τώρα ότι όλοι οι φίλοι εδώ θα γελάσουν αλλα για μένα smouth χωρις lag και bugs ειναι η στοκ 4.2.1. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ξερω τώρα ότι όλοι οι φίλοι εδώ θα γελάσουν αλλα για μένα smouth χωρις lag και bugs ειναι η στοκ 4.2.1. δεν ξέρω το λόγο αλλά και σε μένα μονό η stock rom ειναι χωρίς lag και smouth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 δεν ξέρω το λόγο αλλά και σε μένα μονό η stock rom ειναι χωρίς lag και smouth... Smooth ρε παιδιά, να γράφουμε σωστά ελληνικά και αγγλικά, αν δεν ξέρουμε πως ακριβώς γράφεται μια λέξη τη ρίχνουμε σε ένα Google Translate ή σε ένα Word και τσεκάρουμε ορθογραφία... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Smooth ρε παιδιά, να γράφουμε σωστά ελληνικά και αγγλικά, αν δεν ξέρουμε πως ακριβώς γράφεται μια λέξη τη ρίχνουμε σε ένα Google Translate ή σε ένα Word και τσεκάρουμε ορθογραφία... φιλέ δεν νομίζω να σε έχουν βάλει οι διαχειριστές του myphone να διορθώνεις τα ορθογραφικά μας λαθη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ξερω τώρα ότι όλοι οι φίλοι εδώ θα γελάσουν αλλα για μένα smouth χωρις lag και bugs ειναι η στοκ 4.2.1. Άν γελάσουν με εσένα τί θα κάνουν με εμένα αν πώ οτι έχω ακόμα την 4.1.1:X Είχα ακούσει οτι έχει κάποια bugs η 4.2.1. στα nexus μας και για αυτό δεν έκανα αναβάθμιση περιμένοντας να το διορθώσουν με την 4.2.2, πάντως τώρα πάει σφαίραααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Άν γελάσουν με εσένα τί θα κάνουν με εμένα αν πώ οτι έχω ακόμα την 4.1.1:X Είχα ακούσει οτι έχει κάποια bugs η 4.2.1. στα nexus μας και για αυτό δεν έκανα αναβάθμιση περιμένοντας να το διορθώσουν με την 4.2.2, πάντως τώρα πάει σφαίραααα! Βάλε τουλάχιστον την 4.1.2 μωρέ:p κι αυτή τούμπανο ήταν...Πάντως εγώ με XYLON 18 τρέχω τέλεια,ούτε lag ούτε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Βάλε τουλάχιστον την 4.1.2 μωρέ:p κι αυτή τούμπανο ήταν...Πάντως εγώ με XYLON 18 τρέχω τέλεια,ούτε lag ούτε τίποτα... Καλά η Xylon 18 δεν υπάρχει απλά..!! Ευχαριστώ ρε Βλάση για την συμβουλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Βάλε τουλάχιστον την 4.1.2 μωρέ:p κι αυτή τούμπανο ήταν...Πάντως εγώ με XYLON 18 τρέχω τέλεια,ούτε lag ούτε τίποτα... Δέν ασχολήθηκα καθόλου με "πειράγματα", είμαι τελείως μαμά και απολαμβάνω το pure android :D Δέν το έχω μετατρέψει ούτε σε yakju, άν το κάνω θα έρθει αναγκαστικά η 4.2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Smooth ρε παιδιά, να γράφουμε σωστά ελληνικά και αγγλικά, αν δεν ξέρουμε πως ακριβώς γράφεται μια λέξη τη ρίχνουμε σε ένα Google Translate ή σε ένα Word και τσεκάρουμε ορθογραφία... Συγγνώμη φιλε αν σε έθιξα με το smouth. Το διορθώνω τώρα smooth. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλά η Xylon 18 δεν υπάρχει απλά..!! Ευχαριστώ ρε Βλάση για την συμβουλή. Τίποτα ρε φίλε...Τώρα για να μη λες ότι δε στα λέω:p δοκίμασα τον kernel fancy 4 μέσα σε 8 ώρες χθες το βράδυ μου έκαψε 1% μπαταρία και πάνω που είχα χαρεί καθώς πρώτη φορά βλέπω τέτοια κατανάλωση πήγα να τραβήξω ένα video στα 1080p και κόλλαγε η κάμερα.Το ανέφερα στον developer και ήδη το φτιάχνει απ ότι μου είπε.πραγματικά η κατανάλωση του fancy δεν υπάρχει και γι αυτό τον βοηθάω κι εγώ τεστάροντας τον για να φτάσει στο επίπεδο που δεν θα χει bug...όταν τελειοποιηθεί απλά δεν θα παίζεται.Θα σας κρατώ ενήμερους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Παιδιά θελω την βοήθεια σας για το xlouder mod που βρηκα στους xda. Το εχει δοκιμασει καποιος να μου πει εντυπώσεις? Και κατι αλλο είμαι με στοκ 4.2.1 και στοκ κερνελ κατέβασα την version v6beta3.zip.Εχει και v6deta3 revert. zip και ακομη ένα apk το Noozxoide_EIZO v2.0.1.13.Πειτε μου σας παρακαλώ τι απο όλα αυτά να φλασαρω γιατι ειμαι λιγο στα χαμενα. Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Παιδιά θελω την βοήθεια σας για το xlouder mod που βρηκα στους xda. Το εχει δοκιμασει καποιος να μου πει εντυπώσεις? Και κατι αλλο είμαι με στοκ 4.2.1 και στοκ κερνελ κατέβασα την version v6beta3.zip.Εχει και v6deta3 revert. zip και ακομη ένα apk το Noozxoide_EIZO v2.0.1.13.Πειτε μου σας παρακαλώ τι απο όλα αυτά να φλασαρω γιατι ειμαι λιγο στα χαμενα. Ευχαριστώ. Καταρχήν το revert είναι για επαναφέρεις το κινητό στην αρχική του κατάσταση.Άρα άστο στην άκρη.Το πρώτο και το τρίτο κατέβασε αν και θα σου έλεγα να κατεβάσεις το noozxoide μιας και είναι πιο παραμετροποιήσιμο αλλά εκτός αυτού θα σου περάσει και μια πολύ ωραία εφαρμογή μουσικής που έχει και ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και που είναι προσωμοίωση περιβάλλοντος wp8 και είναι πολύ όμορφη αισθητικά.Αν τυχόν θες να τα διαγράψεις όλα αυτά για τον Α Β λόγο τότε κατεβάζεις το revert.Θα δείς μεγάλη διαφορά στη ένταση του ηχείου πάντως. ΥΓ.Πρόσεχε μην σκάσεις κανένα ηχείο μόνο.μην τα βάλεις όλα στο τέρμα.Αν και δεν καταλαβαίνει τίποτα το ηχείο του νέξους μας... Edited February 6, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καταρχήν το revert είναι για επαναφέρεις το κινητό στην αρχική του κατάσταση.Άρα άστο στην άκρη.Το πρώτο και το τρίτο κατέβασε αν και θα σου έλεγα να κατεβάσεις το noozxoide μιας και είναι πιο παραμετροποιήσιμο αλλά εκτός αυτού θα σου περάσει και μια πολύ ωραία εφαρμογή μουσικής που έχει και ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και που είναι προσωμοίωση περιβάλλοντος wp8 και είναι πολύ όμορφη αισθητικά.Αν τυχόν θες να τα διαγράψεις όλα αυτά για τον Α Β λόγο τότε κατεβάζεις το revert.Θα δείς μεγάλη διαφορά στη ένταση του ηχείου πάντως. οκ βλαση(μπορώ νσ σε λεω έτσι φαντάζομαι) θα τπ δοκιμασω αμεσως και θα θω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 οκ βλαση(μπορώ νσ σε λεω έτσι φαντάζομαι) θα τπ δοκιμασω αμεσως και θα θω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ. ναι ρε Σάκη...:lol: Αλλά ακόμα να το περάσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 έβαλα το mod για τον ήχο αλλά έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις το Noozxoide EIZO και δεν ξέρω τι να βάλω Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Στο αντιστοιχο θεμα στο xda (καπου στο 3ο post του ΟΡ) εχει καποιες φωτο με ενδεικτικες ρυθμισεις. Στο line-out φτιαχνεις τις ρυθμισεις σου για ακουστικα, ενω στο build-in για τα ηχεια του κινητου. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 ναι ρε Σάκη...:lol: Αλλά ακόμα να το περάσεις;;; χα χα ημουν στη δουλεια. Πριν λιγο το περασα και το ψαχνω. Πολλα settings εχει. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 χα χα ημουν στη δουλεια. Πριν λιγο το περασα και το ψαχνω. Πολλα settings εχει. με τον equaliser παίξε μονάχα...Τα άλλα αν τα πειράξεις στα μπάσα θα μπουκώνει...Αν και όπως είναι να το αφήσεις μια χαρά θα είσαι.Αφού ήσουν με <<μαμά>> ήχο και οι default ρυθμίσεις θα σου φανούν παράδεισος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αυτη τη στιγμή είμαι με τα ακουστικά γιατί γυναίκα και κορη κοιμούνται και το παλεύω. Παλι αγρυπνία θα έχουμε απόψε. χαχα. Πάντως θα σε ακούσω και θα παίξω μονο με τον EQ. Κατι ξερεις παραπάνω. Για να λω την αλήθεια παντως εδω και κάμποση ώρα. ακούω οτι μπιταμια εχω και πωρώθηκα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αυτη τη στιγμή είμαι με τα ακουστικά γιατί γυναίκα και κορη κοιμούνται και το παλεύω. Παλι αγρυπνία θα έχουμε απόψε. χαχα. Πάντως θα σε ακούσω και θα παίξω μονο με τον EQ. Κατι ξερεις παραπάνω. Για να λω την αλήθεια παντως εδω και κάμποση ώρα. ακούω οτι μπιταμια εχω και πωρώθηκα. Μωρέ παίξε και με τα υπόλοιπα απλά κυρίως την διαφορά την κάνει ο EQ.Μεγάλη διαφορά θα δεις στο ηχείο του κινητού βασικά...Από κει που δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου,τώρα θα ακούγεται σαν ένα από τα πιο δυνατά ηχεία σε κινητό.Θυμήσου αυτό αύριο όταν θα μπορείς να κάνεις φασαρία χωρίς τον κίνδυνο να ξυπνήσεις κάποιον.:pΚαλή ακρόαση λοιπόν σου εύχομαι για απόψε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Χτες παρατηρησα οτι δεν μπορω να στειλω sms!! Ειμαι σε stock 4.2.1 ,fancy kernel και radio XXLH1. Χτες εβαλα τον κερνελ. Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο??? Δοκιμασα και με την εφαρμογη του κινητου αλλα και με το GOsms... Ειχε χασει το κεντρο μηνυμάτων!! τωρα ολα οκ! Edited February 7, 2013 by baspats Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Συγγνώμη φιλε αν σε έθιξα με το smouth. Το διορθώνω τώρα smooth. Δεν με θίξατε ρε παιδιά, ο άλλος πιο πριν παρεξηγήθηκε...δηλαδή θέλετε εφ'όρου ζωής να μιλάτε ή/και να γράφετε λάθος κάποιες λέξεις ? Εγώ αντιθέτως αν κάνω λάθος και κάποιος με διορθώσει λέω και ευχαριστώ, γιατί με βοηθάει να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ρε παιδιά ποια Ρομ έχετε που να μην έχει lag να είναι σταθερή smouth και καλη διάρκεια μπαταρίας.. Οσες έχω βάλει με όλα τα wipe κλπ.. Μετα απο λιγες μέρες έχω lag.. Για δώστε τα φώτα σας!!!:thumbup: Ίσως να έτυχε αλλά Lag στο Galaxy Nexus δε θυμάμαι να έχω παρατηρήσει οποιαδήποτε rom και αν έχω περάσει. Δεν αναφέρομαι σε κάποια στιγμιαία καθυστέρηση που είναι αποτέλεσμα πολλών συγκυριών και που αν ξανακάνεις το ίδιο πράγμα δεν επαναλαμβάνεται. Στο Nexus S ναι, από έναν συγκεκριμένο αριθμό εφαρμογών audio/browsing/κ.α. και πάνω, κόλλαγε κάθε φορά αλλά στο GN δεν το χω παρατηρήσει ποτέ. Με rasbeanjelly είμαι εδώ και καιρό. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 HELP!! Ειμαι με clean install της 4.2.1 (γιατι δεν ειχα bluetooth, πλεον ολα οκ) ,root , μαμα ROM και Κernel , και αλλαγμένη Recovery...και έχω πολυ θέμα με το σημα...ενω δείχνει οτι έχω σημα ,δεν κανει καθολου κλήσεις και ουτε δεχεται..Μάλλον πρέπει να φλασάρω πάλι το radio...Απο που μπορώ να το βρω???Κάποιο link??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 HELP!! Ειμαι με clean install της 4.2.1 (γιατι δεν ειχα bluetooth, πλεον ολα οκ) ,root , μαμα ROM και Κernel , και αλλαγμένη Recovery...και έχω πολυ θέμα με το σημα...ενω δείχνει οτι έχω σημα ,δεν κανει καθολου κλήσεις και ουτε δεχεται..Μάλλον πρέπει να φλασάρω πάλι το radio...Απο που μπορώ να το βρω???Κάποιο link??? Σε 3 android, όλα rooted και με custom rom πάντα δεν άλλαξα ποτέ radio. Απλά με αφορμή το post σου, αναρωτιόμουν που ακριβώς βοηθάει; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts