xxSAKISxx Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Έκανα το βήμα και ρουταρα σήμερα όπως επίσης φλασαρα cwm. Εχω εξης απορίες 1.Με το τοολκιτ 10.1 που το εκανα μου πρότεινε αντι για το superuser να φλασαρω τον superSU. Υπάρχει προβλημα με αυτο? 2.Πηρα 2 nandroid backups αλλα δεν μπορουσα να τα βρω και να τα μεταφέρ . στο laptop μου. Τελικα τα βρηκα στο φάκελο data/media/clockworkmod/backup. Ειναι λογικό αυτο? 3.Οταν πηγα να μεταφερω τον φάκελο του backup 15-01-13 η κατι τέτοιο. στο laptop ήταν μόνο20 ΜΒ . Δεν ειναι πολυ μικρο μεγεθος για nandroid? 4.Αν αφησω το nandroid στο τηλεφωνο και κανω wipe data/factory reset και wipe cashe δεν θα χαθει? 5.Αν κανω restore το backup αυτο αφου οταν το εκανα ημουν ρουτ θα ειμαι παλι ρουτ η οχι? Αυτα προς το παρόν αδέρφια. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Έκανα το βήμα και ρουταρα σήμερα όπως επίσης φλασαρα cwm. Εχω εξης απορίες 1.Με το τοολκιτ 10.1 που το εκανα μου πρότεινε αντι για το superuser να φλασαρω τον superSU. Υπάρχει προβλημα με αυτο? Την ιδια δουλεια κανουν κ τα 2, οποτε μην αγχωνεσαι. 2.Πηρα 2 nandroid backups αλλα δεν μπορουσα να τα βρω και να τα μεταφέρ . στο laptop μου. Τελικα τα βρηκα στο φάκελο data/media/clockworkmod/backup. Ειναι λογικό αυτο? Αν δεν κανω λαθος εκει πρεπει να βρισκονται (στον αντιστοιχο φακελο του recovery που χρησιμοποιεις) 3.Οταν πηγα να μεταφερω τον φάκελο του backup 15-01-13 η κατι τέτοιο. στο laptop ήταν μόνο20 ΜΒ . Δεν ειναι πολυ μικρο μεγεθος για nandroid? Θαρρω πως ειναι πολυ μικρο το μεγεθος. Μια φορα που πηρα nandroid backup, το μεγεθος του ηταν κοντα στο 1 gb. :worry: 4.Αν αφησω το nandroid στο τηλεφωνο και κανω wipe data/factory reset και wipe cashe δεν θα χαθει? Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω θα χαθει. 5.Αν κανω restore το backup αυτο αφου οταν το εκανα ημουν ρουτ θα ειμαι παλι ρουτ η οχι? Εξαρταται ποια rom κρατησες στο backup κτλ. Αρκετες custom roms ειναι prerooted. Δεν ξερω τι γινεται στην περιπτωση που εχεις κρατησει backup τη stock rom. ΥΓ: Ειδικα στα 2 τελευταια μην δεσεις κ κομπο τα λεγομενα μου. Δεν ειμαι τοσο εμπειρος στον τομεα, απλα ετσι πιστευω πως εχουν τα πραματα.. :P Καλυτερα περιμενε να σου απαντησει καποιος πιο εμπειρος. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 2.Πηρα 2 nandroid backups αλλα δεν μπορουσα να τα βρω και να τα μεταφέρ . στο laptop μου. Τελικα τα βρηκα στο φάκελο data/media/clockworkmod/backup. Ειναι λογικό αυτο? 3.Οταν πηγα να μεταφερω τον φάκελο του backup 15-01-13 η κατι τέτοιο. στο laptop ήταν μόνο20 ΜΒ . Δεν ειναι πολυ μικρο μεγεθος για nandroid? 4.Αν αφησω το nandroid στο τηλεφωνο και κανω wipe data/factory reset και wipe cashe δεν θα χαθει? 5.Αν κανω restore το backup αυτο αφου οταν το εκανα ημουν ρουτ θα ειμαι παλι ρουτ η οχι? Αυτα προς το παρόν αδέρφια. Για να σου δώσω ενδεικτικά μεγέθη, ένα πλήρες (όχι nandroid) backup πρέπει να σου δώσει περίπου 440ΜΒ system, και ένα data αρχείο περί το 1GB (εξαρτάται βέβαια και τι έχεις περάσει μέσα). Και προφανώς υπάρχει και το /sdcard backup, το οποίο τραβάει όλα τα αρχεία που έχεις περάσει στην "εσωτερική κάρτα", το οποίο μπορεί να είναι 2,3,4,10GB. Αντιστοίχως το nandroid (που δεν τραβάει την /sdcard αν δεν του πεις) πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 500 και 900-1000ΜΒ, αφού τραβάει συνολικά το kernel, boot, system και apps (τα apps μόνο αν του πεις, συν τα δεδομένα τους). Και τα δύο θα τα βρεις στο folder /backups του Toolkit στον υπολογιστή σου. ΜΗΝ αφήσεις το backup στο κινητό, γιατί σε πλήρες wipe προφανώς θα χαθεί. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Κατά αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για να γινω πιο σαφής το backup τπ πηρα μέσω cwm οπότε δεν μπορει να βρίσκεται στον φάκελο του τοολκιτ. Εχθες το βράδυ προσπαθούσα να μεταφερω το backup απο την εσωτερική μνημη στην sdcard έτσι ώστε να το παρω και να το αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου και ενώ το έβλεπα στο κινητο δεν το έβλεπα ζτον υπολογιστή μου. Τοτε με τον Explorer που έχω εκανα μετατροπη το backup σε zip και τοτε το ειδε ο υπολογιστής μου. Τρελό δεν είναι? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Κατά αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για να γινω πιο σαφής το backup τπ πηρα μέσω cwm οπότε δεν μπορει να βρίσκεται στον φάκελο του τοολκιτ. Εχθες το βράδυ προσπαθούσα να μεταφερω το backup απο την εσωτερική μνημη στην sdcard έτσι ώστε να το παρω και να το αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου και ενώ το έβλεπα στο κινητο δεν το έβλεπα ζτον υπολογιστή μου. Τοτε με τον Explorer που έχω εκανα μετατροπη το backup σε zip και τοτε το ειδε ο υπολογιστής μου. Τρελό δεν είναι? Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Toolkit, γιατί απλά κάνει τα πάντα, εύκολα και γρήγορα, και χωρίς να πειράξεις το κινητό σου κατά οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, για το θέμα του extension, μήπως έχεις ακόμα απόκρυψη κρυφών αρχείων και γνωστών extensions στα Windows ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Για τα extension θα το κοιτάξ . αλλά θελω να ρωτησω κατι άλλο. Με το τοολκιτ δεν επέλεξα το q click for all απλα επέλεξα ρουτ και flash cwm recovery. Ποια ειναι η διαφορ . και τώρα που ειμαι ρουτ με cwm για να γυρισω σε τελειος στοκ φτάνει μονο να φλασαρω ενα factory image και ειμαι οκ? Και κάτι τελευταίο σε πολλά βίντεο εχω δει οτι μετα απο wipe data/factory reset κσι ενω η ρομ ηταν στην sdcard δεν την διέγραψε. Μήπως τελικά οτι γίνεται απόλυτη διαγραφη ειναι μύθος? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπερα..Έχω μια απορία.. Μπορω να βάλω το Touchwiz της Samsung και να κάνω το κινητό Full screen(να μην έχει τα τρια κουμπιά αφής); Υπάρχει κάποια Rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα σε όλο το forum!! Ερώτηση!! Ποια θεωρείται καλύτερη rom και κερνελ για την κινητάρα μας... 1 και κυριότερο χωρίς laggarismata..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα σε όλο το forum!! Ερώτηση!! Ποια θεωρείται καλύτερη rom και κερνελ για την κινητάρα μας... 1 και κυριότερο χωρίς laggarismata..... Μμμμμμμ.... ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο! Πολλες ρομ δεν εχουν lag και ειναι super smooth... Εγω την εχω καταβρει με την Rasbeanjelly και franco kernel! Πολυ καλη αυτονομια και αποδοση απιστευτη. Φοβερη ταχυτητα και αποκριση! Απο modification ειναι πολυ light και δεν εχει πολλες επιλογες παρα μονο ελαχιστες βασικες( % μπαταρια και dpi navbar) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Περασα αυτη..Ξερει κανεις πως ειναι απο αυτονομια? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1892807 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα σε όλο το forum!! Ερώτηση!! Ποια θεωρείται καλύτερη rom και κερνελ για την κινητάρα μας... 1 και κυριότερο χωρίς laggarismata..... Για μένα καλύτερη είναι η xylon 16-1 σε συνδυασμό με κερνελ Ak purity 012... απίστευτη παραμετροποίηση και παρά πολύ καλή μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Για μένα καλύτερη είναι η xylon 16-1 σε συνδυασμό με κερνελ Ak purity 012... απίστευτη παραμετροποίηση και παρά πολύ καλή μπαταρία... περιμενω να φορτισει για να τη βαλω. τελικα η navbar οταν κρυβεται, δουλευουν παραλληλα τα nav rings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δε θυμαμαι αν εχει ξανααναφερθει η συγκεκριμενη rom, αλλα βρηκα την OVERDRIVE M1 χαζευοντας στο xda. Ο developer ειναι ελληνας & η ρομ φαινεται να ειναι αρκετα smooth. Προκειται στην ουσια για μια "custom" stock rom, η οποια εχει τα απολυτως απαραιτητα mod για τη συσκευη μας. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αν αλλάξω Kernel,μπορω να γυρίσω σε αυτον που είχα; Επίσης καθε ROM είναι συμβατή με καθε Kernel; Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αν αλλάξω Kernel,μπορω να γυρίσω σε αυτον που είχα; Επίσης καθε ROM είναι συμβατή με καθε Kernel; Ευχαριστώ.. Πριν 1-2 σελίδες πρέπει να είναι απαντημένο το ίδιο. Μπορείς να αλλάζεις kernel κατά βούληση, αλλά δεν είναι όλες οι ROM 100% συμβατές με όλους τους kernels... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) εχθες το βραδυ βγηκε η baked blackbean 7...τωρα την περναω...το προβλημα ειναι οτι με το που μπουταρω το κινητο μου κατεβαζει αυτοματα ολες τις εφαρμογες που ειχα...και αυτο με εχει εκνευρισει γιατι δεν ξερω εαν τις επαναφερει με τα δεδομενα τους τα οποια δεν θελω EDIT παιδια παω να ανοιξω ειτε την φωτογραφικη ειτε το gallery και μου λεει οτι δεν υπαρχει εξωτερικος χωρος αποθηκευσης. και δεν μπορω να βαλω και κανενα αρχειο στην sd...μπορειτε να δωσετε καμια συμβουλη? Edited January 19, 2013 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση.. Τωρα εβαλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920946,γιατι πριν δεν ειχα καλη μπαταρια.. Βασικα στην RASBEANJELLY δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να τσεκαρω το MD5sum.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλησπέρα στο φόρουμ... ερώτηση κρίσεως.. έκανα το update se 4.2.1 και δεν μπορώ να γίνω ροοτ με τίποτα.. έχω δοκιμάσει το toolkit και τον εναλλακτικό τρόπο που γραφεί στην πρώτη σελίδα. έχω το εικονίδιο αλλά μόλις πατάω για update subinary μου βγάζει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ποια εκδοση του toolkit εχεις? παντως εγω σημερα πηγα να περασω την blackbean 7 και δεν δουλευε σωστα, μετα περασα απο το toolkit την στον 4.1.2 εκανα αναβαθμιση απο το κινητο και μετα παλι μεσω toolkit εκανα ρουτ την 4.2.1 και δουλεψε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) V10.1.0 for Gsm... όλα τα έκανα από αυτό απλά μου περνάει το εικονίδιο αλλά μέχρι εκεί.. δεν έχω δικαιώματα ροοτ... τι άλλο μπορεί να φταίει.? το βρήκα για οποίον δεν τα καταφέρει από το toolkit ας διαβάσει τις οδηγίες από εδώ (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26328017&postcount=123&nocache=1) και δουλεύει κανονικά!! Edited January 19, 2013 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγω παντως ειμαι 4.2.1 και μπορεσα να κανω Root..Δυσκολευτηκα γενικοτερα,στο Toolkit μου εβγαζε κατι error φορα,αλλα την δευτερη ολα κομπλε.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγω παντως ειμαι 4.2.1 και μπορεσα να κανω Root..Δυσκολευτηκα γενικοτερα,στο Toolkit μου εβγαζε κατι error φορα,αλλα την δευτερη ολα κομπλε.. :p με πια επιλογη εκανες το root???με την 4 η με την 8???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 δοκιμασε κανεις την παλια καλη blackbean-7; αναβαθμιστηκε σε 4.2.1 μετα απο τοσο καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 με πια επιλογη εκανες το root???με την 4 η με την 8???? Τι εννοεις?Ακολουθησα τις οδηγιες απο XDA..:) Βρηκα και toggle για Full Screen,ουσιαστικα αντικαθιστα την Nav Bar..Το εψαχνα αρκετα.. Οριστε και το λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558 Σημαντικο να εγκαταστησετε πριν την διαδικασια: button savior ή gesture LMT(για την προσβαση σε home,back button) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 δοκιμασε κανεις την παλια καλη blackbean-7; αναβαθμιστηκε σε 4.2.1 μετα απο τοσο καιρο! Eγώ και ξαναγύρισα στη 6 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts