pagratios Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 και σε μενα ετσι της εμφανιζει τις φωτος...... Οπότε απλά άλλαξε από την 4.1.1. Σχετικά με το root? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Οπότε απλά άλλαξε από την 4.1.1. Σχετικά με το root? δεν το εχω κανει root το κινητο μου,αλλα λογικα αυτο ειναι....αλλα για καλο και για κακο περιμενε να σου απντησει καποιος που το εχει κανει να σε ρωτησω κατι αλλο??στις ρυθμησεις για τα MMS τι εχεις ενεργοποιησει??γιατι σημερα αντιμετωπησα ενα προβληματακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 δεν το εχω κανει root το κινητο μου,αλλα λογικα αυτο ειναι....αλλα για καλο και για κακο περιμενε να σου απντησει καποιος που το εχει κανει να σε ρωτησω κατι αλλο??στις ρυθμησεις για τα MMS τι εχεις ενεργοποιησει??γιατι σημερα αντιμετωπησα ενα προβληματακι... Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα MMS οπότε δεν ξέρω τι παίζει δυστυχώς. Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 στο ρυθμησεις-περισσοτερα-διλτυα κινητης εχουμε ενεργοποιημενο το ενεργοποιηση δεδομενων.....σωστα?? το περιαγωγη δεδομενων δεν χρειαζετε να ειναι ενεργοποιημενο.......σωστα??και στα μηνυματα MMS στιις ρυθμησεις τα εχουμε ολα ενεργοποιημενα......σωστα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Για root απλώς αρκεί να επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή, θα κάνει 1-2 reboots το κινητό (δεν θυμάμαι, νομίζω 1) και θα είστε rootαρισμένοι. Απλώς προσέξτε να επιλέξετε το σωστό μοντέλο, και φυσικά να έχετε ενεργοποιήσει το USB debugging. Θεωρητικά οτιδήποτε και αν κάνεις με το Toolkit χάνεις εγγύηση, αλλά πρακτικά αν το γυρίσεις σε stock κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν και τι είχες πειράξει. Και δεν έχει και σημασία πλέον, μέσω software έχεις 0,0001% πιθανότητα πραγματικά να το χαλάσεις.... Για τις επιλογές σωστά τα λες, απλώς το roaming το ενεργοποιείς ΑΝ θέλεις να παίζεις με data και στο εξωτερικό (ΠΡΟΣΟΧΗ: τρελές χρεώσεις :p) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Γιατί λες ότι μέσα από το toolkit χάνεις την εγγύηση δλδ μπορείς να το κάνεις έτσι ώστε να μην την χάσεις? Νομίζω όπως και να το κάνεις αν μετά το γυρίσεις σε unroot και locked bootloader είσαι οκ Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Για root απλώς αρκεί να επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή, θα κάνει 1-2 reboots το κινητό (δεν θυμάμαι, νομίζω 1) και θα είστε rootαρισμένοι. Απλώς προσέξτε να επιλέξετε το σωστό μοντέλο, και φυσικά να έχετε ενεργοποιήσει το USB debugging. Θεωρητικά οτιδήποτε και αν κάνεις με το Toolkit χάνεις εγγύηση, αλλά πρακτικά αν το γυρίσεις σε stock κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν και τι είχες πειράξει. Και δεν έχει και σημασία πλέον, μέσω software έχεις 0,0001% πιθανότητα πραγματικά να το χαλάσεις.... Για τις επιλογές σωστά τα λες, απλώς το roaming το ενεργοποιείς ΑΝ θέλεις να παίζεις με data και στο εξωτερικό (ΠΡΟΣΟΧΗ: τρελές χρεώσεις :p) το roaming εχει να κανει μονο οταν εισαι στο εξωτερικο και το ανοιξεις για να εχεις internet απο τον εκει παροχο....σωστα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Γιατί λες ότι μέσα από το toolkit χάνεις την εγγύηση δλδ μπορείς να το κάνεις έτσι ώστε να μην την χάσεις? Νομίζω όπως και να το κάνεις αν μετά το γυρίσεις σε unroot και locked bootloader είσαι οκ Μα ακριβώς αυτό λέω, ότι τέτοιες ενέργειες -είτε τις κάνεις μόνος σου είτε μέσω toolkit το ίδιο είναι- θεωρητικά σου χάνουν την εγγύηση, αλλά από την άλλη πρακτικά μπορείς να το επαναφέρεις σε stock κατάσταση, άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά... το roaming εχει να κανει μονο οταν εισαι στο εξωτερικο και το ανοιξεις για να εχεις internet απο τον εκει παροχο....σωστα??? Ακριβώς. Εκεί οι χρεώσεις όμως είναι θάνατος... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Μα ακριβώς αυτό λέω, ότι τέτοιες ενέργειες -είτε τις κάνεις μόνος σου είτε μέσω toolkit το ίδιο είναι- θεωρητικά σου χάνουν την εγγύηση, αλλά από την άλλη πρακτικά μπορείς να το επαναφέρεις σε stock κατάσταση, άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά... Οκ τότε όμως ο αν αλλάξεις rom κάπου διάβασα ότι σου αυξάνει κάποιον μετρητή και μετά είσαι εκτός εγγύησης ακόμα και αν βάλεις την stock. Ισχύει? Με το CWM αυξάνεται ο μετρητής? Αν δεν υπάρχει μετρτής φαντάζομαι απλά βάζω την στοκ και όλα έιναι οκ Edited January 8, 2013 by pagratios Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καμμία εγγύηση δεν χάνεται αν τους το πας στο service σε stock κατάσταση. Εγώ πήγα στις 3 του μήνα για αλλαγή οθόνης και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπερα...εδω και κανα μισαωρο το wi fi μου κανεικατι περιεργα...το βρησκει και το χανει το δυκτιο..εχω συνδεση ΟΤΕ κανονικα δουλευει το wifi αλλα ολο βγαζει σφαλμα δικτυου...εχει κανεις αντιμερωπισει προβλημα με το δικτυο αποψε η το wifi της συσκευης εχει θεματακι;;;αν του κανω επαναφορα συσκευης τωρα που ειμαι google branded δεν πιστευω να περασει το αρχικο firmware,δηλ yakjtyw και να πρεπει να ξανακανω την διαδικασια..ξερω ακουγετε τρελο αλλα ποτε δεν ξερεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπερα...εδω και κανα μισαωρο το wi fi μου κανεικατι περιεργα...το βρησκει και το χανει το δυκτιο..εχω συνδεση ΟΤΕ κανονικα δουλευει το wifi αλλα ολο βγαζει σφαλμα δικτυου...εχει κανεις αντιμερωπισει προβλημα με το δικτυο αποψε η το wifi της συσκευης εχει θεματακι;;;αν του κανω επαναφορα συσκευης τωρα που ειμαι google branded δεν πιστευω να περασει το αρχικο firmware,δηλ yakjtyw και να πρεπει να ξανακανω την διαδικασια..ξερω ακουγετε τρελο αλλα ποτε δεν ξερεις.... Τι λες να έκανες ένα απλό restart στο κινητό σου και στο modem για αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Τι λες να έκανες ένα απλό restart στο κινητό σου και στο modem για αρχή; καλησπερα....βασικα το θεμα τελικα δεν ειχε να κανει με το wifi...επειδη ειμουν συνδεδεμενος με την συσκευη μου εβγαζε συνεχεια 'σφαλμα δικτυου' και υπεθεσα οτι κατι παιζει....το δοκιμασα με τον internet browser και με πολλες σελιδες,με αλλες εφαρμογες και δεν αντιμετωπησα προβλημα,παρα μονο με το fb μου εβγαζε και ακομα βγαζει αυτο το μηνυμα.....μαλλον καποιο θεματακι εχει το fb.......παντος οταν με τα πολλα δουλεψε καποια στιγμη,ψιλο κολησε.......πρωτη φορα μου κολαει σε μια εφαρμογη,αλλα εγινε λογο του προβληματος της συγκεκριμενης σελιδας και οχι λογο προβληματος της συσκευης....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καμμία εγγύηση δεν χάνεται αν τους το πας στο service σε stock κατάσταση. Εγώ πήγα στις 3 του μήνα για αλλαγή οθόνης και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και να φανταστώ είχες βάλει custom rom Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Και να φανταστώ είχες βάλει custom rom Δεν μπορεις να πας στο service το gnex με custom rom και να στο δεχτούνε. Και καμια συσκευη android, δεν θα δεχτουνε στο δικο της service αν εχει αλλη ρομ απο αυτην που ξερουν στην εταιρια. Αυτο σου λέει ο φίλος. Custom rom ακυρώνει την εγγύηση αυτομάτως παντου. Μετρητή δεν εχουν όλες οι συσκευές android. Διάβασε τις αρχικές σελίδες, κανεις ερωτήσεις ρητορικής σημασίας για την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Δεν μπορεις να πας στο service το gnex με custom rom και να στο δεχτούνε. Και καμια συσκευη android, δεν θα δεχτουνε στο δικο της service αν εχει αλλη ρομ απο αυτην που ξερουν στην εταιρια. Αυτο σου λέει ο φίλος. Custom rom ακυρώνει την εγγύηση αυτομάτως παντου. Μετρητή δεν εχουν όλες οι συσκευές android. Διάβασε τις αρχικές σελίδες, κανεις ερωτήσεις ρητορικής σημασίας για την συσκευη. Δεν εννούσα ότι το πήγε με custom αλλά ότι πριν το πάει είχε παίξει με custom μνήμες Διάβασα τις πρώες σελίδες δεν αναφέρθηκε ή απλά μπορεί να μην το είδα. Έψαξα στο google και είδα ότι δεν έχει counter απλά αν σου είναι ευκολο να το επιβεβαιώσεις Edited January 8, 2013 by pagratios Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 και γιατι δεν παραγγελνεις την 2000mAb την επισημη της samsung που στο καπακι εχει και την κεραια για NFC??? Γιατί εγώ θήκη παρήγγειλα και ουσιαστικά σου δινει κάτι σαν δωρο..2 μπαταρίες 1900 mAb και εξωτερικό φορτιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Φόρτισα την μπαταρία από 0% αλλά πάει μέχρι 98. Τι μπορώ να κάνω για να πάει 100%? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Τι σχέση έχουν οι θήκες, οι μπαταρίες και όλα τα ξεκάρφωτα που γράφονται στο παρών θέμα; Εδώ μιλάμε αποκλειστικά για τροποποιήσεις στο λογισμικό (custom rom, kernel, recovery). Έχουν γίνει και τα δύο θέματα να μη πω καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το σκεπτικό ορισμένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Φόρτισα την μπαταρία από 0% αλλά πάει μέχρι 98. Τι μπορώ να κάνω για να πάει 100%? Συνήθως αν κολλήσει,κολλάει στο 99%. Βγάλε το φορτιστή κ ξαναβαλτον κ θα γεμίσει κανονικά. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Συνήθως αν κολλήσει,κολλάει στο 99%. Βγάλε το φορτιστή κ ξαναβαλτον κ θα γεμίσει κανονικά. Θα το δοκιμάσω. 100% δεν πάει? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θα το δοκιμάσω. 100% δεν πάει? φυσικα και παει....μολις τελειωσε η φορτηση στο δικο μου και ειναι στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έκανα root την συσκευή αλλά δεν έβαλα τον cwm, είναι απαραίτητος γενικά ή μόνο για να τις rom? Στο titanium backup πρέπει να έχουμε την pro έκδοση ή και η free κάνει την δουλεία της? Εκτός από τις εφαρμογές να κρατήσω και τις ρυθμίσεις συστήματος(εδώ είναι και τα μυνήματα)? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έκανα root την συσκευή αλλά δεν έβαλα τον cwm, είναι απαραίτητος γενικά ή μόνο για να τις rom? Στο titanium backup πρέπει να έχουμε την pro έκδοση ή και η free κάνει την δουλεία της? Εκτός από τις εφαρμογές να κρατήσω και τις ρυθμίσεις συστήματος(εδώ είναι και τα μυνήματα)? Το CWM (απλό ή touch) δεν είναι απαραίτητο. Ούτε και το root είναι εδώ που τα λέμε, αλλά π.χ. για το Titanium που λες χρειάζεται. Το οποίο Titanium αρκεί η free και κανει τη δουλειά της μια χαρά, προφανώς πρέπει να κρατήσεις εφαρμογές + δεδομένα ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Το CWM (απλό ή touch) δεν είναι απαραίτητο. Ούτε και το root είναι εδώ που τα λέμε, αλλά π.χ. για το Titanium που λες χρειάζεται. Το οποίο Titanium αρκεί η free και κανει τη δουλειά της μια χαρά, προφανώς πρέπει να κρατήσεις εφαρμογές + δεδομένα ;) Απαραίτητα όχι αλλά γιατί να μην δει τι γίνεται και από την custom πλευρά. Σχετικά με το adfree και το adaway τα έβαλα αλλά διαφημίσεις υπάρχουν ακόμα ιδιαίτερα αυτές που όταν ξεκινάς σου πιάνουν όλη την οθόνη. Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts