xxSAKISxx Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλησπερα απο σημερα ειμαι και εγ ενασ κατοχος του φοβερου αυτου κινητου.θελω να ρωτησω προτα πρεπει να κανω ροοτ και μετα Μετατροπή από yakjuxw σε yakju?ποια σειρα πρεπει να ακολουθησω για να κανω οτι εχετε γραψει στην πρωτη σελιδα η ειναι ανεξαρτητο το ενα απο το αλλο? Φιλε μoυ oπως θα δεις σε καθε νεα εκδoση τoυ toolkit πoυ βγαινει 1o βημα ειναι η εγκατασταση των drivers πoυ ειναι πoλυ βασικo και αμεσως μετα ιδιας και ισως μεγαλυτερης σημασιας βημα τo unlock bootloader.Με λιγα λoγια και απλα για να τo καταλαβεις.ΑΝ δεν κανεις unlock bootloader στo Gnex δεν μπoρεις να κανεις τιπoτα αλλo.Εγω πρωσωπικα πoυ τo πηρα πριν μερικες μερες τo πρωτo πραγμα πoυ εκανα ηταν αφoυ φυσικα εγκατεστησα τo toolkit install drivers - unlock bootloader και τελoς την μετατρoπη και τo αφησα ετσι.Ουτε ρooτ oυτε cwm.Μπoρει αργoτερα.Παντως oδηγoς στην 1η σελιδα ειναι πρωτης ταξεως βoηθημα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Προφανώς δε παίρνουμε παραμάζωμα κ αρχίζουμε να σβήνουμε ότι να ναι! Αν και αν δεν έχεις κάνει root είναι μικρός ο κίνδυνος! Οπότε αν πας όπως σου είπα πιο πάνω να κανείς απεγκατάσταση 1 εφαρμογή π.χ. τη zedge που είναι να κατεβάζεις wallpaper,όταν τη κάνεις απεγκατάσταση μετά πας αν θες με 1 file explorer και βρίσκεις το φάκελο zedge και απλώς τν κάνεις delete και είσαι ok! :-) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω εγκαταστήσει το app2sd pro και όταν θέλω να απεγκαταστήσω κάποια εφαρμογή το κάνω μέσα απ' αυτό. Είναι το ίδιο με το αν απεγκαταστήσω κάτι από τις εφαρμογές ή από την ίδια την εφαρμογή από το google play ή θεωρείται καλύτερα από το app2sd επειδή έτσι σβήνει και ότι άλλο που ίσως να μένει με το αν το σβήσω από τις εφαρμογές; Επίσης υπάρχουν και unistall εφαρμογές στο google play, κάνουν την ίδια δουλειά με το app2sd; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω εγκαταστήσει το app2sd pro και όταν θέλω να απεγκαταστήσω κάποια εφαρμογή το κάνω μέσα απ' αυτό. Είναι το ίδιο με το αν απεγκαταστήσω κάτι από τις εφαρμογές ή από την ίδια την εφαρμογή από το google play ή θεωρείται καλύτερα από το app2sd επειδή έτσι σβήνει και ότι άλλο που ίσως να μένει με το αν το σβήσω από τις εφαρμογές; Επίσης υπάρχουν και unistall εφαρμογές στο google play, κάνουν την ίδια δουλειά με το app2sd; Κατα τη γνώμη μου το app2sd σου είναι άχρηστο στο nexus... Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Κατα τη γνώμη μου το app2sd σου είναι άχρηστο στο nexus... Ναι το ξέρω γιατί είναι περισσότερο βολικό για όσα έχουν sd. Το είχα αγοράσει όμως και το χρησιμοποιούσα σε προηγούμενη android συσκευή (HTC incredible S). Τώρα το εγκατέστησα πάλι γιατί κάνω μέσω αυτού εκκαθάριση προσωρινής μνήμης σε όλες τις εφαρμογές ενώ θα έπρεπε να πηγαίνω σε κάθε μία χωριστά και για την απεγκατάσταση εάν θέλω κάποιας εφαρμογής. Γι’ αυτό και ρώτησα εάν η απεγκατάσταση κάποιας εφαρμογής από το app2sd κάνει την ίδια δουλειά που κάνει και κάποιος uninstaller. Δηλ. κάνει πλήρη απεγκατάσταση και δεν χρειάζεται να πηγαίνω μετά με έναν file manager και να σβήνω τυχών φακέλους που έμειναν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλά έκανες και ρώτησες εδώ, αλλά κι εγώ δεν είχα σίγουρη απάντηση... θα μπορούσες να δοκιμάσεις καμία εναλλακτική του stickmount όπως: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=net.shajul.usbotg&feature=search_result Σε τι σύστημα αρχείων είναι διαμορφωμένο το φλασάκι και τι κωδικοποίηση χρησιμοποιείς για ελληνικά? Σε ευχαριστώ για την απάντηση και χρόνια πολλά. Το φλασάκι μου είναι ntfs. Μάλλον είναι θέμα kernel το πρόβλημα. Ωστόσο, με φλασάκι fat δεν έχω πρόβλημα. Τώρα έχω kernel Που βασίζεται στον trinity και πλέον δε μου αναγνωρίζει ούτε τους φακέλους με αγγλικούς χαρακτήρες που έχω. Δοκίμασα και τα 3 προγράμματα που μου πρότεινες. Anyway...ας είμαστε ανεκτικοί στο πλαίσιο των εορτών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 .Εγω πρωσωπικα πoυ τo πηρα πριν μερικες μερες τo πρωτo πραγμα πoυ εκανα ηταν αφoυ φυσικα εγκατεστησα τo toolkit install drivers - unlock bootloader και τελoς την μετατρoπη και τo αφησα ετσι.Ουτε ρooτ oυτε cwm.Μπoρει αργoτερα.Παντως oδηγoς στην 1η σελιδα ειναι πρωτης ταξεως βoηθημα. Με το να ξεκλειδώσεις τον bootloader κερδίζεις κάτι? Άν δεν θες να το πειράξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Απλα το κανεις οσο πιο νωρίς γίνεται γιατι αν θελήσεις να το κανεις αργοτερα που θα εχεις στήσει το τηλέφωνο θα διαγραφουν όλα. Απλα να ξέρεις οτι unlock bootloader = σβήνονται ολα απο το τηλεφωνο.Κι εγω δεν θέλω να το πειραξω ακόμα απλά το έκανα για μελοντικη χρηση. Edited December 26, 2012 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα...Ειμαι yakju,unlocked boot loader ,k rooted με μαμα Rom 4.2.1 ...Εχω κατεβάσει το [MOD] [GNEX] BEATS+XLOUDER! 4.2.1 και το εχω περασει σε zip στο κινητο για να το εγκαταστησω...Οταν μπαινω σε recovery mode ομως σπάνια μου βγαζει το μενου της recovery και οταν(αμα) το βγαλει, οταν μπανω στο πρωτο μενου για να με παει το επομενο που ειναι να κανω install zip κτλ, δν μου το εμφανιζει ποτε...και δεν δειχνει τιποτα παραμονο το androidακη με ενα τριγωνο....ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ???Ουτε custom rom μπορω να φλασαρω ουτε ενα απο ζιπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα...Ειμαι yakju,unlocked boot loader ,k rooted με μαμα Rom 4.2.1 ...Εχω κατεβάσει το [MOD] [GNEX] BEATS+XLOUDER! 4.2.1 και το εχω περασει σε zip στο κινητο για να το εγκαταστησω...Οταν μπαινω σε recovery mode ομως σπάνια μου βγαζει το μενου της recovery και οταν(αμα) το βγαλει, οταν μπανω στο πρωτο μενου για να με παει το επομενο που ειναι να κανω install zip κτλ, δν μου το εμφανιζει ποτε...και δεν δειχνει τιποτα παραμονο το androidακη με ενα τριγωνο....ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ???Ουτε custom rom μπορω να φλασαρω ουτε ενα απο ζιπ... Με μαμά rom είσαι, έχεις όμως custom recovery? αν όχι ψάξε στο playstore για cwm=rom manager ή για twrp=goo manager. Υγ:Το συγκεκριμένο mod υποστηρίζει stock rom? Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Με μαμά rom είσαι, έχεις όμως custom recovery? αν όχι ψάξε στο playstore για cwm=rom manager ή για twrp=goo manager. Υγ:Το συγκεκριμένο mod υποστηρίζει stock rom? Μαμα recovery....εχω το rom manager αλλα δεν εχω φλασαρει cmw recovery για να παιρνω αναβα8μισεις... Το 8εμα μου ειναι οτι δεν εμφανιζει το μενου παρα μονο σπανια και μετα κολλαει με το που πατησω "fash adb from sd η κατι τετοιο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ειμαι και εγω νεος κατοχος του nexus...Οταν το ανοιξα μου ζητησε αναβαθμιση,και την εκανα...Λογικα θα ηταν για την τελευταια εκδοση του android ή καταλαβα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Μαμα recovery....εχω το rom manager αλλα δεν εχω φλασαρει cmw recovery για να παιρνω αναβα8μισεις... Το 8εμα μου ειναι οτι δεν εμφανιζει το μενου παρα μονο σπανια και μετα κολλαει με το που πατησω "fash adb from sd η κατι τετοιο" Προσωπικά χρησιμοποιώ το twrp(a.k.a. goo manager στο playstore), αλλά κ στο cwm δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Απλά άνοιξε την εφαρμογή κ επέλεξε να κάνει reboot στη recovery. Αν δεν κάνω λάθος έχει τέτοια επιλογή. Edit: δοκίμασε το twrp, είναι πολύ πιο απλό κ γρήγορο. Πας recovery, install το mod που θες κ είσαι έτοιμος. Ειμαι και εγω νεος κατοχος του nexus...Οταν το ανοιξα μου ζητησε αναβαθμιση,και την εκανα...Λογικα θα ηταν για την τελευταια εκδοση του android ή καταλαβα λαθος? Αν έχεις την 4.2.1 τότε ναι,έχεις την τελευταία έκδοση. αν όχι, τότε θα πρέπει να κάνεις μετατροπή το κιν σε Google branded (τσεκαρε την 1η σελίδα του θέματος για οδηγίες εάν χρειαστεί) Edited December 26, 2012 by mayumura Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά περάστε το νέο κερνελ του φράνκο r356 φορέστε τα ακουστικά σας και ακούστε μουσική...δεν φαντάζεστε τι έχει κάνει το παλικάρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά περάστε το νέο κερνελ του φράνκο r356 φορέστε τα ακουστικά σας και ακούστε μουσική...δεν φαντάζεστε τι έχει κάνει το παλικάρι... Σε ένταση ή καθαρότητα; ή και τα δυο; το γραψανε πολλοί αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Εγώ πάλι έχω σοβαρό πρόβλημα με battery drain όταν είναι συνδεδεμένος με WiFi.. Με όλους τους kernels, έχω δοκιμάσει 3-4 μαζί με τον stock. Και στο σπίτι μου αλλά και σε αλλά σπίτια.. Drain τύπου 1-2% ανά ώρα ενώ με data μπορεί να μην κάψει και τίποτα.. Είναι πολύ κουλο.. δεν έχω καμία εφαρμογή που να συγχρονίζει σε WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Σε ένταση ή καθαρότητα; ή και τα δυο; το γραψανε πολλοί αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Εγώ πάλι έχω σοβαρό πρόβλημα με battery drain όταν είναι συνδεδεμένος με WiFi.. Με όλους τους kernels, έχω δοκιμάσει 3-4 μαζί με τον stock. Και στο σπίτι μου αλλά και σε αλλά σπίτια.. Drain τύπου 1-2% ανά ώρα ενώ με data μπορεί να μην κάψει και τίποτα.. Είναι πολύ κουλο.. δεν έχω καμία εφαρμογή που να συγχρονίζει σε WiFi. Καμία εφαρμογή λίγο δύσκολο το κόβω αλλά θα ξέρεις καλύτερα από μένα σίγουρα οπότε πάω πάσο...Πάντως δεν είναι και τόσο τραγικό το 1-2% την ώρα...Τώρα όσων αφορά τον ήχο με το νέο κέρνελ του φράνκο είναι και σε ένταση απίστευτη η διαφορά αλλά εκεί που αναρωτιέσαι πραγματικά είναι ότι και σε ποιότητα(καθαρότητα που λες εσυ) ακόμα καλύτερο...Πραγματικά παλιά το έβαζα πάντα τέρμα και δεν είχα πρόβλημα ενόχλησης και πλέον στο τέρμα απλά δεν αντέχεται.Στο 60 με 70% Είναι πάρα πολύ δυνατό πλέον και μόνο για εντυπωσιασμό ή αν είσαι δίπλα σε 4κινητήριο αεροπλάνο που απογειώνεται θα χρειαστεί να πας παραπάνω...Μια δοκιμή θα σε πείσει πιστεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Αν έχεις την 4.2.1 τότε ναι,έχεις την τελευταία έκδοση. αν όχι, τότε θα πρέπει να κάνεις μετατροπή το κιν σε Google branded (τσεκαρε την 1η σελίδα του θέματος για οδηγίες εάν χρειαστεί) Πως μπορω να τσεκαρω την εκδοση που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πως μπορω να τσεκαρω την εκδοση που εχω? Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο>Έκδοση Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Moλις το ειδα...Εχω την 4.1.1 Αλλα για να ειμαι ειλικρινης χαθηκα λιγο με το samsung-google branded που διαβασα στην αρχη..Αν μπορει καποιος να μου το εξηγησει λιγο...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Βρε παιδια καποια ιδεα τι να κανω να αποκατασταθει η δονηση στο Gnex;Στην 4.1 στο κινητο λειτουργουσε κανονικα η δονηση ενω τώρα καθόλου.Η τουλαχιστον εαν υπαρχει καποια εφαρμογη να τη χρησιμοποιω για δονηση στις κλήσεις; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Εγώ πάλι έχω σοβαρό πρόβλημα με battery drain όταν είναι συνδεδεμένος με WiFi.. Με όλους τους kernels, έχω δοκιμάσει 3-4 μαζί με τον stock. Και στο σπίτι μου αλλά και σε αλλά σπίτια.. Drain τύπου 1-2% ανά ώρα ενώ με data μπορεί να μην κάψει και τίποτα.. Είναι πολύ κουλο.. δεν έχω καμία εφαρμογή που να συγχρονίζει σε WiFi. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τελείως το auto-sync. Πήγαινε Settings -> Data Usage -> τελίτσες -> ξε-τσέκαρε το auto-sync data και δες αν σου κάνει διαφορά. Αν δεις διαφορά τότε προφανώς κάποια εφαρμογή σου κάνει sync στα κρυφά. Το drain που έχεις δεν είναι υπερβολικό, αλλά χωρίς εφαρμογή να κάνει auto-sync έπρεπε να είναι λιγότερο. Αν δεις ότι δεν σου δουλεύει τπτ, τότε δοκίμασε να βάλεις custom kernel, όπως π.χ. του franco, χωρίς να σημαίνει ότι θα συμβούν θαύματα. Με το να ξεκλειδώσεις τον bootloader κερδίζεις κάτι? Άν δεν θες να το πειράξεις? Οποιοδήποτε πείραγμα και αν θες να κάνεις στο μέλλον, θα χρειαστεί ξεκλείδωτο bootloader. Επειδή όταν τον ξεκλειδώνεις σβήνονται τα πάντα, καλύτερα κάντε το πριν να στήσετε το τηλέφωνο ή να έχετε πάρει backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ, πριν το κάνετε. Η πιο σωστή ερώτηση έπρεπε να είναι: Με το να αφήνεις κλειδωμένο τον bootloader κερδίζεις κάτι; Απάντηση: ΟΧΙ! Σε όσους ζορίζεστε με το clear app cache. Μετά την 4.2 η google έβαλε μια επιλογή για μαζικό καθαρισμό του. Πηγαίνετε στο Settings -> Storage -> και πατήστε πάνω στο "Cached data" και θα σας ρωτήσει αν θέλετε να καθαρίσετε όλα τα cached data από το κινητό σας. Δουλεύει μια χαρά και δεν χρειάζεστε άλλη εφαρμογή. Edited December 27, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Διαβασα τις οδηγιες μετατροπης σε yakju,αλλα ομολογωοτοι οι περισσοτεροι οροι μ ειναι αγνωστοι.αν το δωσω καπου εξω,γινεται η διαδικασια αυτη;Μην κανω καποιο λαθος και κανω ζημια στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδιά περάστε το νέο κερνελ του φράνκο r356 φορέστε τα ακουστικά σας και ακούστε μουσική...δεν φαντάζεστε τι έχει κάνει το παλικάρι... Τον έβαλα και εγώ χθες... Πραγματικά απίστευτος! Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τον έβαλα και εγώ χθες... Πραγματικά απίστευτος! Τι ειναι το κερνελ ακριβως παιδια,και που το βρισκουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τι ειναι το κερνελ ακριβως παιδια,και που το βρισκουμε?? Εγώ θέλω να ρωτησω άλλο..Πως φλασάρουμε kernel...γιατι στο toolkit δεν εχω δει επιλογη...εκτος και αν ειναι ζιπ οποτε το φλασαρουμε απο recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Εγώ θέλω να ρωτησω άλλο..Πως φλασάρουμε kernel...γιατι στο toolkit δεν εχω δει επιλογη...εκτος και αν ειναι ζιπ οποτε το φλασαρουμε απο recovery... Ακριβως αυτο απο recover, στο xda που θα το κατεβασεις κιολας λογικα, εχει και σε zip μορφη και οδηγιες για kernel Edited December 27, 2012 by costas89m Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts