gleft Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 παντως με τα τελευταια radios μου φαινεται οτι το σημα εχει βελτιωθει στο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 παντως με τα τελευταια radios μου φαινεται οτι το σημα εχει βελτιωθει στο wifi που βρισκεις radios ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αυτή είναι η μόνιμη λοιπόν απλά στο 7.8 είναι σε άλλο αριθμό! Δεν ξέρω γιατί δεν σου κάθεται! Κατα την διαδικασία βλέπεις τι σου λέει? Εγώ με το 7.5 το είχα βάλει και δεν είχα πρόβλημα. Ωστόσο δοκίμασε να το κάνεις και με το 7.8 μήπως τρώει κάποιο σκάλωμα αλλιώς δοκίμασε και τον χειροκίνητο τρόπο που σου είπα! Βασικά μου ήρθε και κάτι άλλο στο μυαλό! Root είσαι? Γιατί άμα δεν είσαι νομίζω ότι το σύστημα από μόνο του μόλις κάνεις reboot μετά τη μια φορά που θα μπείς, επαναφέρει τον stock! Ναι, βεβαια ειμαι ρουτ. Τεσπα, δεν με απασχολει και τοοοσο πολυ, αλλα μου κανει εντυπωση. Θα δοκιμασω και με την 7.8 και με τον τροπο που μου ειπες. Το θεμα ειναι οτι οταν δεν μπαινει στη cwm και μου βγαζει το ρομποτακι ξαπλα, ο μονος τροπος για να φυγω απο εκει ειναι να βγαλω μπαταρια, γεγονος που καπου μου τη σπαει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 που βρισκεις radios ; Εδώ κι εδώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ναι, βεβαια ειμαι ρουτ. Τεσπα, δεν με απασχολει και τοοοσο πολυ, αλλα μου κανει εντυπωση. Θα δοκιμασω και με την 7.8 και με τον τροπο που μου ειπες. Το θεμα ειναι οτι οταν δεν μπαινει στη cwm και μου βγαζει το ρομποτακι ξαπλα, ο μονος τροπος για να φυγω απο εκει ειναι να βγαλω μπαταρια, γεγονος που καπου μου τη σπαει. Ναι το ξέρω. Είχα βρεθεί εκεί όταν πάτησα reboot recovery στη ρομ αλλά δεν είχα βάλει μόνιμα τον CWM. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν σου κάθεται! Το πρόβλημα σου συνήθως έρχεται όταν δεν είσαι root ή έχεις κλειδωμένο τον bootloader. Δυστυχώς πέρα από αυτά που σου είπα δεν γνωρίζω κάτι άλλο για να σε βοηθήσω επί του θέματος! Τσέκαρε τη διαδικασία όταν φλασάρεις το image να δείς μην βγάζει κάπου κάποιο σφάλμα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ναι, βεβαια ειμαι ρουτ. Τεσπα, δεν με απασχολει και τοοοσο πολυ, αλλα μου κανει εντυπωση. Θα δοκιμασω και με την 7.8 και με τον τροπο που μου ειπες. Το θεμα ειναι οτι οταν δεν μπαινει στη cwm και μου βγαζει το ρομποτακι ξαπλα, ο μονος τροπος για να φυγω απο εκει ειναι να βγαλω μπαταρια, γεγονος που καπου μου τη σπαει. Όταν έχεις εγκαταστήσει το cwm και πατάς "reboot now" για να βγεις κανονικα θα πρέπει να σου ζηταει το ιδιο το cwm εαν θέλεις να εγγραψει μονιμα το Cwm revovery αντί για το stock και πρέπει να πατήσεις yes. Το έκανες αυτό το βήμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ναι, βεβαια ειμαι ρουτ. Τεσπα, δεν με απασχολει και τοοοσο πολυ, αλλα μου κανει εντυπωση. Θα δοκιμασω και με την 7.8 και με τον τροπο που μου ειπες. Το θεμα ειναι οτι οταν δεν μπαινει στη cwm και μου βγαζει το ρομποτακι ξαπλα, ο μονος τροπος για να φυγω απο εκει ειναι να βγαλω μπαταρια, γεγονος που καπου μου τη σπαει. Φίλε ddr2 (σε θυμάμαι απ' το thread του Milestone) θα σου πω με κάθε επιφύλαξη τα παρακάτω μιας και δεν έχω ακόμα το κινητό στα χέρια μου. Δεν μπορείς να φλασάρεις μέσω fastboot την latest ClockworkMod Recovery 6.0.1.0; Όπως είχες κάνει unlock τον bootloader με την εντολή fastboot oem unlock τώρα κάνεις fastboot flash recovery "όνομα αρχείου recovery".img όπως σου είπε ο djkostas20. Όλοι έτσι την περνάν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης, απ' ό,τι κατάλαβα είσαι full stock, δηλαδή stock Jelly Bean, stock kernel, stock recovery κλπ. Είναι λογικό όποτε μπαίνεις σε stock recovery να είναι ανάσκελο το android και να μη δείχνει τίποτα. Για να εμφανιστεί το menu πρέπει να κάνεις το εξής: Show the Menu in the Stock Recovery Screen 1. Hold the Power button and keep holding as you press the Volume Up button. The blue recovery menu screen should pop up. Αλλά και πάλι μόνο με custom recovery μπορείς να φλασάρεις τα zip που χρειάζεσαι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Εδώ κι εδώ. Είσαι άρχοντας. Σε ευχαριστώ. Παρεπιπτόντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν έχει ο cyanogen το GNexus στα supported devices , αφού βγάζει κανονικά ROM,kernel κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Φιλε μου, εννοειται οτι και εγω σε θυμαμαι και ευχαριστω για τις πληροφοριες. Την cwm (τωρα δεν θυμααι ποια εκδοση) την εχω φλασαρει μεσω toolkit, οχι με εντολες κλπ, δεδομενου οτι δεν πολυσκαμπαζω απο αυτα. Κατα τα αλλα, ειμαι φουλ στοκ. Ολη τη διαδικασια την ξεκινησα για να βελτιωσω την ενταση του ηχειου με το λιγκ που εδωσες χτες. Πραγματι τα καταφερα και ο ηχος ειχε αρκετη βελτιωση. Ομως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν λειτουργουσε η stok εφαρμογη της μουσικης. Τεσπα, για να ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανα κατι λαθος, ξαναγυρισα το κινητο σε 4.0.4 και οταν βρεθω σε wifi θα ξαναπερασω την 4.1.1 και καπακι τη διαδικασια για το ηχειο. Δηλαδη το τηλεφωνο τωρα ειναι υπο κατασκευη. Απλα τωρα ειμαι διακοπες, το ιντερνετ ειναι καπως. δυσκολο (μονο απο κινητο, να ναι καλα το defy+) και οπως καταλαβαινεις θελω να διαθεσω αλλιως το χρονο μου. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Είσαι άρχοντας. Σε ευχαριστώ. Παρεπιπτόντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν έχει ο cyanogen το GNexus στα supported devices , αφού βγάζει κανονικά ROM,kernel κτλ.. Πρέπει να κάνουν ένα update το official site τους κάποια στιγμή και να ανανεώσουν τις συσκευές. Βέβαια τώρα που ο Steve Kondik (cyanogen) είναι Software Engineer στη Samsung θα είναι λίγο δύσκολο να βρει χρόνο. Μωρέ ας βγάζουν τις ROMs κι ας μην έχουν ούτε καν site, δε μας πειράζει.. :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Εδώ κι εδώ. Έχω XXLF1 το τελευταίο radio ποιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Έχω XXLF1 το τελευταίο radio ποιο είναι? Αυτό είναι το latest φίλε. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς πως μπορώ να σώσω τις ρυθμίσεις του default mail client όταν αλλάζω Rom; Έχω δοκιμάσει με το TiBu να κάνω backup και το email app και το exchange services ( παρακολουθώ 5 push email) αλλά κάθε φορά που κάνω restore δεν μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Νέο radio σε στην στοκ jb που έχω μπορώ να περάσω μήπως δω και εγώ κάποια βελτίωση στο wifi; Και αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Νέο radio σε στην στοκ jb που έχω μπορώ να περάσω μήπως δω και εγώ κάποια βελτίωση στο wifi; Και αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός; Λογικά έχεις το τελευταίο radio! Αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις άλλο γίνεται μέσω fastboot. Αφού μπείς σε fastboot mode τρέχεις command window από το φάκελο που έχεις τα adb και fastboot.exe και το img αρχείο του radio και γράφεις. fastboot flash radio radio-maguro.img radio-maguro.img είναι το όνομα του αρχείου που έχεις κατεβάσει. Απαραίτητο ξεκλείδωτος bootloader! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το κινητό. Απλά ερωτεύτηκα την οθόνη και λόγω μεγέθους αλλά και λόγω του ότι δεν είχα ποτέ κινητό με Super AMOLED. Απογοητεύτηκα λίγο με την κάμερα. Μετά το πρώτο boot έκανα κατευθείαν unlock bootloader, το έκανα yakju με 4.1.1, πέρασα CWM Recovery και τώρα ξεκινάω δοκιμές για καλύτερο συνδυασμό ROM-kernel κλπ. Απλά να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1) Όσον αφορά το hardware, το πίσω καπάκι της μπαταρίας κάτω δεξιά (πάνω απ' το ηχείο και κάτω απ' το λογότυπο της Samsung) "παίζει" λίγο, δεν εφαρμόζει τέλεια και κουνιέται πολύ ελάχιστα. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; 2) Το LED για τα notifications αναβοσβήνει μόνο κατά τη διάρκεια που έρχεται μια ειδοποίηση και μετά σταματάει. Έτσι δουλεύει; Δε θα έπρεπε να συνεχίσει να αναβοσβήνει; Φαντάζομαι θα γίνεται αυτό που λέω με custom rom, σωστά; 3) Χρησιμοποιεί κανείς inverted gapps (δηλαδή αντί για άσπρο φόντο να έχουν μαύρο οι εφαρμογές) για εξοικονόμηση μπαταρίας; Βρήκα μερικές versions αλλά όλες έχουν ψιλοπροβλήματα απ ό,τι είδα. Θα μ' ενδιέφερε, λοιπόν, κάποιο link για inverted gapps και για ICS και για JΒ. Θα δοκιμάσω και μόνος μου να περάσω αυτά που βρήκα να δω αν θα δουλεύουν. Απλά θα με διευκόλυνε αν υπάρχει έτοιμη δοκιμασμένη λύση από κάποιον από σας. 4) Υπάρχει κάποια εφαρμογή ειδικά για το Galaxy Nexus που να είναι απαραίτητη να περάσω; (όπως για παράδειγμα το volume+ για την ένταση ή το Galaxy Nexus LED ή ας πούμε για το Nexus S είχα το NSTools και άλλαζα όλες τις ρυθμίσεις του kernel) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το κινητό. Απλά ερωτεύτηκα την οθόνη και λόγω μεγέθους αλλά και λόγω του ότι δεν είχα ποτέ κινητό με Super AMOLED. Απογοητεύτηκα λίγο με την κάμερα. Μετά το πρώτο boot έκανα κατευθείαν unlock bootloader, το έκανα yakju με 4.1.1, πέρασα CWM Recovery και τώρα ξεκινάω δοκιμές για καλύτερο συνδυασμό ROM-kernel κλπ. Απλά να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1) Όσον αφορά το hardware, το πίσω καπάκι της μπαταρίας κάτω δεξιά (πάνω απ' το ηχείο και κάτω απ' το λογότυπο της Samsung) "παίζει" λίγο, δεν εφαρμόζει τέλεια και κουνιέται πολύ ελάχιστα. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; 2) Το LED για τα notifications αναβοσβήνει μόνο κατά τη διάρκεια που έρχεται μια ειδοποίηση και μετά σταματάει. Έτσι δουλεύει; Δε θα έπρεπε να συνεχίσει να αναβοσβήνει; Φαντάζομαι θα γίνεται αυτό που λέω με custom rom, σωστά; 3) Χρησιμοποιεί κανείς inverted gapps (δηλαδή αντί για άσπρο φόντο να έχουν μαύρο οι εφαρμογές) για εξοικονόμηση μπαταρίας; Βρήκα μερικές versions αλλά όλες έχουν ψιλοπροβλήματα απ ό,τι είδα. Θα μ' ενδιέφερε, λοιπόν, κάποιο link για inverted gapps και για ICS και για JΒ. Θα δοκιμάσω και μόνος μου να περάσω αυτά που βρήκα να δω αν θα δουλεύουν. Απλά θα με διευκόλυνε αν υπάρχει έτοιμη δοκιμασμένη λύση από κάποιον από σας. 4) Υπάρχει κάποια εφαρμογή ειδικά για το Galaxy Nexus που να είναι απαραίτητη να περάσω; (όπως για παράδειγμα το volume+ για την ένταση ή το Galaxy Nexus LED ή ας πούμε για το Nexus S είχα το NSTools και άλλαζα όλες τις ρυθμίσεις του kernel) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλως τον! Καλοριζικο και καλοταξιδο:) Για το πρωτο, ναι ετσι εφαρμοζει το καπακι.δεν το θεωρω αξιο προσοχης παντως. Το led ειναι μονο για ειδοποιηση, οπως ηταν και στο milestone. Το volume+ δεν παιζει σε jb. Αυτο ειναι το θεμα. Περασε τη μοντα που ειχες ποσταρει και θα δεις σημαντικη διαφορα. Μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλως τον! Καλοριζικο και καλοταξιδο:) Για το πρωτο, ναι ετσι εφαρμοζει το καπακι.δεν το θεωρω αξιο προσοχης παντως. Το led ειναι μονο για ειδοποιηση, οπως ηταν και στο milestone. Το volume+ δεν παιζει σε jb. Αυτο ειναι το θεμα. Περασε τη μοντα που ειχες ποσταρει και θα δεις σημαντικη διαφορα. Μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου:D Να 'σαι καλά, Γιάννη! Μια μικρή επεξήγηση για τη δεύτερη ερώτηση μου περί LED: εννοώ ότι αφού έρθει το μήνυμα ή αφού μου κάνει κάποιος αναπάντητη και κλείσει η οθόνη το LED σταματάει να αναβοσβήνει ενώ θα έπρεπε να συνεχίσει να αναβοσβήνει (με κλειστή οθόνη) μέχρι να τσεκάρω την ειδοποίηση. Περιμένω απαντήσεις κι απ' τους υπόλοιπους "συντρόφους"! :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Να 'σαι καλά, Γιάννη! Μια μικρή επεξήγηση για τη δεύτερη ερώτηση μου περί LED: εννοώ ότι αφού έρθει το μήνυμα ή αφού μου κάνει κάποιος αναπάντητη και κλείσει η οθόνη το LED σταματάει να αναβοσβήνει ενώ θα έπρεπε να συνεχίσει να αναβοσβήνει (με κλειστή οθόνη) μέχρι να τσεκάρω την ειδοποίηση. Περιμένω απαντήσεις κι απ' τους υπόλοιπους "συντρόφους"! :p Γιατι, αν σου στειλει καποιος sms αναβει η οθονη?:blink: Τεσπα, δεν εχω διαπιστωσει αυτο που λες, αλλα αε απαντησει και κανεις αλλος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κατέβασε το lightflow καο θα είσαι super με τα notifications. Δεν έχω πετύχει καλύτερη υππστήριξη για τα led lights σε συσκευή Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Κατέβασε το lightflow καο θα είσαι super με τα notifications. Δεν έχω πετύχει καλύτερη υππστήριξη για τα led lights σε συσκευή Σωστός. Light Flow και είσαι κομπλέ! Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το κινητό. Απλά ερωτεύτηκα την οθόνη και λόγω μεγέθους αλλά και λόγω του ότι δεν είχα ποτέ κινητό με Super AMOLED. Απογοητεύτηκα λίγο με την κάμερα. Μετά το πρώτο boot έκανα κατευθείαν unlock bootloader, το έκανα yakju με 4.1.1, πέρασα CWM Recovery και τώρα ξεκινάω δοκιμές για καλύτερο συνδυασμό ROM-kernel κλπ. Απλά να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. 3) Χρησιμοποιεί κανείς inverted gapps (δηλαδή αντί για άσπρο φόντο να έχουν μαύρο οι εφαρμογές) για εξοικονόμηση μπαταρίας; Βρήκα μερικές versions αλλά όλες έχουν ψιλοπροβλήματα απ ό,τι είδα. Θα μ' ενδιέφερε, λοιπόν, κάποιο link για inverted gapps και για ICS και για JΒ. Θα δοκιμάσω και μόνος μου να περάσω αυτά που βρήκα να δω αν θα δουλεύουν. Απλά θα με διευκόλυνε αν υπάρχει έτοιμη δοκιμασμένη λύση από κάποιον από σας. Χρησιμοποιώ εγώ αλλά δεν ξέρω αν παίζουν σε στοκ τελείως ρομ γιατί ίσως χρειάζεται να είναι deodexed η ρομ για να παίξουν. Εγώ με CM10 JellyBro δεν έχω πρόβλημα! http://rootzwiki.com/topic/29460-inverted-inverted-g-apps-update-8-4-gmail412-contacts-fixed-in-landscape/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797717 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αν κανω update τα gapps μεσω play store (για οσες εφαρμογες υπαρχουν) έχω θέμα ; Πρεπει οπωσδηποτε να κατεβαζω καθε φορα το .zip των τελευταιων gapps ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Για όσους πρότειναν το Lightflow: Έχετε κανένα ζήτημα με Lightflow σε JB μετά το τελευταίο update? Η παλιά έκδοση είχε τα ζητηματάκια της, αλλά μετά το update δε μου δουλεύει καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Οχι κανένα θέμα. Μήπως έχεις κανέναν task killer? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καμιά πρόταση για ρομ;;;Για kernel κατέληξα τελικά στο air...Πολύ καλός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts