freddaras Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ευχεσαι και με το 3 να είσαι έτσι φαντάζομαι θες να πεις:). Γιατί στο 3 θα πάμε καρφί πιστεύω πλεον .:D :) βασικα θα παρω το 2 καποια στιγμη και για το 3 βλεπουμε.. η τιμη του 2 πεφτει συνεχως...το βρηκα εδω σε αγγελία μεχρι και με 400 εβρο...! :) σε λιγο καιρο θα το βρισκεις και με 350... τεσπα παιδια εβαλα την jonrom... παρα πολυ καλή! νομιζω οτι παει σφαιρα ...! δεν εχει ελληνικά βεβαια αλλα δεν με νοιάζει και πολυ! περισσότερες εντυπωσεις αυριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 περασα στο "τερας" :p την stunner με 1.4dh κερνελ.τον εβαλα στα 1.6.Επαιξα λιγο εκλεισε.Ξανα και ξανα.τα εβγαλα.Εβαλα την τελευταια team union μαζι με ton kernel που ελεγε.Τον philz τον τελευταιο απ'οτι καταλαβα.Παλι κλεινει.Βασικα κλεινει αμα το ζορισω λιιιιγο...Ζεστενεται πισω στο σημειο της καμερας και κλεινει.κατω απο το 50% της μπαταριας αμα κλεισει ανοιγει με 20%.Δεν παρατηρησα αλλη φορα να ζεστενεται ισως επειδη το ειχα με θηκες συνεχεια.Δευτερα θα παραγγειλω αλλη μπαταρια αλλα λετε να ειναι μονο αυτο?Απλα να τα επαιξε μετα απο 1.5 χρονο η μπαταρια? Το ίδιο παθαίνω και εγώ εδώ και 2 εβδομάδες.. Αν βρεις κάτι καλό σε μπαταρία παρακαλώ μπορείς να το αναφέρεις εδώ για να κάνω και εγώ τα ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το 3 δεν θα βγεί οκτώβριο . Υποθέτω πως θα βγεί κοντά στο iPhone5S . Δηλαδή προς αρχή καλοκαιριού.. Και ναι παιδια, και εγώ μια απο τα ίδια. Περιμένω το 3. Μάλιστα αφού θα λάβουμε και 4.2.2 μπορώ να περιμένω και 2-3 μήνες αφού βγει το 3 για να το πάρω σε "normal" τιμή.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το 3 δεν θα βγεί οκτώβριο . Υποθέτω πως θα βγεί κοντά στο iPhone5S . Δηλαδή προς αρχή καλοκαιριού.. Και ναι παιδια, και εγώ μια απο τα ίδια. Περιμένω το 3. Μάλιστα αφού θα λάβουμε και 4.2.2 μπορώ να περιμένω και 2-3 μήνες αφού βγει το 3 για να το πάρω σε "normal" τιμή.. Εννοείται πως με το 1 άνετα περιμένουμε δύο μήνες για να το πάρουμε σε φυσιολογική τιμή. Αλλά δεν νομίζω να βγει αρχές καλοκαιριού. Πολυ σύντομα. Μακάρι βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλημερα παιδες... εχω περασει την jonrom με τον τελευταιο bootloader jb θελω να γυρισω για λιγο στην alliance ics.... φλασαρω την ρομ οπως λενε οι οδηγιες του μεσω cwm ή πρεπει να ακουθησω αλλα βηματα πριν (αλλαγη κερνελ,αλλαγη bootloader???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Το 3 αποκλείεται να βγει τόσο νωρίς,εφόσον Απρίλιο βγαίνει το S4!Για φθινόπωρο καλά είναι...απλό Marketing ;) Τώρα ρε παιδιά μεταξύ μας,5.9" το θεωρώ tablet.Πως θα το κουβαλάς μαζί σου,πως θα χωράει στις τσέπες;Πιστεύω οι 5.5" του Note 2 ήταν το όριο. Η πλάκα με την jonrom είναι ότι αυτός που την έφτιαξε,χρησιμοποιεί άλλη ρομ :lol: Edited March 25, 2013 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το 3 δεν θα βγεί οκτώβριο . Υποθέτω πως θα βγεί κοντά στο iPhone5S . Δηλαδή προς αρχή καλοκαιριού.. Και ναι παιδια, και εγώ μια απο τα ίδια. Περιμένω το 3. Μάλιστα αφού θα λάβουμε και 4.2.2 μπορώ να περιμένω και 2-3 μήνες αφού βγει το 3 για να το πάρω σε "normal" τιμή.. Παιδες το νοτελι μια χαρά κάνει την δουλειά του. Εγώ είμαι κομπλέ είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Πραγματικά το κινητό τα έβγαλε τα λεφτά του όσο τίποτα.. Θεωρώ το note γενικά μια συσκευή που δεν την αφήνεις εύκολα. Εγώ θα πάω στο 2 όπως είπα.. Έχει τα πάντα και αν έχω κολλήσει με το ένα ενάμιση χρόνο τώρα φαντάζομαι τι θα πάθω με το δύο.. Όπως είπα και πιο πάνω το δύο σε λίγο καιρό θα είναι τρομερή αγορά. Θα πέσει η τιμή του και άλλο.. Από την άλλη βάζεις μια jonrom στο θηρίο σου και λες πιο 2 και πιο 3 :p Σφαίρα πάει το άτιμο.. Και αυτή η εφαρμογή το greenify πραγματικά μας έχει σώσει παίδες.. Είναι σαν να έχω αλλάξει κινητό απίστευτη.. Το να μην τρέχει από πίσω facebook chrome Mozilla google maps και τόσα αλλά είναι τρομερή υπόθεση.. Τόσο καιρό παιδευομασταν με task killers και δεν συμμαζεύεται. Τώρα αν δεν ανοίξεις την εφαρμογή απλά δεν ανοίγει. Αν την ανοίξεις και κλειδώσεις το κινητό σου αυτή κλείνει οριστικά. Πραγματικά άψογη... ουσιαστικά αλλάζει όλο σου το κινητό. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 To μεγάλο μείον του note 1 δεν ειναι η επεξεργαστική του ισχύς που πλέον ειναι ξεπερασμένη αλλά η αυτονομία του που αν το χρησιμοποιείς ως προέκταση του χεριού σου και αντικατάσταση του netbook θες από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τουλάχιστον 2 κανονικές μπαταρίες ή μια μεγάλη.Απο τη στιγμή που λύνεται λοιπόν και αυτό το θέμα,προσωπικά δεν καίγομαι άμεσα για αλλαγή με κάτι άλλο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 To μεγάλο μείον του note 1 δεν ειναι η επεξεργαστική του ισχύς που πλέον ειναι ξεπερασμένη αλλά η αυτονομία του που αν το χρησιμοποιείς ως προέκταση του χεριού σου και αντικατάσταση του netbook θες από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τουλάχιστον 2 κανονικές μπαταρίες ή μια μεγάλη.Απο τη στιγμή που λύνεται λοιπόν και αυτό το θέμα,προσωπικά δεν καίγομαι άμεσα για αλλαγή με κάτι άλλο συμφωνω αλλα οπως ειπες το θεμα εχει λυθει και για μενα! εχω 2 μπαταριες και δεν μενω απο το κινητό ποτε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το S3 κυκλοφόρησε νομίζω τέλη μαίου και το S4 έρχεται μέσα - αρχές Απριλίου . Λιγότερο απο 1 έτος διαφορά. Το Note2 βγήκε Αύγουστο για αυτό θεωρώ πως το Note3 θα πάει για αρχές Καλοκαιριού με μέσα καλοκαιριού για να χτυπήσει την ανακοίνωση του iPhone 5S . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το ίδιο παθαίνω και εγώ εδώ και 2 εβδομάδες.. Αν βρεις κάτι καλό σε μπαταρία παρακαλώ μπορείς να το αναφέρεις εδώ για να κάνω και εγώ τα ίδια? Το ιδιο συμβαινει και σε μενα αλλα αν αφαιρεσω την μπαταρια για κανα 5λεπτο και τη βαλω ξανα γυρναει αν οχι στο 50% που ηταν αλλα καπου εκει στο 40%.επισης αν μεινει στην αναμονη η μπαταρια αντι να κατεβαινει ανεβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 :) τεσπα παιδια εβαλα την jonrom... παρα πολυ καλή! νομιζω οτι παει σφαιρα ...! δεν εχει ελληνικά βεβαια αλλα δεν με νοιάζει και πολυ! περισσότερες εντυπωσεις αυριο... Πες μου κάτι γιατί δεν έχω κάνει την αναβάθμιση, όταν λες πως δεν έχει Ελληνικά, εννοείς ούτε καν εάν βάλω το swiftkey για πληκτρολόγιο δεν θα μπορώ να γράφω Ελληνικά ? Η όταν λες δεν έχει Ελληνικά εννοείς στις ρυθμίσεις κλπ που μας τα έχει Ελληνικά τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Mπορεις να βαλεις ελληνικα πχ στο samsung πληκτρολόγιο , στο settings και σε καποια αλλα αντικαθιστοντας αρχεία απο την lsz που ουτως η αλλως δεν εχει ιδιαίτερες διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Και επισης να ρωτήσω και εγώ αν μετά την εγκατάσταση της τελευταίας jon rom έχει χαθεί το csc.Φιλε giokspy αν σβηστεί το csc όπως έχω πάθει και εγώ κατά την εγκατάσταση της τελευταίας jon rom ή παλιότερα με την teamunion δεν γράφεις ελληνικά με τίποτε με το πληκτρολόγιο της samsung ότι αρχειο και αν αλλάξεις.Γυρνάει το πληκτρολόγιο στα ελληνικά αλλά γράφει αγγλικά Edited March 25, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Στην team union νομίζω υπάρχει μια ενσωματωμένη εφαρμογη που το αλλάζει. Δοκίμασε να ξαναπερασεις το modem http://db.tt/aGnXoKCh Ξερει κάνεις πως βρισκουμε σε τι voltage group ανήκει το note μας? Edited March 25, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Iσως κάποια στιγμή το δοκιμάσω.Προς το παρόν ειμαι ευχαριστημένος με την burt από την internal sd και δε το κουνάω εύκολα από αυτή.Στην βασική μνήμη έχω asylum και δοκίμαζα μέχρι πριν λίγο τον νέο dh kernel v1.6.Eιναι όντως πιο γρήγορος από τον stock αλλά ενώ χάρηκα στην αρχή για το εκπληκτικό multitasking που είχα με το zram (εκπληκτική τεχνολογία σε ότι αφορά την ραμ) στη συνέχεια μου άρχισε τα παγώματα και έτσι τώρα είμαι πάλι στην burt και αναμένω την νέα έκδοση του dh kernel.Για το voltage group το ψάχνω και εγώ αλλά δε βρήκα κάτι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Εγώ παντως το απενεργοποιησα το zram γοατι ειχα συχνα παγωματα. Θελει ακομα δουλειά ο κερνελ αλλα εχει εντυπωσιακά features Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Γεια να βρείτε το voltage group πρέπει να περάσετε hydracore ή notecore kernel ics δηλαδή ... και το γράφει στην έκδοση kernel.. δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 To μεγάλο μείον του note 1 δεν ειναι η επεξεργαστική του ισχύς που πλέον ειναι ξεπερασμένη αλλά η αυτονομία του που αν το χρησιμοποιείς ως προέκταση του χεριού σου και αντικατάσταση του netbook θες από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τουλάχιστον 2 κανονικές μπαταρίες ή μια μεγάλη.Απο τη στιγμή που λύνεται λοιπόν και αυτό το θέμα,προσωπικά δεν καίγομαι άμεσα για αλλαγή με κάτι άλλο Ρε παιδιά γιατί λέτε ότι η αυτονομία είναι πρόβλημα στο note μας για την μπαταρία ? Εγώ στην κυριολεξία το ξεσκίζω το κινητό σε χρήση με συνεχώς ανοικτό είτε το wifi είτε το 3G όλο το 24ώρο με πάρα πολλά τηλεφωνήματα, αμέτρητα μηνύματα και άλλες πολλές χρήσεις και με Jon με βγάζει χαλαρά 30 ώρες. Οκ το παραδέχομαι με Asylum π.χ. με κρατούσε κάπου 20-22 ώρες και πάλι όμως ευχαριστημένος ήμουν. Οπότε τι περισσότερο να μας δώσει έστω αυτή η παλιά τεχνολογία όσο να' ναι. Αν το θυμηθώ αύριο θα πάρω ένα screen της μπαταρίας μου για να δείτε αυτό που σας λέω κάθε πότε το φορτίζω. Που να βάλω και την μεγάλη που είναι 5000 θα μου κρατάει 50-55 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Ρε παιδιά γιατί λέτε ότι η αυτονομία είναι πρόβλημα στο note μας για την μπαταρία ? Κατά μέσο όρο με χρήση 3 ώρες οθόνης να τελειώνει η μπαταρία είναι πρόβλημα για ένα κινητό 600ων ευρώ. Edited March 26, 2013 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το ένα πρόβλημα ειναι όντως αυτό.Ανάλογα την χρήση η αυτονομία κυμαίνεται απο 3 ως 4 ώρες και κάτι και σπάνια ίσως πλησιάσει τις 5.Το άλλο είναι ότι ο φορτιστής που δίνει 1 amber δεν αρκεί για βαριά χρήση και παράλληλη φόρτιση.Οπότε αν κάνει κάποιος κάποια ενεργοβόρα χρήση στο κινητό θα κάνει να φορτίσει πολύ περισσότερη ώρα.Η χρήση δεύτερης μπαταρίας και εξωτερικού φορτιστή ειναι σχεδόν επιτακτική για βαριά χρήση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Το ένα πρόβλημα ειναι όντως αυτό.Ανάλογα την χρήση η αυτονομία κυμαίνεται απο 3 ως 4 ώρες και κάτι και σπάνια ίσως πλησιάσει τις 5.Το άλλο είναι ότι ο φορτιστής που δίνει 1 amber δεν αρκεί για βαριά χρήση και παράλληλη φόρτιση.Οπότε αν κάνει κάποιος κάποια ενεργοβόρα χρήση στο κινητό θα κάνει να φορτίσει πολύ περισσότερη ώρα.Η χρήση δεύτερης μπαταρίας και εξωτερικού φορτιστή ειναι σχεδόν επιτακτική για βαριά χρήση δυο γνησιες μπαταριες καινουργιες με την μια 2.20 ωρες οθόνη με την αλλη 4 και 37 ( στο ίδιο κινητο με την ιδια ρομ με τις ιδιες εφαρμογες) για την ακριβηα αυτο ειναι που παιζει ρολο δεν ξερω πως αλλα οι μπαταριες εχουν διαφορες ακ δεν το εβλεπα στο κινητο μου δεν θα το πιστευα. παραγκιλα δυο μπαταρίες να δω αν δεν βρω λύση το πεταω να σπασει και θα παρω κανα αλκατελ. όπως είπε και ενας φιλος πριν 700 ευρω κινητο (γιατι τοσο το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας του) δεν υπαρχει να σκευτεσε την μπαταρία ήμαρτον. .. Edited March 26, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Κατά μέσο όρο με χρήση 3 ώρες οθόνης να τελειώνει η μπαταρία είναι πρόβλημα για ένα κινητό 600ων ευρώ. Το ένα πρόβλημα ειναι όντως αυτό.Ανάλογα την χρήση η αυτονομία κυμαίνεται απο 3 ως 4 ώρες και κάτι και σπάνια ίσως πλησιάσει τις 5.Το άλλο είναι ότι ο φορτιστής που δίνει 1 amber δεν αρκεί για βαριά χρήση και παράλληλη φόρτιση.Οπότε αν κάνει κάποιος κάποια ενεργοβόρα χρήση στο κινητό θα κάνει να φορτίσει πολύ περισσότερη ώρα.Η χρήση δεύτερης μπαταρίας και εξωτερικού φορτιστή ειναι σχεδόν επιτακτική για βαριά χρήση Εμένα η χρήση που λέτε πάντως μου φαίνεται υπερβολική εκτός αν κάποιου είναι η δουλειά του έτσι που είναι αναγκασμένος να το χρησιμοποιεί τόσο πολύ. Εγώ με νορμάλ χρήση τηλεφώνου και internet και μερικά παιχνίδια που και που και με wifi συνέχεια ενεργό βγάζω 2 μέρες σίγουρα και πολλές φορές και 3. Έκανα λίγο τα μαθηματικά και αν λάβω υπόψιν το μέσω όρο, δηλαδή 4 ώρες χρήσης την ημέρα είδα το εξής: 4 ώρες επί 30 μέρες το μήνα μας κάνει 120 ώρες, 120 ώρες το μήνα επί 12 μήνες που έχει ο χρόνος μας κάνει 1440 ώρες το χρόνο, 1440 ώρες δια 24 ώρες που έχει η μέρα μας κάνει 60 ημέρες. Δηλαδή κάποιος με τέτοια χρήση περνάει 60 ημέρες από τις 365 που έχει ο χρόνος κοιτώντας ένα τηλέφωνο... και δεν μίλησα για δεύτερες μπαταρίες κι όλας... τα συμπεράσματα δικά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 yiannis_12 μου θύμισες τα μαθηματικά του θανάση βέγγου :lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αφου μιλάτε για αυτονομία, εγώ θα πώ το εξής: Στην μοτοσυκλέτα, συνδεδεμένο με την φόρτιση, και το GPS ανοιχτό (Navigon) η στάθμη της μπαταρίας, πέφτει με ρυθμό περίπου 5% ανά ώρα. Πράγμα που το κάνει ένα τρομερά ενεργοβόρο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts