playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Thanx.... On my way και ξαναρχομαι για τα αποτελεσματα Απο μπαταρια δε νομιζω να εχω προβλημα. Το χω και φορτιζει τωρα, σκετο, χωρις καρτες χωρις τιποτα EDIT: Ερωτηση.... Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι πηγα να επαναφερω τις εφαρμογες μου με το SMS Backup.. Παιζει νε ειναι εκει η πατατα η δεν εχει σημασια? Μου κολλαει στο NAND Write Start και μενει εκει Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εγώ πάντως παιδιά με jelly bam βρήκα το λιμάνι μου.. Είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος. Δεν το κουνάω από εδώ με τίποτα αν δεν βγει κάτι επίσημο. Sent from my note Πατρίδα καλύτερη από asylum? Είσαι ευχαριστημενος? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πατρίδα καλύτερη από asylum? Είσαι ευχαριστημενος? Ευχαριστώ Ναι είναι καλύτερη αλλά αυτή είναι καλύτερη όλων δοκίμασε την αν θες ,εγώ εδώ μέχρι να κάνει καμιά αναβάθμιση της προκοπής η ασυλουμ και βλέπουμε... StuNNeR 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ναι είναι καλύτερη αλλά αυτή είναι καλύτερη όλων δοκίμασε την αν θες ,εγώ εδώ μέχρι να κάνει καμιά αναβάθμιση της προκοπής η ασυλουμ και βλέπουμε... StuNNeR 2 Στην αρχή μου έβγαζε προβλήματα με το root, και μετά δεν έβρισκε τα backup του titanium. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε γιατί ήμουν στη δουλειά και δεν είδα αν είχε τίποτα ειδικές οδηγίες για εγκατάσταση. Οπότε γύρισα στην πολύ καλή jellybam. Αν βρω τρόπο να προσπεράσω αυτά τα προβληματακια θα την ξαναδοκιμάσω. Αν έχεις καμιά ιδέα γιατί μου τα έκανε ριξτην:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Στην αρχή μου έβγαζε προβλήματα με το root, και μετά δεν έβρισκε τα backup του titanium. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε γιατί ήμουν στη δουλειά και δεν είδα αν είχε τίποτα ειδικές οδηγίες για εγκατάσταση. Οπότε γύρισα στην πολύ καλή jellybam. Αν βρω τρόπο να προσπεράσω αυτά τα προβληματακια θα την ξαναδοκιμάσω. Αν έχεις καμιά ιδέα γιατί μου τα έκανε ριξτην:) όχι δεν έχω ιδέα εμένα δεν μου έκανε απολύτως τίποτα και ούτε έχει κάτι ξεχωριστό για την εγκατάσταση τα γνωστά δλδ τι να πω?? αξίζει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λοιπον παιδια.... Το note τα παιξε. Δεν μπαινει ουτε σε download mode. Τιποτε, νεκρο. Τι κανουμε τωρα? Καμμια βοηθεια-ιδεα για να φτιαχτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λοιπον παιδια.... Το note τα παιξε. Δεν μπαινει ουτε σε download mode. Τιποτε, νεκρο. Τι κανουμε τωρα? Καμμια βοηθεια-ιδεα για να φτιαχτει? πόσο καιρό το έχεις μπας και τα έπαιξε η μπαταρία???? αυτό εύχομαι δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λοιπον παιδια.... Το note τα παιξε. Δεν μπαινει ουτε σε download mode. Τιποτε, νεκρο. Τι κανουμε τωρα? Καμμια βοηθεια-ιδεα για να φτιαχτει? γράψε ακριβώς τί έκανες... περασες ρομ μέσω odin..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ναι είναι καλύτερη αλλά αυτή είναι καλύτερη όλων δοκίμασε την αν θες ,εγώ εδώ μέχρι να κάνει καμιά αναβάθμιση της προκοπής η ασυλουμ και βλέπουμε... StuNNeR 2 Φίλε μου απο ασυλουμ που φοραω ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να την περασω? Μπορεις αν θες να μου στειλεις πμ με τα wipe - format κλπ που πρεπει να κανω . Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φίλε μου απο ασυλουμ που φοραω ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να την περασω? Μπορεις αν θες να μου στειλεις πμ με τα wipe - format κλπ που πρεπει να κανω . Ευχαριστώ 1) φουλ γουαιπ 2)κασε 3)νταλβικ 4)μουντ αντ στορατζ φορματ συστεμ/ντατα/κασε και ινσταλ ρομ/γκαπς (τα γκαπς βαλε τα ιδια με τις ασυλουμ) αυτα κανω παντα δεν εχει κατι το διαφορετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 1) φουλ γουαιπ 2)κασε 3)νταλβικ 4)μουντ αντ στορατζ φορματ συστεμ/ντατα/κασε και ινσταλ ρομ/γκαπς (τα γκαπς βαλε τα ιδια με τις ασυλουμ) αυτα κανω παντα δεν εχει κατι το διαφορετικο +1 .. την κατεβάζω τώρα και θα την δοκιμάσω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 +1 .. την κατεβάζω τώρα και θα την δοκιμάσω..:D μου είχε ξεκινήσει με γκοβερνο περφορμανσ και έτρεχε συνέχεια στα 1400 το άλλαξα σε οντεμαντ για θέμα μπαταρίας αν υπάρχει κάνα καλύτερο σε μπαταρία για επιλογή δες και πες μου δεν τα ξέρω αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 γράψε ακριβώς τί έκανες... περασες ρομ μέσω odin..? Μου κολλαγε στο NAND Write Start και εμενε εκει Δεν μπορεσα να περασω τιποτε μεσα, κι ας εμπαινε σε download mode, παντα κολαγε Μετα εβγαλα την μπαταρια για λιγο και την ξαναεβαλα και μετα δεν αναβε καν. Αφησα πανω την μπαταρια να φορτισει λιγο μπας και, αλλα τιποτα. Ουτε καν το εικονιδιακι της μπαταριας δεν αναβε οταν το ειχα στον φορτιστη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Flash player update version (11.1.115.37) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Μου κολλαγε στο NAND Write Start και εμενε εκει Δεν μπορεσα να περασω τιποτε μεσα, κι ας εμπαινε σε download mode, παντα κολαγε Μετα εβγαλα την μπαταρια για λιγο και την ξαναεβαλα και μετα δεν αναβε καν. Αφησα πανω την μπαταρια να φορτισει λιγο μπας και, αλλα τιποτα. Ουτε καν το εικονιδιακι της μπαταριας δεν αναβε οταν το ειχα στον φορτιστη :( 1.. τι ρομ είχες πριν..? 2.. ποια ρομ κατέβασες για να περάσεις ..? 3.. μάλλον έχεις μείνει απο μπαταρία.. και δεν πρόκειται να φορτίσει το κινητό έτσι όσο και να το αφήσεις. δυστηχώς έκανες κάπου λάθος στα βήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 1.. τι ρομ είχες πριν..? 2.. ποια ρομ κατέβασες για να περάσεις ..? 3.. μάλλον έχεις μείνει απο μπαταρία.. και δεν πρόκειται να φορτίσει το κινητό έτσι όσο και να το αφήσεις. δυστηχώς έκανες κάπου λάθος στα βήματα.. "Android 4.0.4 Εκδοση βασ. φασματος Ν7000LRK Kernel 3.0.15-1068447 se.infra@SEP-86#3 SMP PREEMPT Thu Sep 6 21:49:19 KST 2012 Αρ κατασκευης IMM76D.XXLRT" Αυτο ηταν το τηλεφωνο στην αρχη. Στην αρχη περασα (επιτυχημενα) την Asylum και δεν μου αρεσε Μετα την Jelybam (κι αυτη επιτυχημενα), κι αυτη δεν μου αρεσε Και τελος εβαλα αυτη την Ultimate Jelybean (κι αυτη επιτυχημενα απ οτι φανηκε στην αρχη τουλαχιστο), και θα την κρατουσ,α αλλα μετα εγινε ολο αυτο το πανηγυρι και δεν καταλαβαινω πως ρε ****το. Αφου μολις την περασα και ειδα οτι μου αρεσει κι εδω ειμαστε, μπηκα σε recovery κι εκανα backup, το οποιο μετα δεν μπορουσα να επαναφερω Αυτο με την μπαταρια πως το συμπεραινεις? Αφου το ειχα και φορτιζε το τηλεφωνο Τωρα το εδωσα για φτιαξιμο αλλα αφου το λες, αυριο θα ρωτησω τον τυπο, πριν το στειλει Αθηνα (ειμαι Ροδο), μηπως εχει καποια spare μπαταρια, μπας και μπορεσω να μπω σε dl mode και γινει τιποτα.... Αν και γινει, τι πρεπει να κανω? αυτο με την στοκ απο Παναμα? Ειναι που μου κολλαγε και στο Odin ρε ****το...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν να έχει το note "επιλεκτική" πρόσβαση στο ιντερνετ? Eδώ και 3 ημέρες το note μου είχε ιντερνετ για browser,tapatalk,whatsapp κτλ αλλά δεν συγχρόνιζε αυτόματα με gmail (με επιλεγμένο τον αυτόματο συγχρονισμό) και δεν κατέβαζε το adaway τα νέα hosts καθως έλεγε ότι δεν έχω ιντερνετ ενώ είχα κανονικά.Αυτό μου το έκανε αρχικά με την angry v3.Δεν έστρωσε με καθαρή εγκατάσταση της ρομ και έτσι έβαλα asylum και πάλι τα ίδια.Μετά έβαλα jellybam δούλεψε για 2-3 ώρες και μετά πάλι τα ίδια.Μετά revolt και πάλι τα ίδια:worry: Απο χθες το βράδυ επανέφερα την επίσημη ελληνική ics και μέχρι στιγμής λειτουργεί κανονικά.Εχει τύχει σε κανέναν άλλο,κάτι παρόμοιο? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πολύ καλή η stunner araditsa. Όντως είναι ένα κλικ πάνω και από την jellybam. Για asylum δεν το συζητώ. RIP asylum.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Δοκίμασε κανείς να βαλει philz LS4 Kernel σε LSC? Λενε οτι ειναι καλυτερος. Προς το παρον σε μενα δουλευει αλλα νομιζω οτι το κιβητο ψιλοσερνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παίδες καλημέρα. Εγώ αυτές τις μέρες πειραματίζομαι γενικώς. (και χθες έλεγα ότι θα αραξω :p ) Ξαναγύρισα σε ice alliance από χθες. Έχασα ένα κλικ σε ταχύτητα αλλά νομίζω το κινητό είναι πιο σταθερό λειτουργικό από όλες τις μπετα jelly +ότι η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο. Η free ram είναι σε χαμηλότερα επίπεδα αλλά δεν βλέπω να επηρεάζει σε κάτι το κινητό. Ίσως η καλύτερη custom ice out there. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Και εγώ με την stock ics είμαι και τώρα κατεβάζω για δοκιμή την alliance.To μόνο που μου λείπει σε σχέση με την jb ειναι το "κόλπο" με το πενάκι που σκρολάρει την οθόνη χωρις να την αγγίζει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Και εγώ με την stock ics είμαι και τώρα κατεβάζω για δοκιμή την alliance.To μόνο που μου λείπει σε σχέση με την jb ειναι το "κόλπο" με το πενάκι που σκρολάρει την οθόνη χωρις να την αγγίζει. Καλά κάνεις, και εγώ έχω για backup την ics. Κακα τα ψέμματα αλλά δεν κερδίζουμε και τρελά πράγματα με την jelly στην παρούσα φάση. Απλά για να παιζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Και εγώ με την stock ics είμαι και τώρα κατεβάζω για δοκιμή την alliance.To μόνο που μου λείπει σε σχέση με την jb ειναι το "κόλπο" με το πενάκι που σκρολάρει την οθόνη χωρις να την αγγίζει. Δοκίμασε την alliance ICE φίλε παρά πολύ καλή.. Έχει πολλά στοιχεία από cm10 (κυρίως το θέμα και διάφορα άλλα καλούδια ) είναι σταθερή smooth γρήγορη με πολύ καλή μπαταρία. Ένα καλό διάλειμμα μέχρι την οφισιαλ jelly. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Από το θέμα της StuNNeR 2: Make sure to run CM9/10 or an AOSP-based ROM : FLASHING/WIPING FROM STOCK ICS OR ROMS BASED ON STOCK ICS WILL RESULT IN A BRICK! - You're warned! Reboot in Recovery - Make sure you are on CM9/CM10/AOSP-based ROM's recoveryΈχω μείνει με την RocketROM v3 [XXLS7]. Αν περάσω από recovery τον AbyssNote 4.2, και μετά ακολουθήσω τα βήματα για την εγκατάσταση της StuNNeR, θα έχω κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλησπερα φιλε araditsas ακομη την StuNNeR 2 φορας??? συνεχιζεις να εισαι ευχατιστημενος?? λεω να την βαλω σημερα ( με το που τελειωσει το στοιχημα) :) ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts