Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εγηνε ρε παιδιά είναι που είχατε τρελαθεί όλοι με ασυλουμ και cm και είχατε βρει το λιμανη σας χαχαχα.

Εγώ με μπαλαντεζα και σφαΙρατο κινητό θα είμαι ...

Freddaras καλύτερα μεγάλη μπουκιά παρα μεγάλες κουβέντες μου έλεγε ένας γκουρού στην Κίνα χαχα(παντα με χιούμορ εννοοιτε)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4530799#post4530799

Edited by araditsas

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι εγηνε ρε παιδιά είναι που είχατε τρελαθεί όλοι με ασυλουμ και cm και είχατε βρει το λιμανη σας χαχαχα.

πες τα Χρυσοστομε... :):)

μας πουλησαν.. :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ε αφού δεν ασχολήθηκε κανείς να φτιάξει ένα multiboot σύστημα σαν αυτό του hd2,ώστε να μπορούμε να έχουμε πάνω 5-6 rom :p διαφορετικών εκδόσεων η καθεμία,κάτι πρέπει να επιλέξουμε.

Και εγώ με την alliance ics βρήκα το "λιμάνι" μου.Δεν μπορώ να πω ότι σέρνεται το κινητό (όπως γινόταν με την ics που είχε όταν το αγόρασα) απλά έχει κάπως πιο "σπαστή" κίνηση χωρίς όμως να κολλάει και η μπαταρία μου βγάζει 4 ώρες άνετα χρήση οθόνης,τη στιγμή που με τις jb με το ζόρι πήγαινε πάνω από τις 3.Θα παραμείνω εδώ μέχρι την επίσημη jelly και βλέπουμε...

βαλε nova και θα παει σφαιρα...!

πιστεψε με....:)

Freddaras καλύτερα μεγάλη μπουκιά παρα μεγάλες κουβέντες μου έλεγε ένας γκουρού στην Κίνα χαχα(παντα με χιούμορ εννοοιτε)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4530799#post4530799

ρε η jelly ειναι κορυφη...απλα βαρεθηκα τα βγαλε βαλε με την μπαταρια...

:p

εφοσον με την Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ice alliance κανω την δουλεια μου μενω εκει και τα λεμε.....:p

Kαι o nova καλός ειναι αλλά προτιμώ tsf

ok απλα εγω με nova δεν ειδα τα σπασιματα που λες....:)

ok απλα εγω με nova δεν ειδα τα σπασιματα που λες....:)

και οι 2 τελειοι ειναι, αλλα εγω με τον 360 launcher pro εγω βρει την υγεια μου :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

και οι 2 τελειοι ειναι, αλλα εγω με τον 360 launcher pro εγω βρει την υγεια μου :)

τον βαζω και αυτον στην λιστα για να τον δοκιμάσω πατρίδα.....

τον βαζω και αυτον στην λιστα για να τον δοκιμάσω πατρίδα.....

Ωραίος είναι αλλά το smoothness πάει περίπατο. Τουλάχιστον σε μένα με jelly bam.

Και εγώ με την alliance ics βρήκα το "λιμάνι" μου.Δεν μπορώ να πω ότι σέρνεται το κινητό (όπως γινόταν με την ics που είχε όταν το αγόρασα) απλά έχει κάπως πιο "σπαστή" κίνηση χωρίς όμως να κολλάει και η μπαταρία μου βγάζει 4 ώρες άνετα χρήση οθόνης,τη στιγμή που με τις jb με το ζόρι πήγαινε πάνω από τις 3.Θα παραμείνω εδώ μέχρι την επίσημη jelly και βλέπουμε...

Απόλυτο δίκιο. Δεν πρέπει να μου έχει ξεφύγει JB ή Cyan που να μην έχω περάσει και σαφώς είναι πολύ πιο smooth εμπειρία αλλά εδώ και μια εβδομάδα επέστρεψα στην RocketRom v12 (ICS). Πραγματικά ησύχασα και λόγω μπαταρίας (κρατά πολύ περισσότερο στην ICS) αλλά και λόγω μεγαλύτερης σταθερότητας λογισμικού (με τις JB "έχασα" δυστυχώς δύο κάρτες μνήμης, έχω κάνει αναφορά σε προηγούμενα posts καΘώς και στην κατηγορία των αξεσουάρ)

Οπότε μέχρι να καλωσορίσει η κανονική JB από την μαμά Samsung (ελπίζω να μην αργήσει) ας ξεκουράσω λίγο το ΝΟΤΕ με ένα παγωτάκι!

To θετικό στην όλη υπόθεση ειναι ότι οι περισσότερες νέες εφαρμογές που βγαίνουν ειναι συμβατές με android 4.0.x και άνω.Δεν έχω βρει ακόμη κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σε jb και μόνο,εκτός και αν ειναι για κάτι που κάνει μόνο η jb.Ετσι κάποιος χρήστης με ics έχει ουσιαστικά πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές ή έστω στην πλειοψηφία αυτών.Αν η επιλογή ήταν gingerbread ή jellybean με τα όποια προβλήματα της,σαφώς και θα έβαζα jb.

παιδες αν ξερετε εκανα μεταφορα τα δεδομενα μου απο μια sd 8 σε μια 16gb και οταν την εβαλα στο τηλεφωνο ειδα πως μου ελειπαν εφαρμογες και επισης οταν ξαναπερασα το need for speed τα γραφικα του παιχνιδιου στο πισω μερος ειναι μαυρα παρα μονο φενοντε ισα ισα μονο τα αυτοκινητα.Οταν ομως περναω παλι την παλια μου sd στο τηλεφςνο τοτε ολες οι εφαρμογες λειτουργουν αψογα....ξερετε τι μπορει να ειναι?

παιδες αν ξερετε εκανα μεταφορα τα δεδομενα μου απο μια sd 8 σε μια 16gb και οταν την εβαλα στο τηλεφωνο ειδα πως μου ελειπαν εφαρμογες και επισης οταν ξαναπερασα το need for speed τα γραφικα του παιχνιδιου στο πισω μερος ειναι μαυρα παρα μονο φενοντε ισα ισα μονο τα αυτοκινητα.Οταν ομως περναω παλι την παλια μου sd στο τηλεφςνο τοτε ολες οι εφαρμογες λειτουργουν αψογα....ξερετε τι μπορει να ειναι?

Τι class ειναι η καθε καρτα; ισως φταει αυτο..και επισης, μεταφορα εκανες με αντιγραφη/επικολληση; Μηπως λειπει καποιος κρυφος φακελος ή αρχειο;

Εναλλακτικα δοκιμασε με φορμαρισμενη την 16αρα καρτα να εγκαταστησεις το παιχνιδι παλι να δεις ξανα τα γραφικα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Τι class ειναι η καθε καρτα; ισως φταει αυτο..και επισης, μεταφορα εκανες με αντιγραφη/επικολληση; Μηπως λειπει καποιος κρυφος φακελος ή αρχειο;

Εναλλακτικα δοκιμασε με φορμαρισμενη την 16αρα καρτα να εγκαταστησεις το παιχνιδι παλι να δεις ξανα τα γραφικα..

Φιλε μου καλησπερα λοιπον η 8gb καρτα ειναι class 4 και η 16 einai class 10 οσον αφορα αυτο για τους κρυφους φακελους τους ενεργοποιησα και μετα εκανα αωτιγραφη και επικολληση α και μην ξεχασω την καρτα της εκανα format απο το κινητο

Κυκλοφόρησε νέα leaked jb Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143594 .Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλύτερη από την lsc

Κυκλοφόρησε νέα leaked jb Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143594 .Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλύτερη από την lsc

Βλέπω ότι μόνο μέσο odin περνάει αυτή σωστά και μάλλον δεν έχει ελληνικά? Λογικά σήμερα αύριο όλο και κάποιος θα βγάλει καμιά kastom και θα δοκιμάσω

πάνω που έλεγα να πειραματιστώ με ice πάνω στην ώρα...

Edited by araditsas

lsc whaaaaat???...χαχαχα.. μέρα με τη νύχτα φίλε μου.. multiwindow, snote δουλεύουν κανονικά και υπάρχει και ένα fix για το airview στο εν λόγω thread..

Ελληνικά δεν έχει αλλά προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά..

έχω και ρούτ με philz LM5 και δεν είμαι καλά..:lol:

μπαταρία δεν ξέρω.. το φορτίζω τώρα..

lsc whaaaaat???...χαχαχα.. μέρα με τη νύχτα φίλε μου.. multiwindow, snote δουλεύουν κανονικά και υπάρχει και ένα fix για το airview στο εν λόγω thread..

Eλα φτιάξε μας πες δυο λόγια... Γρήγορη? Tο ίντερνετ πλησιάζει καθόλου cm??

βρε παιδια σας ακουω οτι ολοι εχετε προβλημα με την μπαταρια.....

εγω απο την ωρα που πηρα μια απο το ebay 5000 mAh σωθηκα

ααα και την πηρα 12 euro :lol:

Ελπίζω να μην κάνει τα κόλπα των προηγούμενων με τα κολλήματα στα reboot. Κάτι μικροlags τα έχει αυτή Μάκη;

Να υποθεσω ότι εναι τόσο αργή όπως τις υπόλοιπες μη slim JB?

Σύντομα βγαίνει και η slimwiz3 βασισμένη στη νέα leak. Ελπίζω να αφήσουν και καμία εφαρμογή πανω

Edited by giokspy

Να ρωτήσω και εγώ σχετικά με το νέο leak.Για να φλασαριστεί πρέπει στο odin να βάλουμε και τα 4 αρχεία ή μπορούμε να φλασάρουμε μόνο το code απο την επιλογή phone?

βρε παιδια σας ακουω οτι ολοι εχετε προβλημα με την μπαταρια.....

εγω απο την ωρα που πηρα μια απο το ebay 5000 mAh σωθηκα

ααα και την πηρα 12 euro :lol:

Να υποθέσω ότι το κινητό σου έχει πλέον διπλάσιο όγκο και βάρος? :worry: Με αποτέλεσμα να μη χωράει σε τσέπη?

Edited by bbbb

επειδή είμαι 2μετρος δεν έχω πρόβλημα με τις τσέπες μου :lol:

πάντως όπως συνηθίζεις το note έτσι συνηθίζεις και αυτό......

η μπαταρία κρατάει με full χρηση πάνω από μέρα,εγγυημένα :rolleyes: