Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκίμασε αυτό..

http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=35&t=807 το 0.30-mr1

flash kernel

wipe cashe

wipe dalvik

reboot

μεγάλη διαφορά απο τομ στοκ..:cool:

Αν και τον εβαλα τον κερνελ και δουλευει μια χαρα αυτο που διαβασα τι ειναι????

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35720183&postcount=391

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο thor επειδή δεν δινει τον source code του κερνελ του δεν ανήκει στους xda... Για αυτό ο chas λέει οτι δεν υπάρχει άλλος συμβατός κερνελ με την cm 10.1...είναι κάτι σαν το μαυρο πρόβατο για τους devs...

Δεν θέλει και είναι κρίμα γιατί έχει θάψει τη δουλεια του ενω θα μπορούσε να είναι πασίγνωστος...

τον εβαλα με την πρώτη ματιά δεν βλεπω κατι το διαφορετικό. δουλευει πολυ καλα σε ολα ,θα δείξει αν και για να το λες....

Εχεις πηραξει τιποτα οπως voltage η τον πας στα 1760 χαχαχ πως τον δουλεύεις εσυ?και αν εχεις πειραματιστεί τι έχεις δει?

Παναγιώτη δες εδώ ΕΔΩ:lol: :lol: :lol:

Ναι έχω πειραματιστεί γενικά αλλά δεν χρειαζεται τέτοια oc ...εκτος αν τρεχεις ολη τη μερα benchmarks... :) σαν κερνελ και συνολικη εμπειρια χρησης ειναι πολυ καλυτερος απο τον στοκ ( της cm 10.1)..

Δεν θέλει και είναι κρίμα γιατί έχει θάψει τη δουλεια του ενω θα μπορούσε να είναι πασίγνωστος...

Παντος εγώ μια μέρα που τον άφησα τον είχα στα 1400 δεν τον είχα πράξει καθόλου δεν είδα να έιναι σε κάτι καλύτερος από αυτόνπου δδίνει η ρομ δεν ξέρω. τώρα πέρασα την σημερινή αναβάθμιση του της asylum και είναι σφαιρατο το κινητό δεν βρησκω λόγο να τον αλαξω..

Όταν τον έβαλα στα 1600 δούλευε κανονικά

Στα 1760 κολησε και πέρασα την αναβάθμιση μετα

Edited by araditsas

μμμ.....θα την περάσω και εγώ.. η cm έχει μεγάλο κοινό και πολύ υποστήριξη οπότε κάθε φορά γίνεται ακόμα καλύτερη.. γενικά όταν πειράζεις τις τιμές της cpu μην τικάρεις την επιλογή 'set on boot' ωστε να μπορείς με ρεσταρτ να τις επαναφέρεις..

Στην σελιδα στο xda λεει ξεκαθαρα

If coming from previous Asylum CM10.1 or official CM10.1:

1. boot into recovery

2. wipe cache and dalvik

3. flash the Rom

4. reboob

εχεις δικιο φιλε

χιλια συγνωμη :worry:

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπέρα, έχουμε κανένα link με inverted gapps για την 4.2.1 (Asylum 10.1) ; Έχω βρει αυτό http://www.droidevs.com/showthread.php?t=669 αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύουν αν αλλάξω και το dpi.

Τώρα είδα ότι είναι full black η Asylum, ετοιμάζομαι να την βάλω σήμερα. Sorry.

Edited by Ekotas
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Καλησπέρα, έχουμε κανένα link με inverted gapps για την 4.2.1 (Asylum 10.1) ; Έχω βρει αυτό http://www.droidevs.com/showthread.php?t=669 αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύουν αν αλλάξω και το dpi.

Τώρα είδα ότι είναι full black η Asylum, ετοιμάζομαι να την βάλω σήμερα. Sorry.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871

Απο χθες δοκιμαζω custom jb roms που βασιζονται στις leaked samsung jb roms.εκτος του οτι η μπαταρια κανει παρτυ,τα 2gb ram δειχνουν να ειναι ακρως απαραιτητα για να εχει ο χρηστης την πληρη εμπειρια αυτου που θελει να του δωσει η samsung.πρωτα εβαλα την team union και η απογοητευση ηρθε αμεσα με το που εγκατεστησα τις εφαρμογες μου.πολλα κολληματα,μου εκλεινε εφαρμογες ακανονιστα,μαυρες οθονες σε απλες εφαρμογες οπως π.χ. tapatalk.τωρα εβαλα την ultimate και ειναι αρκετα καλυτερη.αυτο ομως που μου κανει εντυπωση σε σχεση με τις cm/aosp roms ειναι η ευαισθησια της οθονης.στην samsung rom η οθονη μου φαινεται σαν να “ακουει” καλυτερα

+1 σε ολα οσα λες. Την αποψη οτι ακουει αρκετα καλυτερα την εχω και

γω καθως παλιοτερα το ειχα συγκρινει για να βεβαιωθω. Οσο για τα lags,

θελω να πιστευω οτι ειναι λογω leak και beta και οχι τοσο των 2 gb που

ουτως η αλλως παιζουν το ρολο τους. Ελπιζω να φτιαχτει η μπαταρια αρκετα

και να ειναι πιο stable οι ρομς, αλλιως.....cm 10.1 με καλυτερη μπαταρια η

ics δυστυχως μεχρι να παρω την επομενη συσκευη μου...

Εdit: ICS εννοειται με το παλιο touchwiz που παει σφαιρα, οπως αυτη με την

BLR3 βαση, η παλια καλη Panama για οσους θυμουνται..

Προς το παρον ας γευτω την νεα asylum αν και μου λειπει το snote pack.

Edited by Nizl84

[ROM][4.2.1]SlimBean- n7000- Beta 1 [22/12/12]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060391

Για να δουμε αν εχει κατι διαφορετικο εδω..

Πριν την βαλετε καποιοι ριξτε μια ματια στο changelog που παραθετω.

SlimBean 4.2.1 beta1

Dear All! We proudly present the first release, for Android 4.2! Although still a beta the test results are amazing.

Work is still in progress and so is the work for some devices, we could not port yet, find a list of available devices on the end of this post.

Features

■Dotted Battery Mod and color picker

■Battery bar mod

■Notification Background customization

■Notification row transparency

■Quick Settings for

■Network mode tile

■Profile Tile

■Dismiss on toggle

■Updated APN + SPN

■Wifi name in notification drawer

■Power widget

■Device Parts

■Performance Settings (need to tap build number a few times)

■Cursor control using volume keys

■Disable full screen keyboard

■Alternate app chooser

■Clock styles and color chooser

■ADB over wifi

■Camera power shutter mod

■Wifi country specific settings

■Notification IME selectior

■SMS quick reply & mark as read from notification

■All MMS features

■All Contacts features

Known issues

•Notification Cutoff

•2G/3G toggle works weird on power widgets, not working on quick settings

•ADB over WiFi may require toggling of 'Android Debugging'

•Performance settings flaky in some devices

•Data toggle does not respond well in quick settings

Device specific issues

■SGS : Network mode toggle does not react to Data toggle

■SGS2 : Flaky BT + Camera

■TF300T : No Camera/Rotation

■N7000 : No root [flash separately]

Edited by Nizl84

πέρασες τη slim bean..?

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και γρήγορη σαν ασιλουμ βεβαια θελει λιγη δουλίτσα δεν δουλεύει το μπλε δόντι αλλα είναι η κλασική slim rom με περισσότερη παραμετροποίηση στο κινητο μας

έχει δικο της κερνελ και η λογική σαν σλιμ ρομ λέει οτι θα εχει καλύτερη μπαταριά θα δείξει.... περιμένω το απντειτ

Edited by araditsas

niceeeee...:D

θα κάνεις ένα κόπο να κοιτάξεις αν υπάρχει επιλογή να ενεργοποιήσεις navigation bar ..?

Aκόμη και να μην έχει επιλογή βάζεις στο build.prop την γραμμή qemu.hw.mainkeys=0 και μετά από reboot θα ενεργοποιηθεί.Οποιος την βάλει αν θέλει ας γράψει,αν έχει full working flash player και αν η ευαισθησία της οθόνης,πλησιάζει τις tw rom.

niceeeee...:D

θα κάνεις ένα κόπο να κοιτάξεις αν υπάρχει επιλογή να ενεργοποιήσεις navigation bar ..?

??τι ειναι αυτο

Aκόμη και να μην έχει επιλογή βάζεις στο build.prop την γραμμή qemu.hw.mainkeys=0 και μετά από reboot θα ενεργοποιηθεί.Οποιος την βάλει αν θέλει ας γράψει,αν έχει full working flash player και αν η ευαισθησία της οθόνης,πλησιάζει τις tw rom.

δεν το εξιγεις λιγο αυτο δε το βρηκα καπου

απο google test flash player ενα βιντεο που βγαζει το πεζει θεσ να δοκιμασω κατι ποιο συγκεκριμενο?

απο εβεσθησια ειναι ιδια με ασιλουμ αλα εχει επιλογη να την κανεις ποιο ευαίσθητη αν θες

??τι ειναι αυτο

δεν το εξιγεις λιγο αυτο δε το βρηκα καπου

απο google test flash player ενα βιντεο που βγαζει το πεζει θεσ να δοκιμασω κατι ποιο συγκεκριμενο?

απο εβεσθησια ειναι ιδια με ασιλουμ αλα εχει επιλογη να την κανεις ποιο ευαίσθητη αν θες

το nav bar στην slim σου δινει τη δυνατοτητα να ενεργοποιήσεις touch keys 'οπως το nexus..

το προσθέτεις στο build.prop με το romtoolboχ η καποιο άλλο editor αλλα δεν έχει την παραμετροποίηση που είχε το ενσωματωμένο..

Aυτή η γραμμή ενεργοποιεί τα μαύρα κουμπιά που έχουν κάτω οι nexus συσκευές για να τις χειρίζεσαι,λόγω της έλλειψης hard κουμπιών.Για το flash ενδεικτικά δοκίμασε αν παίζει youtube video 360p και άνω από το κανονικό site του youtube ή το webtv live του ant1 http://www.antenna.gr/webtv/live Στην asylum όποιο βίντεο (livetv,youtube desktop site,vimeo κτλ) έχει ανάλυση πάνω από 320*240 παίζει μόνο τον ήχο

edit

@ch_makis

Αν ενεργοποιήσεις την μπάρα στο build.prop και πας ρυθμίσεις--->Σύστημα--->Navigation bar ή στο rom control ίσως βγάζει έξτρα επιλογές.Αν όχι,μάλλον δεν το πρόσθεσαν ακόμη

Edited by bbbb

το nav bar στην slim σου δινει τη δυνατοτητα να ενεργοποιήσεις touch keys 'οπως το nexus..

το προσθέτεις στο build.prop με το romtoolboχ η καποιο άλλο editor αλλα δεν έχει την παραμετροποίηση που είχε το ενσωματωμένο..

ΔΕΝ τα εχει αυτα τα κουμπια

Aυτή η γραμμή ενεργοποιεί τα μαύρα κουμπιά που έχουν κάτω οι nexus συσκευές για να τις χειρίζεσαι,λόγω της έλλειψης hard κουμπιών.Για το flash ενδεικτικά δοκίμασε αν παίζει youtube video 360p και άνω από το κανονικό site του youtube ή το webtv live του ant1 http://www.antenna.gr/webtv/live Στην asylum όποιο βίντεο (livetv,youtube desktop site,vimeo κτλ) έχει ανάλυση πάνω από 320*240 παίζει μόνο τον ήχο

edit

@ch_makis

Αν ενεργοποιήσεις την μπάρα στο build.prop και πας ρυθμίσεις--->Σύστημα--->Navigation bar ή στο rom control ίσως βγάζει έξτρα επιλογές.Αν όχι,μάλλον δεν το πρόσθεσαν ακόμη

ΟXI δεν πεζει τα βιντεο που λες μονο ηχο

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και γρήγορη σαν ασιλουμ βεβαια θελει λιγη δουλίτσα δεν δουλεύει το μπλε δόντι αλλα είναι η κλασική slim rom με περισσότερη παραμετροποίηση στο κινητο μας

έχει δικο της κερνελ και η λογική σαν σλιμ ρομ λέει οτι θα εχει καλύτερη μπαταριά θα δείξει.... περιμένω το απντειτ

Καλημέρα..

Πες μου λίγο έχει επιλογή στην κάμερα για να αποθηκεύει τις photos στην εξωτερική κάρτα μνήμης;

Γιατί η ασυλουμ δεν έχει και είναι λίγο εκνευριστικό αυτό.

Sent from my note

Καλημέρα..

Πες μου λίγο έχει επιλογή στην κάμερα για να αποθηκεύει τις photos στην εξωτερική κάρτα μνήμης;

Γιατί η ασυλουμ δεν έχει και είναι λίγο εκνευριστικό αυτό.

Sent from my note

όχι δεν έχει και δεν δουλεύει το μπλουτουθ...

αναμένω αναβάθμιση.

καλημερα φιλε

απο asylum πως πας σε slim??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

όχι δεν έχει και δεν δουλεύει το μπλουτουθ...

αναμένω αναβάθμιση.

Ok thanks.

Αυτο με την κάμερα με ενδιαφέρει αν δεις κάτι πες μας..

Sent from my note

καλημερα φιλε

απο asylum πως πας σε slim??

1) install hendracore 7 restart recoveri

2)κάνεις όλα τα wipe, αλλά κανείς και format system, data δεν χάνεις τίποτα απότα δδεδομένα σου αυτό καν το μπας και σου δουλέψει το μπλουτουθ.

3)install slim rom στα καπάκια gapps στα καπάκια CWM.

4)restart και έτοιμο....

ότι θες ρωτάς.

το cwm το έχεις από όταν έκανες την εγκατάσταση της asylum είναι το ίδιο.