Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως θα κανω το air view fix?στην 4.1.2?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως θα κανω το air view fix?στην 4.1.2?

Τα λέει στη σελίδα της νέας rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1980549

Κατεβάζεις το fix http://d-h.st/lnZ και το περνάς στον φάκελο system/etc/permission

Τα λέει στη σελίδα της νέας rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1980549

Κατεβάζεις το fix http://d-h.st/lnZ και το περνάς στον φάκελο system/etc/permission

το ξεσυμπιεζω?το etc,το περασα κτλ,και με μπερδεψε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δουλέψει το Multi Window πρέπει να φλασάρετε τον νέο kernel του PhilZ για LS7!

ΕΔΩ τον κατεβάζετε και φλασάρετε κανονικά μέσω CWM!

Τεστάρω κάποια πραγματάκια και επανέρχομαι!

Λοιπόν! Όλα τέλεια εκτός από κάποιες (γνωστές) λεπτομέρειες!

To Multi Window αλλάζει εντελώς τη εμπειρία χρήσης. Πολύ πιο εύχρηστο! Όταν θα βγει και το mod που θα επιτρέπει όλα τα προγράμματα να τρέχουν σε Multi Window, απογειώθηκε!

To AirView δεν είναι πλήρως λειτουργικό ακόμα. Ας ελπίσουμε πως αυτό είναι κάτι που θα λυθεί με την έλευση της Officia JB σε λίγες μέρες.

Η εγγραφή βίντεο δεν έχει autofocus, αλλά μικρό το κακό!

Δεν υπάρχει το smart rotation και κάποιες επιλογές κίνησης στο μενού των ρυθμίσεων.

Τελικό συμπέρασμα:

Απίστευτα smooth εμπειρία, με πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά! Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε ακόμα για leaked releases. Πολύ σύντομα θα γίνουν θαύματα στο Note μας...

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

το ξεσυμπιεζω?το etc,το περασα κτλ,και με μπερδεψε.

Αποσυμπιέζεις το αρχείο και το κάνεις copy με έναν file explorer στον φάκελο αυτόν και μετά reboot.

Screenshot_2012-11-08-20-45-14.png

Εχω την εντυπωση οτι η ρομ που ποσταρατε οτι ειναι απο team union και eybee ειναι η ιδια με του bangsti που αν θυμαμαι καλα ειναι και αυτος στην team union.

Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη εχω κατεβασει απο bangsti να μην ξανακατεβαζω.

Στου eybee δουλευει το multi window ?

ΥΓ. Freddaras σκασανε μυτη οι πρωτες ρομ και λειπεις εσυ;; :)

τωρα αυτο βλεπω μετα την δουλεια !

ειμαι που ειμαι ζαλισμενος τα εχασα λιγο τωρα:lol::lol:

πειτε μου ρε παιδια με λιγα λογια ποια να κατεβασω τι προτείνεται και απο που?:)

εχασα λιγο την μπαλα τωρα!

Καλησπερα ειμαι με chrack jb εχω θεμα με το navigator sygic εχει κανεις αλλο το ιδιο θεμα?? Το ανοιγω και με πεταει εξω... Αναγκαστηκα και κατεβασα απο το play store την εφαρμογη αλλα ειναι για 7 μερες... Ευχαριστω εκ των προτερων

Εγώ βασικά δεν έχω Chrack έχω όμως την πρώτη έκδοση του JB έχω το Sygic (αγορασμένο) και μου δουλεύει ΑΨΟΓΑ με έχει εντυπωσιάσει σαν πρόγραμμα κάνει πολύ καλή δουλειά και άξιζαν τα χρήματά του.

Για να δουλέψει το Multi Window πρέπει να φλασάρετε τον νέο kernel του PhilZ για LS7!

ΕΔΩ τον κατεβάζετε και φλασάρετε κανονικά μέσω CWM!

Τεστάρω κάποια πραγματάκια και επανέρχομαι!

Λοιπόν! Όλα τέλεια εκτός από κάποιες (γνωστές) λεπτομέρειες!

To Multi Window αλλάζει εντελώς τη εμπειρία χρήσης. Πολύ πιο εύχρηστο! Όταν θα βγει και το mod που θα επιτρέπει όλα τα προγράμματα να τρέχουν σε Multi Window, απογειώθηκε!

To AirView δεν είναι πλήρως λειτουργικό ακόμα. Ας ελπίσουμε πως αυτό είναι κάτι που θα λυθεί με την έλευση της Officia JB σε λίγες μέρες.

Η εγγραφή βίντεο δεν έχει autofocus, αλλά μικρό το κακό!

Δεν υπάρχει το smart rotation και κάποιες επιλογές κίνησης στο μενού των ρυθμίσεων.

Τελικό συμπέρασμα:

Απίστευτα smooth εμπειρία, με πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά! Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε ακόμα για leaked releases. Πολύ σύντομα θα γίνουν θαύματα στο Note μας...

οκ αξιζει να την βαλουμε η να μεινουμε με κρακ και να περιμενουμε κατι καλυτερο?

ρωταω γιατι αυριο ειναι και παρασκευη δουλεια παλι κτλ μην μεινουμε με το κινητο στο χερι!

ειναι λειτουργικο δηλαδη?

επαναφορα απο τιτανιουμ κτλ εκανες χωρις κανενα προβλημα?

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Τόσο δύσκολο ήταν να φτιάξουν μια φιξαρισμένη και έτοιμη ROM και μετά να την ανεβάσουν ? Αυτή την στιγμή σε άλλο αρχείο έχουν την ΡΟΜ αλλού τον kernel αλλού το Fix και πάει λέγοντας, δεν χάθηκε ο κόσμος να περίμεναν 2-3 ώρες να βάλουν μέσα στην ROM όλα αυτά τα fix που μας έχουν αριστερά και δεξιά.

Εγώ προσωπικά θα περιμένω την τελική JB που θα βγάλει σε λίγο η Samsung εκτός και εάν φτιάξουν τα παιδιά εκεί καμιά custom rom που να διαβάσουμε πολύ καλά λόγια

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Τόσο δύσκολο ήταν να φτιάξουν μια φιξαρισμένη και έτοιμη ROM και μετά να την ανεβάσουν ? Αυτή την στιγμή σε άλλο αρχείο έχουν την ΡΟΜ αλλού τον kernel αλλού το Fix και πάει λέγοντας, δεν χάθηκε ο κόσμος να περίμεναν 2-3 ώρες να βάλουν μέσα στην ROM όλα αυτά τα fix που μας έχουν αριστερά και δεξιά.

Εγώ προσωπικά θα περιμένω την τελική JB που θα βγάλει σε λίγο η Samsung εκτός και εάν φτιάξουν τα παιδιά εκεί καμιά custom rom που να διαβάσουμε πολύ καλά λόγια

αυτη παλι τι ειναι ?

τωρα την ειδα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974612

μοιαζει να ειναι ολοκληρωμένη!

καλησπέρα φιλαράκια. επιμένω να λέω οτι πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο σε όλο αυτό το πράγμα και μετά έχοντας μια ώριμη άποψη να εγκαταστήσουμε οτι θέλουμε. νομίζω οτι σε 2 ή 3 μέρες όλα θα έχουν εξομαλυνθεί.

οκ αξιζει να την βαλουμε η να μεινουμε με κρακ και να περιμενουμε κατι καλυτερο?

ρωταω γιατι αυριο ειναι και παρασκευη δουλεια παλι κτλ μην μεινουμε με το κινητο στο χερι!

ειναι λειτουργικο δηλαδη?

επαναφορα απο τιτανιουμ κτλ εκανες χωρις κανενα προβλημα?

Μπα δεν αξιζει για μενα μεινε καλυτερα με του krak

αυτη παλι τι ειναι ?

τωρα την ειδα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974612

μοιαζει να ειναι ολοκληρωμένη!

Το λέει καθαρά σε ερωτήσεις που το έχουν κάνει πιο κάτω. Είναι λέει η official νέα έκδοση με μερικές ελάχιστες "πινελιές" από αυτόν και τίποτα παραπάνω.

Και επιμένω, αφήστε καλύτερα να περάσουν όπως λέει και το παιδί πιο πάνω 2-3 ημέρες και πιστεύω θα συμβούν δυο τινά. Είτε θα βγει η κανονική official από την samsung είτε όλοι οι dev στο XDA την beta θα την μετατρέψουν σε δικές τους επιλογές.

Το λέει καθαρά σε ερωτήσεις που το έχουν κάνει πιο κάτω. Είναι λέει η official νέα έκδοση με μερικές ελάχιστες "πινελιές" από αυτόν και τίποτα παραπάνω.

Και επιμένω, αφήστε καλύτερα να περάσουν όπως λέει και το παιδί πιο πάνω 2-3 ημέρες και πιστεύω θα συμβούν δυο τινά. Είτε θα βγει η κανονική official από την samsung είτε όλοι οι dev στο XDA την beta θα την μετατρέψουν σε δικές τους επιλογές.

οκ σορυ τα βλεπω ολα τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινω!

εχω και μια ζαλουρα ασε!

με τρωει το χερι μου να βαλω μια απο τις παραπανω αλλα σκεφτομαι να κανω υπομονη μεχρι αυριο!

ειναι και παρασκευη φοβαμαι μην μεινω χωρις κινητο το πρωι και εχουμε τρεχαματα!

μια τελευταια ερωτηση!

αν παρω back up ολη την κρακ που εχω τωρα λογικα θα μπορεσω να επανελθω μετα ετσι δεν ειναι?

(αν την βαλω τελικα και παει κατι στραβα κτλ κτλ κτλ...)

μολις φορτισα το κινητο και παμε για δοκιμη :P

με go backup pro δουλευω και ολα μια χαρα τα σωζει.

εκανα και ενα backup την κρακ σε CWM και ειμαστε οκ! :cool:

παντως πιστευω οτι σιγουρα τις επομενες μερες θα δουμε πιο ολοκληρωμενες λυσεις.

οπως και την official η οποια νοιωθω οτι ειναι κοντα με αυτα τα τελευταια leaks :D

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

μολις φορτισα το κινητο και παμε για δοκιμη :P

Εγώ δεν με βλέπω να περιμένω για φουλ φόρτιση, στα 40-50% θα την κάνω την ζημιά μου φαίνεται...

Υ.Γ. Ώπα τώρα πρόσεξα, κι εσύ εγγραφή στο φόρουμ Δεκ. 2003 με τριψήφιο αριθμό ποστς και Μακεδόνας... ωραία πράματα!

Edited by Jonous

Αποσυμπιέζεις το αρχείο και το κάνεις copy με έναν file explorer στον φάκελο αυτόν και μετά reboot.

Screenshot_2012-11-08-20-45-14.png

δεν βρισκω το συστεμ στον es file manager.με τον solid μου βγαζει σφαλμα.τι να κανω?

το εκανα και με es,παλι σφαλμα.

Edited by kabalos_1971

[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις εβαλα την AllianceROM!

ολα δειχνουν να δουλευουν αψογα!

s note(τα παντα και αυτο με τις κουκκίδες που δεν δούλευε!!!):blink:

και το multiview(ουαου!!!!)

κανω επαναφορα απο τιτανιουμ και επανερχομαι!

παιδες ο στοκ broswer εχει TEXT WRAPPING!!!!!!!!!

δεν ξερω αν ειναι η ρομ η αν ειναι mod!

επαθα πλακα εδω!:):)

κανονικο ομως οχι αυτο που ανοιγε την οθονη του κειμενου!

ζουμαρεις και το κειμενο προσαρμοζεται σαν τον οπερα!!!!!!!!!!

καλησπέρα φιλαράκια. επιμένω να λέω οτι πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο σε όλο αυτό το πράγμα και μετά έχοντας μια ώριμη άποψη να εγκαταστήσουμε οτι θέλουμε. νομίζω οτι σε 2 ή 3 μέρες όλα θα έχουν εξομαλυνθεί.

χμμμμ νομιζω οτι η ρομ που λεω(AllianceROM) εχει τα παντα ειναι λειτουργικη και ειναι ετοιμη!

απο οτι βλεπω η επαναφορα απο το τιτανιουμ παει ρολοι(ειμαι στο 22%)

αν δεν εχω προβληματα και με τις εφαρμογες(θα σας πω σε λιγο) ειστε ετοιμοι για φλασαρισμα!:)

ε ρε και ελεγα να την πεσω νωρις για υπνο σημερα! χαχαχαχα

Edited by freddaras

πατριδα καλησπερα

δωσε ενα λινκ για κατεβασμα γιατι πηγα απο xda αλλα κατεβενει πολυ πολυ αργα

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

πατριδα καλησπερα

δωσε ενα λινκ για κατεβασμα γιατι πηγα απο xda αλλα κατεβενει πολυ πολυ αργα

ευχαριστω

http://sourceforge.net/projects/darkyromnotev33/files/JB-Base-releases/AllianceROM_N7000_JB_4.1.2_XXLS7_Alpha-0.2.zip/download

περιμενε λιγο αν θες τελειωνει η επαναφορα να δοκιμασω τις εφαρμογες αν υπαρχει θεμα...

(αν και δεν το νομιζω αλλα περιμενε πριν φλασαρεις...):)

Μπλε θέμα μπορώ να βάλω βλέπω πράσινο και ανακατεύομαι.

Θα περιμένω μια δύο μέρες για καμία αξιόπιστη κουστομ αν και δεν ξέρω πως κρατάμε ακόμα δεν εχω δει πως είναι η jb.

Edited by araditsas

ρε παιδια μου ενεργοποιηθηκε αυτο που μιλαει το κινητο και εχει γινει ενας χαμος!

πως το κλεινεις αυτο το πραγμα μαμοτι μου?

ρε παιδια μου ενεργοποιηθηκε αυτο που μιλαει το κινητο και εχει γινει ενας χαμος!

Εντυπώσεις? Τελικά να την περάσουμε? Μολις την κατέβασα και είμαι έτοιμος.

καλησπέρα ρε παιδια.

χαχα, 2 μερες στην παρεα των κατοχων note, και ριχνοντας μια ματια εδω στις συζητησεις σας, ειναι σα να διαβαζω κινεζικα.

ευτυχως το παιδι από τον οποίο το πήρα το κινητο, φαινεται να του ειχε βαλει ωραία rom που με βολευει πολύ καλά έως στιγμής (εννοείται ειναι rooted το τηλεφωνο, to kies δε το αναγνωρισε. παρα μονο ο υπολογιστης ως εξωτ.συσκευη αποθηκευσης).

θα διαβασω σιγά σιγα πράγματα κ θα επανερχομαι για ερωτησεις.προς το παρόν, ότι δουλευει καλα΄, δε το πειράζω. απλά σκεφτομαι να παρω μερικά πιο "τσεπάτα" τζιν. χαχα.

θα τα λέμε.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Εντυπώσεις? Τελικά να την περάσουμε? Μολις την κατέβασα και είμαι έτοιμος.

Ότι πιο γρήγορο και smooth έχω βάλει στο κινητό.

Όλα δουλεύουν άψογα.κανένα πρόβλημα με καμιά εφαρμογή τίποτα απολύτως.

Βούτυρο.αξίζει και με το παραπάνω

Sent from my note